eylem seni dörtgözle bekliyorum..bakalım ne diycek dr.....hayırlı haberlerini bekliyorum canım....
İREM 34 tamam canım yarın güzel haberlerle geleyim hemen sizlerede bilgi veririm.
eşim bazen diyordu kızımız olursa nasıl verces başkasına diye.. ki bizim evliliğmiz zor oldu yani babamlar uzak diye vermek istemediler 2 yıll boyunca 3 ayda bir istemeye geldiler... ama adam o gunleri çabuk unutmuş ki kızını vermiekmiş..hemen despot baba moduna girdi yani...
AFTABRU gözün aydın canım, bak gördün mü, söylemiştim sana :) Çok sevindim.. Bu arada gittiğim lab, bana sonucu hastaneye fakslayacağını söyledi?? Çok şaşırdım şimdi.. [/COLOR][/I][/B][/FONT]
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt harikaaa bir haber bu.cok sevındım canım,biliyoduk sonucun iyi cıkacagını ama yınede bır ohhh cektık işte hepberaber.zaten tahmın ettık bu amniyo yaşından dolayı yapıldı ehh birazda para tuzagı diyelım benneyaptımki çünkü bi zamanda yazmıstım yurt dısında eger bebegın ensesı ve burun kemıgı normal zamanda normal degerdeyse bırak 3lüyü 2liye bıle gerek duymuyorlarmıs.nerde kaldı amniyo.ki herbırının dogruluk payı %60 küsür maalesef.bazen maddi yönden gerı kalmıs ülkelerde denek oluyoruz buda cok acık örneği aslında.
amannnnnnnn neyse neeeee biz halaya devammmmmmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:
evet evet endişelenmelisin şeker. çok kötü bit durum bu. ilahi BURKO, bi de kızmışsın bana 1/77 down sendromu riskim için endişelendim diye.... demek senin benim durumuma düşsen endişe ne demek çıldıracaksın. allah korusun hiçbiriniz yaşamasın bu endişeyi de... hani "endişelenmelimiyim" diye sorman komik geldi. bi de sopalık muamelesi yapmışsın, asıl sensin sopalık olan.... kızım kızııımmmm hamileyiz biz, tabi kasık ağrılarımız, sırt ağrılarımız bel ağrılarımız hepsi olacak....Kızlar benim ağrılar bugün toplaşıp geldilerkafamçokkarıştıGecenin bir yarısı sanki kuyruk sokumuma bıçak saplanmış gibi bir ağrıyla uyandım. Sağa dön, sola dön, ovala, neyse o geçti; sabah oldu bu sefer boğaz ağrısı.:bbo:O bütün gün sürdü zaten. Bir de ne zamandır olmayan kasık ağrılarım şiddetlenmiş bir şekilde geri geldiler. Ayakta durunca ağrıyor, oturunca ya da yatınca geçiyor. Ne dersiniz? Endişelenmeli miyim:uhm::uhm::uhm:
arkadaşlar
sabahları kahvaltı yapıpta çıktığım halde baş dönmem oluyor. Tansiyonum düşüyor. Öğleden sonra veya akşamları olmuyor sadece sabahları. Korkuyorum yollarda bayılıp kalıcam diye. Hemen oturuyorum. Benim gibi olan varmı??senağlama
Babymom sen Bakü de misin??Eşimde evlenmeden önce işi nedeniyle üç ay orada kalmıştı,zorlukları varmış tabi ama çoğunlukla konuşulanları anlama şansın oluyormuş
babycim günü ilk mesajı hep senden gelirdi iişten çıktıgını bilmiyordum ondan merak ettim yerimseniben negüzel evdesin tadını çıkar, bende şuan evimde olmayı isterdim
Tam alçak köfteler hiç merak etmemişler beni diyordumki senin yazını gördüm. Çok sevindirik oldum :) Eşim işyerinde tek olduğu için yanımda gelemedi bugün ona çok üzüldüm bebeişi çekemedik maalesef. Sonra ordaki sekreterler benim geldiğimi söylememişler Vural beye ben dışarda onu oda içerde beni beklemiş :) 15 dk rötarlı girdim sağolsun herşeyine baktı ama önceki zamanlardaki gibi uzun kalmadım içerde. Neysem % 100 bi oğlumuz olucakmış Allah nasip ederse tabiki :) KEMALimiz olcak ablası inşallah babası bu ismi çok önceden beri söylerdi bende yanına ya ÇAĞAN ya BARAN yada TAYLANı düşünüyorum henüz karar veremedim. Pipisini bende gördüm erkek çocuğu ya açmış hiç utanmadan :) Herşey normal dedi suyuda . Rahim ağzı yetmezliğini sordum eğer anneden şikayet gelirse ağrılar oluyorsa aşşağı doğru bir basınç varsa genelde çoğul gebeliklerde vajinal ultrasonla bakıyoruz dedi. Elevit vitamin hapını sordum anne ii besleniyosa gereken şeyleri yiyorsa gerek görmüyorum dedi. 3 gündür öksürüğüm var sabahları çok balgam oluyo maalesef onun için şurup yazdı ama bol sıvı al meyve suyu iç dedi daha ii olur atlatırsın dedi. Başka başka. Ha egzersizleri soracaktım maalesef unuttum illaki her gitmeme bi şey unutuyorum zaten :) İnşallah sen sorarasın bakalım sana ne diycek. 2 fotografını verdi bebişin. 17 haftalığım artı gün filan söylemedi ultrasonla uyumluyuz 175 gr 17 cm dedi boyunu ben sordum bi şeyle bi şeyi çarpın dedi ama ne olduğunu unuttum sonra kendi kesapladı 17 dedi. Öyle işte babamızın yanımızda olmaması haricinde her şey güzeldi. 3 lü içinde kan verdim cuma 4 te alıcam sonuçları. İnşallah kafamızı bulandıracak sonuçlar çıkmaz. Sende hayırlı haberlerle gel emi cuma günü.
arkadaşlar
sabahları kahvaltı yapıpta çıktığım halde baş dönmem oluyor. Tansiyonum düşüyor. Öğleden sonra veya akşamları olmuyor sadece sabahları. Korkuyorum yollarda bayılıp kalıcam diye. Hemen oturuyorum. Benim gibi olan varmı??senağlama
bebişinin iyi olmasına cok sevındım.hadı kesın oğlusun oluyor hayırlı olsun canım.cumartesı günüde güzel bı sonuc alcaksın emınım.hiç kafana dahi takma.
ayy benım bebişte 17 küsür.demekkı hemen hemen boyu ve kılosu okadar.ayy cok bı tuhaf oldum şimdi.maşşalah bebişine maşşalah
arkadaşlar merhaba
ben bu pazar taşınıyorum. pazara kadar eşyaları toplamam lazım
yeni eve geçince internet hemen açılırmı bilmiyorum. biraz sizden uzak kalıcam yani kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere....:teytey::teytey:
arkadaşlar boyun ağrısından delirmek üzereyim hala geçmedi.yutkunamıyorum bile napabilirim. sıcak kompres yapıyorum ama nafile gece hiç uyumadım. çok kötüyüm...tavsiyesi olan varmı
maalesef bukonuda hiçbi önerim yok ama tam anlayamadım boynunmu agrıyor bogazınmı?yutkunamıyorum yazmıssınya ondan sordum.eger bogazın agrıyorsa limonlu ıhlamur iyi gelebılır.bırde sıcak komprekse devam edebılırsın ama eger boynun agrıyorsa eniyyi sey sanırım eşinin masaj yapmasıdır.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?