2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bencede evriş sanırsamki hamilesin sırnaşık şey oku bakalım ben okudum gözüm korktu meğerse alınacak ne çok şey varmış

Sanırsamm ole.. hamıleyım galıba kaydirigubbakcemile3

Aynen ole cıcımm vallahı, ne yapacagımızı bılelım de sapkamızı ona göre onumuze koyalım..

Norraaammm, ahh Norraammm, 5. aya gelmısız.. ne erkeni annemm ya, iki üç sey ala ala gitsek anca tamamlarıs..

evet canım biyokimyasal riskim yaş riskimden fazla çıktığı için (yani kan değerlerimde problem vardı ) doktor üçlü test istedi.Aslında usg değerlerim çok güzeldi.Artık hayırlısı Allahtan.

canım ultrason değerlerin normalse allahın izniyle 3 lü sonuçlarında normal çıkar.... sakın moralini bozma..... inşallah hepimiz sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alacağız....

evrisim dogru diyosun ama unutma hediye de cok gelicek..hele ailede uzun suredir bebek yoksa yada cevrende, heveslenen bisiler alicak...ben bebek listesi yapicam, bari ihtiyaci olan seyleri alsinlar hediye alicaklar...

esracim bazi yerlerdede 19-24. hafta diyor olsun 2 kere yaptir bende 2 kere yaptiricam 2 hafta arayla..19+3 20. hfatanin icinde oluyorsun bildigim kadariyla, yani oluyor...

nora sen niye iki kere yaptırcann ?? 19+3 20 oluyorsa iste birde 27de falan yaptırırım kendi dr uma. zararı olmaz heralde normal ultrason la bakılıyor sonuçta.

arkadaslar bu arada SAKALENMASTER ında amniyo sonucu çıkmadı sanıyorum. ondan haberi olan varmı o nezaman alcaksonucunu.

nora sen niye iki kere yaptırcann ?? 19+3 20 oluyorsa iste birde 27de falan yaptırırım kendi dr uma. zararı olmaz heralde normal ultrason la bakılıyor sonuçta.

canim ben bi ozel doktora gidiyorum bide calistigim universitede takiplerim yapiliyor, daha doguma nerde yapicagima karar veremedigim icin, universite rutin yapiyor zaten para odemicem, ozeldekininde buyuk kismini geri aliyorum, bu imkani degerlendirmek istedim..ayrica ozeldeki doktorumun ayrica universitedenden takip edildigimden haberi yok:))

kızlar bebekleriniz karnınızdaki duruş şekli nasıl. yani ultrasonla bakıldığında nasıl duruor bebişleriniz. benim ki bacak bacak üstüne atmış. ayakta. başaşağa duranı var yatanı var dik oturanı var bacakları açık olan sırtı dönük olan. sizinkiler nasıl duruor

bende eşimle gidiyorum her gittiğimizdede kameraya çekiyor bende onsuz gitmek istemem.bebeği görünce daha bi iyi hissediyor mutlu oluyor canım benim.
hayırlı olsun canım bir sparta annesi daha .bana üçlüye gerek yok denildi ama prosedür gereği yapıldı.amniyoda yaştan dolayı.
benim başımdan geçti tetanozda sizleri korkutmamak için anltmadım .ikincisinde sabaha kadar ağrıdan inlemiştim .
kilo konusunu hiç açmasak bu gün tartıldım 68 olmuşum uffff ne olacam yarım dünyamı acabaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
noraa rüyan negüzel tombul oğluşun göbeginde oturuyordu demek,
bende hep bebeğimi emzirdiğimi görüyorum çok güzel bir duygu rüyada olsa insanı mutlu ediyor : )
bende bebişimi emzirdiğimi gördüm kaç kere .insanı rüyası bile nekadar mutlu ediyor.kaydirigubbakcemile5
canım güzel çıkacak inşallah .seninle aynı yaştayız canım aynen yaştan dolayı şart koştular.
arkadaşlar mrb ben eylül annelerinden geliorum sat ıma göre 6 eylül doğum tarihim ama oğlum önden geldiği için ağustos sonu annesi olucam inş..

hoş geldin canım.a.s.

tazefasulye ben de yakup erataya gideceğim. daha gitmedim hiç . benim de martta randevum var. bakalım memnun kalacak mısın. iyi bir doktor diye duydum. inşallah memnun kalırız

canım ya üzme kendini olur böyle şeyler.eşin kusmana söylenmemiştir aslında seninde kusmalardan hırpalndığını görünce o hırsla öyle söylemiştir.eşini elbetteki daha iyi tanırsın ama üzüldüğünü kırıldığını söyle düzelir.:teselli:

lalece benimkinin çok ilginç bi duruşu var kaç keredir gittiysem yüzsütü sanki secdede gibi dizleri kırmış başı yerde popo havada cinsiyetide zaten zar zor öğrenmiştik eşim diyo molla olcak galiba bizim oğlan hep namaz kılıyo diyo :))

Selam herkese,
Dün benim de dr kontrolüm vardı. Biraz büyük laf ettim galiba üçlü test yaptırmıycam diye. Dr istedi. İkili test sonucum iyi çıkmıştı ama...Ben yaptırmak istemiyorum da diyemedim, bakalım nolcak...

Bizim bebek başaşağı duruyodu dün, kolları kıpır kıpırdı.

15 günde tam 4 kilo almışım, toplamda 7 kilo. Dikkat etmem gerektiğini anladım. ÇAtlaklar için ısrarla kakao yağı ya da krem istersem de chicco mamma donna'yı önerdi..Ben bebe yağıyla idare ediyordum ama kakao yağı almam gerek. Eczanelerde satılıyor mu arkadaşlar...

Cinsiyet konusunda da bişey söyleyemedi, bişey göremedim dedi.Oysa ayrıntılı ultrasona bakan diğer dr kendinden son derece emin erkek demişti ama..İçime kurt düşmedi değil..Cinsiyet değişikliği yaşayan arkadaşlarımızı görünce...

selam kızlar bugün dr randevum vardı sevinçle gittim evet dedim oglum olacagını söyleyecek dr bugün herşey normaldi cinsiyetini sordum 100/100 kız demezmi bana sanki o an kaynar sular boşaldı üzerimden farkında olmadan o kadar kaptırmışımki kendimi toparlanamadım hemen kalktım masadan dr başka sormak istediginiz varmı dedi 17 hftalık valla gr söyledi ama aklımdan çıktı ben yok dedim resimlerini alıp yüzüne bile bakmadan dr çıktım yanımda abimin eşi vardı ama ben başladım söylenmeye şokun etkisiyle işte dedim allahın sopası yokki kendi kendime gelin güvey olursan işin sonu budur diye yengem sakinleştirmeye çalıştı ama yaşadıgım şokun etkisindeydim yanımda biri olmasa inanın eve bile gelemzdim annecim bizi bekliyordu ne oldu hayırlı haberlerle geldiniz diyince ben kız olackmış dedim o an iplerin koptugu andı benim için birden aglama krizine girdim ama ne aglama bagıra bagıra resmen sinirlerim boşaldı sonra sakinleştim annem kızdı biraz bak saglıklı eli ayagı düzgün hayırlı evlat olsun yeter bak üzülme dedi gerçi öyle ama bilinç altıma çok kötü yerleşmiş erkek olacagı ben ilk abimin kızı oldugundada aynı tepkiyi vermiştim bu hayatımda yaşadıgım 2 şok oldu kızlar ama şimdi sakinleştim rabbim onu layık görmüş vermiş eeee baktıki bu agustos anneleri hep erkek dogurucak arada bizlerede kız göndermiş işte sakin kafayla düşününce bebegim saglıklı oldug için allaha şükrediyorum bu arada adını zaten kız olabilir diyede düşünmüştüm BURÇİNİM geliyor teyzeleri

arkadaslar bu arada SAKALENMASTER ında amniyo sonucu çıkmadı sanıyorum. ondan haberi olan varmı o nezaman alcaksonucunu.

daha 1 hafta oldu canım 2 haftamız daha var.ama bir sorun olsa daha ilk haftada arayıp bilgi veriyorlarmış.
pazartesi aranacağız diye çok korktum aslında ama ses yok bu iyiyemi işaret umarım öyledir diyorum .
yarın doktora gideceğim.oturunca ayğa kalktığımda sağ kasığımda şiddetli ağrı ve çekilme oluyor kasıklarımda taş gibi hiç böyle olmamıştı.gerçi iki üç gündür çok yoruluyorum ama yinede gidicem bakalım ne diyecek .

buarada ne çin takvimi, nede beta hcg degerleri tutmadı buna göre cinsiyet tahmini olmuyormuş kızlar

benimki sırtüstü yatıyor .ama yarın gidicem bakalım nasıl durumda kuzum
dün esra ceyhand abi doktor çatlaklar için konuştu oluşmadan önlemini alın diyor.
ve bi karışım verdi onuda yazayım aklıma gelmişken kakao yağı, fındık yağı, gliserin ,jojoba yağı ve menekşe yağı bunları karıştırın sürün diyor kadın doğum uzmanı vardı yanında onada sordular bebeğe bir etkisi varmı diye yok dedi.

burçinin hayırlı olsun ilk defamı öğrendin cinsiyetini .hem üzme kendini bu kadar .önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması .
senide anlıyorum aslında elbetteki gönlünden geçenin olmasını istedin ama en iyisini yinede rabbim bilir kuzu
ilk hamileliğinle aynımıydı belirtilerin başakcım

başakçım hayırlı olsu bebişin.bak çok kız isteyip sahip olamayanlar var. ilk bebeğin kız die erkek istiodun tabi ama allah sağlık versin. pekuuuu senin kız nasıl duruo karnında duruşu nassı

Erkek fikrine nasıl kapılmıştın, içine mi doğuyordu yoksa başka bir dr erkek mi demişti

çoooooooooookkk tebrik ederim başak.neden ağlıyorsun ben 1 düzine kızım olsa sesim çıkmaz o kadar seviyorum kız cocuklarını anlatamam şansa eşimde kız cocuklarını seviyor erkek çocuğumuz olmasa sesimiz cıkmaz herhalde hem kız cocukları daha hayırlı oluyor bence.ama erkek olacak bizim yanı farketmez tabiki sağlıklı olsun ama erkek olacağını duyunca eşimde bende biraz bozulduk galiba mağazalarda hep kız cocukları için olan kıyafetlere gözüm gidiyordu çok garipsedim ilk öğrendiğimde sanırım sınanıyoruz ha ne dersin. bence çooookkkk güzel bir haber ve mutluluk gözyaşları olsun o güzelim gözünden dökülen yaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…