2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

irem arkadasım benımde ıkılım ıyı cıktı ama doktorum bız yınede yapıyoruz ucluyu dedı ayrıca özel hastane gıtmeme ve sıgortalı olmama ragmen herıkısı ıcınde 40 tl fark odedım yanı uclu icin de aynı parayı ıstedıler.ıstersen bır kac yere daha sorabılırsın zaten bu tesetler hastanede falan yapılmıyor bellı labaratuarlara gonderılıyor fıyatların bırbırıne yakın hatta aynı olması da gerekmezmı?

Esrammmm, hayırlı olsun oğluşunnn kuzumm.. sonuclar da mis gibi.. var mı senden daha ıysıı... Sparta anası oluyormussss benimm kuzumm daaaaa :)))

:))))))))))))))) ve de comely nin basına ama onun kayınpeder de var maalesef :)
cnm benım keşkeeeeeeeeeee kayın pederımın hıc zararı yokkı bana melek gıbı o ayrıca bende hayret ettım ya nasıl olduda gıttı cadı karıııııııııııııı ama bu gun hıc bısey MORELIMI BOZAMAZZZZZZZ hihoyyyt KIZIM OLUYO :dance: VARMI ÖTESİ:teytey:MUTLUYUM:sm_cool:HEMDE COOOKKKkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Pembe göbek.. hayırlı olsun prensesin.. gösün aydın. Ruyaların gercek oldu,ne gusel :))

Ay bır Sparta annesi daha.. Agustos annelerınde kız bebek aramak, samanlıkta ıgne aramaya benzıoo artık kaydirigubbakcemile3 Sonuclar da gusel cıkıcak Deryamm.. goreceksın bak.

günaydın iremcim 3'lü test yaptıracaksan başka hastanedende fiyat al bence

bende öğrenmek istiyorum cinsiyetini bende, doktorum erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi, 11 şubatta gidiyorum doktora
birde aynı gün meme muanesine gidiyorum, 2005 de gögsümden fibroadenom aldırmıştım yılda bir kontrole gidiyorum dikiş yeri büyüdü sanki gögsüm büyüdükçe açılacak sanki, umarım süt bezeleri oluştukça başka kist olmaz :Saruboceq: doktordan güle oynaya gelirim inşallah hihoyyyt

ok dir arkadasım alınmadıgına sevindim :)

bu arada bizim isyeride felaket sıcak masanın altında ayaklarım falan usudugunde acmak için bir fan ım var. ve arkamda kalorifer var hep son ayar acardım kaloriferi simdilerde kaloriferi kapatıyrum fan i hiç kullanmıyorum ve yinede koltuk altlarım terliyorrr. normalde çok usuyen bir insanım temmuz agustos harici terleme yasamam tertemiz hisederim hep kendimi ama bu ara kendimden igrendim yani bluzlerimden dısarıdan bakınca koltuk altı islak gorunut u olusuyor hatat dun gittim stick deo lardan aldım kı onları sadece en sıcak yazlarda kullanırdım. bir isindim sormayın gitsin:) evin isisini her sene 22 dereceye ayarlardım bu sene 20 lerde:)) tasarruf ettik dogalgazın su zamlı doneminde fena olmadı:)))

telkırma uçlu test ikilden daha ucuz benim yaptıgrdıgım ozel hastanede ikili 200 ytl idi uçlu ise 75 ytl kıyaslaman için ikisinide yazdım sadece kan alınıyor ac tok falan farketmiyor 16-18 haftalarda olman yeterli. ikiliden farkıl bir seye bakılıyor diye ben yaptırdım ama yaptırmasamda aklımda kalmazdı ozel sigortamv ar nasılsa diye yaptırdım fazla maz goz çıkarmaz hesabı bu istede uyar umarım garip bir sonuç çıkmaz yarın ogreneceğim insallah.

ah prenses istanbulda olsan dr umuz aynımı diycem yani goremedim ama erkek gibi lafı banada dendi resmen. erkek diyorum kesin demiyorum kordonu yanında çunku falan flan :) bakalım iki gun sonra ben ogrencem insalah çunku iki ayrı dr a gdiyorum yoksa dr a kalsa bir ay sonra kesinlestiririz diyor oldu ne kolay dimi bir ay beklemekkk ..

Selam kızlar,
Sakaleymaster çok sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına Allah dualarını ve dualarımızı kabul etti.
Kızlar üçlü test yaptırdım ben normal bir muayene i bebeğin birkaç bir yerini ölçüyorlar sonra da kan veriliyor hepsi bu. Ben ssk lıyım kan testi için 83 tl verdim (Özel Hastane). İkili test içinde özel muayenehanede 170 tl vermiştim
Comely kızınla mutluluklar dilerimm, ilerde anne kız alışverişe gidersiniz artık

esrako 4 hafta beklemek cok zor .yıne beklemeyım erken gıdeyım dıyorum ama 20.hafta 4.boyutluyla bakılcakmıs bırde radyolog da gorsun farklı bır gözun gormesı her zaman daha ıyı olur dedı mecburum beklemeyee malesef

ben seni arkadaş olarak ekledim, artık görebilirsin arkadaşım.
buarada ikiliniz gerçekten güzelse, risk çok düşükse bence üçlü yaptırmayın. gerçekten kafa kurcalayan sonuçlar alınabiliyormuş, ki ben de artık bunlardan biriyim. benim üçlü sonucumda risk 1/77 çıkmıştı, belki hatırlarsınız. genel görüş; ikili iyiyse ve yaş da 35in altındaysa üçlü yapılmaması yönünde.

Aftabru...demir hapının üşümeme hiç bi faydası olmadı...günlük pekmezimi de yiyorum..anlamadım gitti..halen eller ayaklar buzz......
cicikom, sen şantiyede çalışmıyor musun? tabi ki üşürsün. ben bankacıyım şeker. ev de işyeri de sıcacık. demirin faydası da bir yere kadar di mi ama? hem antalya çok nemli bir yer, soğuk insanın içine işler orada.sen kalın giyin cicikom, bana bakma.

canım, az önce telkırmaya da yazdıklarım geçerli senin için de. neden istediklerini anlamıyorum. yaşın da genç daha.:1no2:

Benim hislerime tercüman olmuşsun, başka bişey diyemiyorum..Sadece benim yaşım 31...

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr hepinizi cok seviyorummm İYİKİ VARSINIZ AYRI YRI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERIM cok ama cok mutluyum hemö kızım oluyo hemde sızler varsınız canlarım benım sızı cooooooooooooooookkk SEVİYORUM HAMİŞLERİM BENIM YA İYİKİ :enbuyukkk: DA VAR sizi tanımamı sağladı

geçmiş olsun...dularımız seninle...bişicikler olmaz allahın izniyle...

Aftabrucum bu arada senın test sonuclarını kacırmıstım canım arkadasım dedı ve cok sevındım temız cıkmıs ohhhhhhh beeeeeeeee boşuna üzdüler annemızı ve bebişimizi pis kötüler

Petrikim.. güle oynaya geleceksin.. bırsey olmayacak.. neden olsun ki.. dualarımız seninle kuzu. Benim de miyom dikiş yerlerim iyice belirginleşti. Hayra yor, iç dikişler dısarıya dogru cıkıyor.Normal bir durum.

Son düzenleme:
PETRİKİM benım korkma cnm sakın korkma tamammı bıtanem bnm hadı bakalım hayırlı guzel haberlerle gel

benimde gobegimdeki laporoskopi yeri iyice genisledi bazen sızlıyor gibime geliyor ama 1 cm lik bir kesi yeri sonuçta orası birsey olmaz heralde ameliyattan bir ay sonra hamile kalmıstım çunku.

günaydın iremcim 3'lü test yaptıracaksan başka hastanedende fiyat al bence
Benim hislerime tercüman olmuşsun, başka bişey diyemiyorum..Sadece benim yaşım 31...
Kızlarr hepimiz hemen hemen hem fikiriz demek ki bu konuda.. Ben %90 vazgeçmiş durumdayım şu an.. Fiyatlar ne kadar çok değişiyor ya, enteresan yanii.. Acaba ssk lı olmasam kaç para bayılacaktım ben..????

AFTABRU muthis otesisin aldıklarında sende gobusunde masallah hepinize...

COMELY pembe gobusum bak gobusun gercekten pembeymis cok sevindim canım ya

hepinize gunaydınlar arkadaslar gerci sat 12 oldu ama ben anca bu saatlerde hayata donuyorum artık.

canım hayırlı olsun senın adına sevındım bu arada bana erkek demıslerdı vede KIZZZZZ oldu ya cok cokc c okkkkk mutluyum ya
aynen benim durumum da böyle oldu comely.
Petrikim.. güle oynaya geleceksin.. bırsey olmayacak.. neden olsun ki.. dualarımız seninle kuzu. Benim de miyom dikiş yerlerim iyice belirginleşti. Hayra yor, iç dikişler dısarıya dogru cıkıyor.Normal bir durum.
nasıl yani? nereden belli oluyor..evrişş ne diyonuz siz..biri laparoskopi yeri diyor biri miyom diyor...
[

BABYCIM cok sağol butun arkadaşlarımın hepinize tesekkür ederım HIIII BIDE ÜÇLÜ DENMISKEN ben ıkı hastanede kontrol oluyorum vede doğum yapacagım has. istedı ikiside özel ama diğerı daha özel o yaptırma bosuna 3luyu dedı ne yapıcam kala kaldım dr. arayıp haber vermem gerekıcek ama ne yapıcam bılmıyorum of of sınır bozucu ama yaptırmamaya karar verdım IKILI IYIYSE GEREK YOK DEDI E ZATEN 21 YASINDASIN GEREKSIZ DEDİİİİİİİİİİİİİİİİ ya kızlar işde böyle hepimiz aynı sorundan muzdaribiz yanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…