arkadaşlar az önce dehşet birkaç dakika yaşadım..bu ara sürekli nefes darlığı yaşıyorum..bazen boğulacakmış gibi bile hissediyorum..biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim hazır öğlen arası olmuşken..neyse çıktım eşim aradı ben chiccoya gidiyorum sen de gel diye.neyse yürümeye başladım.tam ışıklarda eşimi gördüm..kırmızı ışıkta yakalayıp bineyim dedim.koştum ama beni görmedi.devam edip maüğaznın önünde durdu nefes nefese yetiştim on a.yazık çok üzüldü..sonra mağzada bir kaç bir şeye bakmıştık ki nasıl bir ağrı girdi sol kasığıma yığılıp kalıyordum neredeyse..bebişim gidiyor sandım..ateşim çıktı terledi falan..eşim arabaya oturttu beni..sonra geçti..şimdi işyerindeyim ama çok korktum..siz siz olun benim gibi cahil cahil koşmayın..sabah bir de yolda 8-9 aylık hamile bir kadın görüp kalem topuk giymiş diye kızmıştım içimden..ya Rabbim al sana dedi.
Amaaan Dide, bende yapıyorum öyle fevri hareketler, eşin de çok korkmuştur.
Evriş, peki sen sezeryan mı yapmak durumundasın, göbeğinde kesik olduğu için..Sezeryan normal doğum konusunu hiiiç açmıyorum daha çok erken ama merak ettim...
Bu arada 3'lü test için tavsiyelerinize teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi yaptırmak hiiiiiç istemiyorum ama düşünücem yine de.
merhaba,
uzun zamandır okuyarak takip ediyorumhepinizi tanıdım gerçektende. çok iyi insanlar var ağustos anneleri arasında. ben 21 şubatta gittim en son ikili teste.
bebiş iyiymiş büyümüş doktor kıza benzettim dedi. kızlar erkege dönebiliyor diye yazmak istemedim. birdaha 21 martta gidicem çook var yanı . ayda 1 çağırıyo merak ediyorum ama tek doktor takip etmek istiyorum. o yüzden sabredicez. sağol ilgilendiğin için .
bundan sonra daha çok yazmaya çalışırım . mutlu günler... kaydirigubbakcemile2
merhaba,
sızler bızden daha tecrubelı oldugunuz ıcın bısıy sormak ıstedım yardımcı olurmusunuz
kakao yagı alırken şu sıvı seklınde olanlardan mı almamaız gerekıo yoksa yazın bronzlasmak ıcın kullanılan krem gıbı olanlardan mı almalıyız.
bılgılendırırsenız sevınırım.sımdıden teskkurler
YA VARYA SANA OYLE KIZDIMKI YAZINI KINLE OKUDUM AŞKOLSUN BITANEM YA BEBİŞİNİ AZ DÜŞÜN BENDEDE NEFES DARLIGI VAR BENDE KOLAY NEFES ALAMIYORUM AMA DIKKAT ETMEK LAZIM BAK HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BIDAHA DUYMAMAYIMklava: klava: klava:
tamam tesekkur ederım cvbın için.guzel gunler..a.s.Sıvı seklınde olandan alman gerek.. dıgerının ıcınde koruyucu maddeler mevcut.. o sakıncalı su an.. çünkü düzenli kullanacaksın.
merhaba,
sızler bızden daha tecrubelı oldugunuz ıcın bısıy sormak ıstedım yardımcı olurmusunuz
kakao yagı alırken şu sıvı seklınde olanlardan mı almamaız gerekıo yoksa yazın bronzlasmak ıcın kullanılan krem gıbı olanlardan mı almalıyız.
bılgılendırırsenız sevınırım.sımdıden teskkurler
merhaba,
uzun zamandır okuyarak takip ediyorumhepinizi tanıdım gerçektende. çok iyi insanlar var ağustos anneleri arasında. ben 21 şubatta gittim en son ikili teste.
bebiş iyiymiş büyümüş doktor kıza benzettim dedi. kızlar erkege dönebiliyor diye yazmak istemedim. birdaha 21 martta gidicem çook var yanı . ayda 1 çağırıyo merak ediyorum ama tek doktor takip etmek istiyorum. o yüzden sabredicez. sağol ilgilendiğin için .
bundan sonra daha çok yazmaya çalışırım . mutlu günler... kaydirigubbakcemile2
irem petrik ilginiz için teşekkür ederim..petrik ben senin durumunu kaçırmışım yeni farkettim..güzel haberlerle dön inşallh.Allah bizi herzamankinden daha çok koruyor buna inanıyorum.üniversitede bir doçent hocamız derdiki ir bebeğin sağlıksız doğması için daha çok neden varken çoğu bebek sağlıklı doğar..nasıl mucizeler yaşıyoruz anlayalım
evet bende agustos annelerindenim açılın ben geldim
canımmmmm hoşgeldina.s kadınlar kulubüne. biliyorsunki ben aralık 2008 annesiydim:CüvCüv:hamiş olduğunu duyuncada çok ama çok sevindim. umarım burda güzel sohbetler güzel bilgiler edinip hoş vakit geçirirsin.hihoyyyt
arkadaşlar hepinizin bebeği hayırlı uğurlu olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. :Saruboceq:Şeniz
evriş açıklamış zaten ama ben de bir şey eklemek isterim..yağlı bir sıvı olduğu için sivilce yapabiliyor.ben hiç yaşamazdım sivilce sorunu ama kakao yağı yaptı.
kızlar az önce annemle konuştum , onu kırdım galiba
annem şuan urfada anneanneme bakıyor, bebeğimde ilk torunu olacak çok hevesli
patiska almış kundak yaptıracakmış, ben bebeğimi kundaklamicam dedim, kızdı hevesini kırmışım, kundaklamayınca bacağı kolu yamuk olurmuş, beli ağrırmış bebeğin off çıldırcam kaldımı kundak, urfada adetmiş bebek bohçası hazırlanırmış kundaksız olmazmış, sonra dedim tmm yaptır ama kullanmayınca kızmayacaksın ays çok gerdi beni.... doğum yapınca annem gelecek kayınvalidemde gelecek 2 si biyandan çıldırtacaklar, biriniz gelin 1 hafta kalın diğeriniz sonra gelin desem nöbetleşe kalın desem kaynanam küser kesin offf offff akıl verin bana nolurr
kızlar az önce annemle konuştum , onu kırdım galiba
annem şuan urfada anneanneme bakıyor, bebeğimde ilk torunu olacak çok hevesli
patiska almış kundak yaptıracakmış, ben bebeğimi kundaklamicam dedim, kızdı hevesini kırmışım, kundaklamayınca bacağı kolu yamuk olurmuş, beli ağrırmış bebeğin off çıldırcam kaldımı kundak, urfada adetmiş bebek bohçası hazırlanırmış kundaksız olmazmış, sonra dedim tmm yaptır ama kullanmayınca kızmayacaksın ays çok gerdi beni.... doğum yapınca annem gelecek kayınvalidemde gelecek 2 si biyandan çıldırtacaklar, biriniz gelin 1 hafta kalın diğeriniz sonra gelin desem nöbetleşe kalın desem kaynanam küser kesin offf offff akıl verin bana nolurr
kısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...
bu gun hıc bısey MORELIMI BOZAMAZZZZZZZ hihoyyyt KIZIM OLUYO :dance: VARMI ÖTESİ:teytey:MUTLUYUM:sm_cool:HEMDE COOOKKKkaydirigubbakcemile3
Yeniisi görünüyor babymm..
Bu arada ben bu kılo işine fena taktım.. hareketsızlıkten mı boyle oluyor anlamıyorum.. canım sıkkın biraz, 6 kılo yu devırdık.. havalar duzelse de yürüyüse cıksam, barı bacaklarımı sıklastırsam.. böyle olmak ta ıyı değil ki((
evet bende agustos annelerindenim açılın ben geldim
arkadaşlar az önce dehşet birkaç dakika yaşadım..bu ara sürekli nefes darlığı yaşıyorum..bazen boğulacakmış gibi bile hissediyorum..biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim hazır öğlen arası olmuşken..neyse çıktım eşim aradı ben chiccoya gidiyorum sen de gel diye.neyse yürümeye başladım.tam ışıklarda eşimi gördüm..kırmızı ışıkta yakalayıp bineyim dedim.koştum ama beni görmedi.devam edip maüğaznın önünde durdu nefes nefese yetiştim on a.yazık çok üzüldü..sonra mağzada bir kaç bir şeye bakmıştık ki nasıl bir ağrı girdi sol kasığıma yığılıp kalıyordum neredeyse..bebişim gidiyor sandım..ateşim çıktı terledi falan..eşim arabaya oturttu beni..sonra geçti..şimdi işyerindeyim ama çok korktum..siz siz olun benim gibi cahil cahil koşmayın..sabah bir de yolda 8-9 aylık hamile bir kadın görüp kalem topuk giymiş diye kızmıştım içimden..ya Rabbim al sana dedi.
Vallahi ne desemm boşş.. durum vehamet, Allah yardımcın olsun, o kırılmasın bu kırılmasın dıye dıye sen un ufak olma da gerisi boş.
Senden daha kötüyüm düşün ben kaynanamla yaşıyorum bildiğiniz gibi benım annem gelıp kalamaz bıle kalsada bırının düşüncesı otekıne uymaz çatışma cıkar canım annem zaten hasta ve cok düşüncelı kaynanan işini bilir kızım ona karışma sakın annelık iç güdünle onu kırma dedı o 2 evlat buyutmus bır bıldıgını söylerse sana ters gelsede küsme ona dedı cnm bnm ama yanımda bıle kalamıcak kaynanacıgım sımdıden yolunu yaptı zaten anneme (bahriye hn. Sız zaten hastasınız bende calışıyorum zaten ablamla konustum pınar doğum yapınca o gelıcek 15 gun bebğe ve pınara ablam bakıcak dedı offffffffffffff offffffffffff
Aman sakın ha.. Bak ben bebekken annem kış bebeğiyim üşümeyeyim diye kundak yapmış. Ben kalçaçıkığı ile mücadele ettim sırf bu yüzden..Dr anneme -benim için- bu çocukta düzeltilebilir kalçaçıkığı vardıysa bile sen bunu kundakla yok ettin demişti. Bir dizi ameliyat falan geçirmişim. Bacaklarım alçılarda kalmış. Allahtan iyileştim bişeyim kalmadı.. Annene kibarca, doktorunun kesinlikle yasakladığını söyle, suçu başkasına at:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?