2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Günaydın kızlar. Dün hemencecik cevap yazmışsınız bana. Çoook duygulandımsenağlamaHepinize teşekkürler. İçimi rahatlattınız. Fasulyeko doğum günün kutlu olsun canım. Bebişin ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllar olsun. Bu arada ne oldu bizim İzmir toplantısı? Kimseden ses yok:uhm:

Sağol Babymom ve telkirma.
HEPİMİZİN VE BEBİŞLERİMİZİN ÖMRÜ SAĞLIKLI ,GÜZEL VE UZUN OLSUN.
Telkırma sen de kutla bu günü o zaman, bebeğinin adı rüzgar olucak demek süper.Benim adımın anlamı da bir çeşit rüzgar.
Babymom sen Bakü de misin??Eşimde evlenmeden önce işi nedeniyle üç ay orada kalmıştı,zorlukları varmış tabi ama çoğunlukla konuşulanları anlama şansın oluyormuş

babycim günü ilk mesajı hep senden gelirdi iişten çıktıgını bilmiyordum ondan merak ettim yerimseniben negüzel evdesin tadını çıkar, bende şuan evimde olmayı isterdim

fasulyeko doğum günün kutlu olsun nice yıllara bebişinle birlikte

canım bendim Ram'da olan.
başakçığım 12. haftada bu obstetrik doppler varya organlarına falan bakılıyor..ona bakan doktor bu erkek dedi pipi gösterdi..belki de pipi değildi biz nereden bilelim..tam 17. haftada da kendi doktorum kız dedi..böyleyken böyle işte canım şimdi bir de erkek derlerse fıydırırım valla..insan hazırlıyor kendini..diyorum ki bazen yasak olsa şu cinsiyet tahmini.oynatamasalar bizi..hepsi bir yana ben hep hayırlısını diledim..hcg ve çin takvimi de havasını aldı bu arada..kaydirigubbakcemile3
FASULYEKO mutlu yıllar

kızlar bende cinsiyeti merak ediyorum doktor 16 yada 17. hafta gel dedi kesin söyleriz dedi nsl beklicem o güne kadar bilmiyorum

kızlar bende cinsiyeti merak ediyorum doktor 16 yada 17. hafta gel dedi kesin söyleriz dedi nsl beklicem o güne kadar bilmiyorum

Off benim de daha iki haftam var. Cinsiyet mesele değil de, ben çooook özledim bebişimi:çok üzgünüm:

dualarım seninle....iyi haberler alıcan inşallah...olumlu düşün...

Off benim de daha iki haftam var. Cinsiyet mesele değil de, ben çooook özledim bebişimi:çok üzgünüm:

evet canım haklısın bende bebişimi merak ediyorum acaba iyimi nsl diye canım sen herhangi bir kıpırtı hissediyomusun ben henüz hissetmiyorum

slm kızlra nasılsınız.?bebişler nasıl*

FASÜLYEKO MUTLU YILLAR RABBİM SAGLIKLI HUZURLU MUTLU VE BEBİŞİNLE DOLUDOLU BİR HAYAT NASİP ETSİN

başak bugun nasılsın minik prensese alıştınmı annesi...

evet canım haklısın bende bebişimi merak ediyorum acaba iyimi nsl diye canım sen herhangi bir kıpırtı hissediyomusun ben henüz hissetmiyorum

Her çeşit kıpırtıyı bebiş zannediyorum gibi geliyor bazen, bazen de bu kıpırtıların gerçekten önceden yaşadıklarımdan farklı olduğunu düşünüyorum. Kuzenim geçen sene doğum yaptı. Ona sorduğumda karnında kalp atışları gibi seğirmeler olduğunu söyledi. Bende de var aynısı dedim, "işte o bebek" dedihihoyyytBilmiyorum ki, umarım öyledir

bende öyle arada seğirmeler hissediyorum genelde herkez o bebek diyor.hatta pc basında oturdugumda farkında olmadan bazen 2 büklüm oluyorum ve bı kıpırtı hissediyorum.darlanıyor sanırım:)) hosuma gidiyor arada hiisettmek ama ben daha belırgin hissetmek istiyorum.oda sanırım 20.haftadan sonra mümkün.azkaldı azzz hihoyyyt

eylem seni dörtgözle bekliyorum..bakalım ne diycek dr.....hayırlı haberlerini bekliyorum canım....

bende bir iki defa seğirme hissettim ama bebekmi bilmiyorum insan tedirgin oluyor acaba
yaşıyormu diye ama şuana kadar net bişey hissetmedim bu arada bulantılarım hala var sizinkiler bitti sanırım şu bulantılarım olmasa çok kötü oluyorum

Süper doğumgünü mesajlarınız için thank you pinky ve mercimekim.
Benim kız kardeşim yok ama kızımın teyzeleri sizler (tüm ağustos anneleri) olucaksınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…