biziki teoman yanina 2.yi dusunuyoruz ya arda ya ege yada baska..??
hani söylüorlar ya yok şu hep içti ama bebeği maşallah ii çıktı filan die. 10 yaşında akciğer kanseri olan çocuklar varmış.akciğer kanserinin sebebi de annenin babanın gebelik boyunca sigara içmesi. doğumda sağlıklı doğmuş olduğunu sanabiliirz ama sonra allah korusun. kim içer ve sizi saymazsa bilin ki ne sizi ne bebeğinizi umursuyor.
kaydirigubbakcemile2 kraliyet ailesi bebeği olcek bunlar. beşiklerden seyredilecek foto çekmek yasak flash gözünü alır kaydirigubbakcemile3 nasıl gıcık olcaklar. küsenler de olcekkk. napalım ya. yani siz mıncıklatır mısınız kızlar bebeği.
Tüm bu yazılanlara istinaden... kısaca KIYAMETTTİİİİİİ KOPARRIRRIRRIIMMMMM!!! Alınan alınsın, darılan darılsın, dedıkodunun da alasını yapsın, hiç................... umrumda değil. Çocugumu öptürmem, eller yıkanmadan asla sevdirmem, sıgara ıcen ınsanlara cocugumu asla asla kucaklarına vermem... ne denirse densin, ne söylenırse soylensin, çocuguma kimseeeeeeeeee 6 aya gelene kadar dokunamaz.Bunu konu bile yaptırmam.
biziki teoman yanina 2.yi dusunuyoruz ya arda ya ege yada baska..??
oo isimlerdende konu acılmıs,ben eger kızım olursa MİNEL istiyorum olurda cinsiyetı degısırse yanı erkekmiş derse doktorum ya YAĞIZ yada EYMEN die düşünüyorum.
Bisimkisi de efenim Kuzey.. Dünya tatlısı kayınpederimin adı da Mehmettir, onu da onure etmek adına; Bende oğlumun adını Mehmet Kuzey koyuyorum.
Arda olsun.. Soyadınız da önemli tabi.. Hepsi birlikte kulağa hoş gelmeli..
Dün ilginç bişey oldu. 2003'e ait benim yazdığım bir not buldum. 6 sene öncesi yaaa. Bebeğin erkek olursa adının Rüzgar olacağını yazmışım.. Hay Allah, bu kadar önceden karar verdiğimizi bilmiyordum...
Benim erkek kardeşimin adı Selçuk, babaannem koymuştu. Teyzemin genç kızken yaptığı anket defterine yıllar sonra bakıyorduk. Annem'in yazdığı sayfayı bulduk. Orda en sevdiği erkek ismine Selçuk yazmış.. Düşünsenize yıllaaaaaaaar sonra Selçuk adında bir oğlu oldu..İlginç bir tesadüf..
İsimlerden konu açılmışken aklıma geldi, paylaştım...
oo isimlerdende konu acılmıs,ben eger kızım olursa MİNEL istiyorum olurda cinsiyetı degısırse yanı erkekmiş derse doktorum ya YAĞIZ yada EYMEN die düşünüyorum.
aramıza hoşgeldın canım,inşallah bu streslı döneminize ilaç gibi gelır bu bebekmerhaba
bende 16+1 im
2. çocuğum yolda
çok şaşkın çok hazırlıksız çok stesli bir döneme denk geldi bu bebek
hepimizin ALLAH yardımcısı olsun
canım merhaba kelebeğim.... geçenlerde takvim yaprağında okumuştum orda bebek isimleriyle ilgili bir yazı vardı...bayağı bir açıklama yapmış işte her kuranda geçen ismin anlamı yoktur vs. diye ve tek başına anlamları olmayan isimleri koymayın diyordu... ve örn. vermiş bunlardan biri MİNEL diğeri ise ALEYNA ismiymiş..... ne derece doğru bilemem ama yinede söylemek istedim.....
esim 2.ye gerek yok diyor ama ben cok severim iki isim, aklimda asil bi suru var ama esim begenmiyor bana kalsa demir koyucam soyadiyla uyumlu olsun diye, ilk 2 hece demir soyadimizin:))) teoman demir DEMIR..:)) aslinda can ismini de cok severim 2. isim olarak...
ben daha isim bile düşünemiyorum....cinsiyetini bilmediğim için olsa gerek ama hep kız isimlerine bakıyorum.... şimdilik beğendiğim iki tane isim var biri SUDEN diğeri ise BERRA ama karar vermek çok zor.....çünkü bir ismi beğeniyorsun pat diye sonra başka isim daha çok hoşuna gidiyor iyi düşünüp karar vermek gerekiyor çünkü bebeğim o ismi hayat boyu kullanacak..... offf ne kararsızım ben ya onada karar veremem kesin benim bebek isimsiz kalır......
MILKSHAKE aleynanın anlamı yok. tamam kurandan ama anlamı uzerine demek. bence kurandan manasız isim koymaktansa manalı guzel bir turk ismi koymak daha mantıklı. birde mesela Kezban kuranda gecer ama anlamı yalancı demek. yani anlamına gore isim koymamız gerekiyor canımcım.
teşekkürler babycim ama ben zaten aleyna ismini koymayı düşünmüyoruma.s bir açıklama yapmıştım bende aleyna ve minel isimleriyle ilgili tek başlarına anlamları olmuyormuş onu belirttim....
evriş canım dur kızma hemen işyerinden giriyorum nete arkadaşlar sağolsunlar pasta almışlar 30 falan demediler mum üflettiler o ara yazıların ve tebriklerin bazılarını okuyamadım. Çok sağolasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Hepimiz bebişlerimizle eşlerimizle mutlu güzel ömürler geçirelim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar arada beni tebrik edip unuttuklarım varsa özür dilerim, hepiniz iyiki varsınız tekrar tekrar sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?