sizlere birşey sormak istiyorum.... bugün ben çok rahatsızım, masa başı bir işte çalışıyorum ve genelde oturuyorum ayaklarım uyuşmaya başladı bugün sizdede öyle oluyormu? ne yapmam lazımki arada geziniyorum ama yinede fayda etmiyor.....
sizlere birşey sormak istiyorum.... bugün ben çok rahatsızım, masa başı bir işte çalışıyorum ve genelde oturuyorum ayaklarım uyuşmaya başladı bugün sizdede öyle oluyormu? ne yapmam lazımki arada geziniyorum ama yinede fayda etmiyor.....
bende cdleri var sandım internetten güzel olmuyor ben bilgisayarda film vs izlemeyi sevmem bende ilk 4 sezon cdleri var orjinde çekme aldığım arkadaş yurtdışında şimdi anca yaza gelicek gelirken getiricek bu arada bulmam gerekkk çatlıcam yoksaa ay bide yazmışsınz Eylem yazmış sanırım john lock ölmedimi yaa tekrar adada ortayamı çıkıyooo :1shok:
saol cnım , evet esra tazefasulye saolsun önerdiği doktora gideceğim
biz netten indirip tvde izliyoruz eşim kablo çekiyor bilgisayarı tvye bağlıyor güzel izleniyor çok net,
eylemm yazma anam bak izlemeyenler var
soru sorma esra bak hepsini anlatırım yoksa -tatlicadiarzu- lafı şöyle toparlıyorum geçmişi çok gösteriyor geçmişteki lock yani ada sahneleri ays ağzımdan bişey kaçırmadım umarım
canim gecmis olsun, masanin altinda bi tabure koyabilecek bir yer var mi yada karsisina sandalye, masa basi is yapanlar icin 1-2 saatte bir dolasmaliu ve ayaklarini uzatmalariu oneriliyor, cok sarkitirsan kan dolasimin bozulabilir...yada masanin bi orta cikintisi yokmu ayaklarini koyabilecegin altinda?? ben buromun altina minik bir tabure koydum arada uzatiyorum..
canım geçmiş olsun.ayaklarını sarkıtma.bende masa başındayım ayağımın altına bazen çöp tenekesini yada bi tabure koyuyorum tek yukarıda kalsın diye.saat başıda kalkıp dolaş kan akımın için
helin ve noraa yazdıklarınız için saolun ama ya ben bu defa konunun benm tamamen dışımda olmasına ve başkasına sinirlenip ban yüksek sesle konuşmasına üzüldüm tabii gece oluyor bunlar...ayyy üstelik bide ben lavaboya koşunca bide bıkkın bir ses tonuyla ne zamn geçcek bu kusmaların Allah allah diye söylendi ..sanki ben çok meraklıyım içim acıya acıya kusmaya..ya ben çok kırıldım konuşmıycam:1no2:
ben ona dah ilk baştan anlatmıştım aslında ama bilmiorum ben zaten normaldede duygusalım bu hamilelik beni hepden altüst etti.senağlamapinkycim o sendromları çok iyi bilrim hatta ben duygusal biri olmadığım halde hamile kaldığımdan beri ağlıyorum hep,eşim bile şok oluyo..bence oturup senin konuşman gerek karşına al ve konuş onlar anlamazlar bi kadın hamile ve ne kadar hassas olduğunu hesap edemezler,sen açık açık deki bak böyle bir dönemde beni idare etmen gerek beni üzmemen gerek diye ben üzüldüğümde bebeğimizde üzülüyo de sen konuşmazsan açık açık onlar böyle devam ederler,ben denedim yaptım aynı sıkıntıyı yaşamıştım ve dedimki herzaman iyi zamanda değil bu zamanda elimi tut bana sarıl şevkat göster emin ol konuşunca herşey düzeliyor kaldıki sende inat edip küslüğe ne kadar devam edersen kendini ve bebeği o kadar üzmüş olucaksın eline üzüntüden başka birşey geçmicek,bu yüzden şu dönemde gururları bi yana bırakıp tek varlığımız olan eşlerimize sıkı sıkı tutunalım..
seni çok iyi anlıyorum pinkcim ama malesef eşlerimiz bizdeki bu duygu değişikliğini anlayamıyor bizim sadece bedenen değiştiğimizi sanıyorlar fakat o beden değişirken birçok şeyide etkilediğini unutuyorlar malesef......canını sıkma dahada fazla uzatma bak annesi bebeğinde üzülür sonra biliyorsun önce bebeğimiz sonra diğerleri..... tamam eşin başka birisi yüzünden seni üzmüş ama belki oda ne bilim istemeden olmuştur, onunda gergin bir zamanına denk gelmiş olabilir olur böyle arada..... üzülme tatlım tamam mı?
Öldü anam bacım öldü ben 5. bölümü izlerken uyuyakaldım dedim ya işte o arada film kopmuş bende karıştırmışım. Netten indirip izleyince gayet net oluyo. Pc den izleme yani sitelerden izleme programlar var indiriyosun oh canlı yayın perşembe yine bölüm yayınlanıyo 1-2 gün sonra izleyiveriyosun ne güsel.
Petrikcim yukarda görmüş olduğun gibi toparladım en azından çalıştım bi 5 pekiyi isterim lost olunca heycanlandım anam bacım napıyımhihoyyyt
helin ve noraa yazdıklarınız için saolun ama ya ben bu defa konunun benm tamamen dışımda olmasına ve başkasına sinirlenip ban yüksek sesle konuşmasına üzüldüm tabii gece oluyor bunlar...ayyy üstelik bide ben lavaboya koşunca bide bıkkın bir ses tonuyla ne zamn geçcek bu kusmaların Allah allah diye söylendi ..sanki ben çok meraklıyım içim acıya acıya kusmaya..ya ben çok kırıldım konuşmıycam:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?