esrako 4 hafta sonrayı bekleyemeyıp bugun baska bır doktora gıttım .erkege benziyor dedıklerı bebişim gercekten oyleymıs.bır erkek annesı daha aranızda.bakalım senınkının cınsıyetı ne olacak ?
gözün aydın canım :lepi:ya bu ağutos ayı tarihe geçecek erkek nüfusuna zirve yaptırmak üzereyiz.lülülülülülü
sakaleynmaster, haklısınnnn, hem de çok haklı, neyse biz keyfimizi bozmayalım en iyisi kaydirigubbakcemile5
prenses, gözün aydın canım :)
Gerçekten de başlarda diyordum ki, kızların cinsiyeti geç anlaşılıyor ya, geriden de olsa sessizce de olsa kızlar da gelecek ve erkek kız sayısı aşağı yukarı eşitlenecek diye bekliyordum ama şaşırmamak mümkün değil. Gerçekten de bu ağustos ayında erkek nüfus artacak gibi görünüyor. Ya da benim bir teorim var; ağustosta doğuracak erkek anaları kız analarından daha geveze ve KK'ne üye :) Kız anaları üye olmadığı için haberdar değiliz sositososito
Herkese selam,
benim doğumumda allah nasip ederse 2 ağustos 2009.şuan 18 hafta 4 günlüğüm.yazılarınızı okuyorum çok hoşuma gitti.hamielliğim şuan çok iyi gidiyor maşşalah oğluşum olucakmış.sizlere sorum kaç kilo aldınız.benim kilom biraz fazla sanırım 62 ile başladım şuan 70 im:))))
Geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler kızlar. Tavuk suyu çorbayı dün yapmıştım, iki gün bolca içtim. Üç gündür tükettiğim limon 1 kiloyu geçmiştir. Her sabah da ıhlamur içiyorum amabenneyaptımkiNeyse bakalım, ateş olmasın da, katlanacağız artık. Ben gideyim biraz daha yatayım bari. Yattıkça da mide yanmalarım geri geldi. Püfff sıkıntılı bir gün:çok üzgünüm:
kızlar bugün eminönüne gittim birsürü cicişler aldım bebişime istanbulda olan arkadaşlarr beni dinleyinnn eminönünde HÜRRİYET ÇARŞISI var bilen biliyodurr çeyizzcilerin olduğu çarşıı en alt katıı sırf bebek kıyafetlerii toptancısıı ama perakende veriyolarr süper ucuz kesinlikleee gidin ordan yapın alışverişi..
cok tesekkur ederım canım bu gıdısle guzel kızlar bulamıcaz yakısıklı ogullarımıza
sakaleynmaster, haklısınnnn, hem de çok haklı, neyse biz keyfimizi bozmayalım en iyisi kaydirigubbakcemile5
prenses, gözün aydın canım :)
Gerçekten de başlarda diyordum ki, kızların cinsiyeti geç anlaşılıyor ya, geriden de olsa sessizce de olsa kızlar da gelecek ve erkek kız sayısı aşağı yukarı eşitlenecek diye bekliyordum ama şaşırmamak mümkün değil. Gerçekten de bu ağustos ayında erkek nüfus artacak gibi görünüyor. Ya da benim bir teorim var; ağustosta doğuracak erkek anaları kız analarından daha geveze ve KK'ne üye :) Kız anaları üye olmadığı için haberdar değiliz sositososito
yok anam yok benim çevremdede var hamiş üç hamiş varsa 2 si erkek aramızdada ay farkı var yok MAŞALLAH DİYELİM BÜTÜN BEBİŞLER SAĞLIKLA GELSİN
kızlar ben az önce tüm bu alıntılara bişeyler yazmıştım ama kaydetmemiş bilgisayar ve geri dön dediğim de bi baktım yazdıklarım yok, ama yeniden yazmayı da yüreğim kaldırmıyor. çok kalamayacağım çünkü. siz tahmin edin hayal gücünüzü kullanındelikafadulden
Yafrumm su atom karısımını yapıp ıcsene.. kac kere yasdım sana, iyi gelecek bak o.. dene.
Merhaba kısslar,
2 gündür giremedim sizi takip edemedim. Umarım siz de bebişleriniz de çook iyidir.
Benim biraz moralim bozuldu. İdrar yolları enfeksiyonun da iltihap olmasından endişelenip idrar kültürü yaptırmamı istemiştim drum bilmiyorum hatırlıyor msusunuz?
Şimdi drumla konuştum yüksek oranda üreme varmış idrarım da hemen ilaç tedavisi dedi. Bilmiyorum ilaç ismi yazmak doğru mu ama 500 mglık Zinnat verdi. Gebelik kategorisi B imiş. Gebelikte kullanımında fetüs üzerinde zararlı etkileri görülmemiş ama her ilaçta olduğu gibi ilk aylarda dikkatli kullanılmalı demiş.. Off ya çok canım sıkıldı. Hiç antibiyoritk kullanmak istemiyorum ama kısslar başka yapabileceğim bişey var mı?:sm_confused::sm_confused:
Evrişim, senin engin bilgine ihtiyacım var canım... Bitkisel bir yolla tedavi edilebilir mi?
oğlun hayırlı olsun canımesrako 4 hafta sonrayı bekleyemeyıp bugun baska bır doktora gıttım .erkege benziyor dedıklerı bebişim gercekten oyleymıs.bır erkek annesı daha aranızda.bakalım senınkının cınsıyetı ne olacak ?
aftabru ben de orta üçün sonun da regly olmuştum..bu verileri ne yapacaksın bize de söyle:)
burko geçmiş olsun.ben hamile kaldığımdan beri hergün ıhlamur içiyrum..hiç hasta olmadım.hemen başla sen de..limonu da sık.ama sallama değil ha orjinal olsun ıhlamur.
ulen tazefasulye seni öldürürüm gırtlaklarım benim gibi bakla manyağına bu yapılır mı? ahh o baklanın kendine has kokusu nasıl özledim :))
kızlar neden bakla yenmezmiş bir zararımı var çünki izmirde tazesi çıktı valla geçenlerdede yapmıştım eger bir sakıncası varsa yapmam birdaha neme lazım küçük hanımda begenmez belki demi
Ama...ama nasıl oluyordu ki o atombenneyaptımkiSana zahmet bir daha yazıversen tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?