Kızlar şu cumartesi bir gelse de, cinsiyetimizi öğrensek!! Ben de "oğlum" ya da "kızım" diye sevsem göbişimi.
Bugün de çuval pantolonumu giymiştim okula giderken. "O hoooo daha 4. ayda başlamışsın hamile pant giymeye" Kız ilk 8 ay 5 kilo almış. Son ay 10! Ama şu anda da gayet fit duruyor. Yakında döveceğim kendisini ama bakalım ne zaman?
AMİİİİN canııımm :Saruboceq:İREMCİM kesinlikle öyle inşallah güzel haberler alırız.
Delisin sen yaa :roflol::roflol:DURU'yu ben de severim. Ama fazla duru :) Ya yırtık bi kız olursa anası gibi? Duru pek gitmez :)
Kızlar şu cumartesi bir gelse de, cinsiyetimizi öğrensek!! Ben de "oğlum" ya da "kızım" diye sevsem göbişimi.
Bu arada yeni okulumda bira öğretmenle tanıştım, kız haziranda doğum yapmış. GHeçen sene o da hamile olduğu için sürekli sohbet ediyoruz ama, kız bana sürekli "sen ne kadar çok kilo almışsın, ben senin gibiyken hamile olduğum anlaşılmıyordu bile..." diyip duruyor.
Bugün de çuval pantolonumu giymiştim okula giderken. "O hoooo daha 4. ayda başlamışsın hamile pant giymeye" Kız ilk 8 ay 5 kilo almış. Son ay 10! Ama şu anda da gayet fit duruyor. Yakında döveceğim kendisini ama bakalım ne zaman?
Bu arada yeni okulumda bira öğretmenle tanıştım, kız haziranda doğum yapmış. GHeçen sene o da hamile olduğu için sürekli sohbet ediyoruz ama, kız bana sürekli "sen ne kadar çok kilo almışsın, ben senin gibiyken hamile olduğum anlaşılmıyordu bile..." diyip duruyor.
slm kızlar.anca bitirdim okumayı.yeni geldim okuldan.ya bende evde kalmak istiyorum artık.çalışmak istemiyorum.çok yoruluyorum.:çok üzgünüm:...ve evde olanlar sizi çok KISKANIYORUM...:dilcikar:
slm kızlar.anca bitirdim okumayı.yeni geldim okuldan.ya bende evde kalmak istiyorum artık.çalışmak istemiyorum.çok yoruluyorum.:çok üzgünüm:...ve evde olanlar sizi çok KISKANIYORUM...:dilcikar:
kıslar çok kötüyüm ya...offfffffff öğeln gibi pembemsiz öle öok net diil bi akıntı geldi heralde bana öle geldş dedim ama şimdi bi sildim koyu kahve az bi akıntı gedi bu ne demek oluyo...ilk defa oluyo bana...çok endişeliyim...çağırda kaldırmadım ağrımda yok....
sağolasın mercimekimm
vallahi norracım yaa nerden nereye gelindi yakındada aldığımız beşiklerin resimlerini koyarız artık daha sonra yürüteçlerin felan düşünsenize harikaa yaa peki birşey sorucam biz doğumu yapınca bebişler büyünce felan bu forumdamı devam edicez
birde isim muhabbetine bende katılayım bende Celil istiyorum tek başına koyamayacağım için başına rahmetli kayınpederimin ismini koyucaz Yahya Celil
kayracım hoşgeldin inan bende hamileyken çalışan anneler için ülzüyorum yaa her seferinde diyorum imkanıı olann bırakın kariyeri yatın evde tadını çıkarın hamilelinizinnn
ahh canııım..ben de kıskanıyorum sorma...sana göre daha iyiyim sanırm..en azından gündüzleri de girebiliyorum...ama kaynanandan kaçman için çalışman iyi bence...kendine iyi bak...ömür bebeği öpüver...
hosgeldin canim, valla bende dogum iznine cikacagim gunu iple cekiyorum..sabah kalkmalari olum bana, uyku yetmiyor...
kıslar çok kötüyüm ya...offfffffff öğeln gibi pembemsiz öle öok net diil bi akıntı geldi heralde bana öle geldş dedim ama şimdi bi sildim koyu kahve az bi akıntı gedi bu ne demek oluyo...ilk defa oluyo bana...çok endişeliyim...çağırda kaldırmadım ağrımda yok....
Ben önce kas gevşetici sürüp üzerine de ısıtılmış havlu kapatıyordum, işe yarıyordu canım. Geçmiş olsuncanım sağol ilgilendiğin için. ya boynum tutuk çevrilmiyor.durduğu yerde bile ağrıyor. artı yutkunurken bile ensemdeki kaslar acıyor.. sıcak komprese devam o zaman. tekrar sağol
Olmadı galiba değil mi?13 ' ü akşamüstüne "olmaz" diyen oldu mu ki?
Benim oğlum olursa kertmesi hazır. Taa Amerika'lardan verdim siparişiHakkaten ya erkek senesi filan derler ya bu Ağustos ayıda erkek ayı oldu gibi. Bu gidişle NAZ bebekle BURÇİN bebeği paylaşamıycaz vallaha :)
Tanıyorum seni canım. Ben de sabah sordum tecrübelilere, hepimizde oldu demişler sağolsunlar. Bebiş bu ara büyümeyi hızlandırdı herhalde. Maşallah kuzuyaburkocum ben eylul annelerı topıgındeyım.allah ızın verırse agustos sonu eylul bası gıbı dedı doktor dogumu.ama senle gunlerımız cok yakın oldugu ıcın bısıy paylasmak ıstedım.benım de dunden berı karnım ve kasıklarım agrıyo.hatta baya rahatsız edıcı oldu korkumdan dunden berı uzanıyorum.haftamız aynı senle.belkı bu haftada olabılır dıye paylasmak ıstedim.ınsallah onemlı bısey deıldır canım.guzel gunler..
Hoşgeldin canım. Bebişler ne zaman geleceklerini bilir derler. Vardır bir hayır. Sakın kötü düşünmemerhaba
bende 16+1 im
2. çocuğum yolda
çok şaşkın çok hazırlıksız çok stesli bir döneme denk geldi bu bebek
hepimizin ALLAH yardımcısı olsun
bi kere onunki anormal normalde son ay hic kilo alinmaz:)) dana yememis yememis son ay mi yemis:))))
çok tatlısın tazefasulye,çuval gibi pantolonunla:roflol:sen bakma arkadaşına yaa o almamış diye biz de mi almıycakmışız alla aallaaaaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?