2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sağol canım.şu gıcık arada bir yoklayan ağrılarım olmasa daha iyi ama.haftaya perşembe tatlıM randevum.
O metroda sana yer verecek hamile olduğunu anlayacak tek bir öküz bile yokmuyduki ayakta bekledin....

kızlar bu arada 19.haftama girdim:sm_cool:delikafaduldenhihoyyyt.tickerim geri.yani 20 den gün alıyorum.yarıladım sanırım.allahım hepimizi tamamına erdirir inşallah....:Saruboceq:

KEOPS, NASILSIN CANIM?? 13'ünde buluşuyoruz değil mi, muayeneden sonra???

merhaba canım,iyiyim,sağol.benim için bir engel yok 13'ünde buluşma konusunda,umarım herkese de uyar.yavaş yavaş mekan konusunu da netleştirelim.konak en merkezi yer bence,alsancak önerisi de gelmişti (yanlış hatırlamıyorsam başak'tan) ama bana zor olur.
iyi haberlerle,moralle gelmek istiyorum yanınıza,inşallah...

kızlar, eşim evde yokken bolca foto çektim, ciclerin arasına mı eklesem yoksa göbek şova mı eklesem zor karar verdim. zira fotoların maksadı göbeğimi göstermekten ziyade kendime aldığım yeni cicilerimi göstermekti. 15 dakikaya kadar albümüme eklemeiş olurum. bakabilirsiniz.

bu tür akıntılar olabiliyormuş. ne de olsa parlak kan değilmiş, bence korkma. uzun sürerse doktoruna haber ver tabi. ama bu topikte hemen hemen herkesin kanaması oldu, maaşallah kimseye bişey olmadı. sana da olmayacak arkadaşım. içini ferah tut.

ben önerebilirm. kendi kızıma koyamıyorum
GÜLRU, SEÇİL, GONCA ya da BEDİA

nerde yaşıyorsun sarmaşık sen? avrupada mı?

kızlar ben şimdi biraz tv izleyeceğim. izlediğim tek dizi yaprak dökümü. reklam aralarında gelir kontrol ederim sizi. buarada GÖBEK ŞOVU albümüme yeni fotolar ekledim, bakabilirsiniz. cicilerimle size defile yaptım. siyah pantolon o kadar rahat ki anlatamam. herhalde 2 ay daha giyebilirim.

sagol canim isimler icin..daha öncede söyledigim gibe ben hep Naz yada Derin diyordum ama esime bir türlü begendiremedim..yok naza kaz deyip dalga gecerlermis mis mis..anlayacagin biri begense digeri begenmiyor...ben Almanyadayim..orada kim kime yer verirki...zaten hamile oldugumda anlasilmiyor..bu arada senin Albümü göremiyorum nereye bakmaliyim..

TAZEFASULYE, 9 ay boyunca sadece 7-10 kilo arasında alan çok bayan var. ama öte yandan 20-25 kilo alan da çok bayan var. tiple alakalı bişey bu. o bahsettiğin bayan bence hava atmak istememiştir, ne kadar dengesiz kilo aldığını vurgulamış baksana... yine de senin kilonla ilgili moral bozacak şeyler söylemesi hoş değil tabi. ama üzülme bence sen onun kadar almayacaksın. 18 kilo almış ve vermiş, şimdi fit diyorsun. demek ki moral bozacak bişey yok. çok alan 1 yılda verecekse kilolarını az alan da 6 ayda verecek. ama eninde sonunda hepimiz vereceğiz. sen ayrıca çok albenili bir hatunsun, kilo da yakışır bence sana. bana yakıştığını düşünüyorum. daha bi lokum gibi oldum sanki. tek sorunum gögüslerim.

aftabru canım senin albümlerine giriorum fakat göstermiyo benmi beceremedim analamadıım

sağol MAVİŞ. dün akşam NAZ a da battaniye aldım, ırf kendimi düşünmedim yani. ama öyle özelliği olan bişey değil, somon rengi peluş battaniye. kendime aldıklarım daha acildi. artık eski pantolonlarım olmuyor. bir müddet düğmesi açık giyerek idare etmiştim ama artık göbek iyice belirdiği için rahat bişeyler alayım dedim. fotolardaki o siyah pantolonu 40tl ye atalardan aldım, gerçekten çok rahat ve çok şık. doğumdan sonra da giyebilirim esnek bi kumaş. yani 36 bedene de olur 40 bedene de....

Arkadaşııııımm:1hug: seni sevdiğimi söylemiş miydim :) Evet, bazen ( fotolarını görünce) sana gıcık olmuyorum değil ama :)))

Şaka bir yana bu güzel yaklaşımın için teşekkürler. kaydirigubbakcemile5 Bir şekilde vereceğiz kilolarımızı, doğru söylüyorsun. Ama işte herkes sizin gibi yaklaşmıyor. Aman onun dengesiz olduğu dün öğretmenler odasında bağıra bağıra doğum hikayesini anlatmasından belliydi (erkek arkadaşlar da vardı).

Bu arada cicilerin çok yakışmış.. Güle güle giy..

Kızlar ben bir kaç gündür çok yoğun kıpırtılar hissediyorum. Sanırım bebişim kendini hissettirmek istiyor annesine :) Ama göbişten dolayı dışarıdan algılanamıyor hareketler. Ama hissediyorum. Valla! :)

TAZEFASULYE, ben de iki gündür daha bir farkındayım NAZ ın. çok garip, sanki amniyonun temiz çıkmasıyla o da pek bi keyiflendi. ya da ben o kadar kasmışım ki kendimi, hissedemez olmuşum bebişimin kıpırtılarını. müjdeden sonra iyice hissettirmeye başladı kendini. tabi artık tamamen ona konsantre oldum ya ondandır. önceden gaz mı naz mı ayırtedemezdim, şimdi farkı anlıyorum.

Aftabrucugum albümün harika..hem cok fitsin hemde hamileligin simdi belli olmaya baslamis vede cok yakismis..Bu arada bende ne zamandir bebisin hareketlerini hissetmiyordum..özelliklede bugün baya yogun bir sekilde hissettim..anlasilan bizimkiler iyice büyüyüp kuvvetlenmeye basladilar..

ay bı cevriye nasıl olduda huzurevine gitti kendiliğinden şükürler olsun darısı kayranın başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…