Pekı fasulyeko... ole olsun, demam, hamileyim, acayippp bozulurumm,filgin olsunnn!!
Eylemim senin o gönlünü yerimmmmm ben, demam mı??
eylem oğluşun hayırlı uğurlu olsun tekrardan canım.ne güzel her şey yolundaymışda
Çok sağol canım.
merhaba
bende 16+1 im
2. çocuğum yolda
çok şaşkın çok hazırlıksız çok stesli bir döneme denk geldi bu bebek
hepimizin ALLAH yardımcısı olsun
Hoşgeldin Allah kolaylık versin .
Kesinlikle tek gecerim... katılıyorum, sahane olur.
Ben agır anlamlar tasıyan ısımler ıstemedım, o yükü tasımasın, ismi nötr olsun ıstedım.. Hayatta ne manada olmak ıstedıgıne kendı karar versin.. buna istinaden sectiğim ismin de anlamının nötr olmasını istedim.
Demi bazı isim sahiplerinden çok şey beklenir; sana hiç yakıştıramadım filan deriz ya, bazı isim sahipleride öyle bu isimle buda yapılmazki bilader, kalıbın adamı ol yerine isminin adamı ol canım kaydirigubbakcemile3
fistik hangi isimicin tek gecerim dedin, hangisi, karistirdim?? arka arkaya bi kactane yazmisim da..Kesinlikle tek gecerim... katılıyorum, sahane olur.
.
merhaba
bende 16+1 im
2. çocuğum yolda
forumun en güzel hamişşlerii hepinize slm
keyfim yerinde,doktordan geldim sonuçlarım temiz çıktı şükürler olsun bebişimde kumsalda güneşlenir gibi bi pozisyonda yaymış malları yani ben erkeğimm şüphe etme dercesinee,doktorum dedi artık mavilerini rahat rahat alabilirsin diye gamyoncuiremsu
geçmişi okuyup geliyorumm
kızlar bizim kızın ismini eşim seçti. ben NAZ olsun istemiyorum ama böyle giderse dilim iyice alışacak. zaten herkez NAZ demeye başladı bile. galiba ben istemesem de bebeğin adı NAZ kalacak. ben tek heceli isimleri sevmem. seslenmesi zor olur. ben AHU ya da AHSEN koyalım diyorum ama eşim ille de NAZ diyor. tek hece zor olur deyince de NAZO diye severiz diyor. ama öte yandan beni de NAZO diye seviyor. karışıklık çıkacak kız doğunca evde.
sizlerin isimleri duydukça çok hoşuma gidiyor. ne güzel isimler bulmuşsunuz. ben SEÇİL ismini de severim ama eşim "eski sevgilim adını koymam" diyor. ne önersem bir kulp buluyor zaten. sizlere fikir olsun bari SEÇİL. bence kulağa çok hoş geliyor.
aslında ben çiçeksi isimleri çok severim ama soyadımız tek başına bile yeterince botanik. GÜLRU nun ve GONCA nın hiç şansı kalmadı.
kızlar bizim kızın ismini eşim seçti. ben NAZ olsun istemiyorum ama böyle giderse dilim iyice alışacak. zaten herkez NAZ demeye başladı bile. galiba ben istemesem de bebeğin adı NAZ kalacak. ben tek heceli isimleri sevmem. seslenmesi zor olur. ben AHU ya da AHSEN koyalım diyorum ama eşim ille de NAZ diyor. tek hece zor olur deyince de NAZO diye severiz diyor. ama öte yandan beni de NAZO diye seviyor. karışıklık çıkacak kız doğunca evde.
sizlerin isimleri duydukça çok hoşuma gidiyor. ne güzel isimler bulmuşsunuz. ben SEÇİL ismini de severim ama eşim "eski sevgilim adını koymam" diyor. ne önersem bir kulp buluyor zaten. sizlere fikir olsun bari SEÇİL. bence kulağa çok hoş geliyor.
aslında ben çiçeksi isimleri çok severim ama soyadımız tek başına bile yeterince botanik. GÜLRU nun ve GONCA nın hiç şansı kalmadı.
Tüm bu yazılanlara istinaden... kısaca KIYAMETTTİİİİİİ KOPARRIRRIRRIIMMMMM!!! Alınan alınsın, darılan darılsın, dedıkodunun da alasını yapsın, hiç................... umrumda değil. Çocugumu öptürmem, eller yıkanmadan asla sevdirmem, sıgara ıcen ınsanlara cocugumu asla asla kucaklarına vermem... ne denirse densin, ne söylenırse soylensin, çocuguma kimseeeeeeeeee 6 aya gelene kadar dokunamaz.Bunu konu bile yaptırmam.
ESRAKO, sen de ne diye durduk yere üçlü istedin ki? neyse, inşallah güzel çıkar. ikili çok daha duyarlı bir testmiş. normalde ikilisinde problem görünmeyenden üçlü istenmezmiş. diyorum ya benimki tamamen yaşımla alakalı olarak istendi. eğer iyi çıksa amniyoya gerek kalmayacaktı. üçlü çok güvenilir bilgi vermiyor. üç adet hormona bakılıyor. bunlar down sendromu, trizomy 18 ve ntd denen bir hastalığın risk oranını veriyor. yani bu üç değerin normalden yüksek ya da normal düşük olmasına göre hangi anormaliye ne kadar riskin olduğunu hesaplayan bir bilgisayar programı var. ben de işte bu bilgisayar programının kurbanı oldum.
biziki teoman yanina 2.yi dusunuyoruz ya arda ya ege yada baska..??
anahtar merhaba supriz oldu desene sizinki ne kadarlıkken ogrendin ?merhaba
bende 16+1 im
2. çocuğum yolda
ohhh ohhh sefanız olsun bebşinin de senin de.
isimlerden laf açılmış oğluşum olsaydı kesin levent selim koyacaktık..şimdi kıza döndü ya değişti herşey.ben tek isim istiyorum eşim iki olsun diyor. benim favori ismim NEVA ses ,ahenk ,uyum, zenginlik demek bir de çok sevdiğim bir sanat müziği makamı..hande ecmel ve şule de beğendiklerim arasında
Tüh Seçil güzel isimmiş be...DURU nasıl? İkinci isim olarak çok beğeniyorum ben. Bakayım "Naz Duru".. Fena olmadı sanki. Gerçi biz senin ebbişini Naz diye benimsedik haberin olsun
Milkshake ve Lalece çok sağolun.
Bu arada isim konusunda eşimle tam karar veremedik üçlü iyi çıksın amniyosenteze gerek kalmasın detaylı ultrasonumda iyi çıksın ilk yapacağım şey ismi netleştirmek ve doya doya alışveriş yapmak olacak. Ben iki isim koyalım diyorum eşim tek isimde ısrarlı bakalım sonuç ne olacak ?????
Aftabru yaş riski 1/660 dı kan testi (biyokimyasal risk) 1/550 çıktı bu sonuca göre üçlü istendi.
eski hamileler daha mutluymuş annem söylüyor karınlarını dinlerlermiş kalbi atıyorsa tamam deyip gönderirlermiş sonuç mutlu mesut 9 ay 10 gün
keyfim yerinde,doktordan geldim sonuçlarım temiz çıktı şükürler olsun bebişimde kumsalda güneşlenir gibi bi pozisyonda yaymış malları yani ben erkeğimm şüphe etme dercesinee,doktorum dedi artık mavilerini rahat rahat alabilirsin diye gamyoncuiremsu
Milkshake ve Lalece çok sağolun.
Bu arada isim konusunda eşimle tam karar veremedik üçlü iyi çıksın amniyosenteze gerek kalmasın detaylı ultrasonumda iyi çıksın ilk yapacağım şey ismi netleştirmek ve doya doya alışveriş yapmak olacak. Ben iki isim koyalım diyorum eşim tek isimde ısrarlı bakalım sonuç ne olacak ?????
Aftabru yaş riski 1/660 dı kan testi (biyokimyasal risk) 1/550 çıktı bu sonuca göre üçlü istendi.
eski hamileler daha mutluymuş annem söylüyor karınlarını dinlerlermiş kalbi atıyorsa tamam deyip gönderirlermiş sonuç mutlu mesut 9 ay 10 gün
esrako mesajını yanıtldım..haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?