kızlar neden bakla yenmezmiş bir zararımı var çünki izmirde tazesi çıktı valla geçenlerdede yapmıştım eger bir sakıncası varsa yapmam birdaha neme lazım küçük hanımda begenmez belki demi
merhaba arkadaşlar nasılsınız dünden beri
ben iyiym fistik sen nasilsin??
,
size bişey soracağım. ne alaka demeyin, merak ettim çok.
ne zaman regl oldunuz ilk olarak? kaç yaşınızdaydınız?
ben 14,5 yaşımda oldum da ... çok mu geç acaba?
Herkese selam,
benim doğumumda allah nasip ederse 2 ağustos 2009.şuan 18 hafta 4 günlüğüm.yazılarınızı okuyorum çok hoşuma gitti.hamielliğim şuan çok iyi gidiyor maşşalah oğluşum olucakmış.sizlere sorum kaç kilo aldınız.benim kilom biraz fazla sanırım 62 ile başladım şuan 70 im:))))
merhaba arkadaşlar nasılsınız dünden beri
[FONT
İyiyiz şeker.. Sen nasılsın?
saol canım bende iyiyimmmmmyerimseniben
KIZLAR,
size bişey soracağım. ne alaka demeyin, merak ettim çok.
ne zaman regl oldunuz ilk olarak? kaç yaşınızdaydınız?
ben 14,5 yaşımda oldum da ... çok mu geç acaba?
merhaba arkadaslar ben de yeni uye sayilirim ben de agustosta ucuncu yavrumu dunyaya getirecegim nasipse allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah zaman gercekten cok cabuk gecio su anda karnimda ufak hareketlerini hissediom cok guzel anne olmak allahim butun istyenlere nasip etsin insallah
Günaydın herkese
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Kızlar dün bebişimi gördüm. Küçük prenses olduğu kesinleşti. 148 gr. ağırlığı, 11 cm de boyu var. Doktor gelişimi için normal dedi. Fetüs İnceleme diye bir yer varmış İst.da 4 boyutlu usg ile organ anomalisi olup olmadığını inceliyorlarmış. Bir de cd ye görüntülerini kaydedip hem görüntü hem kartpostal veriyorlarmış. Oraya gitmek istediğimi söyledim doktora. O da 5-10 nisan arası gitmemi ve sonuçları ona da göstermemi istedi.
Küçük kızım kocaman olmuş teyzeleri, ekrana sığmıyodu. tombiş tombiş yanakları vardı. Düşündükçe gözlerim doluyor. Hayal gibi.
Gelişmeleri pek takip edemedim hafta boyunca çok yoğundum. Herkes iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?