2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eylem seni dörtgözle bekliyorum..bakalım ne diycek dr.....hayırlı haberlerini bekliyorum canım....

Tam alçak köfteler hiç merak etmemişler beni diyordumki senin yazını gördüm. Çok sevindirik oldum :) Eşim işyerinde tek olduğu için yanımda gelemedi bugün ona çok üzüldüm bebeişi çekemedik maalesef. Sonra ordaki sekreterler benim geldiğimi söylememişler Vural beye ben dışarda onu oda içerde beni beklemiş :) 15 dk rötarlı girdim sağolsun herşeyine baktı ama önceki zamanlardaki gibi uzun kalmadım içerde. Neysem % 100 bi oğlumuz olucakmış Allah nasip ederse tabiki :) KEMALimiz olcak ablası inşallah babası bu ismi çok önceden beri söylerdi bende yanına ya ÇAĞAN ya BARAN yada TAYLANı düşünüyorum henüz karar veremedim. Pipisini bende gördüm erkek çocuğu ya açmış hiç utanmadan :) Herşey normal dedi suyuda . Rahim ağzı yetmezliğini sordum eğer anneden şikayet gelirse ağrılar oluyorsa aşşağı doğru bir basınç varsa genelde çoğul gebeliklerde vajinal ultrasonla bakıyoruz dedi. Elevit vitamin hapını sordum anne ii besleniyosa gereken şeyleri yiyorsa gerek görmüyorum dedi. 3 gündür öksürüğüm var sabahları çok balgam oluyo maalesef onun için şurup yazdı ama bol sıvı al meyve suyu iç dedi daha ii olur atlatırsın dedi. Başka başka. Ha egzersizleri soracaktım maalesef unuttum illaki her gitmeme bi şey unutuyorum zaten :) İnşallah sen sorarasın bakalım sana ne diycek. 2 fotografını verdi bebişin. 17 haftalığım artı gün filan söylemedi ultrasonla uyumluyuz 175 gr 17 cm dedi boyunu ben sordum bi şeyle bi şeyi çarpın dedi ama ne olduğunu unuttum sonra kendi kesapladı 17 dedi. Öyle işte babamızın yanımızda olmaması haricinde her şey güzeldi. 3 lü içinde kan verdim cuma 4 te alıcam sonuçları. İnşallah kafamızı bulandıracak sonuçlar çıkmaz. Sende hayırlı haberlerle gel emi cuma günü.

İREM 34 tamam canım yarın güzel haberlerle geleyim hemen sizlerede bilgi veririm.

bugün mü alıyorsun yani sonucunu? hadi hayırlısıyla al güzel haberlerini de sen de bir ohhhh çek arkadaşım. kader arkadaşım benim, seni çok iyi anlıyorum.

çok komiksin...

ben de şaşırdım. valla benim sonucu kimlik kontrol ve imza karşılığı vermişlerdi. doktorlar bile bu bilgiye ulaşamıyorlar. ben yanımda götürmek zorunda kalıyorum doktora göstereceksem. neden böyle farklı olmuş seninki anlamadım

evet haklısın, zaten ben de burda şimdi ikilisi iyi çıkan herkese üçlü yaptırmamasını tavsiye ediyorum.

evet evet endişelenmelisin şeker. çok kötü bit durum bu. ilahi BURKO, bi de kızmışsın bana 1/77 down sendromu riskim için endişelendim diye.... demek senin benim durumuma düşsen endişe ne demek çıldıracaksın. allah korusun hiçbiriniz yaşamasın bu endişeyi de... hani "endişelenmelimiyim" diye sorman komik geldi. bi de sopalık muamelesi yapmışsın, asıl sensin sopalık olan.... kızım kızııımmmm hamileyiz biz, tabi kasık ağrılarımız, sırt ağrılarımız bel ağrılarımız hepsi olacak....

arkadaşlar
sabahları kahvaltı yapıpta çıktığım halde baş dönmem oluyor. Tansiyonum düşüyor. Öğleden sonra veya akşamları olmuyor sadece sabahları. Korkuyorum yollarda bayılıp kalıcam diye. Hemen oturuyorum. Benim gibi olan varmı??senağlama

canım benim bu gibi durumlar doğalmış hamileliklerde..özellikle tansiyon düşmeleri yaşanabiliyormuş..çok kötü hissediyorsan kendini doktora git derim.bir de başın dönünce oturmak yerine bacaklarını yukarı kaldırman gerekiyor.kan dolaşımının normale dönmesi için..

arkadaşlar merhaba
ben bu pazar taşınıyorum. pazara kadar eşyaları toplamam lazım
yeni eve geçince internet hemen açılırmı bilmiyorum. biraz sizden uzak kalıcam yani kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere....:teytey::teytey:

aftabru canım sonuçlar iyi çıkmış çok sevindim.kaydirigubbakcemile3
zaten bizde aksini beklemiyoduk. hadi gözün aydın kaydirigubbakcemile2

Babymom sen Bakü de misin??Eşimde evlenmeden önce işi nedeniyle üç ay orada kalmıştı,zorlukları varmış tabi ama çoğunlukla konuşulanları anlama şansın oluyormuş

evet canım suanda bakudeyim yani hazirandan berii burda yasam bazı acılardan kolay bazılarından zor nedense ben hep zorluklarını goruyorum konusmaları anlamak kolay o sorun deil alısıyosun zaten .

babycim günü ilk mesajı hep senden gelirdi iişten çıktıgını bilmiyordum ondan merak ettim yerimseniben negüzel evdesin tadını çıkar, bende şuan evimde olmayı isterdim

petrikcim biz esimle isten ayrıldık canım diodum ya tr ye donme ihtimalimiz var die. o ihtimal halen mevcut ama esime gelen teklifler var onlardan ii bisey cıkarsa devam ederiz 1 haftalıgına tatile geliriz tr yeyoksa kesin donus. bakalım ne olcak ne bitcek. onun dısındada evde olmak muthismis gercekten ama acaba bi sure sonra sıkılırmıyım bilmiyorum.suanda dinlenme keyif asamasındayım. burda turkler ve esleri var ama pek bana gore tipler deiler biraz dedikoducular herkesin evinde ne oluyo digerlerinin evinde konusuluyo oda hosuma gitmio ve benide basından beri aralarına cekmeye calısıyolar ama katılmıyorum . sarmıo muhabbetleri .

bebişinin iyi olmasına cok sevındım.hadı kesın oğlusun oluyor hayırlı olsun canım.cumartesı günüde güzel bı sonuc alcaksın emınım.hiç kafana dahi takma.
ayy benım bebişte 17 küsür.demekkı hemen hemen boyu ve kılosu okadar.ayy cok bı tuhaf oldum şimdi.maşşalah bebişine maşşalah

ssernicim Allah yardımcın olsun kolay gelsin arada girebilirsen bi yerlerden bize yaz. neyseki ayrı kalmanın sebebini biliyoruz canım.

arkadaşlar boyun ağrısından delirmek üzereyim hala geçmedi.yutkunamıyorum bile napabilirim. sıcak kompres yapıyorum ama nafile gece hiç uyumadım. çok kötüyüm...tavsiyesi olan varmı

canım benımde tansıyonum hep düşük seyredıyor,hamılelıkte normalmıs ama bende bas dönmesı falan yapmıyor.belkı kan şekerin düşüyor olabılır.sabahları bırde doğal şeker içeren meyveler tüket muz gibi mesela.çünkü kan sekerın düşerse insan düşüp bayılcak gıbı ouyo bıanda eller ayakalr boşalıyor sankı.ben anlıyorum kan şkeerimin düşüğünü.ama doktor tembıhledı eğer öle olursa bıanda çikolaya sarılma dedı.dogal şeekerr içeren seyler tüket dedı,hiç yoksa agzına bı tane kesme seker at ondan sonra yetmezse bıtanedaha at dedı.bı dene istersen

Sağol canım hiç olmusuz şey düşünmüyorum Allah bozmasın diyorum :CüvCüv::Saruboceq: Hep iyi haberlerini alırız inşallah.

FASULYEKO, EYLEM,
kızlar ben düzenli takip edemiyorum, bazen 2-3 gün geriden geliyorum bağışlayın ama siz de mi üçlü yaptırdınız? yanlış anlamadıysam üçlü sonuçlarınızı bekliyorsunuz. inşallah herşey normal çıkar ama içiniz rahat olsun, sonuç kötü çıksa bile artık önünüzde benim gibi bir örnek var. 1/77 risk ne demek yaw? eminim sizinki iyi çıkacaktır. bundan kötü çıkmaz herhalde. inanın insan yıprandığıyla kalıyor. siz neden yaptırıyorsunuz. benimki yaşımdan dolayı yapılmıştı.

sakın yorma kendini...hiç bişeye elini sürme....kolay gelsin....çabucak dön aramıza...

arkadaşlar boyun ağrısından delirmek üzereyim hala geçmedi.yutkunamıyorum bile napabilirim. sıcak kompres yapıyorum ama nafile gece hiç uyumadım. çok kötüyüm...tavsiyesi olan varmı

maalesef bukonuda hiçbi önerim yok ama tam anlayamadım boynunmu agrıyor bogazınmı?yutkunamıyorum yazmıssınya ondan sordum.eger bogazın agrıyorsa limonlu ıhlamur iyi gelebılır.bırde sıcak komprekse devam edebılırsın ama eger boynun agrıyorsa eniyyi sey sanırım eşinin masaj yapmasıdır.:sm_confused:

seerni kullanıcısından alıntı
arkadaşlar merhaba
ben bu pazar taşınıyorum. pazara kadar eşyaları toplamam lazım
yeni eve geçince internet hemen açılırmı bilmiyorum. biraz sizden uzak kalıcam yani kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere..

canım kolay gelsın,cok yorma kendını :1hug:

canım sağol ilgilendiğin için. ya boynum tutuk çevrilmiyor.durduğu yerde bile ağrıyor. artı yutkunurken bile ensemdeki kaslar acıyor.. sıcak komprese devam o zaman. tekrar sağol

EYLEMCİİMM...çok sevindim tatlım...hadi gözün aydın..allah bağışlasın..
aslında hemşiresi çok dikkatlidir...organizasyonu iyi yapardı...boşveer..
sanki kendim gitmiş gibi mutlu oldum inanki...benim de bi sürü sorcağım var..şimdiden not alayım bari..senin için de sorarım merak etme..
3'lü sonucun için de biliyosundur belki ama şimdiden randevunu al bence..sonuç göstermek için de randevu alıyoruz...benim haberim yoktu daha önce, hemşireye araya sıkıştırtmıştım...biraz şımarmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…