2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

pinky uzulme canim, onlarda bazen gergin ve hassa oluyor, bazen esimde bana asiri tepki gosteriyor, diyorum bana sesini yukseltme ben hamileyim, sonra akli basina geliyor isi sakaya vuruyor benimde hormonlarim var bende hamileyim diye..bianda dusunemiyorlar ne kadar hassas oldugumuzu, eminim oda hatasini anlar, hatta anlamistir bile...

Selam herkese;
İnşallah tüm sonuç bekleyenlerin sonuçları güzel gelir.Bebiş cinsiyetlerini öğrenenlere de hayırlı olsun.

Kızlar ben dün üçlü test için kan verdim sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış, zaman nasıl gececek bilmiyorum doğrusu,bu test kötü çıkarsa amniyosentez yaptırıp yaptırmamak eşimin ve benim kararımmış sinir oldum doktora, Kafam ağrıdı resmen kötüyü düşünmekten. Ayrıca 5 kilo almışım dün Sat a göre 16+0 günlüktüm. 5 kilo çok geldi,15 kiloyla tamamlarsam iyi sanırım :)

Dua edin benim için lütfen. Bebişim sağlıklı olsun dünyalar benim olacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

pinkycim o sendromları çok iyi bilrim hatta ben duygusal biri olmadığım halde hamile kaldığımdan beri ağlıyorum hep,eşim bile şok oluyo..bence oturup senin konuşman gerek karşına al ve konuş onlar anlamazlar bi kadın hamile ve ne kadar hassas olduğunu hesap edemezler,sen açık açık deki bak böyle bir dönemde beni idare etmen gerek beni üzmemen gerek diye ben üzüldüğümde bebeğimizde üzülüyo de sen konuşmazsan açık açık onlar böyle devam ederler,ben denedim yaptım aynı sıkıntıyı yaşamıştım ve dedimki herzaman iyi zamanda değil bu zamanda elimi tut bana sarıl şevkat göster emin ol konuşunca herşey düzeliyor kaldıki sende inat edip küslüğe ne kadar devam edersen kendini ve bebeği o kadar üzmüş olucaksın eline üzüntüden başka birşey geçmicek,bu yüzden şu dönemde gururları bi yana bırakıp tek varlığımız olan eşlerimize sıkı sıkı tutunalım..

canım geçmiş olsun.ayaklarını sarkıtma.bende masa başındayım ayağımın altına bazen çöp tenekesini yada bi tabure koyuyorum tek yukarıda kalsın diye.saat başıda kalkıp dolaş kan akımın için

seni çok iyi anlıyorum pinkcim ama malesef eşlerimiz bizdeki bu duygu değişikliğini anlayamıyor bizim sadece bedenen değiştiğimizi sanıyorlar fakat o beden değişirken birçok şeyide etkilediğini unutuyorlar malesef......canını sıkma dahada fazla uzatma bak annesi bebeğinde üzülür sonra biliyorsun önce bebeğimiz sonra diğerleri..... tamam eşin başka birisi yüzünden seni üzmüş ama belki oda ne bilim istemeden olmuştur, onunda gergin bir zamanına denk gelmiş olabilir olur böyle arada..... üzülme tatlım tamam mı?

helin ve noraa yazdıklarınız için saolun ama ya ben bu defa konunun benm tamamen dışımda olmasına ve başkasına sinirlenip ban yüksek sesle konuşmasına üzüldüm tabii gece oluyor bunlar...ayyy üstelik bide ben lavaboya koşunca bide bıkkın bir ses tonuyla ne zamn geçcek bu kusmaların Allah allah diye söylendi ..sanki ben çok meraklıyım içim acıya acıya kusmaya..ya ben çok kırıldım konuşmıycam:1no2:

canım geçmiş olsun.ayağını sarkıtma çok fazla.bende masabaşındayım ayağımın altına bazen tabure bulamazsam çöp tenekesini koyuyorum.sık sık da kalk dolaş kan akımın sağlansın diye

kızlar bu yazı hep hoşuma gitmiştir sizinlede paylaşmak isterim ;

Küçük çocuk annesine sordu; Niçin ağlıyorsun?
Annesi cevapladı; Çünkü ben bir kadınım.
Çocuk söyledi; Anlamadım.
Annesi onu sadece kucakladı ve dediki:
…Ve asla da anlayamazsın, fakat olsun, önemli değil.
Daha sonra küçük çocuk babasına sordu;
Annem niçin bazen hiç sebepsiz ağlıyor?
Bütün kadınlar sebepsiz yere ağlarlar.
…Babasının bütün söylediği bundan ibaretti.

Küçük çocuk büyüdü ve bir adam oldu, fakat hala kadınların niye ağladığını merak ediyordu.
Sonunda, dizlerinin üstüne çöktü ve Tanrı’ya sordu:
TANRIM... Niçin kadınlar böyle kolay ağlarlar?
Ve Tanrı cevapladı...
…Ben kadını yaratırken onun çok özel olması gerektiğine karar verdim.

Onun kollarını mükemmel bir rahatlık verecek kadar narin yaparken omuzlarını dünyanın bütün yükünü taşıyacak kadar kuvvetli yaptım!
Ona doğuma dahi dayanacak kadar dayanma gücü ve çocuğunu koruma içgüdüsü verdim!
Ona, ailesi, arkadaşları, sevdikleri ile şefkatle ilgilenebilecek ve kötülüklerden koruyacak kadar dayanıklılık ve sertlik verdim. Hatta herkesin vazgeçtiği anda hastalık ve yorgunluğa rağmen şikayet etmeksizin !

Ona çocuklarını bütün şartlar altında sevecek kadar duygusallık verdim, hatta çocukları onu çok kötü incitseler dahi ! O çocuklarını aptalca hatalarından veya yaralanmalarından dolayı hissettikleri suçluluk hislerini veya acılarını edebilecek ve ergenlik çağı endişe ve korkularından arındırabilecek özel bir güce sahiptir.
Ona kocalarının hatalarına rağmen onlarla ilgilenmeye devam edebilecek güç verdim, ve kocasının kalbini korumak için onu erkeğin göğüs kaburgasından yarattım!

Ona iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen kadının dayanma gücünü test etmek için hata yapabileceğini ve bunun içindir ki sonuna kadar azimle kocasını destekleme kararını yaratan anlayış verdim.
Oğul, bütün bu uzun ve zor çalışmalarım sonucunda…
Ona ayrıca yağmur gibi dökülecek gözyaşı verdim. Bu gözyaşları onundur ve ne zaman ihtiyaç hissederse kullanır. Ve bu onun tek zayıflığıdır!

Onu ağlarken görürsen, ona onu ne kadar sevdiğini söyle, aynı onun herkes için yaptığı gibi! Ve hala ağlamaya devam etse bile, bilesin ki sen onun kalbinin daha iyi hissetmesine vesile oldun.
Unutma ki o özeldir.

BİZ KADINLAR NE BÜYÜK NİMETLERİZZ ÇOK FEMİNİSTÇE OLDU AMA :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

Öldü anam bacım öldü ben 5. bölümü izlerken uyuyakaldım dedim ya işte o arada film kopmuş bende karıştırmışım. Netten indirip izleyince gayet net oluyo. Pc den izleme yani sitelerden izleme programlar var indiriyosun oh canlı yayın perşembe yine bölüm yayınlanıyo 1-2 gün sonra izleyiveriyosun ne güsel.

Petrikcim yukarda görmüş olduğun gibi toparladım en azından çalıştım bi 5 pekiyi isterim lost olunca heycanlandım anam bacım napıyımhihoyyyt

pinky üzülme canım hassas dönemdeyiz eşin de belki daha adapta olamamıştır buna, uzatma bence konuş anlaş ne kdar uzarsa o kdar üzülürsün öyle düşün, bence küsmet vakit kaybıdır konuşun barışın en güzel çözüm

teşekkürler kızlar önerileriniz için ayaklarımın altına tabure koymam mümkün gibi gözükmüyor odamda tek başınayım ama zırt pırt birileri geliyor ve toparlanmam zor oluyor malesef offfff ne yapıcam ben ya daha şimdiden böyle ağrılar başladıysa iyice kilo alınca karnımız büyüyünce ne yapıcaz:çok üzgünüm:

Eşinden seni tam anlamıyla anlamasını bekleme canım. Biraz nazlan sonra barış ama uzatma çok, anlar eminim hatasını . Üzme bebişini kendini.

pinky tamam canım.şimdilik kendini nasıl hissedersen öyle yap.ama dah sonra sakinleşince mutlaka eşinle konuş canım.öfken geçmeden zaten konuşmaya kalkışma.bu sorunu çözmeye değil öfke çıkartmaya dönüşür.sakinleştiğinde ona anlat incindiğin noktaları hamilelik psikolojisini bu dönemde ona daha çok ihtiyaç duyduğunu bu bebeğin ikinizin bebeği olduğunu seni anlayacaktır canım.belki pişman bile olmuştur şimdiye kadar

ben ona dah ilk baştan anlatmıştım aslında ama bilmiorum ben zaten normaldede duygusalım bu hamilelik beni hepden altüst etti.senağlama

geceden beri bebişimle konusuyorum.. ona herseyi anlatıyorum ya ben anlattım babanla tartıştık azcık sen merak etme ben iyiym anneci falan diye zaten tek korkum bebişin etkilenmesi ama canım sıkıldı işte napiim şimdi anneme yada ablama sölesem hemen üzülürler ve biz sanki herzamn tartışıyormuşuz gibi düşüncelere dalıp onlarda üzülürler malum ben istanbuldayım onlar konyada.....:çok üzgünüm:

tmm yani eski bölümlerden alıntı yapmışlar ay dedim o çatlak adam yinemi dirildi ay bendemi öyle yapsam acaba hangi siteden indiryosunuz belli bi adı varmı güvenilir olsun virüs yemim

fasulyeko sen doktora bakma hep iyisini düşün iyisini düşünki iyi olsun güzel haberlerin gelir inşallah

hehe süpersin eylem :roflol: dizi zaten çok karışık hamişiz biz unutabiliriz karıştırabiliriz her şey mübahtır hamişlere

fasulyeko sonuçların güzel çıkar inşallah 3lü sonucu bekleyen tüm herkesin güzel çıkacak dualarımızı sizinle

pinky
sakın ailene anlatma.onları çok üzersin.sen sorunu halledersin ama onların kafasında hep kalır ve her zaman kavga edin bi çift olarak düşünürler.ilişkinize bakış açıları değişir.uzakta olunca dahada fazla kafalarına takılır.sen unutur barışırsın kocanla ama onların kafasında kızlarını üzen bi damat figürü kalır.bence onları üzme canım.

bazen ben bile kendime tahammül edemiyorum sepet gibi dolaşıyoruz ortalıkta pinkycim sürekli birilerinin beni alttan almak zorunda olduğunu düşünüyorum güya ben hamileliği bahane etmiyorum ama hep bekliyorum bana anlayışlı olmalarını ayrıcada bu başkasına sinirlenip bağırma olayına ben değil ama eşim takılır affet ama başkasına bağırmayınca kime bağırcam kocama tabiki hem bağırdıktan sonra niye bağırdığı önemlimi bağırıyor işte hiçbirşey için bağırmasın ama onlarda doluyormu ne???? ben geçen hafta iki gün küstüm sonra dayanamayıp sırnaşarak gittim yanına arkadaşlar diyorya ısırasım yiyesim geliyor onu küsemiyorumda:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…