Herkese selam,
benim doğumumda allah nasip ederse 2 ağustos 2009.şuan 18 hafta 4 günlüğüm.yazılarınızı okuyorum çok hoşuma gitti.hamielliğim şuan çok iyi gidiyor maşşalah oğluşum olucakmış.sizlere sorum kaç kilo aldınız.benim kilom biraz fazla sanırım 62 ile başladım şuan 70 im:))))
neyse kızlar benım şimdi cıkmam lazım,aksam belkı giremem ama yarın şölee etraflıca listeyi tekraradan güncellerım.
kızlar eger bırınıze zahmet olmıycaksa benım yoklugumda bebegının cinsiyetını ögrenen varsa yada listeye eklenmek isteyen bana özelden isimlerını yazıp yollarlarmıgercekten sayfalar cok yavas ve gecmısı okuyamıyorum.öpüyorum hepinizi
canım ben randevumu aldım 19+3 de cektireceğim yani 25 mart carsamba ya gun aldım.
KIZLAR,
size bişey soracağım. ne alaka demeyin, merak ettim çok.
ne zaman regl oldunuz ilk olarak? kaç yaşınızdaydınız?
ben 14,5 yaşımda oldum da ... çok mu geç acaba?
kızlar ben hiç bir testime para ödemedim .özel bir hastaneye gidiyorum.tek kuruş vermedim.Telkirma ben de yaptırmak istemiyorum canım ya.. Fakat benimde doktorum 2li testim çok iyi çıkmasına rağmen 16 martta gel 3 lüyü yapalım dedi.. yaşımda 28. 2liye zaten 200 küsur para vermiştim, sigortalı olduğum halde.. Parasının önemli olduğundan değil de (bebişlerimiz için herşey feda) ama ne biliim acaba ticari kaygılar mı diyorum? Sonuçta özel hastane.. Çünkü internette ne kadar okuduysam genel olarak 2 li sonuçlarının ii çıktığı takdirde 3lünün sadece kafa karıştıracağından bahsediyor.. Valla ben çok kararsız kaldım bu konuda, yaptırmazsam sonradan da pişman olurmuyum acaba diyorum.. bildiğim kadarıyla 3lü biraz daha fazla tutuyor ama emin değilim bende.. yaptıran arkadaşlarımız yardımcı olsunlar bize bu konuda...
Esrammmm, hayırlı olsun oğluşunnn kuzumm.. sonuclar da mis gibi.. var mı senden daha ıysıı... Sparta anası oluyormussss benimm kuzumm daaaaa :)))
cnm benım keşkeeeeeeeeeee kayın pederımın hıc zararı yokkı bana melek gıbı o ayrıca bende hayret ettım ya nasıl olduda gıttı cadı karıııııııııııııı ama bu gun hıc bısey MORELIMI BOZAMAZZZZZZZ hihoyyyt KIZIM OLUYO :dance: VARMI ÖTESİ:teytey:MUTLUYUM:sm_cool:HEMDE COOOKKKkaydirigubbakcemile3
az kajlmış seninde kuzun gösterirse öğrenirsin annesi.doktoruna bir sorsana canım dikiş yerinigünaydın iremcim 3'lü test yaptıracaksan başka hastanedende fiyat al bence
bende öğrenmek istiyorum cinsiyetini bende, doktorum erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi, 11 şubatta gidiyorum doktora
birde aynı gün meme muanesine gidiyorum, 2005 de gögsümden fibroadenom aldırmıştım yılda bir kontrole gidiyorum dikiş yeri büyüdü sanki gögsüm büyüdükçe açılacak sanki, umarım süt bezeleri oluştukça başka kist olmaz :Saruboceq: doktordan güle oynaya gelirim inşallah hihoyyyt
BİZDE SENİ SEVİYORUZ mutluluğunu paylaşıyoruz canım.tekrar gözün aydın olsunkızlaaaaaaaaaarrrrrrrr hepinizi cok seviyorummm İYİKİ VARSINIZ AYRI YRI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERIM cok ama cok mutluyum hemö kızım oluyo hemde sızler varsınız canlarım benım sızı cooooooooooooooookkk SEVİYORUM HAMİŞLERİM BENIM YA İYİKİ :enbuyukkk: DA VAR sizi tanımamı sağladı
açıldık canım gel hoş geldin.koca göbişlere çarpmadan gel canım.evet bende agustos annelerindenim açılın ben geldim
Amin canım sende hoş geldin.kısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...
sağol inşallah canım.sakalynmaster
gözünaydın canım eminim sonucunda iyi çıkacak canım
sordum fıtık varmı diye muayene etti birde idrar yolu enfeksiyonu varmı diye tahlil yaptırdı yok temiz bebğin durşundan dedi .zaten doktora gideceğimiz gün geçti.kuzum itekliyormuş meğerse.Sakaleynmaster gözün aydın canım, merak ettik seni..
Kasıklardaki ağrılarını sordun mu? ne dedi doktorun?
inşallah canım.Bu arada bende bekar kalma hayalindeydim hiç evlenmeyi düşünmüyordum eşime diyorum bazen benim niyetim yoktu nasıl oldu diye gülüyor eşim sen hep ben evlenmeyeceğim diye geziyordun der oda bana ama işte şimdi ikinci kuzuyu bekliyoruz canım kocişimleolur mu hiç esrako, vallahi hiç pot filan değildi, inan bana hiç üstüme alınmadım şeker. ben de genç yaşta anne olmak isterdim açıkçası. ama evliliği bile düşünmüyordum ben. bekar yaşamayı hedeflemiştim. çocukluğumdan beri bir kere bile hayal etmemiştim ben kendimi gelin olarak. hele anne olmayı ilk hamileliğime kadar hiç düşünmemiştim. hala daha kendimi kucağımda bir bebekle hayal edemiyorum açıkçası. ne olur beni incittiğini filan sanma. tek kaygım kızımın gelin ya da anne oluşunu görememk olur. onun dışında keyfim yerinde.
evet ya, çoğu ince şeyler. ama banka çok sıcak oluyor, giyebiliyoruz kısa kollu şeyler. hele de demir hapından sonra hiç üşümez oldum.
gözünaydın canım. ben de hep yarım yamalak girebildiğim için tam anlamamışım, doktora gidiyorum deyince sonucu almaya gidiyorsun sanmıştım. iyi o zaman darısı sonucuna olsun, onu da kutlarız inşallah.
NE YAPTIN SEN CANIM YA .ALLAH KORUMUŞ EMİN DAHA DİKKATLİ OLURSUN BUNDAN SONRA.arkadaşlar az önce dehşet birkaç dakika yaşadım..bu ara sürekli nefes darlığı yaşıyorum..bazen boğulacakmış gibi bile hissediyorum..biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim hazır öğlen arası olmuşken..neyse çıktım eşim aradı ben chiccoya gidiyorum sen de gel diye.neyse yürümeye başladım.tam ışıklarda eşimi gördüm..kırmızı ışıkta yakalayıp bineyim dedim.koştum ama beni görmedi.devam edip maüğaznın önünde durdu nefes nefese yetiştim on a.yazık çok üzüldü..sonra mağzada bir kaç bir şeye bakmıştık ki nasıl bir ağrı girdi sol kasığıma yığılıp kalıyordum neredeyse..bebişim gidiyor sandım..ateşim çıktı terledi falan..eşim arabaya oturttu beni..sonra geçti..şimdi işyerindeyim ama çok korktum..siz siz olun benim gibi cahil cahil koşmayın..sabah bir de yolda 8-9 aylık hamile bir kadın görüp kalem topuk giymiş diye kızmıştım içimden..ya Rabbim al sana dedi.
HOŞ GELDİN CANIM.o senin güzel bakışından doğru olanı görmüşsün .BİZ BURDA KOCAMAN BİR AİLE OLDUK SENDE BU AİLEYE HOŞ GELDİN.merhaba,
uzun zamandır okuyarak takip ediyorumhepinizi tanıdım gerçektende. çok iyi insanlar var ağustos anneleri arasında. ben 21 şubatta gittim en son ikili teste.
bebiş iyiymiş büyümüş doktor kıza benzettim dedi. kızlar erkege dönebiliyor diye yazmak istemedim. birdaha 21 martta gidicem çook var yanı . ayda 1 çağırıyo merak ediyorum ama tek doktor takip etmek istiyorum. o yüzden sabredicez. sağol ilgilendiğin için .
bundan sonra daha çok yazmaya çalışırım . mutlu günler... kaydirigubbakcemile2
Bütün anne kuşlar selam herkese... İyisiniz inşallah hepiniz ve bebişleriniz :)
aftabru, sonucuna çok sevindim, bak ne güzel oldu şimdi. :)
sakaleynmaster, canım gözün aydınnnn :)
comely, senin de gözün aydın canım :)
Yeni gelenler hoşgelmişler... Arada okuyup da atladığım kişiler varsa özrümü kabul etsinler. Okurken iyi haberlerini duyduklarıma maşallah, sonuç bekleyenlere inşallah demeyi, dua etmeyi unutmuyorum, bunu bilin yeter bence... :)
Anne kuşlar birkaç gecedir kalça kemiklerimde nasıl bir ağrı anlatamam, ağrıdan dolayı uykumdan uyanıyorum, öyle bir ağrı, normal sanırım...
Bir de yaklaşık 1 ay sonra yani 5. ayımızın sonuna doğru renkli doppler (ayrıntılı ultrason) için randevu aldım. 280 lira bu muayene. Sizlerden de randevu alan var mı acaba? Fiyatlar hep böyle mi merak ettim de...
gözünaydın canım.oğlun hayırlı olsun
kısmetse ben de ağustos'ta ikinci kez anne olucam. Allah hepimize yardım etsin, hayırlı, sağlılı evlatlar versin...
dun gıttım kocaman olmus parmaklarını oynatıp durdu bacaklarını kapatıverdı hemen uğraşlar sonucu açtı bidahada kapatmadı sonrada kızım oluyo allahım dualarımı kabul ettı cok mutluyum cok anlatamam sıze mutlulugumu
merhaba kızlar.dün haber veremedim.işim çoktu.
doktorumuza gittik bebişim çok iyi maşallah cinsiyetimiz kesin erkek.ayrıntılı usg için amniyo sonucunu bekleyip gireceğiz ona göre randevu aldım .doktor bebişin çok iyi gelişimide iyi bayada hareketli ded:teytey: i.bize el salladı kuzuşum. 19+4 olduk bugün :teytey: hepinizin öptüm şimdilik bu kadar sonra görüşürüz.
Selamlar,
Gypsesra oğluş geliyo demek hayırlı olsun,
Bu arada kızlar bişey sorabilir miyim. Ben 3'lü test yaptırmak istemiyordum ama dr istedi.. Off yok da diyemiyorum..Bakalım 1 hafta sonraya çağırdı beni..Benim soracağım şey; üçlü test sadece kan testi mi yoksa ikili gibi önce ayrıntılı ultarsona da bakılıyor mu.. Bir de fiyat olarak ikili testen pahalı bişey mi...
Esrammmm, hayırlı olsun oğluşunnn kuzumm.. sonuclar da mis gibi.. var mı senden daha ıysıı... Sparta anası oluyormussss benimm kuzumm daaaaa :)))
Ay bır Sparta annesi daha.. Agustos annelerınde kız bebek aramak, samanlıkta ıgne aramaya benzıoo artık kaydirigubbakcemile3 Sonuclar da gusel cıkıcak Deryamm.. goreceksın bak.
evet bende agustos annelerindenim açılın ben geldim
kızlar benımde cene kısmımda acayıp derecede sıvılceler cıktı ne yapıcam bırı gecıyo otekı ucu beyazmamıs bı sekılde cıkıyor ya (özür dılerım mıdenız kalkmasın ama oyle ya ıyyyy)
arkadaşlar az önce dehşet birkaç dakika yaşadım..bu ara sürekli nefes darlığı yaşıyorum..bazen boğulacakmış gibi bile hissediyorum..biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim hazır öğlen arası olmuşken..neyse çıktım eşim aradı ben chiccoya gidiyorum sen de gel diye.neyse yürümeye başladım.tam ışıklarda eşimi gördüm..kırmızı ışıkta yakalayıp bineyim dedim.koştum ama beni görmedi.devam edip maüğaznın önünde durdu nefes nefese yetiştim on a.yazık çok üzüldü..sonra mağzada bir kaç bir şeye bakmıştık ki nasıl bir ağrı girdi sol kasığıma yığılıp kalıyordum neredeyse..bebişim gidiyor sandım..ateşim çıktı terledi falan..eşim arabaya oturttu beni..sonra geçti..şimdi işyerindeyim ama çok korktum..siz siz olun benim gibi cahil cahil koşmayın..sabah bir de yolda 8-9 aylık hamile bir kadın görüp kalem topuk giymiş diye kızmıştım içimden..ya Rabbim al sana dedi.
merhaba,
uzun zamandır okuyarak takip ediyorumhepinizi tanıdım gerçektende. çok iyi insanlar var ağustos anneleri arasında. ben 21 şubatta gittim en son ikili teste.
bebiş iyiymiş büyümüş doktor kıza benzettim dedi. kızlar erkege dönebiliyor diye yazmak istemedim. birdaha 21 martta gidicem çook var yanı . ayda 1 çağırıyo merak ediyorum ama tek doktor takip etmek istiyorum. o yüzden sabredicez. sağol ilgilendiğin için .
bundan sonra daha çok yazmaya çalışırım . mutlu günler... kaydirigubbakcemile2
merhaba,
sızler bızden daha tecrubelı oldugunuz ıcın bısıy sormak ıstedım yardımcı olurmusunuz
kakao yagı alırken şu sıvı seklınde olanlardan mı almamaız gerekıo yoksa yazın bronzlasmak ıcın kullanılan krem gıbı olanlardan mı almalıyız.
bılgılendırırsenız sevınırım.sımdıden teskkurler
kızlar az önce annemle konuştum , onu kırdım galiba
annem şuan urfada anneanneme bakıyor, bebeğimde ilk torunu olacak çok hevesli
patiska almış kundak yaptıracakmış, ben bebeğimi kundaklamicam dedim, kızdı hevesini kırmışım, kundaklamayınca bacağı kolu yamuk olurmuş, beli ağrırmış bebeğin off çıldırcam kaldımı kundak, urfada adetmiş bebek bohçası hazırlanırmış kundaksız olmazmış, sonra dedim tmm yaptır ama kullanmayınca kızmayacaksın ays çok gerdi beni.... doğum yapınca annem gelecek kayınvalidemde gelecek 2 si biyandan çıldırtacaklar, biriniz gelin 1 hafta kalın diğeriniz sonra gelin desem nöbetleşe kalın desem kaynanam küser kesin offf offff akıl verin bana nolurr
Senden daha kötüyüm düşün ben kaynanamla yaşıyorum bildiğiniz gibi benım annem gelıp kalamaz bıle kalsada bırının düşüncesı otekıne uymaz çatışma cıkar canım annem zaten hasta ve cok düşüncelı kaynanan işini bilir kızım ona karışma sakın annelık iç güdünle onu kırma dedı o 2 evlat buyutmus bır bıldıgını söylerse sana ters gelsede küsme ona dedı cnm bnm ama yanımda bıle kalamıcak kaynanacıgım sımdıden yolunu yaptı zaten anneme (bahriye hn. Sız zaten hastasınız bende calışıyorum zaten ablamla konustum pınar doğum yapınca o gelıcek 15 gun bebğe ve pınara ablam bakıcak dedı offffffffffffff offffffffffff
KIZLAR,
selam cici anne adayları.yoktum 2gundur özledım fallaaaaa sizi .ayy gecmısıs okuyum dedım anam sitemı cok yavas yoksa benım pc mi anlamadım.oyuzden sadece ilk 5 sayfayı okudum.inşallah kötü bişe yoktur sadece güzel olayları kacırmısımdır
ohhh bi erkek daha.hayırlı olsun oğlususn canım kesinleşti artık
canım bu sadece dini isimlerde söz konusu olmuyor ama modern yada herkezinkinden başka bı isim olsun die abuk sabuk isim koyanlardan hoşlanmıyorum.ben mesela MİNEL ismini cok begenmiştim hatta anlamıda hoşuma gitmişti cenneteki inci tanesı die.fakat Kuran da bı kelıme takısı oldugunu bugun net olarak öğrendım ve vazgectım.
canım panık yapma hemen korkunu cok iyyi anlıyorum.bılmıyorum hatırlıyormusun ama gecen ay bana aynısı omustu.ilk 3 ay kahverengı bı leke gelmeyen ben , pembemsı suppsulu bı leke gelmıstı ödüm kopmustu.ama doktora gıdınce herseyın normal oldugunu öğrendım ve cook rahatladım.emınım senınde öyledır.sanırım bebeklerımız artık yer degıstırıyorlar bundan yasıyoruz bunları.ama halka devam edıyorsa bı doktoruna danıs için rahat etsın :1hug:
Sağol canım .bende iki hafta sonraya randevu aldım ama ücreti sadece 5 tl 5 tl de muayene ücreti
canım ilacını kullan çok geçmiş olsunMerhaba kısslar,
2 gündür giremedim sizi takip edemedim. Umarım siz de bebişleriniz de çook iyidir.
Benim biraz moralim bozuldu. İdrar yolları enfeksiyonun da iltihap olmasından endişelenip idrar kültürü yaptırmamı istemiştim drum bilmiyorum hatırlıyor msusunuz?
Şimdi drumla konuştum yüksek oranda üreme varmış idrarım da hemen ilaç tedavisi dedi. Bilmiyorum ilaç ismi yazmak doğru mu ama 500 mglık Zinnat verdi. Gebelik kategorisi B imiş. Gebelikte kullanımında fetüs üzerinde zararlı etkileri görülmemiş ama her ilaçta olduğu gibi ilk aylarda dikkatli kullanılmalı demiş.. Off ya çok canım sıkıldı. Hiç antibiyoritk kullanmak istemiyorum ama kısslar başka yapabileceğim bişey var mı?:sm_confused::sm_confused:
Evrişim, senin engin bilgine ihtiyacım var canım... Bitkisel bir yolla tedavi edilebilir mi?
kilon çok güzel canım yaştan dolayı yaptırıyorlar hatta amniyoyudaöneriyorlar ama karar yinede senin .arkadaşlar bu haftasonu üçlü yaptıracağım gerekirmi gerekmezmi sohbetinin üstüne iyi gitmedi ama:)))
ben ikili yaptırmadım ve yaşım 35 yinede yaptırmak istediğimden emin değilim tabi oda ayrı konu ankarada özel doktora gidiyorum muayene ücreti doğal olarak artı tetkik içinde 74 tl bir lab. dan aldığım ücret malum sinop ili bu testlerden muaf anti testci doktorlarımız var belkide haklılar bilmiyorum burda hiçbir hamilenin kafası karışmıyor neyse kiloo mevzuuna gelince ben kabızlık ve hazımsızlık sorunlarına bağlıyorum olayı neden bağlıyorum derseniz ben elevit ve ferro kullanıyordum da sonra ikinci doktorun önerisiyle bıraktım ya sonra birden bire hiçbirşeyin içine giemeyen vücudum eski haline döndü hastanede yatarak kaybettiğim kiloları saymazsak 67 bile başladım şu anda 68 kiloyum halada hamile kıyafeti almadım zaten istesemde burda bulma şansım yokda yinede ankaradan bakınacağım
tabi bulantılarım geçtiğinden bu yana adam gibi beslenmeminde etkisi olmuştur ekmek peynir beni bozmuştu bir ara hatırlamak bile fena o günleri hareketsizlik bendede had safhada özelliklede havalar soğuk olunca korkuyorum akşamlarıda devrilmekten alıkoyamıyorum kendimi yürümek lazım spor yapmak lazım ama olmuyor((((((((
sakaleyncim gözünaydın sonucunu alınca bir gözünaydında o zaman gelecek
petrikcim anneni üzme kırma tamam de zaten ilk günü atlat sonra zor yaparsınız kundağı gerçektende bencede hiç gerek yok arkadaşım doğum yaptığında ilk gün kafası şişmişti şapkada küçük gelince sıktı
bebeğin kafasından şapkasını çıkardık o oldu ki birdaha şapka takamadık her seferinde bağırdı alışmadık kafada şapka durmaz hesabı alışmadık totoda kundak olmaz deyip içinden çıkabilirsin sanki:)))
veee benim bebeğimin adı DENİZ ikinci isim arıyorum hem tercih şansı olsun diye hemde deniz gibi hem kız hemde erkek ismi olarak kullanılan isimlerin yanına cinsiyeti belli eden isimler konulması iyi oluyormuş birde isim bilimi var akrofonoloji deniyor bir ara ilgimi çekmişti isimlerdeki harflerin insanların üzerindeki etkisini inceliyor kızım olsaydı deniz naz aklımdan geçiyordu ama erkek olunca belki deniz can belkide başka ama ateş demir kuzey teoman burçin ve tabiki naz güzel isimler bencede ancakkk nazancım şu ahsen ve ahu bana hoş gelmedi bilemiyorum artıkkk:))) benim adımda damla eşimde damla-deniz hoş olur diye düşünmüştü banada hoş geldi
çok uzun oldu farkındayım ama içimi bir seferde dökeyim dedim biriktirmişimmm bu akşam yola çıkıyorum pazartesiye kadar yokum sağlıkla sevgiyle kalın bebeklerinize ve kendinize iyi bakın
bnede şiddetli baş ağrıları çekiyordum doktora sordum gerginlik ve stresten olur dedi.boş ver canım ya hamilelikten hasasız zaten takma kafana .değil mi ya mercimekim :)
Bu arada geçtiğimiz 2-3 gün epey kötüydüm moralim pek bozuldu düşüncesiz birisine ve hep ağladım, başım çatlayacak gibi ağrıdı... Evet umursamamak lazım biliyorum ama hassasım işte bu ara malumm... Şimdi daha iyiyim ama baş ağrısı sabit kaldı öyle dünden beriO yüzden çlıkıyorum kızlar, imkan olunca gene girerim... Öpüyorum sizi ve bebişlerinizi...
geçmiş olsun canım .tavuk suyuna çorba ve bol portakal suyu iyi geliyor .Öhhööö!Çok üzgünüm çoook
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Comely boşuna pembe göbek demiyormuş arkadaşlar sana bak. Çok sevindim canım. Gözün aydın. Darısı başımızadelikafadulden
Kızlar ben çok fena şifayı kaptımsenağlamaBurnum, gözüm, yüzümdeki bilimum deliklerden sular akıyor. Nefes alamıyorum. Garibim bebiş ben hapşurdukça zıplamaktan sersem oldusenağlamaAma bu arada sağlık ocağından aradılar beni, gel bebeğinin kalp atışlarını dinleyelim dedilerhihoyyytÇok heveslendim ama takatim yok gidecek. Okuldan izin aldım yatıyorum evde:a015:
hadi güzel haberlerle gel canım.Kızlar sabah 3 lü için dr.dayım...çok özledim sıpamı...inşallah annesini üzmez..sağlıklı olduğunu öğrenirim...ordan da kuaför planlarım var..
gelince yazarım..hepiniz öpüldünüz...
ben çok erken olmuştum tam 11 yaşındaydımKIZLAR,
Herkese selam,
benim doğumumda allah nasip ederse 2 ağustos 2009.şuan 18 hafta 4 günlüğüm.yazılarınızı okuyorum çok hoşuma gitti.hamielliğim şuan çok iyi gidiyor maşşalah oğluşum olucakmış.sizlere sorum kaç kilo aldınız.benim kilom biraz fazla sanırım 62 ile başladım şuan 70 im:))))
Geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler kızlar. Tavuk suyu çorbayı dün yapmıştım, iki gün bolca içtim. Üç gündür tükettiğim limon 1 kiloyu geçmiştir. Her sabah da ıhlamur içiyorum amabenneyaptımkiNeyse bakalım, ateş olmasın da, katlanacağız artık. Ben gideyim biraz daha yatayım bari. Yattıkça da mide yanmalarım geri geldi. Püfff sıkıntılı bir gün:çok üzgünüm:
evrişim bu çay konunsundaki bilgin için tşkler ben tam bi çaykoliktim ama malum mecburen bıraktık şimdi ıhlamura dadanım Allahtan ıhalmurun zararı yokmuş şimdi okudumda rahatladım ama ıhlamurun kilosuda 45 ytl yaneee çay gibi tüketmekte nereye kadar sengözlerimebaksanab
kızlar bugün eminönüne gittim birsürü cicişler aldım bebişime istanbulda olan arkadaşlarr beni dinleyinnn eminönünde HÜRRİYET ÇARŞISI var bilen biliyodurr çeyizzcilerin olduğu çarşıı en alt katıı sırf bebek kıyafetlerii toptancısıı ama perakende veriyolarr süper ucuz kesinlikleee gidin ordan yapın alışverişi..
bende çok duygusal biriyim herşeyi kafaya takarım ama gerçekten insan öğreniyor yada zorla öğretiyorlar diyeyim çok ağladığım şeyler olmuştur bu niye böyle bu neden böyle dedi falan ama boş ver olan bize oluyor be canım.sengözlerimebaksanabsakaleynmaster, evet boşvermek gerek kimi zaman. Bir de anne olduktan sonra xxlarge olacaksın diyenler oldu bana yani şimdi kafana taktığın pek çok şeyi o zaman umursamayacaksın dedi bi arkadaşım. Acaba gerçekten öyle olacak mı merak ediyorum. Ne güzel eğer öyleyse, baş ağrılarına strese kısmen de olsa dur diyebilmek çok güzel olrdu...
Napcas Deryamm sımdıden bu kılolarlaaaaa... napcassssssssssssss
kaydirigubbakcemile3 Değil mii yafrumm ya, gercekten de cok pahalı, yanına birde hibisküs al Esracım.. iste aktardan onu ıhlamurun ıcıne kat cok hoş ekşimsi bir tat verip seker pembesı bır renk cıkartıyor.. cok seveceksın.. artı bagısıklık sistemini güçlendirici ve c vitamini deposudur. Aklında olsun.
Fendeeeeeeeeeeee gelcemmm fendeeeeeeeeeeeeeee, feni de götür oraya.. hemen koy aldıklarını...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?