2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

YUPPPPİİİİİİİİİİ
çok mutluyum kızlar, sanki daha yeni hamile kaldım.
sonucu öğrendim şimdi, normalmiş....

hihoyyyt oleyyyy hihoyyyt, oh herkes rahatlar simdi sitedekikaydirigubbakcemile2
hadi bakalim naz a ciciler alabilirsin artik odul olarak...
diger sonuc bekleyen arkadaslarda insallah iyi sonuclarla gelsin...

başakcımm niye ağladınn yapma böyle eli ayağı düzgün olsun gerisi boş be güzelim sana ufak birşey anlatayımda şaşır biraz benim teyzem erkek çocuk çok istiyormuş bitane doğurmuşş kız sonra bitan bitan derken tam 7 tane doğum yapıyo 7 side kızz kadın isyanlarda takmış erkeğe bide antepte yaşıoylar orda önemlidir erkek çocuk maalesef ayrımcılık var oaralarda neyse 8. çocuk erkek oluyo ama biraz sorunlu bi çocuk oluyo sonra iki tane daha yapıyo erkek olur diye onlarda kız toplam 10 çocuğu var inanabiliyomusun teyzem hep 9 aylık gibi gezer e kadar doğurmaya canmı dayanır göbekmi dayanır.velhasıl oğlu sorunlu konuşamıyor bile doğru dürüst evlendirdiler ama hala çile çekiyo yani çocuk bi garip otistik değilde onun biraz daha iyimser hali diyebilirm kadın ne hayır gördüyse diğer 9 kızından gördü hepsi pırlanta gibi diyoki keşke buda kız olaydıda çekmeseydim ömrümü çürüttü diyor bu yüzden rabbim hayırlısını versinn ama kızına arkadaş ne kadar güzel kız kardeş çok ama çok güzel iyiki ablam var o benim arkadaşım dostum sırdaşımdı ama abi farklı ilişkiler daha farklı oluyor sen onu bi kucağınaa alll unutursunnn erkeği felan olmadı sende 3. de denersin gamyoncuiremsu

YUPPPPİİİİİİİİİİ

haydeeeee herkes çullansın aftabru'nun üzerine...çok sevindik, bak üzülmene değmezmiş..:dance::dance::dance::dance:

YUPPPPİİİİİİİİİİ

gözün aydın AFTABRU hihoyyyt çok sevindim oh negüzel :içelim:

telkırma, sakaleynmaster sonuç bekleyen herkes böyle mutlu haberler getirir inşallah hihoyyyt

hosgeldin canim...oh kurtuldun misafirlerden sukur...

bizmkide iki nazlının arsında kalmışım üçüncüde gelirse yandım diyordu ama HEP ERKEK ÇOCUĞUNUN OLMSINIDA İSTEMİŞTİR .kızm bana benziyor buda bana benzesin diyor .gerçi ben kızmın babasına benzemesini çok istemiştim ama
Ayıptır söylemesi yakışıklı kocişim vardır sürmeli yeşil gözlü boylu poslu esmer güzelidir babamız .
duruşlarla cinsiyet arasında bağ var mı die bakıoru da. anlayamadım var mı sizce

ayyyy şükürlerrr olsunnn AFTABRUUUUU çok sevindim inannn yaa şimdi içimiz rahatladıı artık cici almayaa başlaaa ve bizim cicileredee bakk :)) canım yaa ne mutlu sana rabbim bidaha üzüntü vermesin

Telkırma kakao yağını marketlerde bile bulabilrsin ben geçen sene tatile giderken carrefourdan almıştım eczanedede vardır kesin

başakcım kız çocuk daha yakın daha bağlı oluyor ailesine genelde bence şanslısın ama tabi birtane kızın olunca ikinciyi erkek istemekde doğal kendinede kızma hayırlı olsun sağlıklı olsun

evet canım kız çocukları daha yakın oluyor anneye kızımdan biliyorum kendime şöyle kızıyorum önceden şartlandırdım kendimi diye saglılgı daha önemli benim için tabiki

annemde ananene çekmişsin dedi onunda ilk 2 çocugu kız olmuş annemse dogurmuşda erkek çocugu sürüsüne bereket tam 4 tane 5 cide kızı tuturmuşlar
ama en hayırlısı benim dün allah seni bana iyiki vermiş sen olmassan ben ne yapardım diye sarılıp agladı anacım

evet canım erkekler hep öyle sanki kendileri ana kuzularını almadı şaka bir yana doganın kanunu zamanı gelince tabiki vericez ama allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesin çocuguna hayırlı yazılar yazssın :Saruboceq::Saruboceq:

gypsyesra sizin bebek tam buralıkmış demek. çok komik ya. kaldırmıo mu kafasını yerden. 4 boyutluda arrtık popo resmini alırsınız sadece...

Saol canım..Bişey soracam. Bebeklerinize aldığınız cicileri nereye koyuyorsunuz. Ben bir türlü bulamıyorum. Varsa linkini koyabilir misin..

valla canım elimde olmadan agladım yolda gelirken hafiften gözlerimden indi yaşlar ama annemi görünce resmen koptum benim yapım bu canım bekarken daha erkek çocuk saplantısı vardı bende demekki bunu layık gördü yüce rabbim 3 cüyü düşünmüyorum allah iki prensesime uzun ömürler versin ne yapalım benimde 2 tane damadım olur benim için her halukarda evladım saglıgı sıhati daha önemli ama kaynanamın dilinden kurtulamıycam konuşmasa bile bakışları çıldırmama yetiyor

PETRİK teşekkür darsı oğluşumla benim başıma canım.
LALECE duruş değilde başı belki yai baş büyüklüğü etkili olabilir cinsiyet farkında.
Kızlar şimdilik ben çıkıyorum kız kardeşim geliyor sonra görüşürüz hayırlı haberimizide aldık aftabrudan derin bi oh çektik darısı bizim başımıza

YUPPPPİİİİİİİİİİ

çok şükür allahıma..zaten akssini beklemiyordum ben içime hep ii şeyler olcak geliyodu ..cnm şimdi kuş gibi hafifsindir..oh ne güsel nazımız birazcık naz etti ama olsun..

YUPPPPİİİİİİİİİİ
çok mutluyum kızlar, sanki daha yeni hamile kaldım. sonucu öğrendim şimdi, normalmiş....
Canıııım çok sevindim yaaaa delikafaduldendelikafadulden Hissediyordum iyi çıkacağını sonuçlarının ama gerilmemek elde değil tabi.. Çok şükür :Saruboceq: başta sen, akabinde biz rahatladık vallahii.. Hadi gelmiş geçmiş olsun bi'taneeem :1hug:

YUPPPPİİİİİİİİİİ

veeeee işte beklediğimiz güzel sonucu aldık...
gözümüz aydın aftabru artık kim tutar seni ciciler göbek şovlar göster kendini hadiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…