sagol canim iyi sayilirim...ama dün baya bir rahatsizdim..dün metroda giderken ayakta kaldim..cünkü cok doluydu..birde üstüne sabah bindigim icin birden fenalastim ve bian nefes alamadigimi hissettim..... Eger bir iki durak daha fazla gitseydim herhalde bayilacaktim..inan kendimi ayakta zor tuttum..sonra temiz havaya cikinca rahat ettim..peki sen nasilsin canim..bebiste iyidir insallah..doktora felanda gitmedin daha herhalde!!!
KEOPS, NASILSIN CANIM?? 13'ünde buluşuyoruz değil mi, muayeneden sonra???
kıslar çok kötüyüm ya...offfffffff öğeln gibi pembemsiz öle öok net diil bi akıntı geldi heralde bana öle geldş dedim ama şimdi bi sildim koyu kahve az bi akıntı gedi bu ne demek oluyo...ilk defa oluyo bana...çok endişeliyim...çağırda kaldırmadım ağrımda yok....
merhabe Annisler..nasilsiniz???valla simdi geldim ve acayip yorgunum..ama size bakmadanda yapamiyorum..Cinsiyetler yavas yavas belli olmaya baslamis..Eeyleminde oglusu hayirli olsun..bu arada bu isim derdi bendede var..bir türlü isim begenemiyorum..eger tavsiye edebileceginiz bir kiz ismi varsa lütfen söyleyin..yoksa ben karar veremeyecegim..
sagol canim iyi sayilirim...ama dün baya bir rahatsizdim..dün metroda giderken ayakta kaldim..cünkü cok doluydu..birde üstüne sabah bindigim icin birden fenalastim ve bian nefes alamadigimi hissettim..... eger bir iki durak daha fazla gitseydim herhalde bayilacaktim..inan kendimi ayakta zor tuttum..sonra temiz havaya cikinca rahat ettim..Peki sen nasilsin canim..bebiste iyidir insallah..doktora felanda gitmedin daha herhalde!!!
TAZEFASULYE, 9 ay boyunca sadece 7-10 kilo arasında alan çok bayan var. ama öte yandan 20-25 kilo alan da çok bayan var. tiple alakalı bişey bu. o bahsettiğin bayan bence hava atmak istememiştir, ne kadar dengesiz kilo aldığını vurgulamış baksana... yine de senin kilonla ilgili moral bozacak şeyler söylemesi hoş değil tabi. ama üzülme bence sen onun kadar almayacaksın. 18 kilo almış ve vermiş, şimdi fit diyorsun. demek ki moral bozacak bişey yok. çok alan 1 yılda verecekse kilolarını az alan da 6 ayda verecek. ama eninde sonunda hepimiz vereceğiz. sen ayrıca çok albenili bir hatunsun, kilo da yakışır bence sana. bana yakıştığını düşünüyorum. daha bi lokum gibi oldum sanki. tek sorunum gögüslerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?