2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Pekı fasulyeko... ole olsun, demam, hamileyim, acayippp bozulurumm,filgin olsunnn!!

Eylemim senin o gönlünü yerimmmmm ben, demam mı??

kaydirigubbakcemile5

Milkshake ve Lalece çok sağolun.
Bu arada isim konusunda eşimle tam karar veremedik üçlü iyi çıksın amniyosenteze gerek kalmasın detaylı ultrasonumda iyi çıksın ilk yapacağım şey ismi netleştirmek ve doya doya alışveriş yapmak olacak. Ben iki isim koyalım diyorum eşim tek isimde ısrarlı bakalım sonuç ne olacak ?????
Aftabru yaş riski 1/660 dı kan testi (biyokimyasal risk) 1/550 çıktı bu sonuca göre üçlü istendi.
eski hamileler daha mutluymuş annem söylüyor karınlarını dinlerlermiş kalbi atıyorsa tamam deyip gönderirlermiş sonuç mutlu mesut 9 ay 10 gün

isimler konuşulmaya başlanmış. erkek ismi bulmak biraz zor kızlarda çok güzel isimler var. bayıldım tüm isimlere. sadece artık arda kaan eren isimleri çok var onların koymayın derim.aynı sınıfta 20 şer tane olcaklar son dönem çok koydular. bir de evrim demiş galiba. ağır isim koymıcam diye.çok doğru çünkü kaldırılmıor bazen. herkes taşıyamaz. isim çok zor ama bence ama biri demişti. içine birden bir isim sinecek elinde olmadan aman işte budur diceksin dedi.ve bebeğin o isme benzer karakterde doğacak şaşırcaksın tarzında bişiler demişti ama bakalım sinme işi daha olmadı ben de.

anahtarcım hoşgeldin. bebiş kaderini yaşıo gelesi varmış. hayırlı uğurlu olsun. bir de kızlar ben 2 sene sonra inşallah kısmet olursa tekrar bebek istiorum tabi doğsun bi bebiş bakalım ama çok yaş farkı olmasın istiorum. sanki tekini doğurdum 2. yi düşünüorum 10 yıllık kalkınma planı yaptım

baby cim cahil insanlar her yerde bazıları anlar öğrenir bazıları öle gelmiştir öle gider. öz izmirliyim hayatım boyunca en doğu ankaraya gittim o da üniversite için. hayat bize neler göstercek bilemiorum ama inşallah mutluluklarımız mutsuzluklarımızdan fazla olur da bizi üzmez zorlamaz. dün gece çok üzdüm kendimi sonra baktım bebiş ağrı yapıo. söz verdim kendime içimdekini üzmeye hakkım yok. ve kimse kendim kadar değerli değil. çünkü onlar da kendilerini düşünüorlar eee bizi kim düşüncek.herkes kendini koruyacak demek.yavaş yavaş öğrenioruz her şeyi. herşey çok güzel olcak inşallah.

kızlar bizim kızın ismini eşim seçti. ben NAZ olsun istemiyorum ama böyle giderse dilim iyice alışacak. zaten herkez NAZ demeye başladı bile. galiba ben istemesem de bebeğin adı NAZ kalacak. ben tek heceli isimleri sevmem. seslenmesi zor olur. ben AHU ya da AHSEN koyalım diyorum ama eşim ille de NAZ diyor. tek hece zor olur deyince de NAZO diye severiz diyor. ama öte yandan beni de NAZO diye seviyor. karışıklık çıkacak kız doğunca evde.
sizlerin isimleri duydukça çok hoşuma gidiyor. ne güzel isimler bulmuşsunuz. ben SEÇİL ismini de severim ama eşim "eski sevgilim adını koymam" diyor. ne önersem bir kulp buluyor zaten. sizlere fikir olsun bari SEÇİL. bence kulağa çok hoş geliyor.
aslında ben çiçeksi isimleri çok severim ama soyadımız tek başına bile yeterince botanik. GÜLRU nun ve GONCA nın hiç şansı kalmadı.

forumun en güzel hamişşlerii hepinize slm
keyfim yerinde,doktordan geldim sonuçlarım temiz çıktı şükürler olsun bebişimde kumsalda güneşlenir gibi bi pozisyonda yaymış malları yani ben erkeğimm şüphe etme dercesinee,doktorum dedi artık mavilerini rahat rahat alabilirsin diye gamyoncuiremsu
geçmişi okuyup geliyorumm

Kesinlikle tek gecerim... katılıyorum, sahane olur.
.
fistik hangi isimicin tek gecerim dedin, hangisi, karistirdim?? arka arkaya bi kactane yazmisim da..
merhaba
bende 16+1 im
2. çocuğum yolda
çok şaşkın çok hazırlıksız çok stesli bir döneme denk geldi bu bebek
hepimizin ALLAH yardımcısı olsun

hosgeldin canim aramiza, ayni durum bende de vardi, bikac hafta soku atlatamadim, ama simdi cok mutluyum..allah gonlune gore versin..

ANAHTAR, neden öyle düşünüyorsun? bence en doğru zamanı tanrı bilir. bebeğin de kısmetiyle gelir. gör bak herşey yoluna girecek, bebek uğurlu gelecek. hem insan hiçbir zaman tam anlamıyla hazır olamaz bence bebeğe. ben hala arasıra korkuyorum yapabilecek miyim diye. 36 yaşındayım, hala "acaba erken mi" diyorum. ama şartların dört dörtlük olmasını beklemek de hayalperestlik olur. zaten bizler yeryüzünde planlar yaparken tanrı yukarda kıskıs gülermiş.

ohhh ohhh sefanız olsun bebşinin de senin de.

isimlerden laf açılmış oğluşum olsaydı kesin levent selim koyacaktık..şimdi kıza döndü ya değişti herşey.ben tek isim istiyorum eşim iki olsun diyor. benim favori ismim NEVA ses ,ahenk ,uyum, zenginlik demek bir de çok sevdiğim bir sanat müziği makamı..hande ecmel ve şule de beğendiklerim arasında

bosver karissin kizinla senin ismin, ne guzel, biara takmistim esimin ismini 2. isim yapicam diye, bi olabilir dedi bi olmaz dedi, cok severim esimin ismini ben cok nadirdir, TIBET, Teoman Tibet junior:))))off bilmiyorum cok altrnatif var, tek kesin olan teoman...

herkes isim düşünmüş bile biz daha düşünmedik. Gerçi cinsiyeti netleşsin öyle artık iki hafta sonra gidip dr kız derse:) birde üçlü test sonuçlarım gelsin ondan sonra bakarız.

Tüh Seçil güzel isimmiş be...DURU nasıl? İkinci isim olarak çok beğeniyorum ben. Bakayım "Naz Duru".. Fena olmadı sanki. Gerçi biz senin ebbişini Naz diye benimsedik haberin olsun

valla aynen evris. bende ilkinde kopartmadım kıyameti ne olcagını bilemedim oglum 38 gunluktu oksuruk balgamdan dra kostuk bogzaına bir mikrop yerlesmis diski da bulunan bir mikrop ve operek vs geçer buyuk insanda da olur ama onu etkilemez bebegi etkiler demisti ve o gun den sonra asla opturmedim herkesden aldım hemen uzakakraba vs zaten opmeye kalkıyor yoksa yakınlar bilincili .çok çektim ikii ay kadar çocuk oksurmekten balgam çıkarmaktan bir hal oldu uykusundan hep uyanıyordu o yuzden dikket atmek gerek kesinlikle.

benim yasımda çok gecn değil aftabru 31 olcam kasımda o yuzden hersey yapılmıs olsun dedim farkıl seye bakılıyor denince birde o yuzden istedim. ne bilim hata etmediminsalah.

biziki teoman yanina 2.yi dusunuyoruz ya arda ya ege yada baska..??

ah bende bilsem ne cins evladımız olcak bende dusunsem isimm...

merhaba
bende 16+1 im
2. çocuğum yolda
çok şaşkın çok hazırlıksız çok stesli bir döneme denk geldi bu bebek
hepimizin ALLAH yardımcısı olsun
anahtar merhaba supriz oldu desene sizinki ne kadarlıkken ogrendin ?
benimde ikinci gebeligim bu 9 yasında oglum var. gorusmek uzere

DIDEEEEEE inanmiyorum bu kadar olur, ben de kizim olsa, NEVA koyucaktim :))) 2. kiz olursa kesin koyucam ama..

Zehraacım aynen bende 3 lü testimi ve cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum.. Konsantre olamıyor insan dimi? ,
Anahtar, hoşgeldin canım aramıza... Bebişin de senin hayatına hoşgelir inşallah...
Gypsyesra, hadi gözün aydın canıım.. Allah bize de nasip etsin bu mutluluğu...
Fasulyeko, ailenle, bebişinle, tüm sevdiklerinle beraber nice güzel senelere canım.. Doğum günün kutlu olsun..
Sakaleynmaster, canıııım seni merak ediyorum.. gelmedin mi hala doktordan? Bi ses verr geldiyseeeeennn....!

Tüh Seçil güzel isimmiş be...DURU nasıl? İkinci isim olarak çok beğeniyorum ben. Bakayım "Naz Duru".. Fena olmadı sanki. Gerçi biz senin ebbişini Naz diye benimsedik haberin olsun

duru da cok hos cok severim...

peki canım ense ve burun kemiği ölçümlerin nasıl? burun kemiği gelişmişse ve ense de 3mm in altındaysa risk büyük oranda elimine edilmiş oluyor. bu arada adjusted risk diye birşey yazıyor mu sonucunda? en önemlisi o oluyor.

ohhhh değmeyin keyfine sıpanın. (pardon sıpa diyebilir miyim oğluna?) ben çocukları sıpa diye sevmeye bayılırım da, ağız alışkanlığı.
buarada göbeğini de gördüm şeker, epey büyütmüşsün ama derli toplu, çok yayılmamış gibi. seninkinin keyfi yerinde olur tabi....

fasulyeko benimde yas riskim 1/633 cıktı ama baska hiç bir riskim bu kadar az değil biyokimyasal vs kactı bilmiyorum en dusuk rakam bu sonra ki en dusuk rakam 853/1 mi neydi. dr guzel dedi verdi sonucu elime. allah allah yuksek birriskmi simdi benimd egerde neyse zaten yaptırdım uçlu yu . aynı yastasayılırız. 78 kasım sonu dogumluyum.

al bendende o kadar ya hiçç sevmem tek hece isim hele çocugn olmadan buna inanmıssın supersin. ç ocuk doguduktan ve ayaklandıktan sonra sık sık arkasında adını seslenmen gerekiyor:) tek hece çokk zorr. ab lamın oglu kaan onda bile bogazım gıcıklanıyor pes pese kaan kaan deyince:)
secil ismi benced çok guzel sirketet bir arkadasım var çokda guzel birkiz belkide ondan bukadar guzel geliyorisim bana.

adascım gozun aydın olsun. oglunda hayırlı olsun :)

esrako mesajını yanıtldım..haberin ola

canım tesekkur ederim hemen bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…