evet bende agustos annelerindenim açılın ben geldim
evris kilo konusunda biseyim yok yani dra gittigimde 59.750 cıktım ilk kontrolumde 58dim ama sonradan 60a yaklasmıstım su hastaneye yattıgım donemde kilo kaybettim simdi ancak toparlamısım ama bundan sonra alırım sanırım agzımda bos durmuyo evde habire aklım yemeklerde hareketsizlik ve fazla uykuda var napcam bilmem.
arkadaşlar az önce dehşet birkaç dakika yaşadım..bu ara sürekli nefes darlığı yaşıyorum..bazen boğulacakmış gibi bile hissediyorum..biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim hazır öğlen arası olmuşken..neyse çıktım eşim aradı ben chiccoya gidiyorum sen de gel diye.neyse yürümeye başladım.tam ışıklarda eşimi gördüm..kırmızı ışıkta yakalayıp bineyim dedim.koştum ama beni görmedi.devam edip maüğaznın önünde durdu nefes nefese yetiştim on a.yazık çok üzüldü..sonra mağzada bir kaç bir şeye bakmıştık ki nasıl bir ağrı girdi sol kasığıma yığılıp kalıyordum neredeyse..bebişim gidiyor sandım..ateşim çıktı terledi falan..eşim arabaya oturttu beni..sonra geçti..şimdi işyerindeyim ama çok korktum..siz siz olun benim gibi cahil cahil koşmayın..sabah bir de yolda 8-9 aylık hamile bir kadın görüp kalem topuk giymiş diye kızmıştım içimden..ya Rabbim al sana dedi.
arkadaşlar az önce dehşet birkaç dakika yaşadım..bu ara sürekli nefes darlığı yaşıyorum..bazen boğulacakmış gibi bile hissediyorum..biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim hazır öğlen arası olmuşken..neyse çıktım eşim aradı ben chiccoya gidiyorum sen de gel diye.neyse yürümeye başladım.tam ışıklarda eşimi gördüm..kırmızı ışıkta yakalayıp bineyim dedim.koştum ama beni görmedi.devam edip maüğaznın önünde durdu nefes nefese yetiştim on a.yazık çok üzüldü..sonra mağzada bir kaç bir şeye bakmıştık ki nasıl bir ağrı girdi sol kasığıma yığılıp kalıyordum neredeyse..bebişim gidiyor sandım..ateşim çıktı terledi falan..eşim arabaya oturttu beni..sonra geçti..şimdi işyerindeyim ama çok korktum..siz siz olun benim gibi cahil cahil koşmayın..sabah bir de yolda 8-9 aylık hamile bir kadın görüp kalem topuk giymiş diye kızmıştım içimden..ya Rabbim al sana dedi.
bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı?
petrik ne oldu biseymi kacırdım niye gecmis olsun diolar sana
bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı?
işte batman küçük olunca..kısa zamanlarda kısa mesafelerde bir sürü şey yaşabiliyorsun..ben de anlamadım.rüzgar gibi geçti..ama nasıl korktum..kendimi düşündüğüm yok bebişim de bebişimHangi arada derede yasadın bu kadar seyı sen yaaa... korkma ani hareketlerde giriyor ya kramp, zorlamıssın kendını ondan ole olmustur.. kıyamam sana yaaa
amanııın kuzuuuummm..dikkat et kendine...hepimiz dikkat edelim gerçi doğru diyon...ben bazen unutuveriyom hamile olduğumu..yaparım beceririm diyveriyorum...
Petriğim geçmiş olsun canım, elbette olamayacak.. Gönlünü ferak tut sen.. yerimsenibenönemli birşey yok canım, 2005 de gögsümde zararsız bi kist aldırmıştım kontrole gidicm haftaya, süt bezeleri oluşurken tekrar kist çıkar diye korktum biraz okdar , olmayacak inşallah hayırlısıyla :dance:
dide korkma canım ani hareket yapınca bende de ağrı oluyor, işyerinde kapı çalınca hızla kalkıyorum masadan ozman kramp girer gibi ağrı yapıyor sonra geçiyor
flawlessd sende girmiyorsun uzun zamandır.şimdi aşagıda burda oldugunu görünce farkettım.ee gıttınmı doktora bebişin nasıl büyümüşmü
merhaba,
uzun zamandır okuyarak takip ediyorumhepinizi tanıdım gerçektende. çok iyi insanlar var ağustos anneleri arasında. ben 21 şubatta gittim en son ikili teste.
bebiş iyiymiş büyümüş doktor kıza benzettim dedi. kızlar erkege dönebiliyor diye yazmak istemedim. birdaha 21 martta gidicem çook var yanı . ayda 1 çağırıyo merak ediyorum ama tek doktor takip etmek istiyorum. o yüzden sabredicez. sağol ilgilendiğin için .
bundan sonra daha çok yazmaya çalışırım . mutlu günler... kaydirigubbakcemile2
Merhaba canııımmm a.s.merhaba,
uzun zamandır okuyarak takip ediyorumhepinizi tanıdım gerçektende. çok iyi insanlar var ağustos anneleri arasında. ben 21 şubatta gittim en son ikili teste.
bebiş iyiymiş büyümüş doktor kıza benzettim dedi. kızlar erkege dönebiliyor diye yazmak istemedim. birdaha 21 martta gidicem çook var yanı . ayda 1 çağırıyo merak ediyorum ama tek doktor takip etmek istiyorum. o yüzden sabredicez. sağol ilgilendiğin için .
bundan sonra daha çok yazmaya çalışırım . mutlu günler... kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?