2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...

babymom
ben maydonozu kendim bildim bileli ağzıma almam ama diğer yeşillikleri çok sever ve yerim.doktorumda bol bol yeşillik ye dedi.internetten baktığımda ise yeşil yapraklı sbzelerin özellikle üç aydan sonra bol bol tüketilmesi gerektiği yazıyor.bend elimden geldiğince roka marul tere yemeye çelışıyorum

ben geldım kızlar yenı uyandım günaydın hepinizeee bılın bakalım cinsiyetımız neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ATESS ismi benimde favorim erkek olursa yuksek ihtimal koyabilirim soyadımızla da uyumlu :)

AFTABRU valla forumdaki arkadaslar genelde 20+ yaslarda son gunlerde kendimi 30 lularda olarak yaslı gormeye basladım:) eskiden her girdigim ortamda en ç ıtır bendim:) neyse ki hala oglumun sınıf arkadasları arasında annesi en genc olan ben im hehe oglum bundan çok hoslanıyor:)) e bu kadar erken anne olmanın olsun bir avantajı dimi ama..

ay ne hos yaa neerdeenn nereyeee... bulantiydi, dusuk riskiydi, ikili sonucuydu derken,cinsiyetti simdi isim secicek duruma geldik, ayy cok duygulandimkaydirigubbakcemile2

NORA aynen ya bende geçen gun dusunudm ben daha geriye giderek dusundum. ben 1,5 yıla yakın zaman hamile kalmaya ugrastım birde. sonrasında lekelenmeler grip ler vs ikili test vs derken cinsiyete geldik burda takıldık tabi ben yani:) allahım ctesi ye az kaldııı iki guncukkk.

MERCİMEKim senin adın neydi kuzum? ben kimsenin asıl adını bilmiyorum burda. bildiğimi de karıştırıyorum zaten. bi tek esra, evrim, eylem.... gibi nick inden anlaşılanları biliyorum. GONCA mı yoksa?

Aslında gercek adları bilmek guzel ama hem karıstırılabiliyor hemde ezberlemeyenler için yanıt yazlıldıgında anlama zorlugu olabilir. ben ta nezaman anladım nurdan ın nora oldugunu mesela .))

Kızlar şu cumartesi bir gelse de, cinsiyetimizi öğrensek!! Ben de "oğlum" ya da "kızım" diye sevsem göbişimi.

kendisini ama bakalım ne zaman?

FASULYEM okuldaki arkadsın gıcıkk otesi imiss. cidden anormal olan kendisi neyse gebelikte etraftaki yorumlardan uyuz olduklarımı yazarsam simdi burda mesaj çok uzayacak buun ayrı bir mesajda yazacagım :))

ADASIM arkadaslar bana hep esrako diye yazıoyorlar zaten. sanada esra dediklerinde ok dir . hos sonradan gelen sensin sana mustafa esra demek gerek ama neysee:)))))
bu arada benimde kaderim etrafım esra dolu is yerlerimde vs hep soyadımla seslenirler. glumundu yuvadan beri adası var ve onada soyadı ile sesleniyorlar:) napalım alıstık.

slm kızlar.anca bitirdim okumayı.yeni geldim okuldan.ya bende evde kalmak istiyorum artık.çalışmak istemiyorum.çok yoruluyorum.:çok üzgünüm:...ve evde olanlar sizi çok KISKANIYORUM...:dilcikar:

BENDE BENDEEEEE. geçen dusundum ya dedim iki hamileligimdede ya ikisindede calısıyroum ne kaderdir

TUANA panik yapma arkadasım ama dr una mutlaka bildir ilk uç ayda çok sık oluyordu birçogumuza oldu ben dahil bir hafta yasadım bu lekelenmeleri ama bu haftalrad normalmidir onemlimidir nedir hiç bir fikrim yok mutlaka dr u bilgilendir umarım geçmistir sen bu mesajı okudugunda..

KAYRACIM ya içim acıdı okurkenn. vallahi tahmin edebiliyorum neler hissettigni. benimde bir ablam var benden 3 yas buyuk hayatım boyunca ben ona abla oludum o saskın kardes oldu ama olsun :) dayımın bir oglu bir kizi varıd amcamın iki oglu ve iki kiz bizdik senin teyze kızları tablosu bized vardı ama bizim oturup kimsenin dedikodusunu yaptıgımız yoktu o ayrı. :) yapmıssakta masumdur :) ama dayımın kızının bizi hep kıskandıgın hep hissettik. hala daha ablam esraya gittim dese yineim esradasın vs gibi dısa vurumlar hala yasıyoruz. o bakımdan ben kızım olsun istiyorum ama oglum için erkek kardes daha uygun sanırım. zaten uç gundur kendimi acayip motiev ettim erkekde olusra sevincem kız da olursa sevincem. basak gibi bende ctesi o soku yasayıp bebegimi huzursuz etim diye çok uzuluyourm.

ay bı cevriye nasıl olduda huzurevine gitti kendiliğinden şükürler olsun darısı kayranın başına

:))))))))))))))) ve de comely nin basına ama onun kayınpeder de var maalesef :)

dun gıttım kocaman olmus parmaklarını oynatıp durdu bacaklarını kapatıverdı hemen uğraşlar sonucu açtı bidahada kapatmadı sonrada kızım oluyo allahım dualarımı kabul ettı cok mutluyum cok anlatamam sıze mutlulugumu

ya kızlar işde böyle mutlulugumdan ucabılırım kızım oluyo ya sımdı bnm cımcımeme bak sen hele süslü püslü pembişin her tonu rengı cıtır kıtır icikli bicikli (türkçeyi katlettım k.b arkadaslar mutluluktan ne yazdıgımı bılsem bı)neler alıcam ben onaaaaaaa

kiz senin mankenligini yirim ben, cok guzel aldiklarin ,elbiseye bayildim ozellikle, iyi gunlere kullan canim...:CüvCüv:

teşekkürler NORAcim, devamı da gelecektir.... hemen sildim kameradan bu pozları yoksa eşim çok dalga geçer. dilinden kurtulamam valla.

kısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...

hayırlı uğurlu olsun. kaç haftalıksın. minik kelebek hemen listeye eklesin seni.

benim ablam da ilk çocuğunu 24 ikinciyi de 31 yaşında doğurdu. amniyosentez yaptırdım diye kızıyor bana, diyor ki "ayyy hiç ben de iki tane doğurdum hiç böyle şeyler istemediler, para tuzağı bu" filan diye söyleniyor. dedim " ablacım sen ikinciyi doğurduğunda bile benden 5 yaş küçüktün, yapmazlar tabi"
neyse işte benim kısmetimde de yaşlı bir anne olmak varmış....

kızlar dereotu maydonoz roka yemek serbestmi. bana burann koyunden getirdiler okadar tazelerki yesem ne olur
maydanoz ilk aylarda dusuge neden olabiliyor diye duymustum ama hala geçerlimi bilmiyorum digerleri hakkında birsey duymadım.

aa niye maydanoz napcakki sebzee :1shok: baby ben burda dereotu arıyorum bulamıyorum bi bulsammm bayılırım mevsimi diilmiş pazarcı öle diyo
esra sen nerdesinki anacım ? istanbul yazıyor detaylarında nası dere otu bulunmaz anlamadım ???

SAKALEYN, nerelerdesin? sonucun bugün çıkmıyor muydu? haberini bekliyorum dört gözle. hadi sen de ver bi müjde inşallah.
yatmadan tekrar bi gözatarım haber var mı diye? sen de benim gibi merakta bırakma.
sakaleyn in sonucu toplamda uç haftada çıkar denmis aftabru sanırım hastane farkı senninki çokkısa surede çıktı çunku. ilk bir haftada olumusz birseyler çıkarsa ararız demiselr ve arayan olmadı bu hafta basında beklemis aranmamıs. ikinci hafta bitiyor sanırım.

banu hosgeldinnn

ben geldım kızlar yenı uyandım günaydın hepinizeee bılın bakalım cinsiyetımız neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ya çok kotusun comelyy bizde ogrendik senin gibi yaptıkmı cık cık cık :)) kınıyıorum seni cabukkkk soyleeee

:))))))))))))))) ve de comely nin basına ama onun kayınpeder de var maalesef :)[/QUOTE]

cnm benım keşkeeeeeeeeeee kayın pederımın hıc zararı yokkı bana melek gıbı o ayrıca bende hayret ettım ya nasıl olduda gıttı cadı karıııııııııııııı ama bu gun hıc bısey MORELIMI BOZAMAZZZZZZZ hihoyyyt KIZIM OLUYO :dance: VARMI ÖTESİ:teytey:MUTLUYUM:sm_cool:HEMDE COOOKKKkaydirigubbakcemile3

AFTABRU CUM pardon ya sanki pot kırmıs gibi hissettim kendimi hani ben genc anne oldum ilkinde falan diye yazdım ya senin yasını dusunerek yazmadım aman yanlıs anlasılmasın. her guzel seyin tersi de var. her secim bir vazgecis derler ya o hesap. genc anne oldum birsuru guzel yanı var ama genc yasta erkenden benden goturdukleride var. su an dunyaya tekrar gelsem bu kadar genc anne olmazdım demem asla ama kesinlikle 19 yasında evlenmezdim. ha esim harika bir insan yine dunyaya gelsemyine onunla evli olmak isterim amaa keske karsıma soyle 26-27 yaslarında çıksaymıs :) ısmarlama olmuyor tabi. ama simdiki aklım olsa flortu uzatır bu kadar erken evlenmezdim tekrar soyluyorum gencler eduyrulur diycemde burası uygun yer değil burdakilerin islem tamam :)))

COMELYYYYY

çok sevindimmm senin adınaaa ve su erkek egemenligi adına agustos ayında kız dogmayacak diye odum kopuyor yani :)))
ya ne kadar mutlusundur çok iyi tahmin edebiliyorum alah tamamına erdirsin. sende çok net gordun heralde aman sonra benim gibi husran olma da actı kapatmadı bacakalrı demissin demek net goruntu aldınız . ay pembis pembisss yerim ben ya o kızlarııı..

aftabru

gule gule giy aldırlarını elbise yı çok begendimmm. ama yazlık genelde bu giysiler değilmi ?

YUPPPİİİİİ, bir cimcime daha geliyor. gözünaydın COMELY...-tatlicadiarzu-

kızlar mide bulantılarım haftada bi iki yokluyo beni.tam bitti dediğim anlarda hatırlatıyor kendini.dün gece bi başladı sabah uyandığımda öğürmekten okula geç kalıyordum nerdeyse.midemde bi şey olsa çıkaracam ama boş olduğu için sadece öğürdüm dakikalarca.bide sanki benim mide bulantılarımla göğüs ağrılarım arasında doğru orantılı bi bağ var.biri şiddetlenince diğerinide tetikliyor.midem bulandığı zamanlar göğüsierim çok fena sızlıyır.göğüslerim çok sızladığı zamanlar mide bulantım baş gösteriyor

DIDEEEEEE inanmiyorum bu kadar olur, ben de kizim olsa, NEVA koyucaktim :))) 2. kiz olursa kesin koyucam ama..
biz dün gece kesinleştirdik..neva olacak inşallah kızımızın adı.
canım..hemen pnik yapma.bazen olabiliyormuş..doktorunu ara için rahat etsin.
aramıza hoşgeldin comely spartalılara inat çoğalalım biz de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…