Telkirma ben de yaptırmak istemiyorum canım ya.. Fakat benimde doktorum 2li testim çok iyi çıkmasına rağmen 16 martta gel 3 lüyü yapalım dedi.. yaşımda 28. 2liye zaten 200 küsur para vermiştim, sigortalı olduğum halde.. Parasının önemli olduğundan değil de (bebişlerimiz için herşey feda) ama ne biliim acaba ticari kaygılar mı diyorum? Sonuçta özel hastane.. Çünkü internette ne kadar okuduysam genel olarak 2 li sonuçlarının ii çıktığı takdirde 3lünün sadece kafa karıştıracağından bahsediyor.. Valla ben çok kararsız kaldım bu konuda, yaptırmazsam sonradan da pişman olurmuyum acaba diyorum.. bildiğim kadarıyla 3lü biraz daha fazla tutuyor ama emin değilim bende.. yaptıran arkadaşlarımız yardımcı olsunlar bize bu konuda...
cnm benım keşkeeeeeeeeeee kayın pederımın hıc zararı yokkı bana melek gıbı o ayrıca bende hayret ettım ya nasıl olduda gıttı cadı karıııııııııııııı ama bu gun hıc bısey MORELIMI BOZAMAZZZZZZZ hihoyyyt KIZIM OLUYO :dance: VARMI ÖTESİ:teytey:MUTLUYUM:sm_cool:HEMDE COOOKKKkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]:))))))))))))))) ve de comely nin basına ama onun kayınpeder de var maalesef :)
merhaba kızlar.dün haber veremedim.işim çoktu.
doktorumuza gittik bebişim çok iyi maşallah cinsiyetimiz kesin erkek.ayrıntılı usg için amniyo sonucunu bekleyip gireceğiz ona göre randevu aldım .doktor bebişin çok iyi gelişimide iyi bayada hareketli ded:teytey: i.bize el salladı kuzuşum. 19+4 olduk bugün :teytey: hepinizin öptüm şimdilik bu kadar sonra görüşürüz.
olur mu hiç esrako, vallahi hiç pot filan değildi, inan bana hiç üstüme alınmadım şeker. ben de genç yaşta anne olmak isterdim açıkçası. ama evliliği bile düşünmüyordum ben. bekar yaşamayı hedeflemiştim. çocukluğumdan beri bir kere
vet ya, çoğu ince şeyler. ama banka çok sıcak oluyor, giyebiliyoruz kısa kollu şeyler. hele de demir hapından sonra hiç üşümez oldum.
olsun, onu da kutlarız inşallah.
Selamlar,
Gypsesra oğluş geliyo demek hayırlı olsun, Comely senin de kızın...
Aftabru senin resimlerini ben de göremedim
Bu arada kızlar bişey sorabilir miyim. Ben 3'lü test yaptırmak istemiyordum ama dr istedi.. Off yok da diyemiyorum..Bakalım 1 hafta sonraya çağırdı beni..Benim soracağım şey; üçlü test sadece kan testi mi yoksa ikili gibi önce ayrıntılı ultarsona da bakılıyor mu.. Bir de fiyat olarak ikili testen pahalı bişey mi...
comely senın adına cok sevımdım allah ınsallah bana da bı kız bebek nasıp eder.doktorumuz aradı taradı baktı ama bısıcıkler goremedık bız .goremedım ama erkege benzıyor dedı nasıl oluyosa bu benzetmek anlamadım .4 hafta sonrayı beklemek zorundayım artık .kızını gule gule buyut canım
Selamlar,
Aftabru senin resimlerini ben de göremedim
Bu arada kızlar bişey sorabilir miyim. Ben 3'lü test yaptırmak istemiyordum ama dr istedi.. Off yok da diyemiyorum..Bakalım 1 hafta sonraya çağırdı beni..Benim soracağım şey; üçlü test sadece kan testi mi yoksa ikili gibi önce ayrıntılı ultarsona da bakılıyor mu.. Bir de fiyat olarak ikili testen pahalı bişey mi...
cicikom, sen şantiyede çalışmıyor musun? tabi ki üşürsün. ben bankacıyım şeker. ev de işyeri de sıcacık. demirin faydası da bir yere kadar di mi ama? hem antalya çok nemli bir yer, soğuk insanın içine işler orada.sen kalın giyin cicikom, bana bakma.Aftabru...demir hapının üşümeme hiç bi faydası olmadı...günlük pekmezimi de yiyorum..anlamadım gitti..halen eller ayaklar buzz......
Telkirma ben de yaptırmak istemiyorum canım ya.. Fakat benimde doktorum 2li testim çok iyi çıkmasına rağmen 16 martta gel 3 lüyü yapalım dedi.. yaşımda 28. 2liye zaten 200 küsur para vermiştim, sigortalı olduğum halde.. Parasının önemli olduğundan değil de (bebişlerimiz için herşey feda) ama ne biliim acaba ticari kaygılar mı diyorum? Sonuçta özel hastane.. Çünkü internette ne kadar okuduysam genel olarak 2 li sonuçlarının ii çıktığı takdirde 3lünün sadece kafa karıştıracağından bahsediyor.. Valla ben çok kararsız kaldım bu konuda, yaptırmazsam sonradan da pişman olurmuyum acaba diyorum.. bildiğim kadarıyla 3lü biraz daha fazla tutuyor ama emin değilim bende.. yaptıran arkadaşlarımız yardımcı olsunlar bize bu konuda...
günaydın iremcim 3'lü test yaptıracaksan başka hastanedende fiyat al bence
bende öğrenmek istiyorum cinsiyetini bende, doktorum erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi, 11 şubatta gidiyorum doktora
birde aynı gün meme muanesine gidiyorum, 2005 de gögsümden fibroadenom aldırmıştım yılda bir kontrole gidiyorum dikiş yeri büyüdü sanki gögsüm büyüdükçe açılacak sanki, umarım süt bezeleri oluştukça başka kist olmaz :Saruboceq: doktordan güle oynaya gelirim inşallah hihoyyyt
irem arkadasım benımde ıkılım ıyı cıktı ama doktorum bız yınede yapıyoruz ucluyu dedı ayrıca özel hastane gıtmeme ve sıgortalı olmama ragmen herıkısı ıcınde 40 tl fark odedım yanı uclu icin de aynı parayı ıstedıler.ıstersen bır kac yere daha sorabılırsın zaten bu tesetler hastanede falan yapılmıyor bellı labaratuarlara gonderılıyor fıyatların bırbırıne yakın hatta aynı olması da gerekmezmı?
günaydın iremcim 3'lü test yaptıracaksan başka hastanedende fiyat al bence
Kızlar üçlü test yaptırdım ben normal bir muayene i bebeğin birkaç bir yerini ölçüyorlar sonra da kan veriliyor hepsi bu. Ben ssk lıyım kan testi için 83 tl verdim (Özel Hastane). İkili test içinde özel muayenehanede 170 tl vermiştim
buarada ikiliniz gerçekten güzelse, risk çok düşükse bence üçlü yaptırmayın. gerçekten kafa kurcalayan sonuçlar alınabiliyormuş, ki ben de artık bunlardan biriyim. benim üçlü sonucumda risk 1/77 çıkmıştı, belki hatırlarsınız. genel görüş; ikili iyiyse ve yaş da 35in altındaysa üçlü yapılmaması yönünde.canım, az önce telkırmaya da yazdıklarım geçerli senin için de. neden istediklerini anlamıyorum. yaşın da genç daha.:1no2:
Kızlarr hepimiz hemen hemen hem fikiriz demek ki bu konuda.. Ben %90 vazgeçmiş durumdayım şu an.. Fiyatlar ne kadar çok değişiyor ya, enteresan yanii.. Acaba ssk lı olmasam kaç para bayılacaktım ben..????Benim hislerime tercüman olmuşsun, başka bişey diyemiyorum..Sadece benim yaşım 31...
aynen benim durumum da böyle oldu comely.canım hayırlı olsun senın adına sevındım bu arada bana erkek demıslerdı vede KIZZZZZ oldu ya cok cokc c okkkkk mutluyum ya
nasıl yani? nereden belli oluyor..evrişş ne diyonuz siz..biri laparoskopi yeri diyor biri miyom diyor...Petrikim.. güle oynaya geleceksin.. bırsey olmayacak.. neden olsun ki.. dualarımız seninle kuzu. Benim de miyom dikiş yerlerim iyice belirginleşti. Hayra yor, iç dikişler dısarıya dogru cıkıyor.Normal bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?