2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sağolasın mercimekimm

vallahi norracım yaa nerden nereye gelindi yakındada aldığımız beşiklerin resimlerini koyarız artık daha sonra yürüteçlerin felan düşünsenize harikaa yaa peki birşey sorucam biz doğumu yapınca bebişler büyünce felan bu forumdamı devam edicez

birde isim muhabbetine bende katılayım bende Celil istiyorum tek başına koyamayacağım için başına rahmetli kayınpederimin ismini koyucaz Yahya Celil

gıcık oluyorum öyle tiplere...nolmuş yanee....herkes kendisi gibi mi olmalıymış...herkesin vücut yapısı, yemesi içmesi farklı..8 ayda almamış da noolmuş...son ay alıvermiş işte toptan.....sen de ay ay alıyosun...noolmuş..

birde kızlar nickim zor geliyo yazması felan biliyorum bikaç arkadaş söyledi hatta zor bi nick diye ama mail adresimden alıntı olduğundan yeni birşey açınca unutuyorum ben herşeyde bu nicki kullanıyorum benim ismim Esra Esrako ile karışmaz derseniz bana Esra diye hitap edebilirsniz

bi kere onunki anormal normalde son ay hic kilo alinmaz:)) dana yememis yememis son ay mi yemis:))))

çok tatlısın tazefasulye,çuval gibi pantolonunla:roflol:sen bakma arkadaşına yaa o almamış diye biz de mi almıycakmışız alla aallaaaaaaa..

slm kızlar.anca bitirdim okumayı.yeni geldim okuldan.ya bende evde kalmak istiyorum artık.çalışmak istemiyorum.çok yoruluyorum.:çok üzgünüm:...ve evde olanlar sizi çok KISKANIYORUM...:dilcikar:

tazefazulyem bende sinir olurum böyle tiplere yaa,benimde arkadaş vardı yeni doğum yaptı kız hamileyken davul gibi şişmiştii tabii şimdi doğurunca zayıflamış bana geçen gün diyokii aaa ne kadar kilo almışsın ne bu hal böyle,dicektim kendini ne çabuk unuttun neyse dedim insanın morali bozuluyo ama umrumda diil yiyorum içiyorum ben mutluu bebiş mutluuu kaydirigubbakcemile2

FASULYEKO ömrün uzun ve sağlıklı geçsin...bebişinle nice yıllara...

kayracım hoşgeldin inan bende hamileyken çalışan anneler için ülzüyorum yaa her seferinde diyorum imkanıı olann bırakın kariyeri yatın evde tadını çıkarın hamilelinizinnn

slm kızlar.anca bitirdim okumayı.yeni geldim okuldan.ya bende evde kalmak istiyorum artık.çalışmak istemiyorum.çok yoruluyorum.:çok üzgünüm:...ve evde olanlar sizi çok KISKANIYORUM...:dilcikar:

ahh canııım..ben de kıskanıyorum sorma...sana göre daha iyiyim sanırm..en azından gündüzleri de girebiliyorum...ama kaynanandan kaçman için çalışman iyi bence...kendine iyi bak...ömür bebeği öpüver...

hosgeldin canim, valla bende dogum iznine cikacagim gunu iple cekiyorum..sabah kalkmalari olum bana, uyku yetmiyor...

kıslar çok kötüyüm ya...offfffffff öğeln gibi pembemsiz öle öok net diil bi akıntı geldi heralde bana öle geldş dedim ama şimdi bi sildim koyu kahve az bi akıntı gedi bu ne demek oluyo...ilk defa oluyo bana...çok endişeliyim...çağırda kaldırmadım ağrımda yok....

Canim hemen endiselenme sakin ol;hamilelik suresince boyle bi iki sefer kahve akinti olabilirmis, bi kac saat bekle,eger kesilirse problem yok, bi kac kere daha olursa doktorunu ara hemen...

ya ben celilide dedim onuda kabul etmedi benimki:çok üzgünüm:

kayracım hoşgeldin inan bende hamileyken çalışan anneler için ülzüyorum yaa her seferinde diyorum imkanıı olann bırakın kariyeri yatın evde tadını çıkarın hamilelinizinnn

ne kariyeri bitanem ya türkçe öğretmeniyim ben.ah imkanım olsa bugün bırakırdım.ama izin yokkkk.

sabah 8 öğlen 3 çalışıyorum hergün en az 6 saat dersim var.çok yoruluyorum.böle giderse rapor alacağım.kaynanadan kaçış haklıında o gidince evim cennet olacak.o zaman okuldan nasıl kaçacağım....sağol teyzesi bizde senin bebişi öpüyoruz...

hosgeldin canim, valla bende dogum iznine cikacagim gunu iple cekiyorum..sabah kalkmalari olum bana, uyku yetmiyor...

uykumu oda ne?unuttum artık...eşim doğum sonrasına hazırlıkmı bu diyor..tuvaletten ve bacak ağrılarımdan uykuyu unuttum...

[

canım bi sakin ol.olabilir.kırmızı olmadığı sürece sorun yok.şimdi yat dinlen ve bol bol su iç.doktorum demişti.çok ama çok su iç.ve sakın korkup panik yapma....

canım sağol ilgilendiğin için. ya boynum tutuk çevrilmiyor.durduğu yerde bile ağrıyor. artı yutkunurken bile ensemdeki kaslar acıyor.. sıcak komprese devam o zaman. tekrar sağol
Ben önce kas gevşetici sürüp üzerine de ısıtılmış havlu kapatıyordum, işe yarıyordu canım. Geçmiş olsun

13 ' ü akşamüstüne "olmaz" diyen oldu mu ki?
Olmadı galiba değil mi?

Hakkaten ya erkek senesi filan derler ya bu Ağustos ayıda erkek ayı oldu gibi. Bu gidişle NAZ bebekle BURÇİN bebeği paylaşamıycaz vallaha :)
Benim oğlum olursa kertmesi hazır. Taa Amerika'lardan verdim siparişi

Tanıyorum seni canım. Ben de sabah sordum tecrübelilere, hepimizde oldu demişler sağolsunlar. Bebiş bu ara büyümeyi hızlandırdı herhalde. Maşallah kuzuya

merhaba
bende 16+1 im
2. çocuğum yolda
çok şaşkın çok hazırlıksız çok stesli bir döneme denk geldi bu bebek
hepimizin ALLAH yardımcısı olsun
Hoşgeldin canım. Bebişler ne zaman geleceklerini bilir derler. Vardır bir hayır. Sakın kötü düşünme

Geçmiş olsun canım. Adet döneminse olabiliyormuş lekeler.Sen ayaklarını kaldır yat, bence geçecektir kısa zamanda

bi kere onunki anormal normalde son ay hic kilo alinmaz:)) dana yememis yememis son ay mi yemis:))))

çok tatlısın tazefasulye,çuval gibi pantolonunla:roflol:sen bakma arkadaşına yaa o almamış diye biz de mi almıycakmışız alla aallaaaaaaa..

Kızlar (esra sen de) çok yaşayın e mi? Anlatamadım.. Ben zaten hafif tombiştim diyorum ama yok.. Annemden beter çıktı manyak :)

Canım yaa kıyamam sana. Benim de ayaklarımın altı nasıl ağrıyor ayakta kalmaktan! Yürüyemiyorum valla.. Bugün de hava güzel diye okul çıkışı azcık yürüdüm ama eve gelince koltuğa zor attım kendimi..

Bir şey olmaz güzelim yaa. Ben ilk 3 ay hep kanayacaktım doktor ilaç vermese.. Çok sık lekelenmem oluyordu benim de.. Doktorunu ara, seni muayeneye çağırabilir. Ama sorun yoktur, hemen korkma. Kırmızıya yakın pembe renkli kanaman varsa o zaman kork.. Dinlen, sıcak suyla uzun süre duş alma. Ama en iyisi dinlenmen ve bolca su içmen..

tuanacım bendende geldii doktor bana fitil verdi iltihaptır dedi endişe etme doktoruna git belki idrar tahlili ister ona göre gerekeni verir bana fitil ve krem verdi kaşıntıda olur diye ama kremi hiç kullanmadım panik yapma boşuna ama ilk fırsattada doktora git iltihapta ihmale gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…