2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya kıslar bu isim mevzu bizim ailemizde gerçekten probleme dönüşecekmiş gibi geliyor....
eşim bir türlü kabul etmiyor söylediğim isimleri.
size de söyliyim.
favorimmm ateeeşşş, tuğra, paşhan( manasını bulamadım bi türlü ), dağhan, demir

ama kocişim hiiiiç birini beğenmedi napıcaz bilmiyorum ....
sadece sorun olacağını hissediyorum çünkü ben artık isim bulmak istiyorum ve aklım ateş deee nasıl kabul ettirebilirm onuda bilmiyorum.
neyse hayırlısı olsun bakalım

Gypsyesra gözün aydın yayılsın bakalım bebecik :)

Telkirma kızım olsaydı adını duru koyacaktım kısmet değilmiş şimdilik

Arkadaşlar ben çıkıyorum forumdan görüşmek üzere kalın sağlıcakla Ağustosun güzel anneleri bebişleri beni özleyin anacım

Kız olursa Serra, Berra, Berrak anlayacağınız içinde "erra" olsun isterim. Serra ile Berra'nın anlamlarını bilmiyorum. Ama annem Berrak koyarsam "Barrak" diye dalga geçerler diyor :) Bir de Beray duydum Parmaklıklar ardında dizisinde ama anlamını bilmiyorum.

Dini isimlerden de, modern olucaz diye abuk sabuk isimlerden de haz etmiyorum.

Erkek olursa: BATU favorim ama eşim beğenmiyor. Uygar da fena değil.

tugra cok hos bence....

İREMCİM kesinlikle öyle inşallah güzel haberler alırız.
Gypsyesra,canım senin de gözün aydın.
Anahtar sened aramıza hoş geldin.tabi bebişinde..

Tüh Seçil güzel isimmiş be...DURU nasıl? İkinci isim olarak çok beğeniyorum ben. Bakayım "Naz Duru".. Fena olmadı sanki. Gerçi biz senin ebbişini Naz diye benimsedik haberin olsun
biz iki isim koymayacağız şeker. belki evlenince kendi soyadını da kullanmak isterse meksikalı ismi gibi olmasın diye tek ve kısa bir isim koymak istiyoruz. DURU güzel bence, ama pek çok kişi böyle düşündüğü için de çok yaygın. ve ben kesinlikle yaygın bir isim koymak istemiyorum. naz da yaygın gerçi ama eşime anlatamıyorum. ayrıca naz ı iki isim halinde hiç sevmem. asla iki isimden bir naz olmayacak. duymamış olayım

Yaaaa Berrak en güzeli anneciğini boşver.. Berrak Duru nasıl? İkisi de aynı şey gibi..Hİhihi

Yaaaa Berrak en güzeli anneciğini boşver.. Berrak Duru nasıl? İkisi de aynı şey gibi..Hİhihi

Yok ben de aftabru gibi kız olursa tek isimli olmasını istiyorum. Çünkü ben iki isimliyim ve eski soy adımı kullanamıyorum. Erkek olursa olabilir. Ya da dupduru, besberrak diyerek anlamını güçlendirebilirz ne dersin :)))

canım bence sen üçlü yaptırmasan da olurdu ama madem yaptırdın, inşallah durduk yere kafanı kurcalayacak bir sonuç gelmez. geleceğini sanmıyorum ama yine de ben o kadar kızgınım ki şu üçlü teste, o yüzden şart değilse kimse yaptırmasın istiyorum hem senin yaşında ne var ayol, gepegençmişsin daha....

bi de soyisminiz SAYDAM filansa tam süper olur. di mi TELKIRMA?kaydirigubbakcemile5

onure ettin benim ismimi tavsiye ederek...bikaç arkadaş daha beğenmiş...sevindirik oluverdim....sırnaşık şey

hadi gözün aydın...tebrik ederim...

tuğra çok fazla osmanlı.. bence ateş daha güzel..

aaaaaaaaaaaa delirmek üzereyimmmmmmmmmmmmmmm.................internet kağnı arabası gibiiiiii.........bi sayfayı 5 dk.da açıyor....ooooooooooffffffffffffffffffff...

ay ne hos yaa neerdeenn nereyeee... bulantiydi, dusuk riskiydi, ikili sonucuydu derken,cinsiyetti simdi isim secicek duruma geldik, ayy cok duygulandimkaydirigubbakcemile2

sağol canım senin ve tüm sonuç bekleyenlerin güzel haberler almasını dilerim

gypsy gozun aydin canim..
sağol norracımm

elbette diyebilrsin teyzesii ne demek her türlü sevebilirsinn :)) sağol canım göbişi toparladık biraz yayıktıda şekle giriyo yavaş yavaş

MERCİMEKim senin adın neydi kuzum? ben kimsenin asıl adını bilmiyorum burda. bildiğimi de karıştırıyorum zaten. bi tek esra, evrim, eylem.... gibi nick inden anlaşılanları biliyorum. GONCA mı yoksa?

Kızlar şu cumartesi bir gelse de, cinsiyetimizi öğrensek!! Ben de "oğlum" ya da "kızım" diye sevsem göbişimi.

Bu arada yeni okulumda bira öğretmenle tanıştım, kız haziranda doğum yapmış. GHeçen sene o da hamile olduğu için sürekli sohbet ediyoruz ama, kız bana sürekli "sen ne kadar çok kilo almışsın, ben senin gibiyken hamile olduğum anlaşılmıyordu bile..." diyip duruyor.

Bugün de çuval pantolonumu giymiştim okula giderken. "O hoooo daha 4. ayda başlamışsın hamile pant giymeye" Kız ilk 8 ay 5 kilo almış. Son ay 10! Ama şu anda da gayet fit duruyor. Yakında döveceğim kendisini ama bakalım ne zaman?

MERCİMEKim senin adın neydi kuzum? ben kimsenin asıl adını bilmiyorum burda. bildiğimi de karıştırıyorum zaten. bi tek esra, evrim, eylem.... gibi nick inden anlaşılanları biliyorum. GONCA mı yoksa?

Seçil benim adım....olabilir..hamileyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…