2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esrako 4 hafta sonrayı bekleyemeyıp bugun baska bır doktora gıttım .erkege benziyor dedıklerı bebişim gercekten oyleymıs.bır erkek annesı daha aranızda.bakalım senınkının cınsıyetı ne olacak ?

gözün aydın canım :lepi:ya bu ağutos ayı tarihe geçecek erkek nüfusuna zirve yaptırmak üzereyiz.lülülülülülü

sakaleynmaster, haklısınnnn, hem de çok haklı, neyse biz keyfimizi bozmayalım en iyisi kaydirigubbakcemile5

prenses, gözün aydın canım :)

Gerçekten de başlarda diyordum ki, kızların cinsiyeti geç anlaşılıyor ya, geriden de olsa sessizce de olsa kızlar da gelecek ve erkek kız sayısı aşağı yukarı eşitlenecek diye bekliyordum ama şaşırmamak mümkün değil. Gerçekten de bu ağustos ayında erkek nüfus artacak gibi görünüyor. Ya da benim bir teorim var; ağustosta doğuracak erkek anaları kız analarından daha geveze ve KK'ne üye :) Kız anaları üye olmadığı için haberdar değiliz sositososito

prensess hayırlı olsun canım demek senin bebişte bi prenss oğluşlarımız evde kalcak yaa

yok anam yok benim çevremdede var hamiş üç hamiş varsa 2 si erkek aramızdada ay farkı var yok MAŞALLAH DİYELİM BÜTÜN BEBİŞLER SAĞLIKLA GELSİN

cok tesekkur ederım canım bu gıdısle guzel kızlar bulamıcaz yakısıklı ogullarımıza

kızlar ben az önce tüm bu alıntılara bişeyler yazmıştım ama kaydetmemiş bilgisayar ve geri dön dediğim de bi baktım yazdıklarım yok, ama yeniden yazmayı da yüreğim kaldırmıyor. çok kalamayacağım çünkü. siz tahmin edin hayal gücünüzü kullanındelikafadulden

yok anam yok benim çevremdede var hamiş üç hamiş varsa 2 si erkek aramızdada ay farkı var yok MAŞALLAH DİYELİM BÜTÜN BEBİŞLER SAĞLIKLA GELSİN

AMİN. MAŞALLAH bütüüün bebişlere, hepsi sağlıkla sıhhatle hayırlarla gelsinler inşallah.

Tamam canım anladık biz seni naniknanik

canım çok geçmiş olsun.ilacı doktorun verdiyse kullanman kullanmamaktan daha yararlı olacak.idrar yolu enfeksiyonu için ayrıca çok bol içebildiğin kadar çok su iç.en iyi ilacı sudur.iyileşmek için ilacıda kullan mutlaka.korkmana gerek yok bi arkadaşım hamileyken idrar yolları için antibiyotik kullandı.iyileşmezsen sorun dahada büyüyebilir.birde ilk üç ay geçti plasenta zararlı bi çok maddenin bebeğe geçişine izin vermiyor

tuana
geçmiş olsun canım.bebeğinin iyi olduğuna sevindim.bol su içmeyi ihmal etme.

dide
ani hareketlerimde kalkışlarımda hatta yatakta dönerken o bahsettiğin ağrılardan bende çok oluyor.artık yavaş hareket etmeye çalışıyorum.hatta bi gün öyle bi ağrı saplandıki nefesim kesildi ağlayacaktım nerdeyse

aftabru ben de orta üçün sonun da regly olmuştum..bu verileri ne yapacaksın bize de söyle:)

burko geçmiş olsun.ben hamile kaldığımdan beri hergün ıhlamur içiyrum..hiç hasta olmadım.hemen başla sen de..limonu da sık.ama sallama değil ha orjinal olsun ıhlamur.

ulen tazefasulye seni öldürürüm gırtlaklarım benim gibi bakla manyağına bu yapılır mı? ahh o baklanın kendine has kokusu nasıl özledim :))

geçenlerde bir haber okudum da; 9 yaşında bir kız çocuğu hamile kalmış diye. çok şaşırdım. 9 yaşında regl olmuş olabilir mi ki diye. hadi o erken olmuş olsa da normali 11 olsa, ben yine de geç mi olmuş oluyorum acaba diye.

ben de bakla manyağıyım. daha geçen gün canım çekti, arkadaşım da yeme sakın dedi.

ay kizlar bugun yazamadim;manyak yogundu,bilgisayar acik bi oturamadim basina git gellerden..
neyse gecmise hizlica baktim GIZZE BURKO cok gecmis olsun canlarim.
GIZZE ilacini kesinlikle kullan, iltihap yayilirsa bebis icin tehlikeli, antibiyotik 3-5 gunde duzelirsin..
BURKO ben sana benim bombayi yazayim 1 greyfurt 1 portakal 1limon suyunu sik, icine biraz bal karistir ic..
AFTABRU ben 12 yasindaydim..

kızlar neden bakla yenmezmiş bir zararımı var çünki izmirde tazesi çıktı valla geçenlerdede yapmıştım eger bir sakıncası varsa yapmam birdaha neme lazım küçük hanımda begenmez belki demi

kızlar neden bakla yenmezmiş bir zararımı var çünki izmirde tazesi çıktı valla geçenlerdede yapmıştım eger bir sakıncası varsa yapmam birdaha neme lazım küçük hanımda begenmez belki demi

baklanin icindeki bi mode yoksik etki yapabiliyormus canim ama tam bilmiyorum, sadece zararli diye biliyorum..

Ama...ama nasıl oluyordu ki o atombenneyaptımkiSana zahmet bir daha yazıversen tatlım?

Yeni gördüm mesajını;umarım yatmadan görürsün kuzum ya..

Elma, portakal, limon.. evde ne varsa kabukları ıle beraber ıyıce yıka, dörde-beşe böl orta büyüklükte bir tencerenin içine koy, sonra küçük tutamlar halınde;karabiber,kekik, nane, ıhlamur at ıcıne, catel da sıcak ıcme suyu kaynat, tüm bu karısımın üstünü örtecek kadar dök sıcak suyu,agzını kapat tencerenin, ocagın küçük tarafına koy ve orada kaynat 10 dakıka kadar, sonra altını kapat, dinlensin 15 dk kadar,sonra onu sıcak sıcak iç.. toparlanacaksındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…