Kızlar benim ağrılar bugün toplaşıp geldilerkafamçokkarıştıGecenin bir yarısı sanki kuyruk sokumuma bıçak saplanmış gibi bir ağrıyla uyandım. Sağa dön, sola dön, ovala, neyse o geçti; sabah oldu bu sefer boğaz ağrısı.:bbo:O bütün gün sürdü zaten. Bir de ne zamandır olmayan kasık ağrılarım şiddetlenmiş bir şekilde geri geldiler. Ayakta durunca ağrıyor, oturunca ya da yatınca geçiyor. Ne dersiniz? Endişelenmeli miyim:uhm::uhm::uhm:
Kızlar benim ağrılar bugün toplaşıp geldilerkafamçokkarıştıGecenin bir yarısı sanki kuyruk sokumuma bıçak saplanmış gibi bir ağrıyla uyandım. Sağa dön, sola dön, ovala, neyse o geçti; sabah oldu bu sefer boğaz ağrısı.:bbo:O bütün gün sürdü zaten. Bir de ne zamandır olmayan kasık ağrılarım şiddetlenmiş bir şekilde geri geldiler. Ayakta durunca ağrıyor, oturunca ya da yatınca geçiyor. Ne dersiniz? Endişelenmeli miyim:uhm::uhm::uhm:
YUPPPPİİİİİİİİİİ
çok mutluyum kızlar, sanki daha yeni hamile kaldım.
sonucu öğrendim şimdi, normalmiş....
tazefasulye
ben okulda psikolojik danışman ve rehber öğretmenim.rehber öğretmenlerde genelde öğrencilere psikolojik danışmanlık yapıyor.
hayır canım vicks kullanma,zaten prospektüsündede yazar.derı tarafından hemen emıldıgınden sakıncalı yanı hamıle ve emzırenler için sanırımaftabru çok sevindim. bebişin ve sen rahat bir uyku çekersiniz bu gece. aslında bugün bir kadın doğum uzmanıyla konuştum. jinekoloji toplantılarında artık ikili test iyi gelirse üçlü istenmiyor. ikili daha hassas olduğu için dedi. ama eğer ikili atlanırsa o zaman üçlü istiyorlar dedi. kısaca her doktor başka şey söylüyor. ama bir arkadaşımda üçlüde sorun olduğu için amniyosentez yaptırdı. sonucu temiz geldi onunda. kız yaptığı stresle kaldı. Allah korusun hepimizin bebişlerini.
benim de bugün sabahtan beri boyun ağrım var çok kötüyüm. kafamı sağa ve sola çeviremiyorum. vicks sürsem mi acaba. tavsiyesi olan varmı çok ağrım var. yutkunurken bile canım acıyo.
ahh bukocum aynnee benımde böle kuyruk sokumumum hemen kenarı nasıl bıcak saplandı bugun.yürüyordum ne oldugunu anlayamadım.halada ani bi harekette kitlencem sanıyorum.korktum acaba bel fıtıgı başlangıcımı falan die.bı kac arkadasda daha varsa eger ozamn hamişlikte normal die içim ferahlıcak :1rolleyes:Kızlar benim ağrılar bugün toplaşıp geldilerkafamçokkarıştıGecenin bir yarısı sanki kuyruk sokumuma bıçak saplanmış gibi bir ağrıyla uyandım. Sağa dön, sola dön, ovala, neyse o geçti; sabah oldu bu sefer boğaz ağrısı.:bbo:O bütün gün sürdü zaten. Bir de ne zamandır olmayan kasık ağrılarım şiddetlenmiş bir şekilde geri geldiler. Ayakta durunca ağrıyor, oturunca ya da yatınca geçiyor. Ne dersiniz? Endişelenmeli miyim:uhm::uhm::uhm:
Bu arada, herkes 3lü testten bahsediyor ya, benim doktorum geçtiğimiz cts bana dörtlü test yaptı. Yani test istek kağıdında dörtlü yazıyordu. Acaba bunun üçlüden farkı ne ki? :1rolleyes:
AFTABRU gozun aydın cok ama cok sevindim
LAL cim benimki hep sırtustu yatıo bacaklarıda kapalı. keyfine cok duskun sanırım
BASAKCIM biz 3 kızız keske 2 kız kardesim daha olsa. annem dahil bu 4 kız nasıl eglenirdik evde , 3 kız ne gobekler atarkdık neler yapardıkki en kucugumuz 10 yasında tekne kazınttısı dusun. bence aglama sukurler olsunki bi kızın daha oldu.
başakcım
prensesin hayırlı olsun canım.biliyormusun kardeşler arasında en iyi ilişki aynı cinsiyetten olanlar arasında kuruluyor.aslında anneler kendimiz için farklı cinsiyetler istiyoruz.kızım var bid erkek çocuk yetiştirmek nasıl bi duygu;oğlum var bide kızım olsun her ikisinin de heyecanını ve farkını yaşayalım istiyoruz.ama kardeşlikte durum farklı.oğlun olsaydı iki kız arasında kurulan bağı yakalyamazdı.iki kız arkadaşdır dosttur sırdaştır.sen çok gizli sıırını erkekmi kız kardeşinle paylaşırdın.benim hem kız hem erkek kardeşlerim var.başım sıkıştığında konuşmak istediğimde hemen kız kardeşlerimi ararım.erkek kardeeşlerimde kendi aralarında daha iyi bağ kuruyorlar.kızların için iyi olmuş.gelecekte iyi bi arkadaş ve sırdaş olacaklardır.anneyede kız çocuğu daha yakındır ayrıca
BASAKCIMM
simdi okudum mesajını, kızın olacakmıs ha ne kadar guzelll, allahin isi iste ikimine iki erkek veriyor kimine iki kizikisinede sahip olmakbuyuk sans ama iste hem cins iki cocguua sahipolmakda kardeslik acısından daha guzel bence.
aglamanı çokiyi anlayabiliyorum benutanmasam yanımda oglum olmasa onun neler dusunebilceğin falan hesaba katmasam ve esimden utanmasam aglardım yani oyle kotu oldum o anama anlık yani bir saatfalangibi sonra geçti , ama ilk sok u çok iyi anlıyorumda sen sadece bilincaltındanmı yola çıktın be anacım niyekendini erkek diye alıstırdın ki;? bennapim bana geçen hafta %90 kız dediler bir sonraki hafta erkek dendi hani ben kendimi birhafta kızaçokg uzel alıstırdım ki hata yani gozumle gormeden daha inanmam insallah cumartesi gunu pozisyon verir bizimkisi yaa,
basakcım
sana hatırlatmam gereken birsey var bu cinsiyet konusuna takılıncad aara ara kendime hatırlatmaya calısıyorum, biz basakla aylarca hamile kalmayıbekledik basakve daha arkamızda bıraktıgımız birsuruarkadasımız var, ikinci bebegini isteyenler topigi vardı orda aylarca yazıstık ve hamile kaldıımız an ne basak erkek mi diye sevindi ne benkız mı diye sevindim,insan bir anbos bulunuyor dr da osokyasanıyor aslayadırgamıyorum bende yasadım cunku eminim birçogunuz kızıyorsunuzevlat saglıklı olsunda falanfilan ama ikinci olunca hislerbiraz daha değisik yani anlık olaydan blahsediyoruz hepimizbirkazçsaat oturup dusununce kendimize geliyoruz. evlat bu kizi erkegi olurmu. ben ogluma tapıyorum hayatımın askı diyorum onun gibi birtane dahabeni inanılmaz mutlu eder amakızevlat hissini yasamaktaistiyorum
amahelinin dedigi gbii eminimki bir kizim olursa ve oglumla arada 9 yas fark olacak sıkı bir baglarının olması biraz hayal olur.
ama erkek olursa yasfarkı 9bile olsa yetiskinolduklarında bagları sıkı olablir ,
hele sendey as farkı daha azbasakcım oyuzden sevin bol bol
kız evlat aileye bir nimet derler
istisnalar hep vardır hayırlı ne erkek evlatlar varama genelden bahsederiz hep neticede,
BASAKCIM
yani sende net olarak gordun kız oldgunu oylemi ?ya bi anlatsana nasıgorunuyor kızbebekolunca bacaklarının arası tamamen bosmu hiç çıkıntı kabarıklıkvshiçmiyokk ??
aptalsorularım için simdiden ozur diliyorum elimdeki ultarsonlarda kordon geçmeyen yerleri kiza benzetmeye calısıyorumda:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?