ya kıslar bu isim mevzu bizim ailemizde gerçekten probleme dönüşecekmiş gibi geliyor....
eşim bir türlü kabul etmiyor söylediğim isimleri.
size de söyliyim.
favorimmm ateeeşşş, tuğra, paşhan( manasını bulamadım bi türlü ), dağhan, demir
ama kocişim hiiiiç birini beğenmedi napıcaz bilmiyorum ....
sadece sorun olacağını hissediyorum çünkü ben artık isim bulmak istiyorum ve aklım ateş deee nasıl kabul ettirebilirm onuda bilmiyorum.
neyse hayırlısı olsun bakalım
biz iki isim koymayacağız şeker. belki evlenince kendi soyadını da kullanmak isterse meksikalı ismi gibi olmasın diye tek ve kısa bir isim koymak istiyoruz. DURU güzel bence, ama pek çok kişi böyle düşündüğü için de çok yaygın. ve ben kesinlikle yaygın bir isim koymak istemiyorum. naz da yaygın gerçi ama eşime anlatamıyorum. ayrıca naz ı iki isim halinde hiç sevmem. asla iki isimden bir naz olmayacak.Tüh Seçil güzel isimmiş be...DURU nasıl? İkinci isim olarak çok beğeniyorum ben. Bakayım "Naz Duru".. Fena olmadı sanki. Gerçi biz senin ebbişini Naz diye benimsedik haberin olsun
Yaaaa Berrak en güzeli anneciğini boşver.. Berrak Duru nasıl? İkisi de aynı şey gibi..HİhihiKız olursa Serra, Berra, Berrak anlayacağınız içinde "erra" olsun isterim. Serra ile Berra'nın anlamlarını bilmiyorum. Ama annem Berrak koyarsam "Barrak" diye dalga geçerler diyor :) Bir de Beray duydum Parmaklıklar ardında dizisinde ama anlamını bilmiyorum.
Dini isimlerden de, modern olucaz diye abuk sabuk isimlerden de haz etmiyorum.
Erkek olursa: BATU favorim ama eşim beğenmiyor. Uygar da fena değil.
Yaaaa Berrak en güzeli anneciğini boşver.. Berrak Duru nasıl? İkisi de aynı şey gibi..Hİhihi
Yaaaa Berrak en güzeli anneciğini boşver.. Berrak Duru nasıl? İkisi de aynı şey gibi..Hİhihi
fasulyeko benimde yas riskim 1/633 cıktı ama baska hiç bir riskim bu kadar az değil biyokimyasal vs kactı bilmiyorum en dusuk rakam bu sonra ki en dusuk rakam 853/1 mi neydi. dr guzel dedi verdi sonucu elime. allah allah yuksek birriskmi simdi benimd egerde neyse zaten yaptırdım uçlu yu . aynı yastasayılırız. 78 kasım sonu dogumluyum.
secil ismi benced çok guzel sirketet bir arkadasım var çokda guzel birkiz belkide ondan bukadar guzel geliyorisim bana.
kızlar bizim kızın ismini eşim seçti. ben NAZ olsun istemiyorum ama böyle giderse dilim iyice alışacak. zaten herkez NAZ demeye başladı bile. galiba ben istemesem de bebeğin adı NAZ kalacak. ben tek heceli isimleri sevmem. seslenmesi zor olur. ben AHU ya da AHSEN koyalım diyorum ama eşim ille de NAZ diyor. tek hece zor olur deyince de NAZO diye severiz diyor. ama öte yandan beni de NAZO diye seviyor. karışıklık çıkacak kız doğunca evde.
sizlerin isimleri duydukça çok hoşuma gidiyor. ne güzel isimler bulmuşsunuz. ben SEÇİL ismini de severim ama eşim "eski sevgilim adını koymam" diyor. ne önersem bir kulp buluyor zaten. sizlere fikir olsun bari SEÇİL. bence kulağa çok hoş geliyor.
aslında ben çiçeksi isimleri çok severim ama soyadımız tek başına bile yeterince botanik. GÜLRU nun ve GONCA nın hiç şansı kalmadı.
forumun en güzel hamişşlerii hepinize slm
keyfim yerinde,doktordan geldim sonuçlarım temiz çıktı şükürler olsun bebişimde kumsalda güneşlenir gibi bi pozisyonda yaymış malları yani ben erkeğimm şüphe etme dercesinee,doktorum dedi artık mavilerini rahat rahat alabilirsin diye gamyoncuiremsu
geçmişi okuyup geliyorumm
ya kıslar bu isim mevzu bizim ailemizde gerçekten probleme dönüşecekmiş gibi geliyor....
eşim bir türlü kabul etmiyor söylediğim isimleri.
size de söyliyim.
favorimmm ateeeşşş, tuğra, paşhan( manasını bulamadım bi türlü ), dağhan, demir
Minik kelebek çok sağol haftaya pazartesiyi beklemeye başladık bile
Bugün benim doğum günüm Allah tan tek dileğim bebeğimin ve tüm bebişlerin sağlıklı olması.
canım nice nice mutlu yıllara bebişinle ve eşinle bir ömür inşallah
Aftabru çooooooooooooooook sevindim,az çok anlıyorum hissettiklerini.Umarım hamileliliğinin geri kalanı güle oynaya geçer.Bebişini ve kendini şımart azıcık artık hakettiniz fazlasıyla
Zehraacım aynen bende 3 lü testimi ve cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum.. Konsantre olamıyor insan dimi? ,
Anahtar, hoşgeldin canım aramıza... Bebişin de senin hayatına hoşgelir inşallah...
Gypsyesra, hadi gözün aydın canıım.. Allah bize de nasip etsin bu mutluluğu...
Fasulyeko, ailenle, bebişinle, tüm sevdiklerinle beraber nice güzel senelere canım.. Doğum günün kutlu olsun..
Sakaleynmaster, canıııım seni merak ediyorum.. gelmedin mi hala doktordan? Bi ses verr geldiyseeeeennn....!
sağol norracımmgypsy gozun aydin canim..
peki canım ense ve burun kemiği ölçümlerin nasıl? burun kemiği gelişmişse ve ense de 3mm in altındaysa risk büyük oranda elimine edilmiş oluyor. bu arada adjusted risk diye birşey yazıyor mu sonucunda? en önemlisi o oluyor.
ohhhh değmeyin keyfine sıpanın. (pardon sıpa diyebilir miyim oğluna?) ben çocukları sıpa diye sevmeye bayılırım da, ağız alışkanlığı.
buarada göbeğini de gördüm şeker, epey büyütmüşsün ama derli toplu, çok yayılmamış gibi. seninkinin keyfi yerinde olur tabi....
Gypsyesra gözün aydın yayılsın bakalım bebecik :)
sağol eylemcim yayılıyo valla bi keyif bi keyiff
sağolasın canımİREMCİM kesinlikle öyle inşallah güzel haberler alırız.
Gypsyesra,canım senin de gözün aydın.
Anahtar sened aramıza hoş geldin.tabi bebişinde..
Anahtar hoşgeldin bebişin hayırlı olsun
Esrakom adaşım sağol canımm hep böyle güzel haberler alalım birbirimizdenn
MERCİMEKim senin adın neydi kuzum? ben kimsenin asıl adını bilmiyorum burda. bildiğimi de karıştırıyorum zaten. bi tek esra, evrim, eylem.... gibi nick inden anlaşılanları biliyorum. GONCA mı yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?