2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

basak canım senin konuları az çokbiliyordum zaten
ben bunu dusunmedim esinin ilk esinden çocukları oldgunu biliyorum ama ogluda oldgunu bilmiyordum
ama unutmaki sen bir yarıs içinde değilsinki onun eskiesi ile
eski esi erkek çocuk dogurmus olabilir senin kizların ilerde gun gelir babalarına oyle bir destek olurlarki esin allaha sukreder kızları oldgu için, sayet esin takılmıyorsa erkek olsaydı keske diye birseyhissetmiyorsan sakın uzme kendini kaynana vs nederse desin kendin demissin beni onunlakıyaslıyorlar diye bir bu konu olsun senin kendince eksikligin ki bana gore eksiklik asla değilkız evlat gibisi varmı
su topikte yarıdan çogu kiz istiyor hiç dikkat ettinmi herkesin var birbildigi dimi,
lutfen uzme kendini degmeyecek insanlar için,
kızınada sen ne empoze edersen onu ister kendi oglumdan biliyorum nereye çekersen gleceky astalar su anda, o da arkadasına ozenmisde erkek bebek tatlı gelmistir ,

ya benimkinide bacak arası tom bombos değil pipi gibi birseydeğil ama benim yumurtalık olabilirmiseklinde benzettigim goruntucukler var:) kızda yamyassı migorunuyor goruntu orası bombos mu derken onu demek istemistimy ine bir kabarıklık var kızdada sanırım. neyse irdelemiyim artık cumartesiye az kaldı,

selam kızlar, yarım saattir cicilere bakıyorum.... o yüzden size katılamadım. ayol ne kadar cici şeyler almışsınız. ben de bu akşam iş çıkışı eşimle alışverişe gittim. daha doğrusu eve giderken şöle bi uğradık, yeni aldığım hamile pantolonumun paçasını terziye verdim. bu esnada da biraz vitrin baktık. bebişe battaniye, karyola kenarı için bişey, 3lü tulum ve de kendime 34dd bir sütyen aldım. eskileri olmamaya başladı.

günaydın kızlar dün buhranlı bir günden sonra bugün hayata şiş gözlerle bakmaya başladım bütün gece uyuyamadım afakanlar bastı resmen neyse yeni bir gün yeni planlar yapıcam artık fıstıgıma pembe ciciler almam gerek yoksa bu fikr zor alışıcam en azından pembeler gözümün önünde olursa kızım olzczgını unutmam ay resmen salak gibi oldum

teşekkürler canım
oyy başak bizim iş hepten bozuldu benimkinin cinsiyet erkek diye kalsaydı kertecektik tüh tüh..kaçtı fıstık gibi kız..ben de şok oldum cinsiyet kıza dönünce senin durumun daha farklı tabii.ama inan çok seveceksin onu iyi ki kız olmuş diyeceksin..
YUPPPPİİİİİİİİİİ
çok mutluyum kızlar, sanki daha yeni hamile kaldım.
sonucu öğrendim şimdi, normalmiş....
oh oh gerçekten çok sevindim..ne rahatlamışsındır şimdi..

günaydınnnnn.....

geçmişi tam okuyamadım ama aftabrucum sonucun çıkmış çok sevindim gözün aydın demiştik biz sana şimdi bol bol keyfini çıkart hamileliğin.......

gunaydınlar

RAM da calısan arkadasımız hangisiydi hatırlayamıyorum. sahsi birsey sormak istiyorum ozelden yazacagım burayı mesgul etmeyeyim egitim konusunda. helin rehberlik ogretmeni idi sanırım onada soracagım ama asıl ramda olan kimdi ?

dide canım senin erkek olacak diye bende dün aklıma hemen getirdim zaten damat hazır diye tüh gitti gül gibi damat desene ayol sana hangi ara dedi dr kıza döndü diye kesin gösterdimiki kendini bebegin? ayol benimki edepsiz hemen açı verdi bacaklarını bana nispet ahanda budur işte diye ablası mavişim çok terbiyeliydi hiç göstermedi yok bu fıstıkla çok işimiz olacak şimdiden

günaydın kızlar, hiç geçmişe bakmadan yazmaya başlıyorum, fırsat buldukça da okuyacağım. galiba kaçırdığım çok şey var.

örneğin; BAŞAK,

başakcım, anladığım kadarıyla bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin. ve kızmış. ve de galiba sen çok üzülmüşsün başlarda... ama artık iyisin değil mi? bak biz de 3 kız kardeşiz. hep çarlinin melekleri derlerdi bize. karakteristik ve tipik özelliklerimiz de o dönemin "çarlinin melekleri" ne çok uyardı. ablam siyah saçlı çok güzel, ben kumral ve korkusuz, küçük kardeşim de sarışın bir afet.... inan bana iki kız kardeş çok hoş olur. zaten bu çocuk işi ısmarlama olmuyor biliyorsun. keşke herkesin bir kızı bir de oğlu olabilseydi.... ama maalesef öyle olamıyor. şu son günlerde yaşadıklarımdan sonra "kız mı olacak erkek mi oalcak" ayrıntısı o kadar önemsiz gelmeye başladı ki... zaten hiç merak etmemiştim ben bebeğin cinsiyetini. şimdi ise daha da önemsiz. sağlıklı olması herşeyden önemli canım. nur topu gibi bir sarı afte daha doğuracaksın, daha ne istiyorsun....

günaydınnnnn.....

geçmişi tam okuyamadım ama aftabrucum sonucun çıkmış çok sevindim gözün aydın demiştik biz sana şimdi bol bol keyfini çıkart hamileliğin.......

teşekkürler canım, herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim, tek tek alıntı yaparsam çok uzar topik. hepiniz çok tatlısınız kızlar....

Minik kelebek çok sağol haftaya pazartesiyi beklemeye başladık bile
Bugün benim doğum günüm Allah tan tek dileğim bebeğimin ve tüm bebişlerin sağlıklı olması.

Aftabru çooooooooooooooook sevindim,az çok anlıyorum hissettiklerini.Umarım hamileliliğinin geri kalanı güle oynaya geçer.Bebişini ve kendini şımart azıcık artık hakettiniz fazlasıyla

günaydınlaaar a.s.

babymom nerede genelde günün ilk mesajını o yazardı haberiniz varmı

sagol canım aftabru evet şimdi herkes tahmin yürütmeye çalışıyor bu kızımızda sarışınmı olacak kumralmı diye annem hemen sarışın yeşil özlü olur diye dua ediyor anacım ben nasıl koruyucam sonra onları şimdiden düşünür oldum ama büyük kızım okulda hep erkek arkadaşlarıyla oynuyor işim çok zor çok şaka bir yana bu fikre alışıyorum hayırlı evlat olur inşallah

günaydın arkadaşlarrrr
tatsız ve uykusuz bir gece geçirdim şu 8-9 arası uykuya dalıp televizyonun karşısında sonrada yatağa geçme durumu var ya ipler o anda kopuyor bende gözümü açtığım anda herşey bitiyor ne yaptıysam o ara uyumaktan alı koyamadım kendimi ya sonrada sabah olmak bilmiyor işte neyse baby gerçekten erken gelirdi saat farkından dolayı değilmi bende merak ettim????

hoşgeldin sarmaşıkcım gözünaydın allah kavuştursun misafirlerinesırnaşık şey

aftabru çok sevindim canım Naz 'da bak gör senin kadar şirin bişey olacak hadi gözün aydın
Başak Burçin'nin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşların dediği gibi süper üçlü olacaksınızzz

doğum günün kutlu olsun fasülyeko. nice mutlu yıllar kızınızla....

merhaba hanımlar saçlarını boyatan var mı ? henüz dr sormadım muayeneye gittiğimde soracağım belki aranızda bilen yada boyatan vardır

Benim dr, üç aydan sonra boyatabileceğimi söyledi. Ama senin içinde şüphe varsa, boyatma tabi.

günaydınlaaar a.s.

babymom nerede genelde günün ilk mesajını o yazardı haberiniz varmı

petrikcim canım beni merak etmissin cok duygulandım

canım ben işten ayrıldıgım icin evde gec uyanıyorum ve kahvaltı vs pc acana kadar sizler zaten hayata baslamıs oluyorsunuz. eskiden 9da iste oluyodum tr saatiyle 7 oluyodu. simdi uyuyorum canım

herkese kocaman gunaydınlarrr

Happy Birthday Fasülyekoooooo... Bugün bizim için de anlamlı bir gün. 4 Martlara bayılırım...Eşimle ilk çıkmaya başladığımız gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…