2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

comely benim de ikilim temiz çıkmasına rağmen sırf eşim ve doktorum istedi diye yaptırdım.o da iyi çıktı.bana kalsa yaptırmayacakım.

bence gereksiz 3lu bosuna stres , dr ların isguzarlıgı. bilmiyorum amniyo sonucu kotu cıksa bile bu topicte bebegini aldıracak anne yoktur olmasında zaten rahimlerde gizli olanı ancak allah bilir

aynen benim durumum da böyle oldu comely.

nasıl yani? nereden belli oluyor..evrişş ne diyonuz siz..biri laparoskopi yeri diyor biri miyom diyor...
[

Du sakin ol.. benim miyom dikiş yerlerim, hamilelik ilerledikce ıyıce belıgınlestı, yanı lazer olmasına ragmen iç dikişler pörtledi.. e normaldir o da.. sonucta o da bı nevı sezeryan gibiydi. Onu anlatmaya calıstım.

canım didem bende otekini seviodum ama hamilelik yuzumede alısmam lazım obur turlu hayal aleminde yasıyorum hep eski halimi ozluyodum kendimi bu halimlede sevmem gerek ondan koydum canım

Yeniisi görünüyor babymm..

Bu arada ben bu kılo işine fena taktım.. hareketsızlıkten mı boyle oluyor anlamıyorum.. canım sıkkın biraz, 6 kılo yu devırdık.. havalar duzelse de yürüyüse cıksam, barı bacaklarımı sıklastırsam.. böyle olmak ta ıyı değil ki ((

babycim o daha renkli daha kanlı canlı ya o yüzden..bu biraz soluk çıkmış

nerenden pörtledi evriş..dokununca mı belli oluyor

kızlar benımde cene kısmımda acayıp derecede sıvılceler cıktı ne yapıcam bırı gecıyo otekı ucu beyazmamıs bı sekılde cıkıyor ya (özür dılerım mıdenız kalkmasın ama oyle ya ıyyyy)

evet bende agustos annelerindenim açılın ben geldim

hoş geldin bitanem ama dur bakalım oyle yooookk aramaza şak dıye gırmek once kendını anlat bakalım ne kadarlık hamişsin nerelerde neler yaparsın mesleğin ne hihoyyytşaka şaka da kendinden ve bebişinden bahsetki aramıza girmen senın açından daha kolay olsun burada herkez bırbırını cok net tanıyo dıyebılırız neredeyse öpüldün bitanem benım:1hug:a.s.Şeniz

kızlar acık burası ama ben bu gun acayıp derecede mıymıntı oldum hıc bı sey yapmadım ban bı 25 dk. izin yerlerı bı cektırıp sıleyım bıde su utulerımı yapayım hemen dönerım dun gırgırladım usengeclık yaptım içime sinmedi acıl cektirmem lazım her tarafı işlerımı halledeyıp gelıcem

evris kilo konusunda biseyim yok yani dra gittigimde 59.750 cıktım ilk kontrolumde 58dim ama sonradan 60a yaklasmıstım su hastaneye yattıgım donemde kilo kaybettim simdi ancak toparlamısım ama bundan sonra alırım sanırım agzımda bos durmuyo evde habire aklım yemeklerde hareketsizlik ve fazla uykuda var napcam bilmem.

geçmiş olsun...dularımız seninle...bişicikler olmaz allahın izniyle...

Petrikim.. güle oynaya geleceksin.. bırsey olmayacak.. neden olsun ki.. dualarımız seninle kuzu. Benim de miyom dikiş yerlerim iyice belirginleşti. Hayra yor, iç dikişler dısarıya dogru cıkıyor.Normal bir durum.

PETRİKİM benım korkma cnm sakın korkma tamammı bıtanem bnm hadı bakalım hayırlı guzel haberlerle gel

saolun kızlar moral verdiniz içten içe tırsıyordum, normal zten gögüslerim büyüdü sertleşti ondan öyle geniş duruyor deri bu sonuçta, a.s

kelebek hosgeldin gelmesinede haberimiz olsaydı kırmızı halı sererdik :))) acılın filan demissin o acıdan folklor ekibi filan cagırırdıkkaydirigubbakcemile3

evet bende agustos annelerindenim açılın ben geldim
Hoşgeldin canım a.s.
BABYMOM, canım yaa ben senin neden resimlerini göremiyorum..? Sonuçta arkadaş listendeyim ama sadece 1 albüm ve içinde 1 tane bebeklik foton gözüküyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…