YUPPPPİİİİİİİİİİ
çok mutluyum kızlar, sanki daha yeni hamile kaldım.
sonucu öğrendim şimdi, normalmiş....
YUPPPPİİİİİİİİİİ
YUPPPPİİİİİİİİİİ
YUPPPPİİİİİİİİİİ
YUPPPPİİİİİİİİİİ
YUPPPPİİİİİİİİİİ
Merhaba arkadaslarim..görüsmeyeli nasilsiniz???bakiyorumda beni özleyen olmamis..:çok üzgünüm: ben simdi nirelere gidem..:a015: neyse arkadaslar misafirlerim ve kaynanamlarda gitti ve tabi tatilde...simdi eve geldim ve hemen size kostum...uzun zamandir giremedigim icin herhalde cok sey kacirdim..hepsini okuyamadim ama insallah hersey yolundadir..
bizmkide iki nazlının arsında kalmışım üçüncüde gelirse yandım diyordu ama HEP ERKEK ÇOCUĞUNUN OLMSINIDA İSTEMİŞTİR .kızm bana benziyor buda bana benzesin diyor .gerçi ben kızmın babasına benzemesini çok istemiştim amavalla bizimki hep kiz cocuk istiyordu, sonra gecen konusuyorduk birden dank etti, olmaazz erkek olsun, kiz olursa sana benzer cilveli olur kosamam onun pesinden dedi, gozu dondu bi anda:)))kaydirigubbakcemile3simdilik erkek ama arada korkutuyorum ya haftaya kiz olursa diyekaydirigubbakcemile3
duruşlarla cinsiyet arasında bağ var mı die bakıoru da. anlayamadım var mı sizce
hosgeldin canim...oh kurtuldun misafirlerden sukur...
başakcım kız çocuk daha yakın daha bağlı oluyor ailesine genelde bence şanslısın ama tabi birtane kızın olunca ikinciyi erkek istemekde doğal kendinede kızma hayırlı olsun sağlıklı olsun
başakcım Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin Burçin'in hayırlı olsun, üzülme sakın
bir yerde okumuştum birden fazla kız çocugu doğurmak kadının bereketinderdir, kız çocugu berekettir yazıyordu çok hoşuma gitmişti
sen Allah'tan hayırlısını istedin o da sana kız verdi öyle düşün canım :1hug:
eşim bazen diyordu kızımız olursa nasıl verces başkasına diye.. ki bizim evliliğmiz zor oldu yani babamlar uzak diye vermek istemediler 2 yıll boyunca 3 ayda bir istemeye geldiler... ama adam o gunleri çabuk unutmuş ki kızını vermiekmiş..hemen despot baba moduna girdi yani...
ayyyy şükürlerrr olsunnn AFTABRUUUUU çok sevindim inannn yaa şimdi içimiz rahatladıı artık cici almayaa başlaaa ve bizim cicileredee bakk :)) canım yaa ne mutlu sana rabbim bidaha üzüntü vermesin
Telkırma kakao yağını marketlerde bile bulabilrsin ben geçen sene tatile giderken carrefourdan almıştım eczanedede vardır kesin
başakcımm niye ağladınn yapma böyle eli ayağı düzgün olsun gerisi boş be güzelim sana ufak birşey anlatayımda şaşır biraz benim teyzem erkek çocuk çok istiyormuş bitane doğurmuşş kız sonra bitan bitan derken tam 7 tane doğum yapıyo 7 side kızz kadın isyanlarda takmış erkeğe bide antepte yaşıoylar orda önemlidir erkek çocuk maalesef ayrımcılık var oaralarda neyse 8. çocuk erkek oluyo ama biraz sorunlu bi çocuk oluyo sonra iki tane daha yapıyo erkek olur diye onlarda kız toplam 10 çocuğu var inanabiliyomusun teyzem hep 9 aylık gibi gezer e kadar doğurmaya canmı dayanır göbekmi dayanır.velhasıl oğlu sorunlu konuşamıyor bile doğru dürüst evlendirdiler ama hala çile çekiyo yani çocuk bi garip otistik değilde onun biraz daha iyimser hali diyebilirm kadın ne hayır gördüyse diğer 9 kızından gördü hepsi pırlanta gibi diyoki keşke buda kız olaydıda çekmeseydim ömrümü çürüttü diyor bu yüzden rabbim hayırlısını versinn ama kızına arkadaş ne kadar güzel kız kardeş çok ama çok güzel iyiki ablam var o benim arkadaşım dostum sırdaşımdı ama abi farklı ilişkiler daha farklı oluyor sen onu bi kucağınaa alll unutursunnn erkeği felan olmadı sende 3. de denersin gamyoncuiremsu
YUPPPPİİİİİİİİİİ
Canıııım çok sevindim yaaaa delikafaduldendelikafadulden Hissediyordum iyi çıkacağını sonuçlarının ama gerilmemek elde değil tabi.. Çok şükür :Saruboceq: başta sen, akabinde biz rahatladık vallahii.. Hadi gelmiş geçmiş olsun bi'taneeem :1hug:YUPPPPİİİİİİİİİİ
çok mutluyum kızlar, sanki daha yeni hamile kaldım. sonucu öğrendim şimdi, normalmiş....
YUPPPPİİİİİİİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?