2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.



O ayrı bi garip durum...bi arkadaşım doğum yapmıştı...bebek daha 15 günlük..başka bi arkadaşı ziyaretine gelmiş..1 dk.lığına diğer odaya bez almaya gitmiş..bi dönmüş..bebeğin suratında tupturuncu öpücük izi...ilerki günlerde bebeğin suratında putur putur bişeyler çıkmıştı...geçti sonunda ama kız mahvolmuştu...vicdan azabı duydu nası bıraktım..gözümden sakındım diye..
sakınalım kızlar....öptürmeyelim minikleri..ben bile sadece koklamayı düşünüyorum ilk zamanlarda...
 

Eylemim, gel annemmm sarılayım bir sana.. Sparta anası olarak. Hayırlı olsun evladın, Rabbım saglıklı sıhhatlı kucagımıza almamızı nasip etsin tüm annelerimizin senin nazarında.


Amin evrişim aminn öperem men seni :1hug:
Burçin bana yakın.. ben kaparım onu fallaaa... gerisini siz düşünün, geriye bir Naz kaldıkaydirigubbakcemile3

Mesafe dediğin şu devirde pek farketmiyor yeterki gönül almak istesin gider kaparız kaydirigubbakcemile ama kız annesine danışmak lazım önce


Seçilim sıkma canını hayırlısıyla gidip görücen bebişinizi bak eşinde yanında olucakmış inşallah. Doğru kuaföre gitceksin merak etme kaydirigubbakcemile5 Dualarım hepimizle içini ferah tut sıkma Rüzgar bebeğin canını Rüzgar olucaktı demi annesi hayırlısıyla.

 

ayy kiyamam ben onun pamuk tenine, gercekten simdiden dusunuyorum kara kara(( ama alinan allinsin napiim, cocugun sagligi daha muhim..
 
tabi noracım anne teyze kayınvalide görümce onlara laf sölenmez ama eller yıkanmış temiz ciciler fazla salya akıtmadan. o bebek bacakları insanların salyalarını harekete geçirio normal salya olyı.ısırmamak şartıyla yakın aile mıncıklasın. benim dediğim hastaneye gelen mevlüde gelen herkes mıncıklıo ya ... anneme tembihledim şimdiden. kuzenim doğum yaptığında bebeği kaçırmıştım odasına huzurla yatmıştı yazık kuzenim laf söleyemiodu. bebek önünden geçiodu koldan kola bakıodu saf saf. sonra kaptım odasına annesi geldi yatırdıııı.. yazıkkk minikimmm...
 
arkadaşlar boyun ağrısından delirmek üzereyim hala geçmedi.yutkunamıyorum bile napabilirim. sıcak kompres yapıyorum ama nafile gece hiç uyumadım. çok kötüyüm...tavsiyesi olan varmı

NAZLI,

fıtıgın falanmı var ? sayet yok ise mutlaka dogum sonrası baktır derim boyun saka ya gelmez çok geçmis olsun.



AFTABRU bende yaptırdım uçlu test cuma gunu sonucunu telefonda dr a sorarak ogrenceğim insalah. ikiliden farklı birseye daha bakılıyormu sanırım uçlu de bu yuzden ben yaptırmak istedim dr yazmamıstı ben isteyince pek idedi yazdı.


LAL aynenn illet oldgum lafları yazmıssın. ben içtim gunde bir paket bak sapasaglam. yahu o sapasaglam suan ne biliyorsun ilerde olmadık hastalıklar çıkacak belki. ne kadar cahilce bir yaklasım dır bu anlamıyorum. hani biliyorum zararlı am içtim napim engel olamadım kendime diyen tamam yani de boye kustahca içtim ben birseycik olmadı diyeneillet oluyorum.



FASULYEKO

nice senelereeeee.


EYLEM oglun hayırlı olsun tekrar :) bir erkek annesi daha. bakalım ctesi ben ne haberlerle geleceeğim randevim saat 5 de :)
 
İki tane rüzgar bebek olacak kısmetse, ama diğer erkek anneleri saklıyor mu acaba isimleri yoksa karar mı vermediler
 




ayy kiyamam ben onun pamuk tenine, gercekten simdiden dusunuyorum kara kara(( ama alinan allinsin napiim, cocugun sagligi daha muhim..

Tüm bu yazılanlara istinaden... kısaca KIYAMETTTİİİİİİ KOPARRIRRIRRIIMMMMM!!! Alınan alınsın, darılan darılsın, dedıkodunun da alasını yapsın, hiç................... umrumda değil. Çocugumu öptürmem, eller yıkanmadan asla sevdirmem, sıgara ıcen ınsanlara cocugumu asla asla kucaklarına vermem... ne denirse densin, ne söylenırse soylensin, çocuguma kimseeeeeeeeee 6 aya gelene kadar dokunamaz.Bunu konu bile yaptırmam.
 
Son düzenleme:
esrako sağol canım.
aftabru evet canım üçlü yaptırdım ayın 2 sinde.benim ikili testte biyokimyasal riskim yaş riskinden fazla çıktığı için yaptırdılar, bugünde 30 yaşındayım işte hepsi bu
 
ESRAKO, sen de ne diye durduk yere üçlü istedin ki? neyse, inşallah güzel çıkar. ikili çok daha duyarlı bir testmiş. normalde ikilisinde problem görünmeyenden üçlü istenmezmiş. diyorum ya benimki tamamen yaşımla alakalı olarak istendi. eğer iyi çıksa amniyoya gerek kalmayacaktı. üçlü çok güvenilir bilgi vermiyor. üç adet hormona bakılıyor. bunlar down sendromu, trizomy 18 ve ntd denen bir hastalığın risk oranını veriyor. yani bu üç değerin normalden yüksek ya da normal düşük olmasına göre hangi anormaliye ne kadar riskin olduğunu hesaplayan bir bilgisayar programı var. ben de işte bu bilgisayar programının kurbanı oldum.
 
Off benim de daha iki haftam var. Cinsiyet mesele değil de, ben çooook özledim bebişimi:çok üzgünüm:

burkocum ben eylul annelerı topıgındeyım.allah ızın verırse agustos sonu eylul bası gıbı dedı doktor dogumu.ama senle gunlerımız cok yakın oldugu ıcın bısıy paylasmak ıstedım.benım de dunden berı karnım ve kasıklarım agrıyo.hatta baya rahatsız edıcı oldu korkumdan dunden berı uzanıyorum.haftamız aynı senle.belkı bu haftada olabılır dıye paylasmak ıstedim.ınsallah onemlı bısey deıldır canım.guzel gunler..
 
:1no2:
eylemcim hayırlı olsun oğluşun. valla kızlar karaborsa. nasıl yapılır kız bebek 2. de sorucam kız annelerine bir tarif istiyorum

valla ben bilmiyorum, hatta ben ne zaman hamile kaldığımı bile bilmiyorum. planlı olmadığı için..... ama bir arkadaşımın ablası iki çocuk doğurdu, ilkini erkek olsun dedi ve kendince bir yöntemi varmış onu yaptı erkek oldu. ikincisi kız olsun dedi ve yine aynı yöntemle bu kız oldu. yöntemi yazmayayım buraya, garip bir yöntem. bence alakası yoktur, tamamen şanstır.


allah allah fisfisfis
yaş riskin kaçtı, biokimyasal riskin kaç?
 
eylem oğluşun hayırlı uğurlu olsun tekrardan canım.ne güzel her şey yolundaymışda

tüm üçlü sonucunu bekleyenler ve yaptıracak olanlar dualarım sizinle.beklemenin ne kadar stresle bi durum olduğunu biliyorum.sonra her şey çok iyi gözünüz aydın sözlerini duyunca derin bi ohhh çekiyorsunuz.sizlerde derin bi ohhh çekeceksiniz kızlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…