2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım vermiştim ama hangi sayfada bilmiyorum...

buarada ne çin takvimi, nede beta hcg degerleri tutmadı buna göre cinsiyet tahmini olmuyormuş kızlar

canım kız çocuk başkadır ya,üzülme ne olur.haftalardır doktora gitmiyorum erkek demişti bana belki kıza döner yanlış görmüşümdür diye.öyle istiyorumki bir kızım olsun...bana arkadaş sırdaş yoldaş olsun.cadı olsun azda cilveli...haftaya randevum var günlerdir sağlıklı hayırlı bir kızım olması için dua ediyorum.allahım bağışlasın sana ve babasına.ne güzel ne şanslısın ya birken iki oldu dostun....

YUPPPPİİİİİİİİİİ
çok mutluyum kızlar, sanki daha yeni hamile kaldım.
sonucu öğrendim şimdi, normalmiş....

gözün aydın ama biz biliyorduk nazımızın naz yaptığını.elli kişinin hep bir ağızdan ama tek yürek dua etmesi bu...gözün aydın allahım başka bir sınava tabi tutmasın...

sagol canim..darisi KAYRACIGIMIN basina..neyse kizlar ben oglusumu alip geleyim..aksama tekrar görüsürüz..fazla kaynatmayin haaa!!!

offffffff offffffffffff.çok zor be güzelim.hiç niyetleri yok.25 gün oldu...neyse senin gözün aydın bitanem....

sagol kayracım ben şimdi bu prensesleri nasıl süslerim biliyormusun inşallah seninde allah gönlüne göre verir canım.
buarada kızımın başı sol tarafta ayaklarıda sag tarafımda hep karnımın sol tarafı şişiyordu eşimede söyledim başı bu tarafta diye dogruymuş

kızlar ben çıkıorum.bugün gene çok güzel haberler okuduk. inşallah her gün böyle geçer
yarın görüşürüz

Bebeklerimiz ve cicilerine ben de bişeyler ekledim. Ve kaçtııım.. Hepinizi öpüyorum..

İnşallah hepimiz AFTABRu gibi iyi haberler alırız. Herkese iyi akşamlar tekrar gözün aydın aftabru. Kalın sağlıcakla.

Kızlar yaa, midem gene feci yanıyor. Dün ayıptır söylemesi karnıbahar kızarttı annem. Akşam pek kötü değildi. Bugün gene midem ve yemek borum yangın yeri şeklinde.. Ne gaviscon ve leblebi, ekmek işe yaramıyor.. Püfffffffffff!!! Ben de annem evde yok diye pide söyleyecektim ama pide yersem bu halde, 1 hafta kendime gelemem herhalde

arkadaşlar mrb ben eylül annelerinden geliorum sat ıma göre 6 eylül doğum tarihim ama oğlum önden geldiği için ağustos sonu annesi olucam inş..

Hoşgeldin.. Bebişinn sağlıkla gelsin inşallah..

saol cnım , evet esra tazefasulye saolsun önerdiği doktora gideceğim
biz netten indirip tvde izliyoruz eşim kablo çekiyor bilgisayarı tvye bağlıyor güzel izleniyor çok net,

Evet evet biz de aynı şekilde.. Fİlm ve dizi hastasıyız eşim de, ben de. Kotasız adsl, rapid üyeliği ve tv'ye aktarma kablosuyla çok mutlu bir yaşantımız var :) Sanırım bebişten sonra uzuuunca bir süre mahrum kalacağım..

Azcık daha nazlanırdım yerinde olsam. Gerçi eşimin üzüldüğünü görmeye de dayanamam ama, ben şu anda her zamankinden daha değerliyim. Benimle konuşurken dikkatli olmalı. Her zamanki gibi kaldıramayabilirim. Öncelikle eşine şunu anlatmalısın "her zamankinden daha hassasım" Bunu anlamalı mutlaka.

Erkek bu! En duyarlısı ne kadar olabilir ki? (Çok duyarlı olanları da efemine bulup beğenmiyoruz kaydirigubbakcemile3 ) Diyeceğim o ki; erkek doğal olarak hödüktür, onları biz şekillendiririz. Eğiteceksin yani..

Yoksa sen psikolojik danışman falan mısın? Kız psikoloğa ya da bir danışmana gitse bu kadar olurdu! Tebrikler :) a.s.

AY EVET!!! Başlarda yapmaya çalıştı, dedim ki; zaten 2 ay boyunca lekelenmeden dolayı yattım, daha da fazla yatamma. Hoş günde 2 saat falan yatıyorum zaten ama, arada kanım bitleniyo..

tazefasulye ben de yakup erataya gideceğim. daha gitmedim hiç . benim de martta randevum var. bakalım memnun kalacak mısın. iyi bir doktor diye duydum. inşallah memnun kalırız

Yaaa? Çok şaşırdım.. 31 Mart'ta benim randevum. Sat'a göre 20 haftalıkken.. Senin 15 mart civarı mı?

selam kızlar bugün dr randevum vardı sevinçle gittim evet dedim oglum olacagını söyleyecek dr bugün herşey normaldi cinsiyetini sordum 100/100 kız....................................

Çok ayıp arkadaşım, vallahi ayıpladım seni. 2 kızım olsun bir dünya borcum olsun, nasıl isterim. Belki de sen 2 kız kardeş olmadığın için anlamıyorsun beni. Aynı şekilde ben de erkek kardeşim olmadığı için seni anlamıyor da olabilirim. Ama çevremde gördüğüm kadarıyla birbirine en bağlı kardeşler kız kardeşler. 3 kız evde ne kadar eğleneceksiniz, ne kadar güleceksiniz.. Neler yaşayacaksınız.. Biz annem - kardeşim ve ben ne kadar çok eğleniriz evde, anlatamam.. Lütfen kayınvalideni falan aklına getirip de, hırslarına yenilip, yavrucağını üzme.. Fındığının yanına bir de fıstığın geliyor işte ne güzel. Keşke benim de olsa..

AFTABRU gözün aydın canım, bak gördün mü, söylemiştim sana :) Çok sevindim.. Bu arada gittiğim lab, bana sonucu hastaneye fakslayacağını söyledi?? Çok şaşırdım şimdi..

Son düzenleme:
evet canım dün yaptırdım ya aslında aşırı zor degıl benım kolum falan şişmedi ateimde olmadı şükür.ama bıtek ilç sert bişe zor yayılıyo onun bıraz sancısı ve acısı oluyor.cuma yaptırmayı iyi düşünmüşsün.ve hangi kolunu az kullanıyorsan ona vurdur.
minik kelebek sağlık ocağındamı yaptırdın aşıyı ? yoksa doktorunmu yaptı
saglık ocagında yaptırdım canım.artık aşı takipleri aile doktorlarına yanı saglık ocaklarına verıldıgı için doktorlar ilgilenmıyor aşılarla die bılıyorum
canım inşallah iyyi sonuclar alıcaksın.aslında bvende bıyerde neden yaptırmak istemedıgımı söliyim.yanı Allah korusun bı sorun cıkarsada ben o saatten sonra ona nasıl kıyarımkı? kollarını bacaklarını görmüşken karnımda kıpır kıpırken nasıl kıyarım ona.ben aslında oyuzden yaptırmak istemedım.cok şükür ense kalınlıgı iyi cıktı burun kemıgıde olusmustu vaktınde.enönemlı faktörler bunlar zaten ki 2limde iyyi cıktı.herkezın kendı tercıhı yanı.senınde sonucların cok iyyi cıkcak inşallah canım :1hug:
rüyan harikaymıs canım.bende görmüştüm aynen böloe bem-beyaz tenlı bı kızım vardı.hatta emzırmıştim bile.cok güzel bı duyguydu
arkadaşlar mrb ben eylül annelerinden geliorum sat ıma göre 6 eylül doğum tarihim ama oğlum önden geldiği için ağustos sonu annesi olucam inş..
aramıza hoşgeldın canım
ya aslında kullanabılırmısın o senın vücudunun tepkısıne bglı canım.arkadasımda oldu ama ona etkı bıle etmedı.fakat benımkı bıraz daha kötüydü.yanı kolumu kaldıramadım mesela saclarımı toplamak eziyet gıbı geldı öle diyiym.araba kullanmanı etkılermı bişe diyemıycem canım :sm_confused:
bana doktor broşür vermıstı onda yazıyordu.eger masa bası bir işiniz var ise ve ayaklarınızda şişlik yada uyusma oluyorsa her yarım saatte bırmı yoksa saatte bırmı ne 10 dakıka yurumen enazından merdıven inip cıkman gerekıyormus canım

tabıkıde iyyi cıkcak sonucların inşallah.bak aftabrumunda cok güzel cıkmıs senınde amnıyosenteze bıle gerek kalmıycak inşallah canım :1hug: oo bebişlerimiz cok saglıklı dünyaya gelcekler inşallah
minik kelebek aynı kilolarda hamile kalmısız e su anda aynıyız hadi bakalım kim kimi gececek:))) boyun kac bu arada ??
ben boyum cokda uzuzn sayılmaz 165 ( ama yınede kılo aldıgımda hep orantılı alırım.kimse bana 78sin demez.herzaman 5 6 kılo az gösterırım.ama bı sorunum var gögüslerım cok büyük.tek umudum dogumdan sonra bebeiğim güzel güzel emerse inşallah gögüslerimin küçülmesi
yok canım benım eşim pek sıkmıyor benı.bıtek agır kaldırmıyım dıe süreklı tembıhlıyor ve yorulunca yatıp dınlen diye tekrarlıyor.gezmeme pek bişe demez cunku evden dısarı cıkmassam daha fena bunalacagımı bılır.ama yürümiyim dıe ve beledıye otobusune bınmıyım die heryere arabayla bırakır benı tabı bıde havalr soguk oldugu için.onun dısında mutlaka 2 3 gunde bır arkadaslarıma falan giderim yanı.yoksa fenalık basar bana evde :1no2:
ahh canım yaa nıye üzüldün okadar,ne guzel kızına arkadas gelıyor.bız tam 5 kızız ve süper bı duygu aramızda iyyiki bı erkek yok.gercı annemın bu durumda 4 tanede oglu var yanı damatları.kendı oglu olsa bukadar hayırlı olurmuydu orası tartısılır tabı.ve bır kız kadar anneıne düşkün kimse olamaz buna inan yani

neyse hadı canım mınık kızın hayırlı olsun.bı prenses daha gelıyor sana ne güzel

merhaba hanımlar saçlarını boyatan var mı ? henüz dr sormadım muayeneye gittiğimde soracağım belki aranızda bilen yada boyatan vardır

herkese merhaba,
aftabru gözün aydın.
başak,küçük fındığın da ablası gibi tatlı bir kız olur inşallah.
görüşmek üzere,sevgiler...

YUPPPPİİİİİİİİİİ

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt harikaaa bir haber bu.cok sevındım canım,biliyoduk sonucun iyi cıkacagını ama yınede bır ohhh cektık işte hepberaber.zaten tahmın ettık bu amniyo yaşından dolayı yapıldı ehh birazda para tuzagı diyelım benneyaptımki çünkü bi zamanda yazmıstım yurt dısında eger bebegın ensesı ve burun kemıgı normal zamanda normal degerdeyse bırak 3lüyü 2liye bıle gerek duymuyorlarmıs.nerde kaldı amniyo.ki herbırının dogruluk payı %60 küsür maalesef.bazen maddi yönden gerı kalmıs ülkelerde denek oluyoruz buda cok acık örneği aslında.

amannnnnnnn neyse neeeee biz halaya devammmmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:

merhaba hanımlar saçlarını boyatan var mı ? henüz dr sormadım muayeneye gittiğimde soracağım belki aranızda bilen yada boyatan vardır

cogu arkadas boyatmayı düşünmüyor ama düşünende var.bana sorarsan cok zararlı,bıara boyaların toplatılacagı bıle ortaya atılmıstı okadar zararlı yanı.şimdi organık boya diyorlar ama oda kuaförün insafına kalmıs.nerden bılcen gercekten organık oldugunu.doktor sanırım organık boyatabılırsın diyormus sanırım ama ben yınede boyatma taraftarı degılım.belkıde kapalı oldugumdan ve calısmadıgımdan önemsemıyor olabılırım.yınede doktoruna ve sana baglı :sm_confused:

aftabru çok sevindim. bebişin ve sen rahat bir uyku çekersiniz bu gece. aslında bugün bir kadın doğum uzmanıyla konuştum. jinekoloji toplantılarında artık ikili test iyi gelirse üçlü istenmiyor. ikili daha hassas olduğu için dedi. ama eğer ikili atlanırsa o zaman üçlü istiyorlar dedi. kısaca her doktor başka şey söylüyor. ama bir arkadaşımda üçlüde sorun olduğu için amniyosentez yaptırdı. sonucu temiz geldi onunda. kız yaptığı stresle kaldı. Allah korusun hepimizin bebişlerini.

benim de bugün sabahtan beri boyun ağrım var çok kötüyüm. kafamı sağa ve sola çeviremiyorum. vicks sürsem mi acaba. tavsiyesi olan varmı çok ağrım var. yutkunurken bile canım acıyo.

ahh canım yaa nıye üzüldün okadar,ne guzel kızına arkadas gelıyor.bız tam 5 kızız ve süper bı duygu aramızda iyyiki bı erkek yok.gercı annemın bu durumda 4 tanede oglu var yanı damatları.kendı oglu olsa bukadar hayırlı olurmuydu orası tartısılır tabı.ve bır kız kadar anneıne düşkün kimse olamaz buna inan yani

neyse hadı canım mınık kızın hayırlı olsun.bı prenses daha gelıyor sana ne güzel[/QUOTE]

gerçekten dogru söylüyorsunda ben tek kızım annemde erkek olup hayırsız olunca sen kahrolucaksın varsın kız olsun hayırlısı olsun dedi inşallah iki kızımda bir birilerine destek olurlar tek temennim bu allahtan

herkese merhaba,
aftabru gözün aydın.
başak,küçük fındığın da ablası gibi tatlı bir kız olur inşallah.
görüşmek üzere,sevgiler...

evet canım şimdi evde herkes acaba burçinde sarı saçlı mavi gözlümü olacak diye tahminler yürütmeye başladı

[kilolardan konuşulmuş 1 ay önce doktor tarttıgında 60,7 çıktı evdeki tartı farklı ama akşam 63 çıktım :1shok: gözüm korktu napalım yarasın bebişime

tartıdan tartıya fark var canım boşver aynı tartıya bak sen benim evdeki baskülde daha az çıkıyo doktorda şok yaşıyorum valla doktora aç gitmek istiyorum artık çok çıkacak diye ödüm kopuyo geçen hafta gittim korktum tartılmadım öğrenmek istemiyorum dedim sanki nereye kaçacaksam kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Bu doktorlar tartıları özellikle ayarlıyor galibaÇok üzgünüm çoookEvden çıktığımda bir kilo oluyorum, doktora vardığımda 1-1,5 kilo fazla. Olacak şey değilkötükedihüso
Ah ah, kaçımız şu anda senin yerinde olmak istiyor bir bilsen:çok üzgünüm:Hem çok büyük bir avantajın var, kızının nasıl görüneceğini az çok biliyorsunhihoyyytHayırlı uğurlu olsun fıstığına.s.
YUPPPPİİİİİİİİİİ
haydeeeee herkes çullansın aftabru'nun üzerine...çok sevindik, bak üzülmene değmezmiş..:dance::dance::dance::dance:

Evet kızlar şimdi hep beraber naapıyoruuz?
BİİİİR...........üstüne çullanıp bu kızı bir güzel pataklıyoruuuuz:mymeka:klava:
İKİİİİİ............SAKAL BIRAKIYORUUUUZ

Maşallah kızımız da pek cilveliymişkaydirigubbakcemile3

Kızlar benim ağrılar bugün toplaşıp geldilerkafamçokkarıştıGecenin bir yarısı sanki kuyruk sokumuma bıçak saplanmış gibi bir ağrıyla uyandım. Sağa dön, sola dön, ovala, neyse o geçti; sabah oldu bu sefer boğaz ağrısı.:bbo:O bütün gün sürdü zaten. Bir de ne zamandır olmayan kasık ağrılarım şiddetlenmiş bir şekilde geri geldiler. Ayakta durunca ağrıyor, oturunca ya da yatınca geçiyor. Ne dersiniz? Endişelenmeli miyim:uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…