Minik kelebek çok sağol haftaya pazartesiyi beklemeye başladık bile
Bugün benim doğum günüm Allah tan tek dileğim bebeğimin ve tüm bebişlerin sağlıklı olması.
YUPPPPİİİİİİİİİİ
çok mutluyum kızlar, sanki daha yeni hamile kaldım.
sonucu öğrendim şimdi, normalmiş....
petrikcim canım beni merak etmissin cok duygulandım
canım ben işten ayrıldıgım icin evde gec uyanıyorum ve kahvaltı vs pc acana kadar sizler zaten hayata baslamıs oluyorsunuz. eskiden 9da iste oluyodum tr saatiyle 7 oluyodu. simdi uyuyorum canım
herkese kocaman gunaydınlarrr
canım bendim Ram'da olan.gunaydınlar
RAM da calısan arkadasımız hangisiydi hatırlayamıyorum. sahsi birsey sormak istiyorum ozelden yazacagım burayı mesgul etmeyeyim egitim konusunda. helin rehberlik ogretmeni idi sanırım onada soracagım ama asıl ramda olan kimdi ?
başakçığım 12. haftada bu obstetrik doppler varya organlarına falan bakılıyor..ona bakan doktor bu erkek dedi pipi gösterdi..belki de pipi değildi biz nereden bilelim..tam 17. haftada da kendi doktorum kız dedi..böyleyken böyle işte canım şimdi bir de erkek derlerse fıydırırım valla..insan hazırlıyor kendini..diyorum ki bazen yasak olsa şu cinsiyet tahmini.oynatamasalar bizi..hepsi bir yana ben hep hayırlısını diledim..hcg ve çin takvimi de havasını aldı bu arada..kaydirigubbakcemile3dide canım senin erkek olacak diye bende dün aklıma hemen getirdim zaten damat hazır diye tüh gitti gül gibi damat desene ayol sana hangi ara dedi dr kıza döndü diye kesin gösterdimiki kendini bebegin? ayol benimki edepsiz hemen açı verdi bacaklarını bana nispet ahanda budur işte diye ablası mavişim çok terbiyeliydi hiç göstermedi yok bu fıstıkla çok işimiz olacak şimdiden
kızlar bende cinsiyeti merak ediyorum doktor 16 yada 17. hafta gel dedi kesin söyleriz dedi nsl beklicem o güne kadar bilmiyorum
Selam herkese;
Kızlar ben dün üçlü test için kan verdim sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış, zaman nasıl gececek bilmiyorum doğrusu,bu test kötü çıkarsa amniyosentez yaptırıp yaptırmamak eşimin ve benim kararımmış sinir oldum doktora, Kafam ağrıdı resmen kötüyü düşünmekten. Ayrıca 5 kilo almışım dün Sat a göre 16+0 günlüktüm. 5 kilo çok geldi,15 kiloyla tamamlarsam iyi sanırım :)
Dua edin benim için lütfen. Bebişim sağlıklı olsun dünyalar benim olacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
selam kızlar bugün dr randevum vardı sevinçle gittim evet dedim oglum olacagını söyleyecek dr bugün herşey normaldi cinsiyetini sordum 100/100 kız demezmi bana sanki o an kaynar sular boşaldı üzerimden farkında olmadan o kadar
Başakcım..önemli olan sağlıklı olması..hayırlı evlat olması...allahın sana kız evladı nasip etmiş..vardır bi hayrı..üzme kendini...
şu kayınvaliden taraflarını da hiç düşünme bence..biliyorsun erkek evlat olması senin elinde olan bişey değil..tamamen eşinden gelen kromozomlarla alakalı...onların seviyesine inip te ailenin huzurunun bozulmasına izin verme tatlım...
YUPPPPİİİİİİİİİİ
çok mutluyum kızlar, sanki daha yeni hamile kaldım.
sonucu öğrendim şimdi, normalmiş....
canım çok mutlu oldum...aksini hiç düşünmedim açıkçası....aramıza dön eskisi gibi...
haydi alışverişe.....
Minik kelebek çok sağol haftaya pazartesiyi beklemeye başladık bile
Bugün benim doğum günüm Allah tan tek dileğim bebeğimin ve tüm bebişlerin sağlıklı olması.
Doğum günün mutlu,huzurlu olsun..ailenle nice mutlu senelere....
Happy Birthday Fasülyekoooooo... Bugün bizim için de anlamlı bir gün. 4 Martlara bayılırım...Eşimle ilk çıkmaya başladığımız gün..
tebrikler canım....
Off benim de daha iki haftam var. Cinsiyet mesele değil de, ben çooook özledim bebişimi:çok üzgünüm:
evet canım haklısın bende bebişimi merak ediyorum acaba iyimi nsl diye canım sen herhangi bir kıpırtı hissediyomusun ben henüz hissetmiyorum
Her çeşit kıpırtıyı bebiş zannediyorum gibi geliyor bazen, bazen de bu kıpırtıların gerçekten önceden yaşadıklarımdan farklı olduğunu düşünüyorum. Kuzenim geçen sene doğum yaptı. Ona sorduğumda karnında kalp atışları gibi seğirmeler olduğunu söyledi. Bende de var aynısı dedim, "işte o bebek" dedihihoyyytBilmiyorum ki, umarım öyledir
Her çeşit kıpırtıyı bebiş zannediyorum gibi geliyor bazen, bazen de bu kıpırtıların gerçekten önceden yaşadıklarımdan farklı olduğunu düşünüyorum. Kuzenim geçen sene doğum yaptı. Ona sorduğumda karnında kalp atışları gibi seğirmeler olduğunu söyledi. Bende de var aynısı dedim, "işte o bebek" dedihihoyyytBilmiyorum ki, umarım öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?