2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oh güzel haberler var bugun.
sakalynmaster,
tebrik ederim canım gözün aydın.

comely,
seninde gözün aydın kızına bol bol ciciler alırsın artık.sevincine diyecek yok maşallah.

profil resmimi degistim ama eskisi gorunuyo sizde nasıl gorunuyo

değişmiş. bunda da çok hoşsun. bence hamilelik senin yüzüne nur getirmiş. benimki neden öle olmuyor ki? ben çökmüş gibi görünüyorum.
ayrıca cicilerime iltafat eden tüm arkadaşlara teşekkürler. kız anneleri bir süre sonra kızlarıyla kuma gibi olurlarmış. ben NAZ daha doğmadan kıskanmaya başladım. ne de olsa herkes ona alacak diye gittim kendime aldım bişeyler.

Petrikimm.. ne anneni ne de kayınvalıdenı tanımadıgım ıcın birsey dıyemıyorum be yavrum.. ama sen zararlı cıkma da ne yaparsın mübah.. bence en onemlı sey kısının kendı kuzuru.. gerısı benım ıcın onemlı değil acıkcası.

Burcucumm seve seve.. neden olmasın, yalnıs yurumeyı ben de sevmem.. ozellıkle gunduz yurursek, senın zamanına baglı tabıkı bu durum.. seve seve yürürüz. Aksamları eşim asla yalnız kalmaktan hoşlanmıyor çünkü :))

Noracım sağol petrikim evet aslında bır araya cok fazla getırmemek lazım onlarıkı ne kadar uzak olursan bırlesınce o kadar tatlı oluyosun ya işde

didecim canım cok uzuldum lutfen biDAha kosma. bize yuruyus yararlı kosmak deil canım . cok sukur bisey olmamıs icim rahatladı.cok gecmis olsun

tazecik ..bir çıksın senin nickine ilham veren o sebze bir tencere yemezsem ne olayım...

Eklentiler

• $cutekiss.gif
    13,4 KB · Görüntüleme: 74
Bütün anne kuşlar selam herkese... İyisiniz inşallah hepiniz ve bebişleriniz :)

aftabru, sonucuna çok sevindim, bak ne güzel oldu şimdi. :)

sakaleynmaster, canım gözün aydınnnn :)

comely, senin de gözün aydın canım :)

Yeni gelenler hoşgelmişler... Arada okuyup da atladığım kişiler varsa özrümü kabul etsinler. Okurken iyi haberlerini duyduklarıma maşallah, sonuç bekleyenlere inşallah demeyi, dua etmeyi unutmuyorum, bunu bilin yeter bence... :)

Anne kuşlar birkaç gecedir kalça kemiklerimde nasıl bir ağrı anlatamam, ağrıdan dolayı uykumdan uyanıyorum, öyle bir ağrı, normal sanırım...

Bir de yaklaşık 1 ay sonra yani 5. ayımızın sonuna doğru renkli doppler (ayrıntılı ultrason) için randevu aldım. 280 lira bu muayene. Sizlerden de randevu alan var mı acaba? Fiyatlar hep böyle mi merak ettim de...

kıslar hepinize çok teşekkür ederim....dr dan geldm kendi dr ma gidemedim 1 saatlik yolu göze alamadım ama sabaha kadarda uyamadım...bebişim elini ayağı oynatıyo ay aklımadan nelr geçti..evet biliyorumö birçoğunuz kanama geçirdi ve ben çok evhamlıyım allahım nasıul dayanıyolar şifasını ver diye dualar ettim..akıntı oluyom dedim bazen sarı yoğun geliyo dedim alttan baktı sonra azcık iltihap var dedi..ama elyyle açtı usg ile bakmadı alttan çok korkttum bebişime bişi olur diye...progestan verdi günde 3 kes ama 4 aydan sonra etki ediyomuki????birde fitil verdi 1 hafta sonra kullancam onu ...işte böle bebişimin suyuda iimiş..yaaaaaaaaaa banane herkes öğrendi dr belli olmas dedi daha var dedi alla alla anlamadım ben bu işten bişi..10 gün sonra 3lü için çağırdı ...

irem34 cnm saolasın cvp için....sağ tarafta ağrı çok normal bebişş büyümesi hiç takma bu bendede var..kaan kocatepe nin sayfasında okumuştum ben..normal yane ..zaten uzanınca geçiyordur aykta fazla kalma

kizlar siz anlattikca cok dikkatimi cekiyor tr'de hersey ne kadar para tuzagi ve pahali, dopleri 2'lisi 3'lusu amniosu, sanki cocuk dogurmuyoruz araba aliyoruz taksitle anasini satiim....

3k1m merhaba..benim de kalça ağrıların bana çok çektirdiler..çok ağlattılar beni.şimdi yavaş yavaş azaldılar..magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum..dopplere de ense kalınlığı ölçümü için girmiştim bazı iç organlarına da bakılmıştı zıpırımın.ama hiç bir ücret ödemedik.

Merhaba kısslar,

2 gündür giremedim sizi takip edemedim. Umarım siz de bebişleriniz de çook iyidir.

Benim biraz moralim bozuldu. İdrar yolları enfeksiyonun da iltihap olmasından endişelenip idrar kültürü yaptırmamı istemiştim drum bilmiyorum hatırlıyor msusunuz?
Şimdi drumla konuştum yüksek oranda üreme varmış idrarım da hemen ilaç tedavisi dedi. Bilmiyorum ilaç ismi yazmak doğru mu ama 500 mglık Zinnat verdi. Gebelik kategorisi B imiş. Gebelikte kullanımında fetüs üzerinde zararlı etkileri görülmemiş ama her ilaçta olduğu gibi ilk aylarda dikkatli kullanılmalı demiş.. Off ya çok canım sıkıldı. Hiç antibiyoritk kullanmak istemiyorum ama kısslar başka yapabileceğim bişey var mı?:sm_confused::sm_confused:

Evrişim, senin engin bilgine ihtiyacım var canım... Bitkisel bir yolla tedavi edilebilir mi?

bana da kalsiyum verdi dr bu sefer ama bu ağrılar bir anda ortaya çıktı. Akşamları uyumak kabus gibi bir hal aldı. Yanlış anlaşılmasın şikayetçi asla değpilim. Elhamdülillah, annelik bu tabi zorlukları olacak ve severek katlanıyorum.

Norraa, öyle ya, bana da pahalı geliyor... Dr. özel görüntüleme merkezinde olmasını istiyor yoksa devlet hastanesine de gidebilirim ama dr. benim dediğim yerde yapılmazsa sorumluluk kabul etmem diyor. Çünkü işin ehli yapmalı bu ultrasonu ve benim tanıdığım işin ehli kişilere güvenirim diyor. Kendince haklı .... ama ... işte...

ONEMLİİİİİİİİİİİ : Kızlar bu sorunun da kısmen cevabı olabilir bilmiyorum ama bir kulak verin.

Şimdi dr bana dedi ki bir sonraki kan ve idrar testi için ( 3 hafta sonra yaptırtacağım)
ara idrarı diye bir tabir varmış, idrarın ilkini ve sonunu boşa akıtıp aradaki kısmı kaba doldurmak gerekiyormuş ve de idrarı vereceğin gün vajinaya tampon koyup öyle ver idrarını dedi. Eğer tampon koymazsak vajinadaki bütün ifrazat da idrara karışıp sonucun yanıltıcı olmasını enfeksiyon varmış gibi görünmesini sağlayabilir ve yanlış tedaviye yönlendirebilirmiş. Aklınızda olsun... Belki Gizze durumun böyle olabilir mi acaba?

evet evriş dediğin doğru önemli olan huzur eşime söyledim annesiyle o konuşacak
bizim 2 şubemiz kapandı carileri bana kaldı işlerim çok ben çıkıyorum
yarın görüşürüz

arkadaşlar bu haftasonu üçlü yaptıracağım gerekirmi gerekmezmi sohbetinin üstüne iyi gitmedi ama:)))
ben ikili yaptırmadım ve yaşım 35 yinede yaptırmak istediğimden emin değilim tabi oda ayrı konu ankarada özel doktora gidiyorum muayene ücreti doğal olarak artı tetkik içinde 74 tl bir lab. dan aldığım ücret malum sinop ili bu testlerden muaf anti testci doktorlarımız var belkide haklılar bilmiyorum burda hiçbir hamilenin kafası karışmıyor neyse kiloo mevzuuna gelince ben kabızlık ve hazımsızlık sorunlarına bağlıyorum olayı neden bağlıyorum derseniz ben elevit ve ferro kullanıyordum da sonra ikinci doktorun önerisiyle bıraktım ya sonra birden bire hiçbirşeyin içine giemeyen vücudum eski haline döndü hastanede yatarak kaybettiğim kiloları saymazsak 67 bile başladım şu anda 68 kiloyum halada hamile kıyafeti almadım zaten istesemde burda bulma şansım yokda yinede ankaradan bakınacağım
tabi bulantılarım geçtiğinden bu yana adam gibi beslenmeminde etkisi olmuştur ekmek peynir beni bozmuştu bir ara hatırlamak bile fena o günleri hareketsizlik bendede had safhada özelliklede havalar soğuk olunca korkuyorum akşamlarıda devrilmekten alıkoyamıyorum kendimi yürümek lazım spor yapmak lazım ama olmuyor((((((((
sakaleyncim gözünaydın sonucunu alınca bir gözünaydında o zaman gelecek
petrikcim anneni üzme kırma tamam de zaten ilk günü atlat sonra zor yaparsınız kundağı gerçektende bencede hiç gerek yok arkadaşım doğum yaptığında ilk gün kafası şişmişti şapkada küçük gelince sıktı
bebeğin kafasından şapkasını çıkardık o oldu ki birdaha şapka takamadık her seferinde bağırdı alışmadık kafada şapka durmaz hesabı alışmadık totoda kundak olmaz deyip içinden çıkabilirsin sanki:)))

veee benim bebeğimin adı DENİZ ikinci isim arıyorum hem tercih şansı olsun diye hemde deniz gibi hem kız hemde erkek ismi olarak kullanılan isimlerin yanına cinsiyeti belli eden isimler konulması iyi oluyormuş birde isim bilimi var akrofonoloji deniyor bir ara ilgimi çekmişti isimlerdeki harflerin insanların üzerindeki etkisini inceliyor kızım olsaydı deniz naz aklımdan geçiyordu ama erkek olunca belki deniz can belkide başka ama ateş demir kuzey teoman burçin ve tabiki naz güzel isimler bencede ancakkk nazancım şu ahsen ve ahu bana hoş gelmedi bilemiyorum artıkkk:))) benim adımda damla eşimde damla-deniz hoş olur diye düşünmüştü banada hoş geldi

çok uzun oldu farkındayım ama içimi bir seferde dökeyim dedim biriktirmişimmm bu akşam yola çıkıyorum pazartesiye kadar yokum sağlıkla sevgiyle kalın bebeklerinize ve kendinize iyi bakın

Sağol canım ya ama öncelikle temizlenmemi sonra da özellikle orta idrarımı vermem gerektiği konusunda uyarmışlardı ben de öyle yaptım benneyaptımkibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…