Ya şu hamıleye yardım edın Allah rıcası ıcın.. bebişler için alınması gerekenler listesini bir türlü bulamıyorum, bır ara burada kuzunun bırı verdı bıze ama ben alayım derken akıldan kactı gıtttıııı
buarada ne çin takvimi, nede beta hcg degerleri tutmadı buna göre cinsiyet tahmini olmuyormuş kızlar
YUPPPPİİİİİİİİİİ
çok mutluyum kızlar, sanki daha yeni hamile kaldım.
sonucu öğrendim şimdi, normalmiş....
sagol canim..darisi KAYRACIGIMIN basina..neyse kizlar ben oglusumu alip geleyim..aksama tekrar görüsürüz..fazla kaynatmayin haaa!!!
arkadaşlar mrb ben eylül annelerinden geliorum sat ıma göre 6 eylül doğum tarihim ama oğlum önden geldiği için ağustos sonu annesi olucam inş..
saol cnım , evet esra tazefasulye saolsun önerdiği doktora gideceğim
biz netten indirip tvde izliyoruz eşim kablo çekiyor bilgisayarı tvye bağlıyor güzel izleniyor çok net,
slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım henuz...bugun çok canım sıkkın.. akşam eşimle tartıştık üstelik bizimle alakası olmayan bi konudan ötürü...ben çok üzüldüm stresden kusdum bile yanii düşünnn bulantı ve kusmalarım geçmiş olmasına ragmen sonra agladım agladım senağlamasenağlamasenağlama gece rüyamda hep bebişimi ve pipisini gördüm ultrasyonda.... tabii eşime küstüm hiiç konuşmadım... sabahda işe gitmesi için uyandırmadım kendisi kalktı gittii.. sabahdan beri tlf kapalı evden aradı buz gibi konuştum cebn nie kapalı dedi bende diğer hattım takılı annemlerle konusuyorum dedim...:çok üzgünüm: akşama zaten arkadaslarımıza gitces konuşmamam hakkımı kullancam ...birisi gelip anlatsın bu dönemdeki hassasiyetlerimizi ve daha çok ilgi ihtiyacımız oldugunu... ya başkası için beni üzdü ...bende çok duygusalım zaten azıcık bi sert ses tonunda aglarım senağlama hiç tutamam kendimi...uffff öle işte size yazayım dedim canım çok sıkkın zaten hava puslu hiç sevmem böle havaları...
pinky
canım bu dönemde çok hassas oluyoruz önemsemeyeceğimiz herşeyi önemsemeye başlıyoruz.eşinde kırmak istememiştir ama bazen istemediğimiz halde bizde karşımızdakini kırabiliyoruz.iletişim kurmamak bence sorunu dahada büyütüp çıkmaz hale getirebilir.incindiğin noktaları eşinle paylaş ona anlat.iletişim kazaları değilmidir çoğu zaman küçük bi şeyi daha büyük bi olaya çeviren.bence onunla konuş ve sorunu çözmeye çalışın.sürdürmek daha çok öflkelenmene ve senin daha çok üzülmene sebep verir.buda bebişini üzer annesi.tabii bu benim önerim sadece.ne yaşadığını ve eşini tanıyan sensin.kendini daha iyi nasıl hissedeceğini analiz et ilişkin senin ve bebeğin için en iyisini yapmaya sakin olmya çalış canım.
ya kızlar sizinde eşleriniz böyle yapıyormu? eşim bebeğe birşey olacak diye gezmemi istemiyor..... aman dolmuşta birşey olur.... aman çok yürüme çok yorulma..... sıkıldım ben ya..... şimdi akşam çarşıya çıkcam dedim çıkmasan diyor neden dedim ya yürürsün çok yorulursun birşey olur diyor ya.... tamam oda haklıdır belki ama bende sıkıldım bunaldım..... koca güne işteyim zaten evden işe işten eve başka birşey yok.....
tazefasulye ben de yakup erataya gideceğim. daha gitmedim hiç . benim de martta randevum var. bakalım memnun kalacak mısın. iyi bir doktor diye duydum. inşallah memnun kalırız
selam kızlar bugün dr randevum vardı sevinçle gittim evet dedim oglum olacagını söyleyecek dr bugün herşey normaldi cinsiyetini sordum 100/100 kız....................................
evet canım dün yaptırdım ya aslında aşırı zor degıl benım kolum falan şişmedi ateimde olmadı şükür.ama bıtek ilç sert bişe zor yayılıyo onun bıraz sancısı ve acısı oluyor.cuma yaptırmayı iyi düşünmüşsün.ve hangi kolunu az kullanıyorsan ona vurdur.minik kelebek sen tetanoz aşını yaptırdın mı?
bende cuma günü yaptıracağım ama korkuyorum.... zaten normalde kan aldırmaktan, iğne vurunmaktan nefret ederim..... ya çok zor oluyormu.... kimilerinin kolu falan şişiyormuş diye anlatıyorlar......bende sırf bu yüzden cuma yaptırayım nasıl olsa hafta sonu evdeyim iş yapmam diye düşündüm ama yinede tırsıyorum.....
saglık ocagında yaptırdım canım.artık aşı takipleri aile doktorlarına yanı saglık ocaklarına verıldıgı için doktorlar ilgilenmıyor aşılarla die bılıyorumminik kelebek sağlık ocağındamı yaptırdın aşıyı ? yoksa doktorunmu yaptı
canım inşallah iyyi sonuclar alıcaksın.aslında bvende bıyerde neden yaptırmak istemedıgımı söliyim.yanı Allah korusun bı sorun cıkarsada ben o saatten sonra ona nasıl kıyarımkı? kollarını bacaklarını görmüşken karnımda kıpır kıpırken nasıl kıyarım ona.ben aslında oyuzden yaptırmak istemedım.cok şükür ense kalınlıgı iyi cıktı burun kemıgıde olusmustu vaktınde.enönemlı faktörler bunlar zaten ki 2limde iyyi cıktı.herkezın kendı tercıhı yanı.senınde sonucların cok iyyi cıkcak inşallah canım :1hug:Bana dr ilk gittiğimde de demişti hem 2 li hem 3 lü testi. 2 liyi yaptırdık bi olumsuzluk çıkmadı şükür ama 3 lüyüde yapıcaz dedi yine yarın gitcem Allah izin verirse. İnşallah iyi çıkar sonuçlarımızda allak bullak olmayız.
rüyan harikaymıs canım.bende görmüştüm aynen böloe bem-beyaz tenlı bı kızım vardı.hatta emzırmıştim bile.cok güzel bı duyguydudungece ruyamda oglusumu gordum, yumuk yumuk bacaklari, kirmizi kapsonlu bi esofmani vardi ustunde altindada cibil bez baglanmis sadece totosunu bacaklarini isiriyodum, hic uyanmak istemedim, cok guzel bir cocuktu, bembeyaz tenli, ela gozlu benim gibi, allahim oyle guzel bir oglum olur insallah...
sabah esime dedim ruyamda oglumuzu gordum diye, bu ikinci gorusum ayni cocugu, ilk kez de hamile kaldigimi ogrendigim hafta gormustum, karnimin ustunde oturuyordu, hayirdir insallah....
aramıza hoşgeldın canımarkadaşlar mrb ben eylül annelerinden geliorum sat ıma göre 6 eylül doğum tarihim ama oğlum önden geldiği için ağustos sonu annesi olucam inş..
ya aslında kullanabılırmısın o senın vücudunun tepkısıne bglı canım.arkadasımda oldu ama ona etkı bıle etmedı.fakat benımkı bıraz daha kötüydü.yanı kolumu kaldıramadım mesela saclarımı toplamak eziyet gıbı geldı öle diyiym.araba kullanmanı etkılermı bişe diyemıycem canım :sm_confused:Minik kelebeğim bende tetenoz olcam aslında iğnelerden korkmam hatta grip felan olduğumda hap verme iğne ver derdim doktora ama çok komik birşey söylim yiğenim dediki teyzee tetenoz çok acıyoo yandın sen diye bi abarttı bize okulda vurdular vs die bi korku sardı bide aşıdan sonra araç kullanabilirmiyim sence yani kolda uyuşma filan oluyomu
bana doktor broşür vermıstı onda yazıyordu.eger masa bası bir işiniz var ise ve ayaklarınızda şişlik yada uyusma oluyorsa her yarım saatte bırmı yoksa saatte bırmı ne 10 dakıka yurumen enazından merdıven inip cıkman gerekıyormus canımsizlere birşey sormak istiyorum.... bugün ben çok rahatsızım, masa başı bir işte çalışıyorum ve genelde oturuyorum ayaklarım uyuşmaya başladı bugün sizdede öyle oluyormu? ne yapmam lazımki arada geziniyorum ama yinede fayda etmiyor.....
tabıkıde iyyi cıkcak sonucların inşallah.bak aftabrumunda cok güzel cıkmıs senınde amnıyosenteze bıle gerek kalmıycak inşallah canım :1hug: oo bebişlerimiz cok saglıklı dünyaya gelcekler inşallahSelam herkese;
İnşallah tüm sonuç bekleyenlerin sonuçları güzel gelir.Bebiş cinsiyetlerini öğrenenlere de hayırlı olsun.
Kızlar ben dün üçlü test için kan verdim sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış, zaman nasıl gececek bilmiyorum doğrusu,bu test kötü çıkarsa amniyosentez yaptırıp yaptırmamak eşimin ve benim kararımmış sinir oldum doktora, Kafam ağrıdı resmen kötüyü düşünmekten. Ayrıca 5 kilo almışım dün Sat a göre 16+0 günlüktüm. 5 kilo çok geldi,15 kiloyla tamamlarsam iyi sanırım :)
Dua edin benim için lütfen. Bebişim sağlıklı olsun dünyalar benim olacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben boyum cokda uzuzn sayılmaz 165minik kelebek aynı kilolarda hamile kalmısız e su anda aynıyız hadi bakalım kim kimi gececek:))) boyun kac bu arada ??
yok canım benım eşim pek sıkmıyor benı.bıtek agır kaldırmıyım dıe süreklı tembıhlıyor ve yorulunca yatıp dınlen diye tekrarlıyor.gezmeme pek bişe demez cunku evden dısarı cıkmassam daha fena bunalacagımı bılır.ama yürümiyim dıe ve beledıye otobusune bınmıyım die heryere arabayla bırakır benı tabı bıde havalr soguk oldugu için.onun dısında mutlaka 2 3 gunde bır arkadaslarıma falan giderim yanı.yoksa fenalık basar bana evde :1no2:ya kızlar sizinde eşleriniz böyle yapıyormu? eşim bebeğe birşey olacak diye gezmemi istemiyor..... aman dolmuşta birşey olur.... aman çok yürüme çok yorulma..... sıkıldım ben ya..... şimdi akşam çarşıya çıkcam dedim çıkmasan diyor neden dedim ya yürürsün çok yorulursun birşey olur diyor ya.... tamam oda haklıdır belki ama bende sıkıldım bunaldım..... koca güne işteyim zaten evden işe işten eve başka birşey yok.....
ahh canım yaa nıye üzüldün okadar,ne guzel kızına arkadas gelıyor.bız tam 5 kızız ve süper bı duygu aramızda iyyiki bı erkek yok.gercı annemın bu durumda 4 tanede oglu var yanı damatları.kendı oglu olsa bukadar hayırlı olurmuydu orası tartısılır tabı.ve bır kız kadar anneıne düşkün kimse olamaz buna inan yaniselam kızlar bugün dr randevum vardı sevinçle gittim evet dedim oglum olacagını söyleyecek dr bugün herşey normaldi cinsiyetini sordum 100/100 kız demezmi bana sanki o an kaynar sular boşaldı üzerimden farkında olmadan o kadar kaptırmışımki kendimi toparlanamadım hemen kalktım masadan
YUPPPPİİİİİİİİİİ
merhaba hanımlar saçlarını boyatan var mı ? henüz dr sormadım muayeneye gittiğimde soracağım belki aranızda bilen yada boyatan vardır
herkese merhaba,
aftabru gözün aydın.
başak,küçük fındığın da ablası gibi tatlı bir kız olur inşallah.
görüşmek üzere,sevgiler...
[kilolardan konuşulmuş 1 ay önce doktor tarttıgında 60,7 çıktı evdeki tartı farklı ama akşam 63 çıktım :1shok: gözüm korktu napalım yarasın bebişime
Ah ah, kaçımız şu anda senin yerinde olmak istiyor bir bilsen:çok üzgünüm:Hem çok büyük bir avantajın var, kızının nasıl görüneceğini az çok biliyorsunhihoyyytHayırlı uğurlu olsun fıstığına.s.sagolun kızlar kızımdaki belirtilerin hep tersini yaşıyorum nadir bulantılar erken hissettim bebegi birde turşu ve ekşiyi çok yemeye başladı başka bir dr başı büyük erkege benziyor deyince ben tamam bendimde oglum olacak dedim ama büyük konuşmuşum şimdi kendimden geçtim kızımı buna alıştırmam gerek o da erkek istiyordu ama ben alıştırmadım onu sınıf arkadaşının bir 6 aylık erkek kardeş var onu çok seviyor onun için erkek istiyordu ama bu fikre alıştırmak benim elimde olacak galiba buarada bende onu almaya gidiyim okula sonra görüşürüz kızlar
YUPPPPİİİİİİİİİİ
haydeeeee herkes çullansın aftabru'nun üzerine...çok sevindik, bak üzülmene değmezmiş..:dance::dance::dance::dance:
Maşallah kızımız da pek cilveliymişkaydirigubbakcemile3valla bizimki hep kiz cocuk istiyordu, sonra gecen konusuyorduk birden dank etti, olmaazz erkek olsun, kiz olursa sana benzer cilveli olur kosamam onun pesinden dedi, gozu dondu bi anda:)))kaydirigubbakcemile3simdilik erkek ama arada korkutuyorum ya haftaya kiz olursa diyekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?