ya stres yapmamam eldemi helede benim gibi evhamlı deliye....allahım bağışlasın onu ban dua edin nolur..ilk kes oldu of çok karışığım..sizdende allah razı olsun cvplar için..
Kızlar (esra sen de) çok yaşayın e mi? Anlatamadım.. Ben zaten hafif tombiştim diyorum ama yok.. Annemden beter çıktı manyak :)
ama ama ama ama :çok üzgünüm:..ben de yazmıştım bişicikler...görmedinni yoksa...:çok üzgünüm:
ben de çok yaşayayım olurmuuu...
Tuanacıım, öncelikle nolur nolmaz doktorunu bilgilendir bence.. Fakat panik yapma, kırmızı olmadığı sürece böyle lekelenme tarzı akıntılar normal deniliyor.. Seninle aynı haftadayız..ya stres yapmamam eldemi helede benim gibi evhamlı deliye....allahım bağışlasın onu ban dua edin nolur..ilk kes oldu of çok karışığım..sizdende allah razı olsun cvplar için..
aftabru çok sevindim canım Naz 'da bak gör senin kadar şirin bişey olacak hadi gözün aydın
Başak Burçin'nin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşların dediği gibi süper üçlü olacaksınızzz
canım bendim Ram'da olan.
başakçığım 12. haftada bu obstetrik doppler varya organlarına falan bakılıyor..ona bakan doktor bu erkek dedi pipi gösterdi..belki de pipi değildi biz nereden bilelim..tam 17. haftada da kendi doktorum kız dedi..böyleyken böyle işte canım şimdi bir de erkek derlerse fıydırırım valla..insan hazırlıyor kendini..diyorum ki bazen yasak olsa şu cinsiyet tahmini.oynatamasalar bizi..hepsi bir yana ben hep hayırlısını diledim..hcg ve çin takvimi de havasını aldı bu arada..kaydirigubbakcemile3
ben artık kendimi kıza alıştırıyorum degişicegini sanmam açtı bacaklarını neyi varsa gösterdi küçük hanım evet çin takvimide digerleride suya düştü bendede canım
FASULYEKO mutlu yıllar
Canım arkadaşım, herkesin söylediği dikkate alınmaz. Söylediği dikkate alınacak insan vardır, alınmayacak insan vardır. Delinin biri bana "gerizekalı" derse buna üzülmeli miyim? Asla!!! gülüp geçerim. Bak sen kendin söylemişsin. Oğullarına boynuzu takan kadınla mı kıyaslıyorlar seni? Kıyaslamaya devam etsinler canım. Bence onları artık gömmelisin ve seni daha fazla yıpratmalarına izin vermemelisin. Yok kabul et. Öyle insanlar yok! Onlar eşinin, hayatının aşkının anne babası değil. Dış kapının mandalı.. Hİİiiiiç sinirini bozma. Mutlu olmaya bak derim.
canım bu konuyu konuştum eşimle bana kimse beni ilgilendirmez istemessen ne gideriz bergamaya nede çocugumuz oldugunu söyleriz ama kimseyi ilgilendirmez sende kafana takma sen ve çocuklarım lazım bana dedi gerisini ben sildim sende sil dedi destegin için sagol canım arkadaşım öptüm kocaman
Burçin bana yakın.. ben kaparım onu fallaaa... gerisini siz düşünün, geriye bir Naz kaldıkaydirigubbakcemile3
evrişim senin gibi güzel bir annenin güzel bir oglu olur elbette benim kızlarda malum arnavut güzeli şimdiden kerteriz olur canikom sen takma kafanı ben kızın çeyizlerini bugün aldım valla hemide pek güzeller
eğer çok stres yapacaksan dr.unu ara bence ve rahatla...
benimde aklıma geldi çok şükr artık konustuklarımız boyut değiştiriyor..ay ne hos yaa neerdeenn nereyeee... bulantiydi, dusuk riskiydi, ikili sonucuydu derken,cinsiyetti simdi isim secicek duruma geldik, ayy cok duygulandimkaydirigubbakcemile2
BAŞAKCIM;
yazdıklarını okudum ama cevaplamadım.hayatım boyunca hep yalnızdım.üç kardeşiz iki erkekve ben.ablayım ben gerektiği yerde annemden fazla anne.ben büyüttüm onları annem rahatsız olduğu için.ev hanımıdır annem.babam çalıştığı için birçok ev ile ilgili işe ben koşturdum.dedim ya hep yalnızdım.ağlardım yalnız gülerdim yalnız.aşık oldum sır gibi tuttum içimde,ayrıldım acısı beni kavurdu...tek dostum tek sırdaşım annemdi.ama anneme herşeyi anlatamıyordum.ağlarsam biliyordumki onun ta ciğeri yanacak...
teyzemin 4 kızı var.hep imrendim onlara.hep beraberler.düğünüm olacaktı kimsem yoktu teyze kızıma yalvarıyordum benimle gel diye.ama kardeşi evlenince herşeye birlikte koşuyorlardı.hep en yakınlarında ama çok uzak olarak imrenerek kıskanarak izledim onları...ister istemez dışladılar beni çok ağlardım yalnızlıktan...hayat öyle zorduki...beni hep konuştular,kıskançlık vardı yalnızdım hep yalnızdım.şimdi diyeceksinki kayra niye anlatıyorsun bunları;diyeceğim oki;
rabbime her gece yalvarıyorum,bana sağlıklı sıhhatli özürsüz kusursuz önce allaha sonrada bana hayırlı olacak iki hatta üç kız evlat vermesi...şimdi annem herşeyim ona birşey olursa yapayalnız kalacağım hayatta.ve sen öyle şanslı bir kadınsınki rabbim sana iki inci iki sırdaş iki yoldaş vermiş.bizler bu dünyadan ayrıldığımızda evlatlarımız yoldaşsız kalmasın...şükürler olsun rabbime senin için çok MUTLUYUM...
Sarmaşık canım benim nasılsın?olsun benim kızkardeşlerimde siz oldunuz.öyle yakınsınızki,akrabalarımdan bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?