ya kıslar bu isim mevzu bizim ailemizde gerçekten probleme dönüşecekmiş gibi geliyor....
size de söyliyim.
favorimmm ateeeşşş, tuğra, paşhan( manasını bulamadım bi türlü ), dağhan, demir
ettirebilirm onuda bilmiyorum.
neyse hayırlısı olsun bakalım
canım bence sen üçlü yaptırmasan da olurdu ama madem yaptırdın, inşallah durduk yere kafanı kurcalayacak bir sonuç gelmez. geleceğini sanmıyorum ama yine de ben o kadar kızgınım ki şu üçlü teste, o yüzden şart değilse kimse yaptırmasın istiyorum hem senin yaşında ne var ayol, gepegençmişsin daha....
bi de soyisminiz SAYDAM filansa tam süper olur. di mi TELKIRMA?kaydirigubbakcemile5
ay ne hos yaa neerdeenn nereyeee... bulantiydi, dusuk riskiydi, ikili sonucuydu derken,cinsiyetti simdi isim secicek duruma geldik, ayy cok duygulandimkaydirigubbakcemile2
MERCİMEKim senin adın neydi kuzum? ben kimsenin asıl adını bilmiyorum burda. bildiğimi de karıştırıyorum zaten. bi tek esra, evrim, eylem.... gibi nick inden anlaşılanları biliyorum. GONCA mı yoksa?
Kızlar şu cumartesi bir gelse de, cinsiyetimizi öğrensek!! Ben de "oğlum" ya da "kızım" diye sevsem göbişimi.
kendisini ama bakalım ne zaman?
birde kızlar nickim zor geliyo yazması felan biliyorum bikaç arkadaş söyledi hatta zor bi nick diye ama mail adresimden alıntı olduğundan yeni birşey açınca unutuyorum ben herşeyde bu nicki kullanıyorum benim ismim Esra Esrako ile karışmaz derseniz bana Esra diye hitap edebilirsniz
slm kızlar.anca bitirdim okumayı.yeni geldim okuldan.ya bende evde kalmak istiyorum artık.çalışmak istemiyorum.çok yoruluyorum.:çok üzgünüm:...ve evde olanlar sizi çok KISKANIYORUM...:dilcikar:
kıslar çok kötüyüm ya...offfffffff öğeln gibi pembemsiz öle öok net diil bi akıntı geldi heralde bana öle geldş dedim ama şimdi bi sildim koyu kahve az bi akıntı gedi bu ne demek oluyo...ilk defa oluyo bana...çok endişeliyim...çağırda kaldırmadım ağrımda yok....
BAŞAKCIM;
yazdıklarını okudum yakınlarında ama çok uzak olarak imrenerek kıskanarak izledim onları...ister istemezız kalacağım hayatta.ve sen öyle şanslı bir kadınsınki rabbim sana iki inci iki sırdaş iki yoldaş vermiş.bizler bu dünyadan ayrıldığımızda evlatlarımız yoldaşsız kalmasın...şükürler olsun rabbime senin için çok MUTLUYUM...
ay bı cevriye nasıl olduda huzurevine gitti kendiliğinden şükürler olsun darısı kayranın başına
kiz senin mankenligini yirim ben, cok guzel aldiklarin ,elbiseye bayildim ozellikle, iyi gunlere kullan canim...:CüvCüv:
kısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...
AFTABRU valla forumdaki arkadaslar genelde 20+ yaslarda son gunlerde kendimi 30 lularda olarak yaslı gormeye basladım:) eskiden her girdigim ortamda en ç ıtır bendim:) neyse ki hala oglumun sınıf arkadasları arasında annesi en genc olan ben im hehe oglum bundan çok hoslanıyor:)) e bu kadar erken anne olmanın olsun bir avantajı dimi ama..
maydanoz ilk aylarda dusuge neden olabiliyor diye duymustum ama hala geçerlimi bilmiyorum digerleri hakkında birsey duymadım.kızlar dereotu maydonoz roka yemek serbestmi. bana burann koyunden getirdiler okadar tazelerki yesem ne olur
esra sen nerdesinki anacım ? istanbul yazıyor detaylarında nası dere otu bulunmaz anlamadım ???aa niye maydanoz napcakki sebzee :1shok: baby ben burda dereotu arıyorum bulamıyorum bi bulsammm bayılırım mevsimi diilmiş pazarcı öle diyo
sakaleyn in sonucu toplamda uç haftada çıkar denmis aftabru sanırım hastane farkı senninki çokkısa surede çıktı çunku. ilk bir haftada olumusz birseyler çıkarsa ararız demiselr ve arayan olmadı bu hafta basında beklemis aranmamıs. ikinci hafta bitiyor sanırım.SAKALEYN, nerelerdesin? sonucun bugün çıkmıyor muydu? haberini bekliyorum dört gözle. hadi sen de ver bi müjde inşallah.
yatmadan tekrar bi gözatarım haber var mı diye? sen de benim gibi merakta bırakma.
banu hosgeldinnnkısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...
ya çok kotusun comelyy bizde ogrendik senin gibi yaptıkmı cık cık cık :)) kınıyıorum seni cabukkkk soyleeeeben geldım kızlar yenı uyandım günaydın hepinizeee bılın bakalım cinsiyetımız neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dun gıttım kocaman olmus parmaklarını oynatıp durdu bacaklarını kapatıverdı hemen uğraşlar sonucu açtı bidahada kapatmadı sonrada kızım oluyo allahım dualarımı kabul ettı cok mutluyum cok anlatamam sıze mutlulugumu
ya kızlar işde böyle mutlulugumdan ucabılırım kızım oluyo ya sımdı bnm cımcımeme bak sen hele süslü püslü pembişin her tonu rengı cıtır kıtır icikli bicikli (türkçeyi katlettım k.b arkadaslar mutluluktan ne yazdıgımı bılsem bı)neler alıcam ben onaaaaaaa
biz dün gece kesinleştirdik..neva olacak inşallah kızımızın adı.DIDEEEEEE inanmiyorum bu kadar olur, ben de kizim olsa, NEVA koyucaktim :))) 2. kiz olursa kesin koyucam ama..
canım..hemen pnik yapma.bazen olabiliyormuş..doktorunu ara için rahat etsin.kıslar çok kötüyüm ya...offfffffff öğeln gibi pembemsiz öle öok net diil bi akıntı geldi heralde bana öle geldş dedim ama şimdi bi sildim koyu kahve az bi akıntı gedi bu ne demek oluyo...ilk defa oluyo bana...çok endişeliyim...çağırda kaldırmadım ağrımda yok....
aramıza hoşgeldin comely spartalılara inat çoğalalım biz de.dun gıttım kocaman olmus parmaklarını oynatıp durdu bacaklarını kapatıverdı hemen uğraşlar sonucu açtı bidahada kapatmadı sonrada kızım oluyo allahım dualarımı kabul ettı cok mutluyum cok anlatamam sıze mutlulugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?