2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

PİNKY, canıım inşallah eşin pişman bir şekilde döner bu akşam eve.. barışırsın sende.. bayılırım küsmelerden sonra ki barışmalara.. heyecanlı oluyooo kaydirigubbakcemile3
BAŞAK, canııım seni anlıyorum.. insanız elbette.. ilk başta öyle bi tepki vermen gayet normal.. Erkek diye bekliyordun.. Olsun be canııım, sağlıklı olsun da.. Bir fıstık da gelsin bakalım hihoyyyt

SAKALEYNMASTER, benimde oluyor canım ya kasık ağrım.. özellikle de yorulunca.. regli ağrısı gibi değil.. sızlıyor gibi sankii.. genelde de sağ kasığımda oluyor.. 2 hafta kaldı dr. gitmeme.. bende çok endişeleniyorum.. umarım kötü bişi değildir.. bakalım ne dicek sana yrn doktor.. haberdar et canım beni de olur mu? :teselli:

benim bebiş de yüzüstü yatıyordu son gittğimizde dizini kırmıs yatıyor demiişti dr.

canm ya bak saglıklı sıhhatliymiş şükürler olsun.. geerçi sen sadece şartlandıgın için şok oldun ...darısı ögrenemeyenlerin başına... cici cici giydiririsin annesi pullu simli babetlerden alırsın kızına saçına tokalar ayhh minicik poposu gözüken etekler Allahım ya ne şirin oluyor kız çocukları cilveli cilveli olurlar bide....canm çekti şimdi şurda bi kız bebk olsada sevsem....

sagolun kızlar kızımdaki belirtilerin hep tersini yaşıyorum nadir bulantılar erken hissettim bebegi birde turşu ve ekşiyi çok yemeye başladı başka bir dr başı büyük erkege benziyor deyince ben tamam bendimde oglum olacak dedim ama büyük konuşmuşum şimdi kendimden geçtim kızımı buna alıştırmam gerek o da erkek istiyordu ama ben alıştırmadım onu sınıf arkadaşının bir 6 aylık erkek kardeş var onu çok seviyor onun için erkek istiyordu ama bu fikre alıştırmak benim elimde olacak galiba buarada bende onu almaya gidiyim okula sonra görüşürüz kızlar

buarada ne çin takvimi, nede beta hcg degerleri tutmadı buna göre cinsiyet tahmini olmuyormuş kızlar

başakcım Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin Burçin'in hayırlı olsun, üzülme sakın
bir yerde okumuştum birden fazla kız çocugu doğurmak kadının bereketinderdir, kız çocugu berekettir yazıyordu çok hoşuma gitmişti
sen Allah'tan hayırlısını istedin o da sana kız verdi öyle düşün canım :1hug:

sayfam kilitlendi.

canım sırt üstü yatıyordu pat diye açıverdi bacaklarını ama büyük kızım terbiyeliydi hiç göstermedi malını mülkünü anam bu şimdiden belli etti kendini cadı olacak ama ben kızlarımı vermem diyorum kocaya annemde sen benim bir tanemdin kocan aldı ya elimde seni dedi susup oturdum mecburan

basakcim gozun aydin bi findigin daha oluyor, allah saglikli hayirli evlat versin uzulme canim, yazik uzulur bebisin sonra...

İREM 34 tamam canım yarın güzel haberlerle geleyim hemen sizlerede bilgi veririm.

lalcim bizimki totosu donuk yatiyordu en son, haftaya nasil olcak bakalim..

ben kızlarımı vermem diyorum kocaya annemde sen benim bir tanemdin kocan aldı ya elimde seni dedi susup oturdum mecburan
eşim bazen diyordu kızımız olursa nasıl verces başkasına diye.. ki bizim evliliğmiz zor oldu yani babamlar uzak diye vermek istemediler 2 yıll boyunca 3 ayda bir istemeye geldiler... ama adam o gunleri çabuk unutmuş ki kızını vermiekmiş..hemen despot baba moduna girdi yani...

YUPPPPİİİİİİİİİİ
çok mutluyum kızlar, sanki daha yeni hamile kaldım.
sonucu öğrendim şimdi, normalmiş....

YUPPPPİİİİİİİİİİ

canım hayırlı uğurlu olsunnnnnkaydirigubbakcemile2 zaten başka bir çaresi yoktu tabi ki ii gelecektiiiii...kaydirigubbakcemile5 artık iç rahatlığınla kabus görmeden bebişine odaklnabilirsin. herşey çok güsel olcak

başakcım kız çocuk daha yakın daha bağlı oluyor ailesine genelde bence şanslısın ama tabi birtane kızın olunca ikinciyi erkek istemekde doğal kendinede kızma hayırlı olsun sağlıklı olsun

valla bizimki hep kiz cocuk istiyordu, sonra gecen konusuyorduk birden dank etti, olmaazz erkek olsun, kiz olursa sana benzer cilveli olur kosamam onun pesinden dedi, gozu dondu bi anda:)))kaydirigubbakcemile3simdilik erkek ama arada korkutuyorum ya haftaya kiz olursa diyekaydirigubbakcemile3

aftabruuuuuuu gözun aydınnnnnn
bilioduk zaten iyi oldugunu yaa .. çok sevindim... Allah sevincini hep böle devam ettirsin inş. bebişinde afferin bak annesini naasıl mutlu etti NAZ bebek çok akıllı çok...

YUPPPPİİİİİİİİİİ

SÜÜÜÜPEERRRRRR GÖZÜN AYDIN OLSUN CANIM YA GÖZLERİM DOLDU İNANKİ.:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
ALLAH yavrularımızı bize bağışlasın canım benım.adına yakışır geliyor annesi NAZ cık :lepi:

İlahi kaydirigubbakcemile3 Allah kabul etsin annesi.

Bende yarın 3lü testimi yaptırıcam inşallah iyi sonuçlar alırız.

Başakcım annenin dediği gibi hayırlı evlat olsun inşallah gönlünden geçen olaydı keşke ama her şey Allahtan vardır bir hayır. Gözün aydın Hoşgeldin Burçin bebek
İREM 34 tamam canım yarın güzel haberlerle geleyim hemen sizlerede bilgi veririm.

İnşallah iyi haberler alırsınız Aftabruda,sende. Hepimizde seviniriz.:teytey:

Merhaba arkadaslarim..görüsmeyeli nasilsiniz???bakiyorumda beni özleyen olmamis..:çok üzgünüm: ben simdi nirelere gidem..:a015: neyse arkadaslar misafirlerim ve kaynanamlarda gitti ve tabi tatilde...simdi eve geldim ve hemen size kostum...uzun zamandir giremedigim icin herhalde cok sey kacirdim..hepsini okuyamadim ama insallah hersey yolundadir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…