kendi çocukları değersiz olabilir ama malesef bizim bebeklerimiz değerliiii.... ayrıca bebeklerimiz de birer birey ve onların da hakları var. :CüvCüv: miniklerimisssssss....... cahil insanlar ya. bir de kaydirigubbakcemile5 erken ama bebekleriniz doğunca elden ele koldan kola sakın gezdirmeyin öptürmeyin mıncıklatmayın kızlar. biz türklerde bir huy var zavallı çıkmış sıcacık yerden nerde olduğunu bilmio kucaktan kucağa salya sümük öpülüo. belli bir aya kadar öle konu komşu gezdirmeyin ya ben çok üzülüorum anneler bişi diemiolar çünkü herkes bozuluo sanki bebek kamu malı mıncıklanmak için yaratılmış. kim bozulursa bozulsun yani. o kadar zayıf ve korumasız ki herkeste mensup olan sevgili mikroplarımız onları hasta edior. tabi biz ellerimzi yıkayıp hijenimize dikkat edicez ama sokaktan oturmaya gelen herkes te bi zahmet beşikten seyretsin bebeği
Eylemim, gel annemmm sarılayım bir sana.. Sparta anası olarak. Hayırlı olsun evladın, Rabbım saglıklı sıhhatlı kucagımıza almamızı nasip etsin tüm annelerimizin senin nazarında.
Burçin bana yakın.. ben kaparım onu fallaaa... gerisini siz düşünün, geriye bir Naz kaldıkaydirigubbakcemile3
Eylemcim..bana da dua et nolur..inşallah bebişim iyidir..kilosu, suyu..en çok onlardan korkuyorum açıkçası...vicdan azabı duymak istemiyorum..onu ben besliyorum çünkü...
eşim ilk defa gelicek bu sefer...çok heyecanlı...benden beter...o yüzden de eşimin huzurlu bi şekilde dr.dan ayrılmasnı istiyorum...içi rahat olsun adamın...
güzel haberlerle çıkarsam doğru kuaföre gitmek istiyorum..şöle bi kendimi bakıma alıcam...saçlarımı kestiricem...kendime ciciler alıcam...
Eylem gözün aydın hayırlı olsun oğluşun, tesaduffe bakarmısın oğlum olursa adını ÇAĞAN KEMAL koymak istiyoruz adaş olacak oğlullarımız kaydirigubbakcemile5
Evet benimde Taylan bugün aklıma düştü ama ağırlık Çağandan yana çak bakalım adaş annesi kaydirigubbakcemile5
eylemcim gozun aydin canim
seerni kolay gelsin, sakin agir biseye dokunma, kendini de yorma...
Sağol canım gönül hep iyi haberleri paylaşmak ister uyumlu bi cümle bulup tamamalayamadım kafiye ayarım bozuldu kaydirigubbakcemile3
O ayrı bi garip durum...bi arkadaşım doğum yapmıştı...bebek daha 15 günlük..başka bi arkadaşı ziyaretine gelmiş..1 dk.lığına diğer odaya bez almaya gitmiş..bi dönmüş..bebeğin suratında tupturuncu öpücük izi...ilerki günlerde bebeğin suratında putur putur bişeyler çıkmıştı...geçti sonunda ama kız mahvolmuştu...vicdan azabı duydu nası bıraktım..gözümden sakındım diye..
sakınalım kızlar....öptürmeyelim minikleri..ben bile sadece koklamayı düşünüyorum ilk zamanlarda...
arkadaşlar boyun ağrısından delirmek üzereyim hala geçmedi.yutkunamıyorum bile napabilirim. sıcak kompres yapıyorum ama nafile gece hiç uyumadım. çok kötüyüm...tavsiyesi olan varmı
FASULYEKO, EYLEM,
kızlar ben düzenli takip edemiyorum, bazen 2-3 gün geriden geliyorum bağışlayın ama siz de mi üçlü yaptırdınız? yanlış anlamadıysam üçlü sonuçlarınızı bekliyorsunuz. inşallah herşey normal çıkar ama içiniz rahat olsun, sonuç kötü çıksa bile artık önünüzde benim gibi bir örnek var. 1/77 risk ne demek yaw? eminim sizinki iyi çıkacaktır. bundan kötü çıkmaz herhalde. inanın insan yıprandığıyla kalıyor. siz neden yaptırıyorsunuz. benimki yaşımdan dolayı yapılmıştı.
hani söylüorlar ya yok şu hep içti ama bebeği maşallah ii çıktı filan die. 10 yaşında akciğer kanseri olan çocuklar varmış.akciğer kanserinin sebebi de annenin babanın gebelik boyunca sigara içmesi. doğumda sağlıklı doğmuş olduğunu sanabiliirz ama sonra allah korusun. kim içer ve sizi saymazsa bilin ki ne sizi ne bebeğinizi umursuyor.
Nedense çocukluğumdan beri hep nefret ettim sigaradan..normal zamanda bile yanımda içilmesine izin vermiyorum..hele şu yasak getirildikten sonra (gerçi hala içiliyor kapalı mekanlarda) cıngar çıkartıyorum resmen..kötükedihüso.tam bi yeşilaycıyım anlıycanız...son cümlene sonsuz katılıyorum ve inanıyorum..
insanlar çok anlayışsız LAL, eltim elinde sigara varken onu öpmedim diye 2 aydır bana küs, sigaradan çok midem bulandıgı için yaklaşmamıştım keşke suratına kussaymışım kötükedihüso ,eşimin abileride her yerde içiyorlar annesine söyledim oğullarına söyle bebek dogunca bizim evde içemezler, üzüldü kzıım kendi çocugunu umursamadan yanında içiyor ben ona ne diyeyimki dediklava: hepsi sopalık
kendi çocukları değersiz olabilir ama malesef bizim bebeklerimiz değerliiii.... ayrıca bebeklerimiz de birer birey ve onların da hakları var. :CüvCüv: miniklerimisssssss....... cahil insanlar ya. bir de kaydirigubbakcemile5 erken ama bebekleriniz doğunca elden ele koldan kola sakın gezdirmeyin öptürmeyin mıncıklatmayın kızlar. biz türklerde bir huy var zavallı çıkmış sıcacık yerden nerde olduğunu bilmio kucaktan kucağa salya sümük öpülüo. belli bir aya kadar öle konu komşu gezdirmeyin ya ben çok üzülüorum anneler bişi diemiolar çünkü herkes bozuluo sanki bebek kamu malı mıncıklanmak için yaratılmış. kim bozulursa bozulsun yani. o kadar zayıf ve korumasız ki herkeste mensup olan sevgili mikroplarımız onları hasta edior. tabi biz ellerimzi yıkayıp hijenimize dikkat edicez ama sokaktan oturmaya gelen herkes te bi zahmet beşikten seyretsin bebeği
Lalcim uzaga gitmye gerek yok teyzem benim korkulu ruyam, tam bir cocuk manyagi bana asiktir, beni kac yasima kadar mincir mincir severdi, yanina yaklasmak istemezdim, simdi benim cocuguma da deli olucak ve tr'ye gittigimde napicam bilmiyorum((bisey soylesem kirilir, biraksam cocugun heryerini morartir:))
ayy kiyamam ben onun pamuk tenine, gercekten simdiden dusunuyorum kara kara(( ama alinan allinsin napiim, cocugun sagligi daha muhim..
helin hivda,eeylem sağolun.hepimiz mutlu yıllar geçiririz umarım
İki tane rüzgar bebek olacak kısmetse, ama diğer erkek anneleri saklıyor mu acaba isimleri yoksa karar mı vermediler
Off benim de daha iki haftam var. Cinsiyet mesele değil de, ben çooook özledim bebişimi:çok üzgünüm:
eylemcim hayırlı olsun oğluşun. valla kızlar karaborsa. nasıl yapılır kız bebek 2. de sorucam kız annelerine bir tarif istiyorum
esrako sağol canım.
aftabru evet canım üçlü yaptırdım ayın 2 sinde.benim ikili testte biyokimyasal riskim yaş riskinden fazla çıktığı için yaptırdılar, bugünde 30 yaşındayım işte hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?