2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

alemsin gypsy esra. sen de mi izliyorsun? ben de izlemeye çalışıyorum. eşim çrşb akşamları evden kaçıyor o yüzden. sinir oluyor "bu bunalım dizide ne buluyorsun" diye.

aftabrucum cicilerin harikaa ay ben öle şeyler alsam göbeğmde kalır aşşağıya inmez bluzler,benim çanağı kapatması gerek çanak göbekten daha büyüdü çünkü kaydirigubbakcemile3

canim senin cinsiyeti bende merak ettim..hadi artik yaaa...kilo konusuna gelecek olursak tecrübeli biri olarak takma kafana derim...ben ilkinde tamam ilk 5 ay pek almadim hatta verdimde..ama sonra yaklasik 20 25 kilo aldim..ama bunun 15 kilosu zaten dogumdan sonra gitti..bundaysa bende hamile pantalonu giyiyorum..ve hicte endisem yok..öylede böylede aliyoruz zaten..sonucta hepimiz sonra verecegiz..yani birak kim ne derse desin sen hamileliginin tadini cikar..bazi insanlar komplekslidir ve gösterisi sever..öylelerinide pek önemsememek lazim..bunu eminimki kendi egosunu bastirmak icin yapiyordur..

izliyorum şekerim kaçırmam,zati izlediğim başka dizi yok bitek bunu izliyorum bazende melekler korusun o kadar

Sarmaşığım, haklısın canım :) Dediğim gibi dengesiz bir tip zaten.. Bebeği kendisine benzemiyor diye çok bozulmuş mesela.. Tuhaf bir tip..

Babymom maydonozu çok fazla tüketmemelisin. Diğerleri sakıncalı değil diye biliyorum.

aa niye maydanoz napcakki sebzee :1shok: baby ben burda dereotu arıyorum bulamıyorum bi bulsammm bayılırım mevsimi diilmiş pazarcı öle diyo

kızlar dereotu maydonoz roka yemek serbestmi. bana burann koyunden getirdiler okadar tazelerki yesem ne olur

ben yiyorum. hiç zaraı olur diye düşünmedim. zaten dereotu ve maydonozu öle tutam tutam yemem, az yerim çiğken. ama rokayı salata yapar yerim. hep yerim, herhalde bişey olmaz.

aftabru albumde bulamadım fotocuklar nerdeki

benim iki albümüm var ya, göbek şovu isimli olanda. ama aslında pek göbek şovu sayılmaz,daha ziyade yeni ciclerimi göstermek içindi.

SAKALEYN, nerelerdesin? sonucun bugün çıkmıyor muydu? haberini bekliyorum dört gözle. hadi sen de ver bi müjde inşallah.
yatmadan tekrar bi gözatarım haber var mı diye? sen de benim gibi merakta bırakma.

kiz senin mankenligini yirim ben, cok guzel aldiklarin ,elbiseye bayildim ozellikle, iyi gunlere kullan canim...:CüvCüv:

evrişim senin gibi güzel bir annenin güzel bir oglu olur elbette benim kızlarda malum arnavut güzeli şimdiden kerteriz olur canikom sen takma kafanı ben kızın çeyizlerini bugün aldım valla hemide pek güzeller

Vallahi ne seref.. şimdiden gururlandım ne yalan soyleyeyımm.. ne mutlu oğlumla bana.. nereden bulucas boyle fıstık gıbı kızı.. saolasın Başakımm,bunu sozlesme kertmesı olarak kabul edıyorum, ileride başına kakarımmmkaydirigubbakcemile3

Basakım yaa.. keske bi gösterseydın aldıklarını.. sahane olurdu.

Bir de senden bunu duydumm yaa.. tamam daha da bitmiştir öpme mevzusu bende

Vallahı Ateş benim de düşündüğüm isimler arasında idi.. çok karızmatık ve de çok nötr.

Aksam aksam güldürdün beni Burcu.. annen de alem kadın yaaa kaydirigubbakcemile3

Dövecegin zaman haber ver.. bende geliyorum.Düdük makarnası hazımsız insanlardan oldum olası kıl olurum.

gözünaydın canım.oğlun hayırlı olsun

canım aynı türlerden bende de var.19.haftamdayım 4 kilo aldım diyorum geçen sene doğum yapan okuldan biri ay çok fazla ben o haftalarda bir kilo almıştım diyor ama 8. ayında sadece bi ayda 8 kilo aldığını unutuyor toplamda 20 kşloyu geçmişti.aslında demek istediği sen şimdiden 4 kilo aldıysan demekki beni geçeceksin.aslında 5.ayında bi kilo aldığı falanda yoktu.kesinlikle daha fazlaydı.ama insanlardan bu tür moral bozmaya yönelik çok şey duyuyorum

tuana
canım geçmiş olsun.umarım şimdi iyisindir.ben o lekeleri tam 3 hafta boyunca hergün gördüm.öyle az uzda değil.hatta iki defa kıpkırmızı kanama geçirdim.düştü düşecek derken çok şükür bu haftalara geldik.
tam bitti derken 12.haftama kahve bir lekeyle doktora koştum.doktor bana cinsel ilişkimi yaşadınız dedi hayır dedim.kendini çok yordunmu dedi biraz dedim.sonra baktı rahimda kanama falan yok dedi.enfeksiyon diyerek vajinal fitil verdi.bi de artık bebeğin büyüdü lekelenmelerden korkma arasıra olabilir dedi.seninkide enfeksiyon olabilir yada cinsel ilişki olduysa ondan olabilir yada farketmeden kendini yormuşsundur ama içine kurt düştü bi kere sürekli acaba bi şey oldumu demektense git doktora bebeişini gör sende rahatla oda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…