2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hoşgeldın canım aramıza.ohh sen baya büyüksün 18+4 maşşallah.oğluşunda hayırlı olsun.
buarada gercekten bıraz fazla kılo almıssın ama doktorun sana bı uyarı yapmadıysa normal olabılır.ben 77yle basladım ilk 3 ay 2.5 kılo verdım 3.aydan sonra almaya basladım suan 78.5um ve 4.5 aylık bebeşim(17+4) ben kılolu hamıle kaldım oyuzden bıraz dengelı kılo almam şart kafamçokkarıştı gercı kılo almıyım die yemekten asla kısmıyorum ama temennım bu yönde :)))

neyse kızlar benım şimdi cıkmam lazım,aksam belkı giremem ama yarın şölee etraflıca listeyi tekraradan güncellerım.
kızlar eger bırınıze zahmet olmıycaksa benım yoklugumda bebegının cinsiyetını ögrenen varsa yada listeye eklenmek isteyen bana özelden isimlerını yazıp yollarlarmı gercekten sayfalar cok yavas ve gecmısı okuyamıyorum.öpüyorum hepinizi

Ben gördükce atarımm sana kuzu.. umarım gözümden kacan olmas.Ama tabıkı haber alan sana atarsa daha saglıklı olur.

canım ben randevumu aldım 19+3 de cektireceğim yani 25 mart carsamba ya gun aldım.

benim de 20+6 oluyor 28 marta aldım ben de randevumu...
senin özel sigorta karşılıyor değil mi esracım. Sanırım öyleydi...

KIZLAR,
size bişey soracağım. ne alaka demeyin, merak ettim çok.
ne zaman regl oldunuz ilk olarak? kaç yaşınızdaydınız?
ben 14,5 yaşımda oldum da ... çok mu geç acaba?

ben de 13-14 yaşlarındaydım yanlış hatırlamıyorsam :uhm:

merhaba kızlar az geriden gelerek hepinize yazmaya çalıştım.
kızlar ben hiç bir testime para ödemedim .özel bir hastaneye gidiyorum.tek kuruş vermedim.

Pembe göbek.. hayırlı olsun prensesin.. gösün aydın. Ruyaların gercek oldu,ne gusel :))

Ay bır Sparta annesi daha.. Agustos annelerınde kız bebek aramak, samanlıkta ıgne aramaya benzıoo artık kaydirigubbakcemile3 Sonuclar da gusel cıkıcak Deryamm.. goreceksın bak.[/QUOTE]
sağol canım benim 1 ay önceden belliydide cinsiyet değişimi varmı diye sordum doktorda yok bak annsei pipisine diye gösterdi.bizmki hiç saklamdı sağolsun.
az kajlmış seninde kuzun gösterirse öğrenirsin annesi.doktoruna bir sorsana canım dikiş yerini
BİZDE SENİ SEVİYORUZ mutluluğunu paylaşıyoruz canım.tekrar gözün aydın olsun
evet bende agustos annelerindenim açılın ben geldim
açıldık canım gel hoş geldin.koca göbişlere çarpmadan gel canım.
kısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...
Amin canım sende hoş geldin.
sakalynmaster
gözünaydın canım eminim sonucunda iyi çıkacak canım
sağol inşallah canım.
Sakaleynmaster gözün aydın canım, merak ettik seni..
Kasıklardaki ağrılarını sordun mu? ne dedi doktorun?
sordum fıtık varmı diye muayene etti birde idrar yolu enfeksiyonu varmı diye tahlil yaptırdı yok temiz bebğin durşundan dedi .zaten doktora gideceğimiz gün geçti.kuzum itekliyormuş meğerse.
inşallah canım.Bu arada bende bekar kalma hayalindeydim hiç evlenmeyi düşünmüyordum eşime diyorum bazen benim niyetim yoktu nasıl oldu diye gülüyor eşim sen hep ben evlenmeyeceğim diye geziyordun der oda bana ama işte şimdi ikinci kuzuyu bekliyoruz canım kocişimle
NE YAPTIN SEN CANIM YA .ALLAH KORUMUŞ EMİN DAHA DİKKATLİ OLURSUN BUNDAN SONRA.klava:
HOŞ GELDİN CANIM.o senin güzel bakışından doğru olanı görmüşsün .BİZ BURDA KOCAMAN BİR AİLE OLDUK SENDE BU AİLEYE HOŞ GELDİN.

Sağol canım .bende iki hafta sonraya randevu aldım ama ücreti sadece 5 tl 5 tl de muayene ücreti

güzel hamişler hepinize selam,alıntılara bi cvp yazayımmm

gözünaydın canım.oğlun hayırlı olsun

sağol helincim bütün bebişlerimiz hayırlı olsunn

kısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...

amin banucum hayırlı olsun hoşgeldin

oyy oyy prensesini sevsinlerr hayırlıı olsun canımm hemen alışverişee çıkk kzı çocukları için süperr şeyler var yaa

sakaleyn ne mutlu ne güzel tüm sonuç bekleyenler hayırlı haberlerle gelin böyle

sağolasın canım.bende istemiyodum ama doktor istedi yaptırdım ikilimi medicanada 250 ytlye yaptırmıştım üçlümü avicennada 11 ytl yaptırdım tam bi uöurum var arada (

Evrişimm canımmm sağolasınn arkandan geliyoruzz izinde yürüyoruzzz kaydirigubbakcemile2

evet bende agustos annelerindenim açılın ben geldim

hoşgeldinde o nasıl geliş öle -tatlicadiarzu-

canım sana bi tavsiyem var ben uyguluyorum ayva çekirdeğini ufak bi kaba koy üzerine birazcık su dök bir gün beklet o jöle gibi oluyo onu yüzüne sür hergün ben sürüyorum geçirdi ve gerginleştirdi hemde bitksel bi zararı yok bi dene istersen

didecim okurken ben bile dehşete düştüm inan bende çok ama çok dikkat et lütfen ,geçen gün cam silerken bende böyle olmuştum sonra töbe ettim silmicem valla eski kadınlar nasıl iş yaparlarmış benim annem pazara çııkmış eve gelmiş sonra hastaneye beni doğurmaya gitmiş şaka gibi hiç canları kıymetli diilmiydi bunların anlamıyorumki :1no2:

hoşgeldin flawss yaz sende okumakla kalma buraya yazdıkça inan rahatlıyosun bu topik terapi gibi vallaaa Şeniz

petibör evrişim de yazmış sıvı alman gerek canım

ayy petrikk aynı dertten bende muzdaribim benim kayınvalidede kocişimin kundağını saklamışşş şok oldum kaç yıllıkkk ay ne desee oğluda bunu kullansınn,dedim yok valla anne kundakmıı kaldı ben kundaklamam çocuğumu ama sen onu bana ver ben oğluma hatıra saklarım kendi isterse çocuğuna kullansın kaydirigubbakcemile3 yani yıllar sonra gelin gelince dicemmki ona bu dedesinin kundağıı kullan ay ne komik yaa sırnaşık şey

ay kızlar sizin bu kaynana muhabettelrini okudukça katil olasım geliyooo vallahi ben yolumu yaptım ben kayınvalide ile aynı apt da oturmama rağmen dedim annem gelicek bir ay bende kalcakkk hiç anlamam valla yapamam annemsizz ben kaynanadan bişi istemeyem naz yapamam ama anneme neler neler yapcammm :CüvCüv:

KIZLAR,

canım ben 12 yalımda hastalandım sanırım o anne ile alakalı anneye çekermiş kızlar

kelebeğim sağol canımm

burko geçmiş olsun canım kesinlikle tavuk suyu çorbaa birebirr

emrem hoşgeldinn sende ben 71 le hamile kaldım 78 kiloyum yani sen bana göre manken gibisin kaydirigubbakcemile2

Geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler kızlar. Tavuk suyu çorbayı dün yapmıştım, iki gün bolca içtim. Üç gündür tükettiğim limon 1 kiloyu geçmiştir. Her sabah da ıhlamur içiyorum amabenneyaptımkiNeyse bakalım, ateş olmasın da, katlanacağız artık. Ben gideyim biraz daha yatayım bari. Yattıkça da mide yanmalarım geri geldi. Püfff sıkıntılı bir gün:çok üzgünüm:

ADAŞIM al bendende o kadar heryer esra doluydu bendede sınıfımda 3 tane akrabalar esra teyzekızı amcakızı vs hep aynı isim bende soyismimle çağırıldım hep bu yaşıma kadar bende alışkınım yani canım :))

birde kızlar nacizane bi fikir vermek istiyorum bu isim konusunda yani yanlış anlaşılmasın ama isimlerimiz ahirette çok önemli olucak ve bizler isimlerimizle çağırlıcaz sizde bu meseleyi etraflıca bi araştırın ve koymak isteğdiniz ismin yanına birde Kuranı Kerimde geçen ama elbetteki ANLAMI olan bir isim koyun,nufus kağıdına yazdırmasanız bile bebeğimizin kulağına ezanla okunurken bu ismi okutun kim okuyacaksa.bu konuda hassayet gösterin bence yani siz yine toprak can cem ateş duru ahu demir vs koyun ama birde mübarek bi isim koyun hitap etmesenizde,bu benim okuduklarımdan ve araştırmalarımdan vardığım sonuç dediğdim gibi kimse yanlış anlamasın bu benim kendimce fikrim..

evrişim bu çay konunsundaki bilgin için tşkler ben tam bi çaykoliktim ama malum mecburen bıraktık şimdi ıhlamura dadanım Allahtan ıhalmurun zararı yokmuş şimdi okudumda rahatladım ama ıhlamurun kilosuda 45 ytl yaneee çay gibi tüketmekte nereye kadar sengözlerimebaksanab

kızlar bugün eminönüne gittim birsürü cicişler aldım bebişime istanbulda olan arkadaşlarr beni dinleyinnn eminönünde HÜRRİYET ÇARŞISI var bilen biliyodurr çeyizzcilerin olduğu çarşıı en alt katıı sırf bebek kıyafetlerii toptancısıı ama perakende veriyolarr süper ucuz kesinlikleee gidin ordan yapın alışverişi..

canım ilacını kullan çok geçmiş olsun
kilon çok güzel canım yaştan dolayı yaptırıyorlar hatta amniyoyudaöneriyorlar ama karar yinede senin .
bnede şiddetli baş ağrıları çekiyordum doktora sordum gerginlik ve stresten olur dedi.boş ver canım ya hamilelikten hasasız zaten takma kafana .
geçmiş olsun canım .tavuk suyuna çorba ve bol portakal suyu iyi geliyor .
Kızlar sabah 3 lü için dr.dayım...çok özledim sıpamı...inşallah annesini üzmez..sağlıklı olduğunu öğrenirim...ordan da kuaför planlarım var..
gelince yazarım..hepiniz öpüldünüz...
hadi güzel haberlerle gel canım.
KIZLAR,
ben çok erken olmuştum tam 11 yaşındaydım

hoş geldin canım.beeğin hayırlı olsun sende sparta annsesisin yani.ben 7 kilo aldım

Yafrumm su atom karısımını yapıp ıcsene.. kac kere yasdım sana, iyi gelecek bak o.. dene.

sakaleynmaster, evet boşvermek gerek kimi zaman. Bir de anne olduktan sonra xxlarge olacaksın diyenler oldu bana yani şimdi kafana taktığın pek çok şeyi o zaman umursamayacaksın dedi bi arkadaşım. Acaba gerçekten öyle olacak mı merak ediyorum. Ne güzel eğer öyleyse, baş ağrılarına strese kısmen de olsa dur diyebilmek çok güzel olrdu...

Napcas Deryamm sımdıden bu kılolarlaaaaa... napcassssssssssssss

kaydirigubbakcemile3 Değil mii yafrumm ya, gercekten de cok pahalı, yanına birde hibisküs al Esracım.. iste aktardan onu ıhlamurun ıcıne kat cok hoş ekşimsi bir tat verip seker pembesı bır renk cıkartıyor.. cok seveceksın.. artı bagısıklık sistemini güçlendirici ve c vitamini deposudur. Aklında olsun.

Fendeeeeeeeeeeee gelcemmm fendeeeeeeeeeeeeeee, feni de götür oraya.. hemen koy aldıklarını...hihoyyyt

bende çok duygusal biriyim herşeyi kafaya takarım ama gerçekten insan öğreniyor yada zorla öğretiyorlar diyeyim çok ağladığım şeyler olmuştur bu niye böyle bu neden böyle dedi falan ama boş ver olan bize oluyor be canım.sengözlerimebaksanab

yaf bende blmiyorum doktoruma sordum bu ay 2 kilo almışım normal dedi ama .
kızımı okula yürüyerek götürüp gelmeye başladım bakalım.evde koşu bandım var aslında delikafadulden

esrako 4 hafta sonrayı bekleyemeyıp bugun baska bır doktora gıttım .erkege benziyor dedıklerı bebişim gercekten oyleymıs.bır erkek annesı daha aranızda.bakalım senınkının cınsıyetı ne olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…