canım benımde tansıyonum hep düşük seyredıyor,hamılelıkte normalmıs ama bende bas dönmesı falan yapmıyor.belkı kan şekerin düşüyor olabılır.sabahları bırde doğal şeker içeren meyveler tüket muz gibi mesela.çünkü kan sekerın düşerse insan düşüp bayılcak gıbı ouyo bıanda eller ayakalr boşalıyor sankı.ben anlıyorum kan şkeerimin düşüğünü.ama doktor tembıhledı eğer öle olursa bıanda çikolaya sarılma dedı.dogal şeekerr içeren seyler tüket dedı,hiç yoksa agzına bı tane kesme seker at ondan sonra yetmezse bıtanedaha at dedı.bı dene istersen
Tam alçak köfteler hiç merak etmemişler beni diyordumki senin yazını gördüm. Çok sevindirik oldum :) Eşim işyerinde tek olduğu için yanımda gelemedi bugün ona çok üzüldüm bebeişi çekemedik maalesef. Sonra ordaki sekreterler benim geldiğimi söylememişler Vural beye ben dışarda onu oda içerde beni beklemiş :) 15 dk rötarlı girdim sağolsun herşeyine baktı ama önceki zamanlardaki gibi uzun kalmadım içerde. Neysem % 100 bi oğlumuz olucakmış Allah nasip ederse tabiki :) KEMALimiz olcak ablası inşallah babası bu ismi çok önceden beri söylerdi bende yanına ya ÇAĞAN ya BARAN yada TAYLANı düşünüyorum henüz karar veremedim. Pipisini bende gördüm erkek çocuğu ya açmış hiç utanmadan :) Herşey normal dedi suyuda . Rahim ağzı yetmezliğini sordum eğer anneden şikayet gelirse ağrılar oluyorsa aşşağı doğru bir basınç varsa genelde çoğul gebeliklerde vajinal ultrasonla bakıyoruz dedi. Elevit vitamin hapını sordum anne ii besleniyosa gereken şeyleri yiyorsa gerek görmüyorum dedi. 3 gündür öksürüğüm var sabahları çok balgam oluyo maalesef onun için şurup yazdı ama bol sıvı al meyve suyu iç dedi daha ii olur atlatırsın dedi. Başka başka. Ha egzersizleri soracaktım maalesef unuttum illaki her gitmeme bi şey unutuyorum zaten :) İnşallah sen sorarasın bakalım sana ne diycek. 2 fotografını verdi bebişin. 17 haftalığım artı gün filan söylemedi ultrasonla uyumluyuz 175 gr 17 cm dedi boyunu ben sordum bi şeyle bi şeyi çarpın dedi ama ne olduğunu unuttum sonra kendi kesapladı 17 dedi. Öyle işte babamızın yanımızda olmaması haricinde her şey güzeldi. 3 lü içinde kan verdim cuma 4 te alıcam sonuçları. İnşallah kafamızı bulandıracak sonuçlar çıkmaz. Sende hayırlı haberlerle gel emi cuma günü.
FASULYEKO, EYLEM,
kızlar ben düzenli takip edemiyorum, bazen 2-3 gün geriden geliyorum bağışlayın ama siz de mi üçlü yaptırdınız? yanlış anlamadıysam üçlü sonuçlarınızı bekliyorsunuz. inşallah herşey normal çıkar ama içiniz rahat olsun, sonuç kötü çıksa bile artık önünüzde benim gibi bir örnek var. 1/77 risk ne demek yaw? eminim sizinki iyi çıkacaktır. bundan kötü çıkmaz herhalde. inanın insan yıprandığıyla kalıyor. siz neden yaptırıyorsunuz. benimki yaşımdan dolayı yapılmıştı.
Valla ben eşim geç gelebilir benden sonraki hastayı önce alabilirmisiniz dedim sekretere onlarda diğer hastanın gelmediğini söylediler. Bekle Allah bekle 15 yada 20 dk bekledim galiba sonra aldılar işte birbirimizden habersiz bekleyip durmuşuz Vural Beyle canı sıkıldı sanki biraz ben 22 geçe ordaydım sizden haber bekliyodum dedim. Kısa bakmak zorunda kalıyorum işim zorlaşıyo filan dedi bi daha hemen söyleyin beklemeyin dedi. Sizi zor buldum geç kalırmıyım hiç dedim :) Bu defa direk üçlü ultrason odasına girdim orda baktı Vural Bey ve diğer hemşire ilgilendi hazırladı beni. Barış beyin hemşiresiydi galiba o. Vajinal kontrol son 2 yada 3 hafta oluyomuş bilgin olsun hemşire söyledi. Ya yinemi randevu of offff. Bir ay sonra tekrar gelin demişti. Onun için randevu alıcaktım şimdi aman ya benide araya sıkıştırıverseler yine :)EYLEMCİİMM...çok sevindim tatlım...hadi gözün aydın..allah bağışlasın..
aslında hemşiresi çok dikkatlidir...organizasyonu iyi yapardı...boşveer..
sanki kendim gitmiş gibi mutlu oldum inanki...benim de bi sürü sorcağım var..şimdiden not alayım bari..senin için de sorarım merak etme..
3'lü sonucun için de biliyosundur belki ama şimdiden randevunu al bence..sonuç göstermek için de randevu alıyoruz...benim haberim yoktu daha önce, hemşireye araya sıkıştırtmıştım...biraz şımarmıştım..
çok dogru söylüyorsun esracım biz çok ugraştık 2 bebek için gün oldu birlikte agladık gün oldu birlikte güldük benim içimdeki fırtınaları ben biliyorum nedeni ise benim eşimin daha önceki evliliginden 2 tane çocuk daha var erkek olanı askerde kız olanı ile mahkemelik oldu şimdi nefret ediyorneyse onlar beni ilgilendirmez ama şimdi eşimin tarafı bak bu eşi bir erkek bile doguramadı diye laf edicekler heleki cadı kaygana birşey söylemese bile bakışları çok şey söylüyor eşime ben herşeyi verdim evim arabam sevgim saygım aşkım hayatımı ona ve kızıma adadım herşeyden önemlisi namusuma çok düşkünüm ama eşimin ailesi beni eşini bir başka erkekle aldatan kadınla kıyaslıyorlarya bu beni içten içe üzüyor ben bunlar için çok agladım onların eline bana laf söylemeleri için fırsat oldu bu yüzüme karşı birşey söylemezler ama arkamdan demediklerini bırakmazlar esracım ben bunlar için kahroldum ama kimseye anlatamıyorum ne eşime ne aileme sizler burada ailemden daha yakınsınız bana derdimi size anlattım şimdi neden üüldügümü anladınmı canım dertlerimle sizleri sıkmak istemem ama kızım olacak diye aglamadım hep bunlar benim önüme çıkacak nasıl baş ederim diye halime agladım sizleri sıktıysam özür dilerim kızlar gerçekten biriyle bunları paylaşmam gerekti yoksa pskolojim inanın ki çok bozuk
Günaydın kızlar. Dün hemencecik cevap yazmışsınız bana. Çoook duygulandımsenağlamaHepinize teşekkürler. İçimi rahatlattınız. Fasulyeko doğum günün kutlu olsun canım. Bebişin ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllar olsun. Bu arada ne oldu bizim İzmir toplantısı? Kimseden ses yok:uhm:
eylemcim hayırlı olsun oğluşun. valla kızlar karaborsa. nasıl yapılır kız bebek 2. de sorucam kız annelerine bir tarif istiyorum
Hakkaten ya erkek senesi filan derler ya bu Ağustos ayıda erkek ayı oldu gibi. Bu gidişle NAZ bebekle BURÇİN bebeği paylaşamıycaz vallaha :)
Tam alçak köfteler hiç merak etmemişler beni diyordumki senin yazını gördüm. Çok sevindirik oldum :) Eşim işyerinde tek olduğu için yanımda gelemedi bugün ona çok üzüldüm bebeişi çekemedik maalesef. Sonra ordaki sekreterler benim geldiğimi söylememişler Vural beye ben dışarda onu oda içerde beni beklemiş :) 15 dk rötarlı girdim sağolsun herşeyine baktı ama önceki zamanlardaki gibi uzun kalmadım içerde. Neysem % 100 bi oğlumuz olucakmış Allah nasip ederse tabiki :) KEMALimiz olcak ablası inşallah babası bu ismi çok önceden beri söylerdi bende yanına ya ÇAĞAN ya BARAN yada TAYLANı düşünüyorum henüz karar veremedim. Pipisini bende gördüm erkek çocuğu ya açmış hiç utanmadan :) Herşey normal dedi suyuda . Rahim ağzı yetmezliğini sordum eğer anneden şikayet gelirse ağrılar oluyorsa aşşağı doğru bir basınç varsa genelde çoğul gebeliklerde vajinal ultrasonla bakıyoruz dedi. Elevit vitamin hapını sordum anne ii besleniyosa gereken şeyleri yiyorsa gerek görmüyorum dedi. 3 gündür öksürüğüm var sabahları çok balgam oluyo maalesef onun için şurup yazdı ama bol sıvı al meyve suyu iç dedi daha ii olur atlatırsın dedi. Başka başka. Ha egzersizleri soracaktım maalesef unuttum illaki her gitmeme bi şey unutuyorum zaten :) İnşallah sen sorarasın bakalım sana ne diycek. 2 fotografını verdi bebişin. 17 haftalığım artı gün filan söylemedi ultrasonla uyumluyuz 175 gr 17 cm dedi boyunu ben sordum bi şeyle bi şeyi çarpın dedi ama ne olduğunu unuttum sonra kendi kesapladı 17 dedi. Öyle işte babamızın yanımızda olmaması haricinde her şey güzeldi. 3 lü içinde kan verdim cuma 4 te alıcam sonuçları. İnşallah kafamızı bulandıracak sonuçlar çıkmaz. Sende hayırlı haberlerle gel emi cuma günü.
arkadaşlar merhaba
ben bu pazar taşınıyorum. pazara kadar eşyaları toplamam lazım
yeni eve geçince internet hemen açılırmı bilmiyorum. biraz sizden uzak kalıcam yani kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere....:teytey::teytey:
petrikcim biz esimle isten ayrıldık canım diodum ya tr ye donme ihtimalimiz var die. o ihtimal halen mevcut ama esime gelen teklifler var onlardan ii bisey cıkarsa devam ederiz 1 haftalıgına tatile geliriz tr yeyoksa kesin donus. bakalım ne olcak ne bitcek. onun dısındada evde olmak muthismis gercekten ama acaba bi sure sonra sıkılırmıyım bilmiyorum.suanda dinlenme keyif asamasındayım. burda turkler ve esleri var ama pek bana gore tipler deiler biraz dedikoducular herkesin evinde ne oluyo digerlerinin evinde konusuluyo oda hosuma gitmio ve benide basından beri aralarına cekmeye calısıyolar ama katılmıyorum . sarmıo muhabbetleri .
hani söylüorlar ya yok şu hep içti ama bebeği maşallah ii çıktı filan die. 10 yaşında akciğer kanseri olan çocuklar varmış.akciğer kanserinin sebebi de annenin babanın gebelik boyunca sigara içmesi. doğumda sağlıklı doğmuş olduğunu sanabiliirz ama sonra allah korusun. kim içer ve sizi saymazsa bilin ki ne sizi ne bebeğinizi umursuyor.
kızlar şimdi gebelikte pasif içiciliğe baktım. aman kızlar duman olan hiçbir yerde 1 saniye bile durmayın. benim kayınvalidem içior evde. kaç kere söledim içme içme karşısında ağladım bile.aaa ağlıo musun deip devam etti. akşam sıkıosa içsin bakalım. elinden sigarayı alıp kırıcam. terbiyesiz.kendi kızı da hamile onun yanında 1 duman bile çekmior. sakın kızlar.anneniz babanız ya da herhangi bir kimse farketmez. hemen tavrınızı koyun. çünkü sigaranın sadece bebeğe deil ilerki hayatındaki hastalıklara da sebep olma durumu varmışş..... sakın diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?