2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya stres yapmamam eldemi helede benim gibi evhamlı deliye....allahım bağışlasın onu ban dua edin nolur..ilk kes oldu of çok karışığım..sizdende allah razı olsun cvplar için..

ya stres yapmamam eldemi helede benim gibi evhamlı deliye....allahım bağışlasın onu ban dua edin nolur..ilk kes oldu of çok karışığım..sizdende allah razı olsun cvplar için..
Tuanacıım, öncelikle nolur nolmaz doktorunu bilgilendir bence.. Fakat panik yapma, kırmızı olmadığı sürece böyle lekelenme tarzı akıntılar normal deniliyor.. Seninle aynı haftadayız.. Bende de son bikaç haftadır ara ara olan kasık ağrıları (özellikle sağ kasık da sızlanma, çekilme hissi gibi) 2 gündür çok sıklaştı.. Bende bu aralar buna takmış durumdayım.. Vücudumuz sürekli değişim halinde.. ee bunlar da tepkileri sanırım.. İnşallah ciddi problemler değildir.. Ne senin ki ne benim ki.. Sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah.. Allah hepimizin yanında olsun :Saruboceq:

sagol canım evet burçinim geliyor teyzesi altın kızlar olucaz biz üç kız allah nasip ederse

SAKALEYNMASTER, hala yoksuuunnn.. umarım herşey yolundadır canımm.. kızkardeşinle fln vakit geçiriyorsundur..

Son düzenleme:
ay ne hos yaa neerdeenn nereyeee... bulantiydi, dusuk riskiydi, ikili sonucuydu derken,cinsiyetti simdi isim secicek duruma geldik, ayy cok duygulandimkaydirigubbakcemile2
benimde aklıma geldi çok şükr artık konustuklarımız boyut değiştiriyor..

bizim kızmız ZEYNEP
oğluşumuz MEHMET AKİF
kaydirigubbakcemile5

kızlar dagide indirim var küçük gelinimiz dersaneden gelirken yengesine pijama takımı almış hediye banada söyledi bende bugün çarşıya çıkmıştım burçine birşeyler aldım metroya inmeden gözüme takıldı bir gireyim dedim gerçekten güzel pijama takımları var hemde uygun fiata 2 takım aldım biri yazlık kaprili incecik vede yumuşacık biride bu havalarda giyilecek tarzda uzun kollu ama çok güzel iki takıma 52 ytl verdim doguma yakında gidip emzirme sütyenlerinden ve penye sabahlık alıcam saten sabahlıklar dogumdan sonra sadece hastaneden çıkarken giydim birde evde misafir gelince giyiyordum ama rahat edemedim bu sefer rahatlık ön planda benim için

KEOPS, NASILSIN CANIM?? 13'ünde buluşuyoruz değil mi, muayeneden sonra???

Son düzenleme:
BAŞAKCIM;

yazdıklarını okudum ama cevaplamadım.hayatım boyunca hep yalnızdım.üç kardeşiz iki erkekve ben.ablayım ben gerektiği yerde annemden fazla anne.ben büyüttüm onları annem rahatsız olduğu için.ev hanımıdır annem.babam çalıştığı için birçok ev ile ilgili işe ben koşturdum.dedim ya hep yalnızdım.ağlardım yalnız gülerdim yalnız.aşık oldum sır gibi tuttum içimde,ayrıldım acısı beni kavurdu...tek dostum tek sırdaşım annemdi.ama anneme herşeyi anlatamıyordum.ağlarsam biliyordumki onun ta ciğeri yanacak...
teyzemin 4 kızı var.hep imrendim onlara.hep beraberler.düğünüm olacaktı kimsem yoktu teyze kızıma yalvarıyordum benimle gel diye.ama kardeşi evlenince herşeye birlikte koşuyorlardı.hep en yakınlarında ama çok uzak olarak imrenerek kıskanarak izledim onları...ister istemez dışladılar beni çok ağlardım yalnızlıktan...hayat öyle zorduki...beni hep konuştular,kıskançlık vardı yalnızdım hep yalnızdım.şimdi diyeceksinki kayra niye anlatıyorsun bunları;diyeceğim oki;
rabbime her gece yalvarıyorum,bana sağlıklı sıhhatli özürsüz kusursuz önce allaha sonrada bana hayırlı olacak iki hatta üç kız evlat vermesi...şimdi annem herşeyim ona birşey olursa yapayalnız kalacağım hayatta.ve sen öyle şanslı bir kadınsınki rabbim sana iki inci iki sırdaş iki yoldaş vermiş.bizler bu dünyadan ayrıldığımızda evlatlarımız yoldaşsız kalmasın...şükürler olsun rabbime senin için çok MUTLUYUM...

merhabe Annisler..nasilsiniz???valla simdi geldim ve acayip yorgunum..ama size bakmadanda yapamiyorum..Cinsiyetler yavas yavas belli olmaya baslamis..Eeyleminde oglusu hayirli olsun..bu arada bu isim derdi bendede var..bir türlü isim begenemiyorum..eger tavsiye edebileceginiz bir kiz ismi varsa lütfen söyleyin..yoksa ben karar veremeyecegim..

canim 2 kiz kardesi olan biri olarak bu bagin ne oldugunu cok iyi biliyorum ve bunun kadar güzel bir duygu olamaz..onlara sahip oldugum icin Allaha hergün dua ediyorum..bence kimse üzülmesin ve Allahta herkesin gönlüne göre versin..

kayracım sagol canım bende tek kızdım annem ben ortaokula giderken rahatsızlandı bakacak kimsemiz yoktu öyle böyle liseyi zor bitirdim ama orta okuldan beri evin annesi bendim dedigin gibi hem annelik yaptım hemde ev hanımlıgı 5 erkege baktım belki benimde kız kardeşim olsa belki tahsilimi ve sporculuk kariyerimi bırakmak zorunda kalmazdım ben hentbolcuydum canım ama annem daha önemliydi dedigin gibi belkide bana allahın bir hediyesidir 2 kız bugün annemde çok nasihat etti bu konuda şimdi kendimden utanıyorum resmen sanki çocugumu dışlamış hissetim kendimi hemen burçinim için alışveriş yaptım ben şimdi çok mutluyum kızlarımla allah herkese nasip etsin

Sarmaşık canım benim nasılsın?olsun benim kızkardeşlerimde siz oldunuz.öyle yakınsınızki,akrabalarımdan bile...

Sarmaşık canım benim nasılsın?olsun benim kızkardeşlerimde siz oldunuz.öyle yakınsınızki,akrabalarımdan bile...

sagol canim iyi sayilirim...ama dün baya bir rahatsizdim..dün metroda giderken ayakta kaldim..cünkü cok doluydu..birde üstüne sabah bindigim icin birden fenalastim ve bian nefes alamadigimi hissettim..... eger bir iki durak daha fazla gitseydim herhalde bayilacaktim..inan kendimi ayakta zor tuttum..sonra temiz havaya cikinca rahat ettim..Peki sen nasilsin canim..bebiste iyidir insallah..doktora felanda gitmedin daha herhalde!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…