2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Amaaan Dide, bende yapıyorum öyle fevri hareketler, eşin de çok korkmuştur.

Evriş, peki sen sezeryan mı yapmak durumundasın, göbeğinde kesik olduğu için..Sezeryan normal doğum konusunu hiiiç açmıyorum daha çok erken ama merak ettim...

Bu arada 3'lü test için tavsiyelerinize teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi yaptırmak hiiiiiç istemiyorum ama düşünücem yine de.

YA VARYA SANA OYLE KIZDIMKI YAZINI KINLE OKUDUM AŞKOLSUN BITANEM YA BEBİŞİNİ AZ DÜŞÜN BENDEDE NEFES DARLIGI VAR BENDE KOLAY NEFES ALAMIYORUM AMA DIKKAT ETMEK LAZIM BAK HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BIDAHA DUYMAMAYIMklava:klava:klava:

Evet Telkırma.. Ben sezeryan olacagım.. miyom amelıyatı oldugum ıcın iç dikişlerimmden dolayı sezeryan olmam gerekıyor.:)) Benim daha bebiş olmadan once belliydi durumum.

Hoşgeldin arkadasım, güzel düşüncelerin için tesekkur ederim, samimi yaklaşımın için de.. yazarsan seviniriz tabiki.. Allaha emanet olun bebişinle.

merhaba,
sızler bızden daha tecrubelı oldugunuz ıcın bısıy sormak ıstedım yardımcı olurmusunuz
kakao yagı alırken şu sıvı seklınde olanlardan mı almamaız gerekıo yoksa yazın bronzlasmak ıcın kullanılan krem gıbı olanlardan mı almalıyız.
bılgılendırırsenız sevınırım.sımdıden teskkurler

Sıvı seklınde olandan alman gerek.. dıgerının ıcınde koruyucu maddeler mevcut.. o sakıncalı su an.. çünkü düzenli kullanacaksın.

tamam canım kızma..nefes darlığı ben de yeni yeni başladı..ne kadar derin nefes alsam da nafile..sen doktoruna sordun mu? gerçi doğal bir durumdur

evriş açıklamış zaten ama ben de bir şey eklemek isterim..yağlı bir sıvı olduğu için sivilce yapabiliyor.ben hiç yaşamazdım sivilce sorunu ama kakao yağı yaptı.

hoşgeldin flawlessd hayırlı olsun bebişin, güzel düşüncelerin için saol gel arada yaz arayı uzatma

saolun keops, iremcim, didecim, Rabbim koruyor bebişlerimizi, içimizdeki mucizemizi

evet bende agustos annelerindenim açılın ben geldim

canımmmmm hoşgeldina.s kadınlar kulubüne. biliyorsunki ben aralık 2008 annesiydim:CüvCüv: hamiş olduğunu duyuncada çok ama çok sevindim. umarım burda güzel sohbetler güzel bilgiler edinip hoş vakit geçirirsin.hihoyyyt

arkadaşlar hepinizin bebeği hayırlı uğurlu olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. :Saruboceq:Şeniz

kızlar az önce annemle konuştum , onu kırdım galiba
annem şuan urfada anneanneme bakıyor, bebeğimde ilk torunu olacak çok hevesli
patiska almış kundak yaptıracakmış, ben bebeğimi kundaklamicam dedim, kızdı hevesini kırmışım, kundaklamayınca bacağı kolu yamuk olurmuş, beli ağrırmış bebeğin off çıldırcam kaldımı kundak, urfada adetmiş bebek bohçası hazırlanırmış kundaksız olmazmış, sonra dedim tmm yaptır ama kullanmayınca kızmayacaksın ays çok gerdi beni.... doğum yapınca annem gelecek kayınvalidemde gelecek 2 si biyandan çıldırtacaklar, biriniz gelin 1 hafta kalın diğeriniz sonra gelin desem nöbetleşe kalın desem kaynanam küser kesin offf offff akıl verin bana nolurr

Tesekkur ederız arkadasım.. saolasın güzel dileklerin için.

evriş açıklamış zaten ama ben de bir şey eklemek isterim..yağlı bir sıvı olduğu için sivilce yapabiliyor.ben hiç yaşamazdım sivilce sorunu ama kakao yağı yaptı.

Evet kuzu.. bende de var.. ama ben bir tek yağla sınırlı kalmıyorum.. değiştiriyorum habire.. yine de mevcut tatlım.

Arkadaşlar,
Az önce işyerine bi bayan geldi. 3 aylık erkek bebeği varmış Bebeğin adı Ateşmiş....Aklıma siz geldiniz, Ateş koymak isteyenler geldi..Paylaştım sadece:)

merhaba kızlar geçmişe bakmadım hiç bugun dışarı cıkacağım zaten az sonra girip hemen rüyamı anlatayım dedim.rüyamda tam 7 temmuzda bebeğimi sezeryanla doğuruyordum ancak ben hatırlamıyorum hiç bana cevremdekiler anlatıyor guya ama bebeğin benim olduğunu biliyorum.beyaz tenlı tombik kara gözlü kirpikleri epeyce uzun bir erkek doğurmusum.normalde 14 ağustos ama ben 7 temmuzda doğum yapmısım.bebeğimin doğru dürüst ne bezi ne kıyafeti var.kızıyorum eşime ve anneme bana aldırmadınız bak böyle olur işte diye.ben hala ciciler almaya başlamadım herkes kızıyor bana bande içten içten korkmuyor değilim.o yuzden evde bebeğime ait hiçbir sey yok.sanırım onun etkisiyle gördüm malum burda siz birsürü kıyafet almıssınız.heleki erviş ayakkabı bile alıyor şimdiden bayılıyorum ama cok seker o ayakkabılar.neyse işte böyle gördüm sizlerle paylaşmak istedim.

Vallahi ne desemm boşş.. durum vehamet, Allah yardımcın olsun, o kırılmasın bu kırılmasın dıye dıye sen un ufak olma da gerisi boş.

Senden daha kötüyüm düşün ben kaynanamla yaşıyorum bildiğiniz gibi benım annem gelıp kalamaz bıle kalsada bırının düşüncesı otekıne uymaz çatışma cıkar canım annem zaten hasta ve cok düşüncelı kaynanan işini bilir kızım ona karışma sakın annelık iç güdünle onu kırma dedı o 2 evlat buyutmus bır bıldıgını söylerse sana ters gelsede küsme ona dedı cnm bnm ama yanımda bıle kalamıcak kaynanacıgım sımdıden yolunu yaptı zaten anneme (bahriye hn. Sız zaten hastasınız bende calışıyorum zaten ablamla konustum pınar doğum yapınca o gelıcek 15 gun bebğe ve pınara ablam bakıcak dedı offffffffffffff offffffffffff

Aman sakın ha.. Bak ben bebekken annem kış bebeğiyim üşümeyeyim diye kundak yapmış. Ben kalçaçıkığı ile mücadele ettim sırf bu yüzden..Dr anneme -benim için- bu çocukta düzeltilebilir kalçaçıkığı vardıysa bile sen bunu kundakla yok ettin demişti. Bir dizi ameliyat falan geçirmişim. Bacaklarım alçılarda kalmış. Allahtan iyileştim bişeyim kalmadı.. Annene kibarca, doktorunun kesinlikle yasakladığını söyle, suçu başkasına at:)

kısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...

Hoşgeldin. hayırlı olsun bebişin.

helin hivda ve evrim, destekleriniz için teşekkür ederim. a.s.

bu gun hıc bısey MORELIMI BOZAMAZZZZZZZ hihoyyyt KIZIM OLUYO :dance: VARMI ÖTESİ:teytey:MUTLUYUM:sm_cool:HEMDE COOOKKKkaydirigubbakcemile3

Canım yaa çok sevindim. Ne güzel... Sağlıkla gelsin inşallah

Evrişim, şimdi buradaki arkadaşlara hava atmak gibi olmasın ama, benim de yürüyüşe ve bana eşlik edecek birine ihtiyacım var. Anlaşılan eşimin bna pek hayrı dokunmayacak. Birlikte yürüsek mi? Yoksa yalnız yürümeyi mi tercih edersin. "Yok fasulyem, ben yalnız daha verimli olurum" dersen anlarım. Problem olmaz..

evet bende agustos annelerindenim açılın ben geldim

Gel bakalım kelebelek.. Kelebek gibi kondun öyle mi? bizden çoğumuz öğrendi cinsiyeti bir ben kaldım neredeyse. Senin neyin olacakmış??

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :mymeka: :mymeka: Anlıyor musun dide? Hıh, işte öyle..

guzel hamislerim, sukur kavusturana, sabahtan beri canim cikti, belim koptu, daha yeni oturdum:)))
comely minnosun hayirli olsun, sekercik
sakaleyn cok sevindim canim bebisinin iyi olmasina..
yeni gelen hamisler hosgeldiniz...

Vallahi ne desemm boşş.. durum vehamet, Allah yardımcın olsun, o kırılmasın bu kırılmasın dıye dıye sen un ufak olma da gerisi boş.

ne yapayım evriş kırılırsa kırılsın deyip kaynanaya söylesem nöbetleşe kalın desemmi, daha çok var doguma şimdiden gerdiler beni, kaynanam iyidir de işine gelmeyen lafı duymamazlıktan gelebilir,

Pınar senin işinde zor be anam, Allah bize sabır versin, benim en nefret ettiğim şey başkasının işime karışmasıdır, annemle kaynamam bir olunca çıldırtcakları kesin

biliyorum telkırma, kundak ın zararlı oldugunu gelde anlat, doktor bilmez der ays aradıgıma pişman oldum gerildim çok karnım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…