2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Gizzem.. en yakın dostum aynı durumdan muzdarıp ve bızden 7 hafta gerıde hamılelıkte. Şimdi tatlım; eger kı ılacını kullanmazsan bu durum daha da ılerleyıp bebeğinin sağlıgını tehlıkeye atmaya baslayacaktır,yasanan sonucları var, burada yazmak ıstemıyorum o yüzden ılacını muhakkak kullanmalısın. İlacı ıcerken zorlanırsan recele yada bala bulayıp ıcebılırsın, ılacın kokusu bıraz kotu ımıs.

Bir de bizler 3 lıtre su ıcıyorsak sen 3.5 lıtre ıcmelısın, burada amaç mesanedeki idrarının degısmesını saglamak, asla idrarını tutma Gizze.. mıkroplar ıyıce ürüyor o zaman.Bebegının saglıgı ıcın ılacını ıcmen gerek kuzum.. bitkisel yolla bunun çözümü yok.

gizze geçmiş olsun, bende sürekli oluyoe enfeksiyon 12. haftamda antibiyotik kullandım kullanman lazım demişti doktorum, onun dışında bol bol su iç idrar sıkışmadan wcye git, idararını hiç tutma, mesaneyi tamamen boşaltmaya çalış, otururken biraz öne eğil tamamen boşalıyor...1 yıldır uğraşıyorum enfeksiyonla ama benim problem böbrekten kaynaklanıyor ... tekrar geçmiş olsun

[COLOR="DarkOrang

[B][SIZE="2"]arkadaşlar hepinizin bebeği hayırlı uğurlu olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. :Saruboceq:Şeniz

amiiin..çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...

canım sıkma canını...dr.a tembihle önceden...yanlarında söylesin böyle şeylerin çok kötü sonuçlar doğurabileceğini...

hayırdır inşallah...rüya bu..biçok şeyden etkilenmiş olabilirsin...bilinçaltı..rüyaların hepsi gerçek olsaydı yandıydık...tabiki o kadar az bi zaman kalıncaya kadar hazırlıklı olmamızda fayda var...

bak bişey yokmuş minikte..dinlen bol bol..dr.verdiğine göre vardır muhakkak bi bildiği...geçmiş olsun...

değil mi ya mercimekim :)

Bu arada geçtiğimiz 2-3 gün epey kötüydüm moralim pek bozuldu düşüncesiz birisine ve hep ağladım, başım çatlayacak gibi ağrıdı... Evet umursamamak lazım biliyorum ama hassasım işte bu ara malumm... Şimdi daha iyiyim ama baş ağrısı sabit kaldı öyle dünden beri O yüzden çlıkıyorum kızlar, imkan olunca gene girerim... Öpüyorum sizi ve bebişlerinizi...

bence sen de al bir kaç parça kıyafet ya da aksesuar... bak kabus bile görmüşsün. hem insan daha bi gaza geliyor, çok hoş bir duygu.

OHHHH SEYF-İ SEFA YAPIN BAKALIM. EVLERİNİZ YAKIN MI Kİ?

Öhhööö!Çok üzgünüm çoook

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Comely boşuna pembe göbek demiyormuş arkadaşlar sana bak. Çok sevindim canım. Gözün aydın. Darısı başımızadelikafadulden

Kızlar ben çok fena şifayı kaptımsenağlamaBurnum, gözüm, yüzümdeki bilimum deliklerden sular akıyor. Nefes alamıyorum. Garibim bebiş ben hapşurdukça zıplamaktan sersem oldusenağlamaAma bu arada sağlık ocağından aradılar beni, gel bebeğinin kalp atışlarını dinleyelim dedilerhihoyyytÇok heveslendim ama takatim yok gidecek. Okuldan izin aldım yatıyorum evde:a015:

bence sen de al bir kaç parça kıyafet ya da aksesuar... bak kabus bile görmüşsün. hem insan daha bi gaza geliyor, çok hoş bir duygu.

Hmmm şöle soyleyeyım.. aramızda mınık bır sokak var.. :))))

Atom karısımından yapıp ıcmeye baslasana be yavrum.. bekledıgın kabahat, kiviye cok yüklen, cok da su tüket..

Kızlar sabah 3 lü için dr.dayım...çok özledim sıpamı...inşallah annesini üzmez..sağlıklı olduğunu öğrenirim...ordan da kuaför planlarım var..
gelince yazarım..hepiniz öpüldünüz...

tazecik ..bir çıksın senin nickine ilham veren o sebze bir tencere yemezsem ne olayım...

didecim öyle dedin de, sabah anneme dedim ki; "taze bakla çıkmış, 1-2 hafta daha geçsin de, alalım yapalım" dedim. Annem de bakladan zehirlenenlerin çok olduğunu söyledi. Çok çabuk toksin üretirmiş bakla. Şaşırdım. Yani tazecik alıp, aynı gün pişirip 1 tabak yiyebileceğime kanaat getirdik. Ama üzüldüm ben taze baklayı da çok severim. Dereotlu, taze soğanlı, üstüne de yoğurt....

Efet şekerim :)

Canım yaa, kıyamam sana.. Bolca meyve ye, bir de tavuk suyuna çorbayı öneririm. Soğuk algınlığına birebir..

Evet o tavuk suyu bana da cok ıyı gelmıstı, içine bol karabıber atınca da adamı dinçleştiriyor..

Tazebakla konusunda.. bende duymustum, annen cok haklı, su sıpaları dogurana kadar takla atalım da.. sonrası Allahh buyuk..

Aklınızın bir köşesinde olsun bu ot; lütfen okuyun.

ASLAN PENÇESİ

Aslan pençesi bütün olarak çiçeklenme zamanı toplanır,çiçeklenme zamanından sonra sadece yaprakları toplanır ve gölgede kurutulur.

Sadece adet sorunları için değil beyaz akıntı,karın ağrıları,menapoz dönemindeki stres için de faydalıdır.

Civanperçemiyle ile birlikte kullanıldığında ergenlik çağına giren genç kızlarda adet görmeyi kolaylaştırır.

Aslan pençesi büzücü özelliğe sahiptir.Çabuk iyilşme sağlar.Diüretik ve kalp güçlendirici olarak kullanılır.İltihaplı yaraları iyileştirir.

Diş çektirdikten sonra yaranın çabuk iyileşmesi için aslan pençesiyle ağız çalkalanır.

Kas zayıflığında ve kansızlık için kullanılabilir.

Doğum sonrası yaralanmalar,lohusa dönemindeki halsizlik için ve düşük yapma ihtimali hallerinde rahimi ve cenini kuvvetlendirmek için aslan pençesi çok yardımcı olur.

Bu durumdaki kadınlar hamileliğin 3. ayından itibaren aslan pençesi çayı içmelidirler.

Bütün kadın hastalıkları için faydalıdır.Çoban çantası otuyla beraber kullanıldığında rahim sarkması ve fıtığında bile yardımcı olur.Bu durumlarda taze bitkiden yapılmış 4 bardak çay gün boyu yudumlanarak içilmelidir.Ayrıca hasta bölgeye çoban çantası tentürüyle masaj yapılır,civanperçemi çayıyla (bir banyo için 100 gr civanperçemi) oturma banyosu yapılır.(haftada 3 kez)

Atalarımız bitkiyi dahili ve harici yaralar,sara ve fıtık için de kullanmışlar.

Eski bir bitki kitabında diyor ki:Birisi hastalandığında,genç olsun ya da yaşlı,2 avuç dolusu aslan pençesini- katı yumurta haşlama süresi kadar- haşlasın ve bu suyu içsin.

Günümüzde bitki tekrar hak ettiği yeri almaktadır.Herbalist Abbe Kuenzle bitkinin değerini şöyle anlatır:"Eğer kadınlar bu bitkiyi hastalıklarından önce ya da hastalıkları sırasında içselerdi,bütün iltihapları,ateşi,yanmayı,ülserleri ve fıtığı iyileştirdiğinden,yapılan ameliyatların 3 de 2 sine gerek kalmayacaktı

Bütün kadınlar çocuk sahibi olurken bu bitkiden faydalanmalıdır.Eğer bu bitkiyi bilselerdi pek çok çocuk annesiz ve kocalar dul kalmayacaktı.

Ezilip haricen uygulandığında yaraları,arı sokmalarını,böcek ısırmalarını,kesikleri iyileştirir.

İyi beslendikleri halde zayıf kaslara sahip çocuklar bu çayı içmeye devam ederlerse kuvvetlenirler.

Alchemilla alpine dağlarda yetişen, aslan pençesinin bir türüdür,yaraklarının altı gümüş rengindedir.Obezite de kullanılabilir.Günde 2-3 bardak çayı faydalıdır.

Diyabetikler bu çayı sık sık içmelidir.Zayıf çocuklar aslan pençesi banyosu veya daha iyisi gümüşi aslan pençesi banyosu yaparlarsa kuvvetlenirler.Bir banyo için 200 gr bitki kullanılır.

Bitki,çoban çantası ile beraber kas erimesinde kullanılır.

Bu değerli şifalı bitki MS hastalığında da kullanılır.Çayı içilir ve kalp bölgesi bu çayla yıkanırsa kalp kası hastalıklarında rahatlama sağlar.

KULLANIMI

Çayı: 1 bardak kaynar su ile 1 tepeleme çay kaşığı bitki demlenir.

Bitki Uygulamaları: Taze bitki yıkanır merdane yardımıyla ezilip hasta bölgeye uygulanır.

Banyo: 200 gr kuru veya 5-6 avuç taze bitki geceden soğuk suya konur,ertesi gün ılıtılır ve banyo suyuna ilave edilir.Banyo 20 dakika sürmelidir.

ALINTIDIR.

Gözünüzü seveyim, hiç bir bitki çayını düzenli ve de her gün tüketmeyin; ıhlamur hariç. Benim gibi bitki caylarına cok düşkünseniz eger, aralara zaman bırakın öyle tüketin, her gün aslan pencesi, her gün ekınezya, her gün baska bir cayı düzenli tüketmeyin.Lütfen bu durum aklınızdan cıkmasın.Adacayı bıle ıcebılırsınız ama haftada bır kereye mahsus.. bu ıhlamur harıc tum caylar ıcın gecerlıdır.

aman dide geçmisler olsun naptın sen. dikkat et kendine allah korusun.
ben hala aniden sirkette masamdan kalkıyorum bir hızlı hareketle yurumeye baslıyorum bir anda kasıklarıma agrı giryor hemen yavaslıyorum. unutyoruz hala hamile oludgumuzu.

flawlessd

bizi okuyon ama bişey yazmıyon...kimsin?necisin?niye yazmıyon?kötü bişey yok dimi?hamişmisin?

mercimek ya ajan gibisin senden ogrendim bende bakıyorum alta yabancı biri varmı diye:)) hoseldin flaw bu arada:)

teenagelik kokusu alıyorum bu üsluptan.( sonra toy denen arkadaş gibi yaparsa bir de)

:))))))))))

valla petrik cim zor bir durum ama kundak falan yani çokkkk gerilerde kaldı. evris in lafına benzer bir laf etcem yani soz konusu olan bebegin iyiligi saglıgı ise gerisi teferruat yani annem de olsa babamda olsa kibarca hayır deyip dogru bildigini yapmak gerek istiyorsa hazırlasın ama sen kullanmak istemioyrsan kullanma

comeelyyy kaynanan calısıyormu yani ne is yapıyorki yaslı değilmi ?? ay ne fena kadın yahuu B((

hiç merak etme aftabrucum benim oglumda kumam gibi . bana alınanı kıskanır her aksam ben en guzel koltuga oturuyormusum uçlu koltuga uzanıp kapıyormusum onu kıskanır lavaboya kalkarım hopp yerime yerlesir. benim canım dısardan yemek diyim isim vermiyim:) isteyince hemen alınıyormus o isteyince alınmıyormus mus da birsuur sey babasınla değil ama benle ugrasyıor kumam diyorum bende ona kızı erkegi yok yani:)))

canım ben randevumu aldım 19+3 de cektireceğim yani 25 mart carsamba ya gun aldım.

KIZLAR,
size bişey soracağım. ne alaka demeyin, merak ettim çok.
ne zaman regl oldunuz ilk olarak? kaç yaşınızdaydınız?
ben 14,5 yaşımda oldum da ... çok mu geç acaba?

selam cici anne adayları.yoktum 2gundur özledım fallaaaaa sizi .ayy gecmısıs okuyum dedım anam sitemı cok yavas yoksa benım pc mi anlamadım.oyuzden sadece ilk 5 sayfayı okudum.inşallah kötü bişe yoktur sadece güzel olayları kacırmısımdır

ohhh bi erkek daha.hayırlı olsun oğlususn canım kesinleşti artık
Dini isimlerden de, modern olucaz diye abuk sabuk isimlerden de haz etmiyorum.

canım bu sadece dini isimlerde söz konusu olmuyor ama modern yada herkezinkinden başka bı isim olsun die abuk sabuk isim koyanlardan hoşlanmıyorum.ben mesela MİNEL ismini cok begenmiştim hatta anlamıda hoşuma gitmişti cenneteki inci tanesı die.fakat Kuran da bı kelıme takısı oldugunu bugun net olarak öğrendım ve vazgectım.

canım panık yapma hemen korkunu cok iyyi anlıyorum.bılmıyorum hatırlıyormusun ama gecen ay bana aynısı omustu.ilk 3 ay kahverengı bı leke gelmeyen ben , pembemsı suppsulu bı leke gelmıstı ödüm kopmustu.ama doktora gıdınce herseyın normal oldugunu öğrendım ve cook rahatladım.emınım senınde öyledır.sanırım bebeklerımız artık yer degıstırıyorlar bundan yasıyoruz bunları.ama halka devam edıyorsa bı doktoruna danıs için rahat etsın :1hug:

tuanacım senı merak ettım ama sayfalar cok yavas okuyamıyorum geçmişi benneyaptımki nasıl oldun lekelenmen gectımı,doktora gıttınmı peki.bence hersey yolundadır ve bebegın iyyidir öpüyorum senı

mercimekim kullanıcısından alıntı
flawlessd

bizi okuyon ama bişey yazmıyon...kimsin?necisin?niye yazmıyon?kötü bişey yok dimi?Hamilemisin?

canım 2kere sordum 2sindede yanıt alamadım.valla hamileyim dedı listemıze bıle eklemıstım ozaman ama sonra kayboldu.sanıyorum bi kac haftadır yıne forumda ama ne yazıyor ne selam verıyor anlamadım valla :sm_confused:

Herkese selam,
benim doğumumda allah nasip ederse 2 ağustos 2009.şuan 18 hafta 4 günlüğüm.yazılarınızı okuyorum çok hoşuma gitti.hamielliğim şuan çok iyi gidiyor maşşalah oğluşum olucakmış.sizlere sorum kaç kilo aldınız.benim kilom biraz fazla sanırım 62 ile başladım şuan 70 im:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…