Kızlar şu cumartesi bir gelse de, cinsiyetimizi öğrensek!! Ben de "oğlum" ya da "kızım" diye sevsem göbişimi.
Bu arada yeni okulumda bira öğretmenle tanıştım, kız haziranda doğum yapmış. GHeçen sene o da hamile olduğu için sürekli sohbet ediyoruz ama, kız bana sürekli "sen ne kadar çok kilo almışsın, ben senin gibiyken hamile olduğum anlaşılmıyordu bile..." diyip duruyor.
Bugün de çuval pantolonumu giymiştim okula giderken. "O hoooo daha 4. ayda başlamışsın hamile pant giymeye" Kız ilk 8 ay 5 kilo almış. Son ay 10! Ama şu anda da gayet fit duruyor. Yakında döveceğim kendisini ama bakalım ne zaman?
kızlar dereotu maydonoz roka yemek serbestmi. bana burann koyunden getirdiler okadar tazelerki yesem ne olur
aftabru albumde bulamadım fotocuklar nerdeki
kızlar, eşim evde yokken bolca foto çektim, ciclerin arasına mı eklesem yoksa göbek şova mı eklesem zor karar verdim. zira fotoların maksadı göbeğimi göstermekten ziyade kendime aldığım yeni cicilerimi göstermekti. 15 dakikaya kadar albümüme eklemeiş olurum. bakabilirsiniz.
evrişim senin gibi güzel bir annenin güzel bir oglu olur elbette benim kızlarda malum arnavut güzeli şimdiden kerteriz olur canikom sen takma kafanı ben kızın çeyizlerini bugün aldım valla hemide pek güzeller
kızlar dagide indirim var küçük gelinimiz dersaneden gelirken yengesine pijama takımı almış hediye banada söyledi bende bugün çarşıya çıkmıştım burçine birşeyler aldım metroya inmeden gözüme takıldı bir gireyim dedim gerçekten güzel pijama takımları var hemde uygun fiata 2 takım aldım biri yazlık kaprili incecik vede yumuşacık biride bu havalarda giyilecek tarzda uzun kollu ama çok güzel iki takıma 52 ytl verdim doguma yakında gidip emzirme sütyenlerinden ve penye sabahlık alıcam saten sabahlıklar dogumdan sonra sadece hastaneden çıkarken giydim birde evde misafir gelince giyiyordum ama rahat edemedim bu sefer rahatlık ön planda benim için
valla aynen evris. bende ilkinde kopartmadım kıyameti ne olcagını bilemedim oglum 38 gunluktu oksuruk balgamdan dra kostuk bogzaına bir mikrop yerlesmis diski da bulunan bir mikrop ve operek vs geçer buyuk insanda da olur ama onu etkilemez bebegi etkiler demisti ve o gun den sonra asla opturmedim herkesden aldım hemen uzakakraba vs zaten opmeye kalkıyor yoksa yakınlar bilincili .çok çektim ikii ay kadar çocuk oksurmekten balgam çıkarmaktan bir hal oldu uykusundan hep uyanıyordu o yuzden dikket atmek gerek kesinlikle.
ya kıslar bu isim mevzu bizim ailemizde gerçekten probleme dönüşecekmiş gibi geliyor....
eşim bir türlü kabul etmiyor söylediğim isimleri.
size de söyliyim.
favorimmm ateeeşşş, tuğra, paşhan( manasını bulamadım bi türlü ), dağhan, demir
ama kocişim hiiiiç birini beğenmedi napıcaz bilmiyorum ....
sadece sorun olacağını hissediyorum çünkü ben artık isim bulmak istiyorum ve aklım ateş deee nasıl kabul ettirebilirm onuda bilmiyorum.
neyse hayırlısı olsun bakalım
Kız olursa Serra, Berra, Berrak anlayacağınız içinde "erra" olsun isterim. Serra ile Berra'nın anlamlarını bilmiyorum. Ama annem Berrak koyarsam "Barrak" diye dalga geçerler diyor :) Bir de Beray duydum Parmaklıklar ardında dizisinde ama anlamını bilmiyorum.
Dini isimlerden de, modern olucaz diye abuk sabuk isimlerden de haz etmiyorum.
Erkek olursa: BATU favorim ama eşim beğenmiyor. Uygar da fena değil.
Kızlar şu cumartesi bir gelse de, cinsiyetimizi öğrensek!! Ben de "oğlum" ya da "kızım" diye sevsem göbişimi.
Bu arada yeni okulumda bira öğretmenle tanıştım, kız haziranda doğum yapmış. GHeçen sene o da hamile olduğu için sürekli sohbet ediyoruz ama, kız bana sürekli "sen ne kadar çok kilo almışsın, ben senin gibiyken hamile olduğum anlaşılmıyordu bile..." diyip duruyor.
Bugün de çuval pantolonumu giymiştim okula giderken. "O hoooo daha 4. ayda başlamışsın hamile pant giymeye" Kız ilk 8 ay 5 kilo almış. Son ay 10! Ama şu anda da gayet fit duruyor. Yakında döveceğim kendisini ama bakalım ne zaman?
kaydirigubbakcemile5
eylem oğluşun hayırlı uğurlu olsun tekrardan canım.ne güzel her şey yolundaymışda
Çok sağol canım.
Hoşgeldin Allah kolaylık versin .
Demi bazı isim sahiplerinden çok şey beklenir; sana hiç yakıştıramadım filan deriz ya, bazı isim sahipleride öyle bu isimle buda yapılmazki bilader, kalıbın adamı ol yerine isminin adamı ol canım kaydirigubbakcemile3
Aynen ole kuzu.. birsey beklenmesin evladımdan.. hayata omuzları yüksüz başlasın.. ben ismimden cok cektım, dogru durust Din kültür dersinden gectıgımı hatırlamam, hocalarım namaz bile kıldıgımı bilse sımdı, yaptıklarından utanırlardı.. ismimin anlamı gelişim ilerlemek, evrimselleşmekti ya, bir de babam askerdi, tam mimlenmiştik!!!
fistik hangi isimicin tek gecerim dedin, hangisi, karistirdim?? arka arkaya bi kactane yazmisim da....
Demir kuzucuğum..
forumun en güzel hamişşlerii hepinize slm
keyfim yerinde,doktordan geldim sonuçlarım temiz çıktı şükürler olsun bebişimde kumsalda güneşlenir gibi bi pozisyonda yaymış malları yani ben erkeğimm şüphe etme dercesinee,doktorum dedi artık mavilerini rahat rahat alabilirsin diye gamyoncuiremsu
geçmişi okuyup geliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?