2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım 20-22 haftalar arası demissin ya iste 19+3 20 oluyor değilmi ??, ya benim enteresan dr 24-28 yapıyormus hatta daha çok 28 gibi o yuzden 20 de yaptırcam baska yere sonra kendi dr umda 28 de birdaha yapsın napimm. benim kendi dr um kendi bizzat yapıyor ama ben su an perinatoloji uzmanına yaptırcam isin ehli olsun istyorum docent ve de.

arda yı hatırladım ismen ama topilgi açıp çok yazmıyor sanırım. ilkg unlerden beri burdayım ben çok erken ogredim 3+0 iken hamile oldugum ogrendim. ama simdiye kadar iki kisi fire verdik alaha sukur.arda da iyidir umarım.

nazlı oglunu gule gule buyut insallah. benim dr umg erek yok ama istiyorsan yapalım dedi ben yaptırdım uçluyu. cuma sonucunu alcam insallah.

ben geçen hafta iki gün küstüm sonra dayanamayıp sırnaşarak gittim yanına arkadaşlar diyorya ısırasım yiyesim geliyor onu küsemiyorumda:CüvCüv:
canm ya normalde hiiç ayrı bile duramayız yani ben yazılı kagıtlarını okumak için diğer odaya gittiğimde bile yokluguma dayanamayıp hemen yanıma gelirdi...bilmiyorum akşam konusurmuyum yani duruma baglı onun akşama eve nasıl gelecegine baglı....

ayy netten buldum bi siteden indirmekle uğraşmıcam ilk bölümü bi izlicem akşamada diğer bölümlere indiirp tvye bağlatırım artık

Ya şu hamıleye yardım edın Allah rıcası ıcın.. bebişler için alınması gerekenler listesini bir türlü bulamıyorum, bır ara burada kuzunun bırı verdı bıze ama ben alayım derken akıldan kactı gıtttıııı

esracim bazi yerlerdede 19-24. hafta diyor olsun 2 kere yaptir bende 2 kere yaptiricam 2 hafta arayla..19+3 20. hfatanin icinde oluyorsun bildigim kadariyla, yani oluyor...

evriş kayra yazmıştı onu kayranın profilinden yazdıgı mjlara bak ordan bulursun ...

bencede evriş sanırsamki hamilesin sırnaşık şey oku bakalım ben okudum gözüm korktu meğerse alınacak ne çok şey varmış

İHTİYAÇ LİSTESİ
KENDİNİZ İÇİN NELER ALACAKSINIZ ?
•*Kolay emzirmeyi sağlayan önü açık gecelikler
*•*Emzirme sütyeni
*•*Göğüs pedleri
*• İç çamaşırları
*•*Hijyenik pedler
*•*Lohusa külodu
*•*Göğüs koruyucular
*•*Göğüs pompası
*•*Emzirme sütyenleri
*•*Göğüs koruması ve göğüs kremi
*•*Emzirmek için yastık

BEBEK İÇİN NELER ALACAKSINIZ?
*•*Tulumlar
*•*Bodyler
*•*Temizleme havluları
*•*Anakucağı*
*•*Patik, eldiven, bere, çorap
*•*Mendil, önlük
*•*Hırka, yelek
*•*Minik boy bebek bezleri
*•*Battaniye
*• Biberon
*• Emzik
*• Toz mamalar
*• Önlük
*•*Biberon ısıtıcısı
*•*Biberon fırçası
*• Dişlik
*•*Tırnak Makası
*•*İlaç kaşığı
*•*Vücut termometresi
*•*Göbek bağı bandı
*•*Burun aspiratörü
*•*Islak mendil
*•*Çocuk bezi
*•*Kulak pamuğu
*•*Pişik kremi
*•*Şampuan, bebek sabun, bebek kremi
*•*Küvet ve filesi
*•*Bebek banyo süngeri
*•*Banyo termometresi
*•*Oyuncak
*•*Başlıklı havlu
*•*Mama tabağı ve kaşığı
*•*Bebek bardağı
*•*Babycook
*•*Mama sandalyesi
*•*Önlük
daha çok erken ama aklımızda bulunsun istedim.aldıkça listeyi eksiltiriz inşallah.

teşekkür ederim.

petrik sağol duaların için:Saruboceq:

ya kızlar sizinde eşleriniz böyle yapıyormu? eşim bebeğe birşey olacak diye gezmemi istemiyor..... aman dolmuşta birşey olur.... aman çok yürüme çok yorulma..... sıkıldım ben ya..... şimdi akşam çarşıya çıkcam dedim çıkmasan diyor neden dedim ya yürürsün çok yorulursun birşey olur diyor ya.... tamam oda haklıdır belki ama bende sıkıldım bunaldım..... koca güne işteyim zaten evden işe işten eve başka birşey yok.....

merhaba kızlar
Nazlı oğlun olacakmıs hayırlı olsun,

dide gözün aydın sonucun ii cıkmıs darısı bekleyenlerin basına.

gizzecim sonuçların iyi çıkar inşallah çok geçmiş olsun.

aftabronun sonucu cıkmadı sanırım.

fasulyeko.kafana takma canım üçlüyü.güzel şeyler düşün ikili yaptırmışmıydın canım.

evet canım biyokimyasal riskim yaş riskimden fazla çıktığı için (yani kan değerlerimde problem vardı ) doktor üçlü test istedi.Aslında usg değerlerim çok güzeldi.Artık hayırlısı Allahtan.

oofff bu yukarıdaki listenin hepsini nasıl alcaz ya..... gözüm korktu ben şimdiden başlayım en iyisi ben daha hiçbirşey almadım sonra çok sıkışmayayım.....

milkshake tek değilsin canım benim eşimde aynı bazen anı kalkıslr yapıyorum arkamdan seke seke gidiyorsun yıne diye kızıyor.dışarda kaldırımlardan inerken gezerken hep gözümün içine bakıyor ağrım sızım olacakmı diye.
birde ben bebeişime ciciler almak istiyorum ama eşim hep kızıyor biraz daha bekle diye yenidoğan bezi alacaktım onada kızdı.daha erkenmiş birazdaha zaman gececkmiş.bende birden masraf olmasın diye yavaş yavaş alayım diyorum ama eşim oralı değl hiç.eh tabı hevesimde var almaya.sanırım daha önce 2 kayıbımız oldu ondan korkuyor ama birazda tadına varmak gerek be hamişliğin haksızmıyım.

eşim bu kdar sıkmıyor ama gittigim heryere gelmek istiyor, aldıklarıma karışıyor bende bol bol fırçalıyorum onu :jeyyar:
sakınan göze çöp batar, kendini kollayabileceğini anlat güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…