2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar hepinize slm
hemen konuya giriyorum şöyle bi okudumda petrik didee lostun 5. sezon cdlerini nerden buldunuzzz tırım tırım arıyorum kızlarr yaa

arkadaşlar mrb ben eylül annelerinden geliorum sat ıma göre 6 eylül doğum tarihim ama oğlum önden geldiği için ağustos sonu annesi olucam inş..

kızlar hepinize slm
hemen konuya giriyorum şöyle bi okudumda petrik didee lostun 5. sezon cdlerini nerden buldunuzzz tırım tırım arıyorum kızlarr yaa

selamlar esraa, canım lostu eşim internetten indiriyor, öyle izliyoruz, izlediğimiz tüm filmleri indiriyor :smiley-cool:

kedinihal hoşgeldin aramıza , hayırlı olsun oğluşun

Kedinihal hoşgeldin ayı günü önemli değil canım ya , sağlıkla kucağımıza alırız bebeişlerimizi inşallah.
Dide aynı haftada olduğumuz için sana soruyorum doktorun muhtemel doğum tarihinle ilgili ne söyledi sana hangi tarihi verdi acaba
Comely takma kafana bebişin cinsiyetini belliki utangaç olucak göstermiyo işte , üstüne gitmeyin çoçuğun ya , utandırmayın daha fazla

selam kızlar, yaaa hala aranmadım. herhalde bugün de ses çıkmayacak. belki akşama doğru ararım.

Nazlı oğluşun hayırlı olsun

Comelycim başarılar canım umarım bitirisin okulunu

Minik kelebeğim bende tetenoz olcam aslında iğnelerden korkmam hatta grip felan olduğumda hap verme iğne ver derdim doktora ama çok komik birşey söylim yiğenim dediki teyzee tetenoz çok acıyoo yandın sen diye bi abarttı bize okulda vurdular vs die bi korku sardı bide aşıdan sonra araç kullanabilirmiyim sence yani kolda uyuşma filan oluyomu :1closedeyes:

Kedinihal hoşgeldin hayırlı olsun bebişin

Petrikcim sende kurtluyon yani Özlem hanımdan yeni doktorundan memnun kalırsın inş. kaydirigubbakcemile5

bende cdleri var sandım internetten güzel olmuyor ben bilgisayarda film vs izlemeyi sevmem bende ilk 4 sezon cdleri var orjinde çekme aldığım arkadaş yurtdışında şimdi anca yaza gelicek gelirken getiricek bu arada bulmam gerekkk çatlıcam yoksaa ay bide yazmışsınz Eylem yazmış sanırım john lock ölmedimi yaa tekrar adada ortayamı çıkıyooo :1shok:

Aftabrucum ara akşamı bekleme valla çatlarım bütün gün sende rahat et bizde rahat edelim be güzelim güzel haberleri alıp

comely ben de aynı durumdayım..erkek diye biliyorduk 1 aydır..doktor kız dedi haftasonu.
kızlar hepinize slm
önceki sezonlrı satın almıştık..şimdi petrikin dediği gibi yapıyoruz..gayet net
arkadaşlar mrb ben eylül annelerinden geliorum sat ıma göre 6 eylül doğum tarihim ama oğlum önden geldiği için ağustos sonu annesi olucam inş..
hoşgeldin

Petrikcim sende kurtluyon yani Özlem hanımdan yeni doktorundan memnun kalırsın inş. kaydirigubbakcemile5

saol cnım , evet esra tazefasulye saolsun önerdiği doktora gideceğim
biz netten indirip tvde izliyoruz eşim kablo çekiyor bilgisayarı tvye bağlıyor güzel izleniyor çok net,
eylemm yazma anam bak izlemeyenler var
soru sorma esra bak hepsini anlatırım yoksa -tatlicadiarzu- lafı şöyle toparlıyorum geçmişi çok gösteriyor geçmişteki lock yani ada sahneleri ays ağzımdan bişey kaçırmadım umarım

aftabru
güzel habeler alacağız canım senden.içini ferah tut.heyecanla güzel haberini bekliyoruz hep beraber sevinelim diye

nazlı
oğluşun hayırlı olsun canım

kedinihal
aramıza hoşgeldin.tarih ay önemli değil canım.bende büyük ihtimalle temmuz annesi olucağım ama burda olmaktan çok mutluyum.arkadaşlıklarımız çık güzel

sizlere birşey sormak istiyorum.... bugün ben çok rahatsızım, masa başı bir işte çalışıyorum ve genelde oturuyorum ayaklarım uyuşmaya başladı bugün sizdede öyle oluyormu? ne yapmam lazımki arada geziniyorum ama yinede fayda etmiyor.....

slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım henuz...bugun çok canım sıkkın.. akşam eşimle tartıştık üstelik bizimle alakası olmayan bi konudan ötürü...ben çok üzüldüm stresden kusdum bile yanii düşünnn bulantı ve kusmalarım geçmiş olmasına ragmen sonra agladım agladım senağlamasenağlamasenağlama gece rüyamda hep bebişimi ve pipisini gördüm ultrasyonda.... tabii eşime küstüm hiiç konuşmadım... sabahda işe gitmesi için uyandırmadım kendisi kalktı gittii.. sabahdan beri tlf kapalı evden aradı buz gibi konuştum cebn nie kapalı dedi bende diğer hattım takılı annemlerle konusuyorum dedim...:çok üzgünüm: akşama zaten arkadaslarımıza gitces konuşmamam hakkımı kullancam ...birisi gelip anlatsın bu dönemdeki hassasiyetlerimizi ve daha çok ilgi ihtiyacımız oldugunu... ya başkası için beni üzdü ...bende çok duygusalım zaten azıcık bi sert ses tonunda aglarım senağlama hiç tutamam kendimi...uffff öle işte size yazayım dedim canım çok sıkkın zaten hava puslu hiç sevmem böle havaları...

canim gecmis olsun, masanin altinda bi tabure koyabilecek bir yer var mi yada karsisina sandalye, masa basi is yapanlar icin 1-2 saatte bir dolasmaliu ve ayaklarini uzatmalariu oneriliyor, cok sarkitirsan kan dolasimin bozulabilir...yada masanin bi orta cikintisi yokmu ayaklarini koyabilecegin altinda?? ben buromun altina minik bir tabure koydum arada uzatiyorum..

pinky
canım bu dönemde çok hassas oluyoruz önemsemeyeceğimiz herşeyi önemsemeye başlıyoruz.eşinde kırmak istememiştir ama bazen istemediğimiz halde bizde karşımızdakini kırabiliyoruz.iletişim kurmamak bence sorunu dahada büyütüp çıkmaz hale getirebilir.incindiğin noktaları eşinle paylaş ona anlat.iletişim kazaları değilmidir çoğu zaman küçük bi şeyi daha büyük bi olaya çeviren.bence onunla konuş ve sorunu çözmeye çalışın.sürdürmek daha çok öflkelenmene ve senin daha çok üzülmene sebep verir.buda bebişini üzer annesi.tabii bu benim önerim sadece.ne yaşadığını ve eşini tanıyan sensin.kendini daha iyi nasıl hissedeceğini analiz et ilişkin senin ve bebeğin için en iyisini yapmaya sakin olmya çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…