Esracim burda ada ayrintili ultrasonu 20-22.haftalar arasinda yapiyorlar ama bildigim normal ultrasonla yapiliyor..hatta ben simdiden gunumu aldim nisanin ilk haftasina universiteden ama ozel doktorumda yapicak ayni zamanda, beni bu iste profesyonel birine yonlendiricekmis, sanirim bu gittigimde randevu alirim onun icinde randevu bulmak zormus..
canım 20-22 haftalar arası demissin ya iste 19+3 20 oluyor değilmi ??, ya benim enteresan dr 24-28 yapıyormus hatta daha çok 28 gibi o yuzden 20 de yaptırcam baska yere sonra kendi dr umda 28 de birdaha yapsın napimm. benim kendi dr um kendi bizzat yapıyor ama ben su an perinatoloji uzmanına yaptırcam isin ehli olsun istyorum docent ve de.
kızlar birşey sorucam bu topiği oluşturan arda isimli bi arkadaş o yokmu artık hiç yazdımı görmedim böyle birçok isim var nereye gitti acaba bu arkadaşlar kötü birşey yok olmadı değilmi? eski kullanıcılar bilir sanırım
arda yı hatırladım ismen ama topilgi açıp çok yazmıyor sanırım. ilkg unlerden beri burdayım ben çok erken ogredim 3+0 iken hamile oldugum ogrendim. ama simdiye kadar iki kisi fire verdik alaha sukur.arda da iyidir umarım.
nazlı oglunu gule gule buyut insallah. benim dr umg erek yok ama istiyorsan yapalım dedi ben yaptırdım uçluyu. cuma sonucunu alcam insallah.arkadaşlar dün doktora gittim oğlum olacakmış kesinleşti:)) nazlı nin karşısına da erkek yazabilirsiniz artık. bu arada benim üçlü test zamanım gelmişti. doktor bana gerek yok dedi. ikilin ii geldi. üçlüye bakmaya gerek yok dedi. aranızda üçlü baktırmayan var mı ya da doktoru gerek yok diyen
.
minik_kelebek neyse k .!.:minik kelebek aynı kilolarda hamile kalmısız e su anda aynıyız hadi bakalım kim kimi gececek:))) boyun kac bu arada ??
kızlar hepinize slm
hemen konuya giriyorum şöyle bi okudumda petrik didee lostun 5. sezon cdlerini nerden buldunuzzz tırım tırım arıyorum kızlarr yaa
adascım benim arkadasım da internetten indirmis o indirmese ben indircektim bende var su an. ama birçok arkadasıl netetn online izliyorlar. istersen linkleri sorar atarım sana.
ve ben henuz 5. sezonu izlemey vakit bulamadım arkadaslar lutfen yazmayın su oldu bu yasıyor vs..
arkadaşlar mrb ben eylül annelerinden geliorum sat ıma göre 6 eylül doğum tarihim ama oğlum önden geldiği için ağustos sonu annesi olucam inş..
hosgeldin kedihihal arada buraya da takıl bari ortadasın gibi.
slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım henuz...bugun çok canım sıkkın.. akşam eşimle tartıştık üstelik bizimle alakası olmayan bi konudan zaten azıcık bi sert ses tonunda aglarım senağlama hiç tutamam kendimi...uffff öle işte size yazayım dedim canım çok sıkkın zaten hava puslu hiç sevmem böle havaları...
pinky aglamayana meme vermezler lafına bayılırım oldum olası. sende boyle yapmalısın. sık sık ruh halinini hassasiyetinden senin uzulundugunde bebeginde etkilenceğinden vs bahsetmelisin. baslarda benim esimdebenle her konuda eskideno ludgu gibi cata cat tartısmaya kalkıstı benim sinirler her zamankinden lacka oturup aglar hale geldim habire onun yuzunden. bizim minik seylerden buyuk kavgalarımız çok meshurdur çunku. bu yuzden zamanında bosandık ama akıllanamadı kendisi:)
tabi bana gore uzatan ve suçlu olan o neyse:)
dolayısıyla mutlaka duygu somurusu yapıp ki duygu somurusu değil gercek durumunu anlatmalısın. tartıscaksa da sonraya saklasın kozlarını.
SEERNİ
resimlerde avatarmıda ozellikle zayıf çıktıgımı soylemissin hiçde değil canım saol varol ama bu avatar resmi geçen yaz çekildi 70-71 gbi idim. ama boyum uzun 170 cm ve kilomu gostermeyen bir yapım var orantılı bir vucudum var o yuzden kimse 70 im dedigimde inanamazdı zaten. mide kısmımda yag vardır bolca oturan pozisyonlarda çok belli olmaz kilolarım :) masa basında resim çektirmeye bayılırım o yuzden :))))