2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar bu arada 19.haftama girdim:sm_cool:delikafaduldenhihoyyyt.tickerim geri.yani 20 den gün alıyorum.yarıladım sanırım.allahım hepimizi tamamına erdirir inşallah....:Saruboceq:

amiin canım..cümlemize...

ay ay ay...pek yakışmış..hepsi harika...güle güle giyin...

kısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...

aramıza hoşgeldin..amin....

ben geldım kızlar yenı uyandım günaydın hepinizeee bılın bakalım cinsiyetımız neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bence kısss....gözün aydın...pembiş pembiş cicilerini yerim ben onun...

merhaba kızlar.dün haber veremedim.işim çoktu.
doktorumuza gittik bebişim çok iyi maşallah cinsiyetimiz kesin erkek .ayrıntılı usg için amniyo sonucunu bekleyip gireceğiz ona göre randevu aldım .doktor bebişin çok iyi gelişimide iyi bayada hareketli ded:teytey:i.bize el salladı kuzuşum.19+4 olduk bugün :teytey:hepinizin öptüm şimdilik bu kadar sonra görüşürüz.

kızlar bu cinsiyeti değişen arkadaşları doktora sordum. kızlar erkek olabiliyor erken dönemde söylenmişsse eğer ama erkek denilmişse erkekdir pek değişiklik olmuyor dedi.
bilginize Başakcım Didecim.

SAKALEYN..çok sevindim canım benim....merak etme sonucun da güzel çıkacak...oğluşun zaten çok sağlıklı olduğunu belli etmiş baksana...

AFTABRU ESRAKO teşekkürler kızlar merak etmişsiniz.dün rutin kontrolüma gittim canlarım amniyoya esrakonun dedği gibi 10 filan var daha.ama dünkü muayene beni dahada rahatlattı.
ay çıkıcam dedim çıkamdım aslında işimde var.COMELY gözün aydın canım cimcimen oluyor haaa .
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.ben çıkıyorum.

kızlar bu cinsiyeti değişen arkadaşları doktora sordum. kızlar erkek olabiliyor erken dönemde söylenmişsse eğer ama erkek denilmişse erkekdir pek değişiklik olmuyor dedi.
bilginize Başakcım Didecim.

canım hayırlı olsun senın adına sevındım bu arada bana erkek demıslerdı vede KIZZZZZ oldu ya cok cokc c okkkkk mutluyum ya

Sakaleynmaster gözün aydın canım, merak ettik seni..
Kasıklardaki ağrılarını sordun mu? ne dedi doktorun?

daha hıc bı iş yapmadım kızlar oylecene oturdum kaldım yatagım bıle duruyo kayınpederle kahvaltı yaptık az once of of utumde var dunya işimde var ama kalkmak ıstemıyorum pc başından

AFTABRU, iyi günlerde giy canım kıyafetlerini.. Hepsi birbirinden güzel ve de çok yakışmış..
COMELY, hadi gözün aydın canım. Çok sevindim walla.. Allah gönlüne göre verdi.. Darısı başımıza inş :Saruboceq:
KAYRA, maşallah canım..
BANUU, hoşgeldin canıım aramızaa a.s.

MERCİMEKIM ya bıde İREMİM benımde KIZIM OLUYO az once yazdım kacırdınız sanırım rabbım dualarımı kabul ettı cok mutluyum su 2009 anne adayları lıstelerı bı yayınlansada bende kız yazsada bende baksam doya doya bı prenses daha getırdım aranıza

Günaydınlar herkese a.s.

kızlar dereotu maydonoz roka yemek serbestmi. bana burann koyunden getirdiler okadar tazelerki yesem ne olur

maydanozu tam bilmiyorum ama dereotu çok faydalı kalsiyum var içinde bol bol

gözün aydın canım, sevindim senin adına hayırlı olsun cimcimen kaydirigubbakcemile2

kısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...

hoşgeldin banu, hayırlı olsun bebeğin

gözünaydın sonuçlarda güzel çıkacak inşallah keyfin hiç bozulmasın canm maşallah oğluşuna

COMELY, canııım gördüm müjdeli haberii.. Yukarıda yazdım ama sen görmedin sanırım.. Kaçırırmıyııız hiç yerimseniben
Hoşgeldi prensesimiiiz kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
olur mu hiç esrako, vallahi hiç pot filan değildi, inan bana hiç üstüme alınmadım şeker. ben de genç yaşta anne olmak isterdim açıkçası. ama evliliği bile düşünmüyordum ben. bekar yaşamayı hedeflemiştim. çocukluğumdan beri bir kere bile hayal etmemiştim ben kendimi gelin olarak. hele anne olmayı ilk hamileliğime kadar hiç düşünmemiştim. hala daha kendimi kucağımda bir bebekle hayal edemiyorum açıkçası. ne olur beni incittiğini filan sanma. tek kaygım kızımın gelin ya da anne oluşunu görememk olur. onun dışında keyfim yerinde.

aftabru
gule gule giy aldırlarını elbise yı çok begendimmm. ama yazlık genelde bu giysiler değilmi ?

evet ya, çoğu ince şeyler. ama banka çok sıcak oluyor, giyebiliyoruz kısa kollu şeyler. hele de demir hapından sonra hiç üşümez oldum.

gözünaydın canım. ben de hep yarım yamalak girebildiğim için tam anlamamışım, doktora gidiyorum deyince sonucu almaya gidiyorsun sanmıştım. iyi o zaman darısı sonucuna olsun, onu da kutlarız inşallah.

Selamlar,

Gypsesra oğluş geliyo demek hayırlı olsun, Comely senin de kızın...

Aftabru senin resimlerini ben de göremedim

Bu arada kızlar bişey sorabilir miyim. Ben 3'lü test yaptırmak istemiyordum ama dr istedi.. Off yok da diyemiyorum..Bakalım 1 hafta sonraya çağırdı beni..Benim soracağım şey; üçlü test sadece kan testi mi yoksa ikili gibi önce ayrıntılı ultarsona da bakılıyor mu.. Bir de fiyat olarak ikili testen pahalı bişey mi...

canım 1 sayfa önce yazdım...kız diye de tahmin ettim...görmedin sanırım...allah gönlüne göre verdi...kucağına da almayı nasip etsin...pembiş pembiş süslü kokoşun fotolarını şimdiden merak ediyorum...

comely senın adına cok sevımdım allah ınsallah bana da bı kız bebek nasıp eder.doktorumuz aradı taradı baktı ama bısıcıkler goremedık bız .goremedım ama erkege benzıyor dedı nasıl oluyosa bu benzetmek anlamadım .4 hafta sonrayı beklemek zorundayım artık .kızını gule gule buyut canım

Aftabru...demir hapının üşümeme hiç bi faydası olmadı...günlük pekmezimi de yiyorum..anlamadım gitti..halen eller ayaklar buzz......

Telkirma ben de yaptırmak istemiyorum canım ya.. Fakat benimde doktorum 2li testim çok iyi çıkmasına rağmen 16 martta gel 3 lüyü yapalım dedi.. yaşımda 28. 2liye zaten 200 küsur para vermiştim, sigortalı olduğum halde.. Parasının önemli olduğundan değil de (bebişlerimiz için herşey feda) ama ne biliim acaba ticari kaygılar mı diyorum? Sonuçta özel hastane.. Çünkü internette ne kadar okuduysam genel olarak 2 li sonuçlarının ii çıktığı takdirde 3lünün sadece kafa karıştıracağından bahsediyor.. Valla ben çok kararsız kaldım bu konuda, yaptırmazsam sonradan da pişman olurmuyum acaba diyorum.. bildiğim kadarıyla 3lü biraz daha fazla tutuyor ama emin değilim bende.. yaptıran arkadaşlarımız yardımcı olsunlar bize bu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…