arkadaşlar mrb ben eylül annelerinden geliorum sat ıma göre 6 eylül doğum tarihim ama oğlum önden geldiği için ağustos sonu annesi olucam inş..
kızlar hepinize slm
hemen konuya giriyorum şöyle bi okudumda petrik didee lostun 5. sezon cdlerini nerden buldunuzzz tırım tırım arıyorum kızlarr yaa
arkadaşlar mrb ben eylül annelerinden geliorum sat ıma göre 6 eylül doğum tarihim ama oğlum önden geldiği için ağustos sonu annesi olucam inş..
comely ben de aynı durumdayım..erkek diye biliyorduk 1 aydır..doktor kız dedi haftasonu.hoş bulduk DİDECİM BİDE NORACIM BENIM SAĞOL SUANDA HEPİNİZDEN DAHA HEYECANLI HISSEDIYORUM CUNKU %50 IHTIMAL VE INATLAAAAA DAAA GÖSTERMIYO AYRICADA BI ERKEK BI KIZ DEDILER YA OF BAKAIM NE CIKACAK DERS CALISAMAZ OLDUM YA DAHA 21 YASINDAYIM VE OKULUMU BITIRMEK ISTIYORUM BEBİŞİMİDE DÜŞÜNMEDEN EDEMIYORUMMM delikafadulden
önceki sezonlrı satın almıştık..şimdi petrikin dediği gibi yapıyoruz..gayet netkızlar hepinize slm
hemen konuya giriyorum şöyle bi okudumda petrik didee lostun 5. sezon cdlerini nerden buldunuzzz tırım tırım arıyorum kızlarr yaa
hoşgeldinarkadaşlar mrb ben eylül annelerinden geliorum sat ıma göre 6 eylül doğum tarihim ama oğlum önden geldiği için ağustos sonu annesi olucam inş..
Petrikcim sende kurtluyon yani Özlem hanımdan yeni doktorundan memnun kalırsın inş. kaydirigubbakcemile5
bende cdleri var sandım internetten güzel olmuyor ben bilgisayarda film vs izlemeyi sevmem bende ilk 4 sezon cdleri var orjinde çekme aldığım arkadaş yurtdışında şimdi anca yaza gelicek gelirken getiricek bu arada bulmam gerekkk çatlıcam yoksaa ay bide yazmışsınz Eylem yazmış sanırım john lock ölmedimi yaa tekrar adada ortayamı çıkıyooo :1shok:
sizlere birşey sormak istiyorum.... bugün ben çok rahatsızım, masa başı bir işte çalışıyorum ve genelde oturuyorum ayaklarım uyuşmaya başladı bugün sizdede öyle oluyormu? ne yapmam lazımki arada geziniyorum ama yinede fayda etmiyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?