2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

biziki teoman yanina 2.yi dusunuyoruz ya arda ya ege yada baska..??

Arda olsun.. Soyadınız da önemli tabi.. Hepsi birlikte kulağa hoş gelmeli..

Dün ilginç bişey oldu. 2003'e ait benim yazdığım bir not buldum. 6 sene öncesi yaaa. Bebeğin erkek olursa adının Rüzgar olacağını yazmışım.. Hay Allah, bu kadar önceden karar verdiğimizi bilmiyordum...

Benim erkek kardeşimin adı Selçuk, babaannem koymuştu. Teyzemin genç kızken yaptığı anket defterine yıllar sonra bakıyorduk. Annem'in yazdığı sayfayı bulduk. Orda en sevdiği erkek ismine Selçuk yazmış.. Düşünsenize yıllaaaaaaaar sonra Selçuk adında bir oğlu oldu..İlginç bir tesadüf..

İsimlerden konu açılmışken aklıma geldi, paylaştım...

kızlar kesınlıkle sigara konusuna katılıyorum.ne ben ne esım nede yakın ailemiz sigara içmiyoken ve ben kendımı önceden berı sigara dumanından sakınırken bebegıme o pis havayı asla cektirtmem.demenız gıbı darılan darılsaın alınan alınsın.enaz 4 ay boyunca ben kendı bebegımı sadece koklamayı planlarken baskasının mikroplu dudaklarını asla sürdürmem bebegıme (inşallah yanı temennım ve planlarım bu yönde kaydirigubbakcemile3 ) sonucda onun tenı daha dünyaya alısacak ilk defa degısık bı ortama gelıcek 9 ay sonunda.oyyy o öle öpülürmüyaaaaaaaa.kıyamam ben.valla ben herkesın bebegını severken sadece koklayarak sevmeye özen gösterdım,o özenı kendı bebegımede beklıyorum şahsen.neyse bebeklerımız dogunca iyyi bi harp olceeekk galıba kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
oo isimlerdende konu acılmıs,ben eger kızım olursa MİNEL istiyorum olurda cinsiyetı degısırse yanı erkekmiş derse doktorum ya YAĞIZ yada EYMEN die düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bisimkisi de efenim Kuzey.. Dünya tatlısı kayınpederimin adı da Mehmettir, onu da onure etmek adına; Bende oğlumun adını Mehmet Kuzey koyuyorum.

Ooo ne güzel isimler dökülüyor şakır şakır..

esim 2.ye gerek yok diyor ama ben cok severim iki isim, aklimda asil bi suru var ama esim begenmiyor bana kalsa demir koyucam soyadiyla uyumlu olsun diye, ilk 2 hece demir soyadimizin:))) teoman demir DEMIR..:)) aslinda can ismini de cok severim 2. isim olarak...

merhaba
bende 16+1 im
2. çocuğum yolda
çok şaşkın çok hazırlıksız çok stesli bir döneme denk geldi bu bebek
hepimizin ALLAH yardımcısı olsun

oo isimlerdende konu acılmıs,ben eger kızım olursa MİNEL istiyorum olurda cinsiyetı degısırse yanı erkekmiş derse doktorum ya YAĞIZ yada EYMEN die düşünüyorum.

canım merhaba kelebeğim.... geçenlerde takvim yaprağında okumuştum orda bebek isimleriyle ilgili bir yazı vardı...bayağı bir açıklama yapmış işte her kuranda geçen ismin anlamı yoktur vs. diye ve tek başına anlamları olmayan isimleri koymayın diyordu... ve örn. vermiş bunlardan biri MİNEL diğeri ise ALEYNA ismiymiş..... ne derece doğru bilemem ama yinede söylemek istedim.....

Minel cennettekı inci tanesiymiş,Eymen de Peygamber efendimizin zamanında şehit olan sahabe arkadaslarından birinin adıymıs anlamını tam hatırlayamadım.yalnıs olmasında .cinsiyet %100 kesınlessın ozaman daha ayrıntılı öğrencem inşalah

ben daha isim bile düşünemiyorum....cinsiyetini bilmediğim için olsa gerek ama hep kız isimlerine bakıyorum.... şimdilik beğendiğim iki tane isim var biri SUDEN diğeri ise BERRA ama karar vermek çok zor.....çünkü bir ismi beğeniyorsun pat diye sonra başka isim daha çok hoşuna gidiyor iyi düşünüp karar vermek gerekiyor çünkü bebeğim o ismi hayat boyu kullanacak..... offf ne kararsızım ben ya onada karar veremem kesin benim bebek isimsiz kalır......

MILKSHAKE aleynanın anlamı yok. tamam kurandan ama anlamı uzerine demek. bence kurandan manasız isim koymaktansa manalı guzel bir turk ismi koymak daha mantıklı. birde mesela Kezban kuranda gecer ama anlamı yalancı demek. yani anlamına gore isim koymamız gerekiyor canımcım.

LAL kaynanana sinir oldum kızının bebegi torunda seninki ne afedersin cahil insanlarla ugrasmak cok zor Allah yardımcın olsun. senin gibi ızmir kizi git iranlı anlayıssız kaynanayı cekmek zorunda kal sans iste. cok uzuluyorum bazen aklıma geldikce.

merhaba
bende 16+1 im
2. çocuğum yolda
çok şaşkın çok hazırlıksız çok stesli bir döneme denk geldi bu bebek
hepimizin ALLAH yardımcısı olsun
aramıza hoşgeldın canım,inşallah bu streslı döneminize ilaç gibi gelır bu bebek

evet canım onu bende duymustum.hatta ablamda minel bı kelimetakısı olabılır demıstı.ama tam emin degıldık.cinsiyet kesınlessın iyice bi arastırıp koyacagım.gercekten insanlar isismleriyle yasarlarmıs ve cok önemlıymıs isim konusu.şuan daha erken die ayrıntılı bı arastırma yapmadım.sadece nette bırde bıyerde önüme cıktı cennettekı inci tanesı die.ondan hoşuma gitti.ama dedıgın gıbı kelime takısı gibi bişeyse zaten asla koymam a.s

Kesinlikle tek gecerim... katılıyorum, sahane olur.

Ben agır anlamlar tasıyan ısımler ıstemedım, o yükü tasımasın, ismi nötr olsun ıstedım.. Hayatta ne manada olmak ıstedıgıne kendı karar versin.. buna istinaden sectiğim ismin de anlamının nötr olmasını istedim.

berra benım yegenımın adı cok sevıyorum bu ismi.keşke ablam koymasaydı ben koyardım derim hep kötükedihüso ayy o karasızlıktan hiç bahsetme zaten.bende cok fenayım minel cok hoşuma gitti ama ablam kelime takısı olabılır cinsiyetin kesinleşsin onu iyyice bı arastırırız deyince hevesım kursagımda kaldı.neyse hele bı pazartesı gelsın bebegımın saglıklı oldugunu ve %100 cinsiyetını ögreneyım inşalah ondan sonra etraflı bi arastırma yaparım artık

evriş canım dur kızma hemen işyerinden giriyorum nete arkadaşlar sağolsunlar pasta almışlar 30 falan demediler mum üflettiler o ara yazıların ve tebriklerin bazılarını okuyamadım. Çok sağolasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Hepimiz bebişlerimizle eşlerimizle mutlu güzel ömürler geçirelim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar arada beni tebrik edip unuttuklarım varsa özür dilerim, hepiniz iyiki varsınız tekrar tekrar sağolun

aaa kusura bakma fasülyeko seni unuttum.... niye mutlu yıllara canım.... inşallah bebişinle eşinle bir ömür boyu mutlu sağlıklı günler geçirirsiniz.....doğum günün kutlu olsun....

merhaba arkadaşlar,geçmişi okuyum dedim ama bitecek gibi değil. AFTABRUcum özellikle senin sonuçları merak ettiğim için vaktım ama göremedim. inşallah güzeldir.

kaydirigubbakcemile3 mumlardan bana ayırsaydın bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…