2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar neden bakla yenmezmiş bir zararımı var çünki izmirde tazesi çıktı valla geçenlerdede yapmıştım eger bir sakıncası varsa yapmam birdaha neme lazım küçük hanımda begenmez belki demi

Kralicem, Burcu nun annesi söylemiş, en çok toksin bulunduran bitki o imiş, o yüzden pişirdiğin an tüketmek gerekıyormus,bir de hamilelikte çok sık tüketmemek gerekıyormus.. bende cok duymustum bakladan zehirlenmeleri..

kızlar herkese iyi geceler
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.son günlerde çok yoğunum o yüzden fazla giremiyorum.bi hafta okulda olmadığım için okulda işlerimi yetiştirmekle meşgulum eve gelincede her akşam başsağlığına geliyorlario yüzden arasıra girip bakıp bi şeyler yazıp çıkıyorum

Kızlar cumartesiyi iple çekiyorum. Üçlü için kan vereceğim, pıhtılaşma sorunumun olup olmadığını öğreneceğim, bebişimin cinsiyetni öğreneceğim (inşallah). Bugün belim ve karnım ağrıyor biraz. Mİde yanmalarım da arttı. Sanırım bebişim kendine yer açıyor.

,
size bişey soracağım. ne alaka demeyin, merak ettim çok.
ne zaman regl oldunuz ilk olarak? kaç yaşınızdaydınız?
ben 14,5 yaşımda oldum da ... çok mu geç acaba?

11 yaşında oldum.. Daha sokakta top oynarken neredeyse :)

hoşgeldin canım. Fazla kilo diye bir şey yoktur, geç verilen kilo vardır. DEĞİL Mİ KISSLAARR?? hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar nasılsınız dünden beri

İyiyiz şeker.. Sen nasılsın?

evrişim koca totomu zorda olsa kaldırdım ve cicilerin fotolarını çektim canım duyuruluur kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaslar ben de yeni uye sayilirim ben de agustosta ucuncu yavrumu dunyaya getirecegim nasipse allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah zaman gercekten cok cabuk gecio su anda karnimda ufak hareketlerini hissediom cok guzel anne olmak allahim butun istyenlere nasip etsin insallah

mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim

KIZLAR,
size bişey soracağım. ne alaka demeyin, merak ettim çok.
ne zaman regl oldunuz ilk olarak? kaç yaşınızdaydınız?
ben 14,5 yaşımda oldum da ... çok mu geç acaba?

16 ben...Kızkardeşim 18'de olmuştu..Bizim ailede genetik biraz, anneciğim de yaşıtlarına göre geç olmuş..

Günaydın herkese

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Kızlar dün bebişimi gördüm. Küçük prenses olduğu kesinleşti. 148 gr. ağırlığı, 11 cm de boyu var. Doktor gelişimi için normal dedi. Fetüs İnceleme diye bir yer varmış İst.da 4 boyutlu usg ile organ anomalisi olup olmadığını inceliyorlarmış. Bir de cd ye görüntülerini kaydedip hem görüntü hem kartpostal veriyorlarmış. Oraya gitmek istediğimi söyledim doktora. O da 5-10 nisan arası gitmemi ve sonuçları ona da göstermemi istedi.

Küçük kızım kocaman olmuş teyzeleri, ekrana sığmıyodu. tombiş tombiş yanakları vardı. Düşündükçe gözlerim doluyor. Hayal gibi.

Gelişmeleri pek takip edemedim hafta boyunca çok yoğundum. Herkes iyidir inşallah.

Günaydın aidaa,
Prenses anneleri yok satıyo bu forumda. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını. Hepimiz tabi...

hoşgeldin canım aramıza.en deneyimli sensin aramızda üçüncü çocuğunu dünyaya getiriyorsun.hayırlı olsun canım.kaç haftalık hamilesin.cinsiyeti bellimi.daha önceki çocuklarının cinsiyetleri neler?gelir gelmez çokmu soru sordum sorguya çeker gibi.s.

Aftabru, Sakaleynmaster amniyo sonuçlarınız çıktı mı? Nasılsınız?

bebiş 16+5 günlük olması gerekiyordu ama dünkü usg de 17+2 idi. gelişmesi hızlandı galiba.

Telkırmacım iyi dileklerin için çok teşekkürler. Hepimiz inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza.

Dün doktorla normal doğum mu sezeryan mı diye konuştuk biraz. Doktor, "Ben normal doğum taraftarıyım. Kendim de normal doğum yaptım hem de suni sancıyla. Ama doğuma yakın senin durumuna bakarız. Vücudun normal doğuma çok uygun. eğer bebekte ters gelme ya da doğumun başlamaması gibi birşey olursa ya da kendin istersen sezeryan olursun" dedi. Normal doğumu çok istiyorum ama bir yandan da ödüm kopuyor kızlaar. Sanki hep doğumda kalbim duracakmış gibi geliyor.

Son düzenleme:

gözünaydın canım.bebişine de maşallh bayağı büyümüş.gittikçe ekrana daha az sığıyor.parça parça görüyorsun artık.kollar bacaklar yüz ayrı ayrı gösteriliyor.ben 18+0 da gitmiştim müthiş büyümüş ve iyice insan yüzünü almıştı.göz çukurları burun kemiği parmaklar çok hoş gözüküyordu.haftası için ne dedi?kaç hafta kaç günlüksün?

kızlar aynı haftalarda olduğumuz sakaleynmaster kayra aftabru bebişlerinizin hareketlerini hergün hissediyormusunuz.benim ilk hamileliğim bazı günler gün boyu hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum.iki gün önce kıpır kıpırdı dün hiç hissetmedim.normal bi durum mu acaba.endişelenmeme gerek varmı bilmiyorum.doktor kontrolüm bi hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…