profil resmimi degistim ama eskisi gorunuyo sizde nasıl gorunuyo
Bütün anne kuşlar selam herkese... İyisiniz inşallah hepiniz ve bebişleriniz :)
aftabru, sonucuna çok sevindim, bak ne güzel oldu şimdi. :)
sakaleynmaster, canım gözün aydınnnn :)
comely, senin de gözün aydın canım :)
Yeni gelenler hoşgelmişler... Arada okuyup da atladığım kişiler varsa özrümü kabul etsinler. Okurken iyi haberlerini duyduklarıma maşallah, sonuç bekleyenlere inşallah demeyi, dua etmeyi unutmuyorum, bunu bilin yeter bence... :)
Anne kuşlar birkaç gecedir kalça kemiklerimde nasıl bir ağrı anlatamam, ağrıdan dolayı uykumdan uyanıyorum, öyle bir ağrı, normal sanırım...
Bir de yaklaşık 1 ay sonra yani 5. ayımızın sonuna doğru renkli doppler (ayrıntılı ultrason) için randevu aldım. 280 lira bu muayene. Sizlerden de randevu alan var mı acaba? Fiyatlar hep böyle mi merak ettim de...
Merhaba kısslar,
2 gündür giremedim sizi takip edemedim. Umarım siz de bebişleriniz de çook iyidir.
Benim biraz moralim bozuldu. İdrar yolları enfeksiyonun da iltihap olmasından endişelenip idrar kültürü yaptırmamı istemiştim drum bilmiyorum hatırlıyor msusunuz?
Şimdi drumla konuştum yüksek oranda üreme varmış idrarım da hemen ilaç tedavisi dedi. Bilmiyorum ilaç ismi yazmak doğru mu ama 500 mglık Zinnat verdi. Gebelik kategorisi B imiş. Gebelikte kullanımında fetüs üzerinde zararlı etkileri görülmemiş ama her ilaçta olduğu gibi ilk aylarda dikkatli kullanılmalı demiş.. Off ya çok canım sıkıldı. Hiç antibiyoritk kullanmak istemiyorum ama kısslar başka yapabileceğim bişey var mı?:sm_confused::sm_confused:
Evrişim, senin engin bilgine ihtiyacım var canım... Bitkisel bir yolla tedavi edilebilir mi?
ONEMLİİİİİİİİİİİ : Kızlar bu sorunun da kısmen cevabı olabilir bilmiyorum ama bir kulak verin.
Şimdi dr bana dedi ki bir sonraki kan ve idrar testi için ( 3 hafta sonra yaptırtacağım)
ara idrarı diye bir tabir varmış, idrarın ilkini ve sonunu boşa akıtıp aradaki kısmı kaba doldurmak gerekiyormuş ve de idrarı vereceğin gün vajinaya tampon koyup öyle ver idrarını dedi. Eğer tampon koymazsak vajinadaki bütün ifrazat da idrara karışıp sonucun yanıltıcı olmasını enfeksiyon varmış gibi görünmesini sağlayabilir ve yanlış tedaviye yönlendirebilirmiş. Aklınızda olsun... Belki Gizze durumun böyle olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?