emrem hoşgeldinn sende ben 71 le hamile kaldım 78 kiloyum yani sen bana göre manken gibisin kaydirigubbakcemile2
hoşgeldın canım aramıza.ohh sen baya büyüksün 18+4 maşşallah.oğluşunda hayırlı olsun.
buarada gercekten bıraz fazla kılo almıssın ama doktorun sana bı uyarı yapmadıysa normal olabılır.ben 77yle basladım ilk 3 ay 2.5 kılo verdım 3.aydan sonra almaya basladım suan 78.5um ve 4.5 aylık bebeşim(17+4) ben kılolu hamıle kaldım oyuzden bıraz dengelı kılo almam şart kafamçokkarıştı gercı kılo almıyım die yemekten asla kısmıyorum ama temennım bu yönde :)))
Günaydın herkese
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Kızlar dün bebişimi gördüm. Küçük prenses olduğu kesinleşti. 148 gr. ağırlığı, 11 cm de boyu var. Doktor gelişimi için normal dedi. Fetüs İnceleme diye bir yer varmış İst.da 4 boyutlu usg ile organ anomalisi olup olmadığını inceliyorlarmış. Bir de cd ye görüntülerini kaydedip hem görüntü hem kartpostal veriyorlarmış. Oraya gitmek istediğimi söyledim doktora. O da 5-10 nisan arası gitmemi ve sonuçları ona da göstermemi istedi.
Küçük kızım kocaman olmuş teyzeleri, ekrana sığmıyodu. tombiş tombiş yanakları vardı. Düşündükçe gözlerim doluyor. Hayal gibi.
Gelişmeleri pek takip edemedim hafta boyunca çok yoğundum. Herkes iyidir inşallah.
OFFF NAPIÇAZ BU KİLOLARLA BİLMİYORUM.BOĞAZIMI BİR TÜRLÜ KISAMIYORUM SÜREKLİ TATLI VE HAMURİŞİ YİYİYORUM.ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİNkaydirigubbakcemile2
Herkese selam,
benim doğumumda allah nasip ederse 2 ağustos 2009.şuan 18 hafta 4 günlüğüm.yazılarınızı okuyorum çok hoşuma gitti.hamielliğim şuan çok iyi gidiyor maşşalah oğluşum olucakmış.sizlere sorum kaç kilo aldınız.benim kilom biraz fazla sanırım 62 ile başladım şuan 70 im:))))
birde kızlar nacizane bi fikir vermek istiyorum bu isim konusunda yani yanlış anlaşılmasın ama isimlerimiz ahirette çok önemli olucak ve bizler isimlerimizle çağırlıcaz sizde bu meseleyi etraflıca bi araştırın ve koymak isteğdiniz ismin yanına birde Kuranı Kerimde geçen ama elbetteki ANLAMI olan bir isim koyun,nufus kağıdına yazdırmasanız bile bebeğimizin kulağına ezanla okunurken bu ismi okutun kim okuyacaksa.bu konuda hassayet gösterin bence yani siz yine toprak can cem ateş duru ahu demir vs koyun ama birde mübarek bi isim koyun hitap etmesenizde,bu benim okuduklarımdan ve araştırmalarımdan vardığım sonuç dediğdim gibi kimse yanlış anlamasın bu benim kendimce fikrim..
kızlar bugün eminönüne gittim birsürü cicişler aldım bebişime istanbulda olan arkadaşlarr beni dinleyinnn eminönünde HÜRRİYET ÇARŞISI var bilen biliyodurr çeyizzcilerin olduğu çarşıı en alt katıı sırf bebek kıyafetlerii toptancısıı ama perakende veriyolarr süper ucuz kesinlikleee gidin ordan yapın alışverişi..
Günaydın herkese Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Kızlar dün bebişimi gördüm. Küçük prenses olduğu kesinleşti. 148 gr. ağırlığı, 11 cm de boyu var. Doktor gelişimi için normal dedi. Fetüs İnceleme diye bir yer varmış İst.da 4 boyutlu usg ile organ anomalisi olup olmadığını inceliyorlarmış. Bir de cd ye görüntülerini kaydedip hem görüntü hem kartpostal veriyorlarmış. Oraya gitmek istediğimi söyledim doktora. O da 5-10 nisan arası gitmemi ve sonuçları ona da göstermemi istedi. Küçük kızım kocaman olmuş teyzeleri, ekrana sığmıyodu. tombiş tombiş yanakları vardı. Düşündükçe gözlerim doluyor. Hayal gibi. Gelişmeleri pek takip edemedim hafta boyunca çok yoğundum. Herkes iyidir inşallah.
gunaydınlarr dun diger topiklerde gezinirken bebek dekorasyonu ile ilgili bir topikte bir mobilya magazasının urunlerinin r esmini atmıs arkadasalr ona baktım çok begendim neyse siteye fiyat listesi istedgime dair mail attım çok uygun fiyatlar geldi birçok begendigim model kampanyalı imis ve 1479 ytl mi n nakit fiyatı . acılır buyur karyola uçlu dolap sifonyer ve oyuncak minik oturam koltugu. yatak acılınca yani genc odası yapınca ayak ucundaki apartattan bir komidin ve bir kuçuk calısma masası olusuyor. benbebek.com dan bakablirsiniz sayet isterseniz fiyat listesinide eklerim soran olursa. tabi istanbulda olanlar için geçerli grci sehir disina nakliye ucret karsılıgı yapılıyormus. paylasmak istedim. ben bir ay sonra falan gidip muhtemelen burayada bizzat bakacagım.
gözünaydın canım.bebişine de maşallh bayağı büyümüş.gittikçe ekrana daha az sığıyor.parça parça görüyorsun artık.kollar bacaklar yüz ayrı ayrı gösteriliyor.ben 18+0 da gitmiştim müthiş büyümüş ve iyice insan yüzünü almıştı.göz çukurları burun kemiği parmaklar çok hoş gözüküyordu.haftası için ne dedi?kaç hafta kaç günlüksün?
kızlar aynı haftalarda olduğumuz sakaleynmaster kayra aftabru bebişlerinizin hareketlerini hergün hissediyormusunuz.benim ilk hamileliğim bazı günler gün boyu hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum.iki gün önce kıpır kıpırdı dün hiç hissetmedim.normal bi durum mu acaba.endişelenmeme gerek varmı bilmiyorum.doktor kontrolüm bi hafta sonra
Merhaba kısslar,
2 gündür giremedim sizi takip edemedim. Umarım siz de bebişleriniz de çook iyidir.
demiş.. Off ya çok canım sıkıldı. Hiç antibiyoritk kullanmak istemiyorum ama kısslar başka yapabileceğim bişey var mı?:sm_confused::sm_confused:
Evrişim, senin engin bilgine ihtiyacım var canım... Bitkisel bir yolla tedavi edilebilir mi?
ONEMLİİİİİİİİİİİ : Kızlar bu sorunun da kısmen cevabı olabilir bilmiyorum ama bir kulak verin.
Şimdi dr bana dedi ki bir sonraki kan ve idrar testi için ( 3 hafta sonra yaptırtacağım)
olmasını enfeksiyon varmış gibi görünmesini sağlayabilir ve yanlış tedaviye yönlendirebilirmiş. Aklınızda olsun... Belki Gizze durumun böyle olabilir mi acaba?
KIZLAR,
size bişey soracağım. ne alaka demeyin, merak ettim çok.
ne zaman regl oldunuz ilk olarak? kaç yaşınızdaydınız?
ben 14,5 yaşımda oldum da ... çok mu geç acaba?
benim de 20+6 oluyor 28 marta aldım ben de randevumu...
senin özel sigorta karşılıyor değil mi esracım. Sanırım öyleydi...
ben de 13-14 yaşlarındaydım yanlış hatırlamıyorsam :uhm:
ADAŞIM al bendende o kadar heryer esra doluydu bendede sınıfımda 3 tane akrabalar esra teyzekızı amcakızı vs hep aynı isim bende soyismimle ateş duru ahu demir vs koyun ama birde mübarek bi isim koyun hitap etmesenizde,bu benim okuduklarımdan ve araştırmalarımdan vardığım sonuç dediğdim gibi kimse yanlış anlamasın bu benim kendimce fikrim..
esrako 4 hafta sonrayı bekleyemeyıp bugun baska bır doktora gıttım .erkege benziyor dedıklerı bebişim gercekten oyleymıs.bır erkek annesı daha aranızda.bakalım senınkının cınsıyetı ne olacak ?
Günaydın herkese
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Kızlar dün bebişimi gördüm. Küçük prenses olduğu kesinleşti. 148 gr. ağırlığı, 11 cm de boyu var. Doktor gelişimi için normal dedi. Fetüs İnceleme diye bir yer varmış İst.da 4 boyutlu usg ile organ anomalisi olup olmadığını inceliyorlarmış. Bir de cd ye görüntülerini kaydedip hem görüntü hem kartpostal
Gelişmeleri pek takip edemedim hafta boyunca çok yoğundum. Herkes iyidir inşallah.
esrako, 524 demek, e o zaman 280 lirayı öpüp başımıza koymak lazım sanırım... Ya da üstüne 1 bardak soğuk su fisfisfis
hoş geldini canımmrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim
maşallah en torpillimizsin hoş geldin.cinsiyeti bellimi.merhaba arkadaslar ben de yeni uye sayilirim ben de agustosta ucuncu yavrumu dunyaya getirecegim nasipse allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah zaman gercekten cok cabuk gecio su anda karnimda ufak hareketlerini hissediom cok guzel anne olmak allahim butun istyenlere nasip etsin insallah
gözün aydın olsun maşallah kızışınada canım.Günaydın herkese
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Kızlar dün bebişimi gördüm. Küçük prenses olduğu kesinleşti. 148 gr. ağırlığı, 11 cm de boyu var. Doktor gelişimi için normal dedi. Fetüs İnceleme diye bir yer varmış İst.da 4 boyutlu usg ile organ anomalisi olup olmadığını inceliyorlarmış. Bir de cd ye görüntülerini kaydedip hem görüntü hem kartpostal veriyorlarmış. Oraya gitmek istediğimi söyledim doktora. O da 5-10 nisan arası gitmemi ve sonuçları ona da göstermemi istedi.
Küçük kızım kocaman olmuş teyzeleri, ekrana sığmıyodu. tombiş tombiş yanakları vardı. Düşündükçe gözlerim doluyor. Hayal gibi.
benim daha çıkmadı canım bekliyoruzAftabru, Sakaleynmaster amniyo sonuçlarınız çıktı mı? Nasılsınız?
bebiş 16+5 günlük olması gerekiyordu ama dünkü usg de 17+2 idi. gelişmesi hızlandı galiba.
Telkırmacım iyi dileklerin için çok teşekkürler. Hepimiz inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza.
Dün doktorla normal doğum mu sezeryan mı diye konuştuk biraz. Doktor, "Ben normal doğum taraftarıyım. Kendim de normal doğum yaptım hem de suni sancıyla. Ama doğuma yakın senin durumuna bakarız. Vücudun normal doğuma çok uygun. eğer bebekte ters gelme ya da doğumun başlamaması gibi birşey olursa ya da kendin istersen sezeryan olursun" dedi. Normal doğumu çok istiyorum ama bir yandan da ödüm kopuyor kızlaar. Sanki hep doğumda kalbim duracakmış gibi geliyor.
kızlar aynı haftalarda olduğumuz sakaleynmaster kayra aftabru bebişlerinizin hareketlerini hergün hissediyormusunuz.benim ilk hamileliğim bazı günler gün boyu hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum.iki gün önce kıpır kıpırdı dün hiç hissetmedim.normal bi durum mu acaba.endişelenmeme gerek varmı bilmiyorum.doktor kontrolüm bi hafta sonra
saol kuzu,zaten yapıyımda listeyi gören benide yaz benide der kaydirigubbakcemile3 bıkac kişininkini anladım 3k1mde msj atmıs.Ben gördükce atarımm sana kuzu.. umarım gözümden kacan olmas.Ama tabıkı haber alan sana atarsa daha saglıklı olur.
delikafadulden delikafadulden bende gıdıcem nısan sonu gıbı bende.bende havuzlu han ı duydum.o handa sadece bebek ürünlerı satılıyormus.orayabırde chicconun outletıne bakıcam.senın tavsıye ettıgın yerede ugrıycam inşalah.süper cok heycanlanıyorum su alısverıs adını duyunca.aldım bı kac parca bişe ama kesmedı beni şakkıdıkızlar bugün eminönüne gittim birsürü cicişler aldım bebişime istanbulda olan arkadaşlarr beni dinleyinnn eminönünde HÜRRİYET ÇARŞISI var bilen biliyodurr çeyizzcilerin olduğu çarşıı en alt katıı sırf bebek kıyafetlerii toptancısıı ama perakende veriyolarr süper ucuz kesinlikleee gidin ordan yapın alışverişi..
yok artık ya sen normalsin bence one canım 9 yasında regl olmak hormonların normal olmadıgının habercısı bence.bende 13.5 yasımdaydım.hatta tam deprem gecesı 17 agustosta -tatlicadiarzu- senınkıde cok gec sayılmaz.sanırım 15 yasından sonrası yada 16dan sonrası anormal sayılıyo.yanı hormon azlıgı oluyomus.erkekn olanjlardada fazla hormon salgısındanmıs.diye hatırlıyorum sankıgeçenlerde bir haber okudum da; 9 yaşında bir kız çocuğu hamile kalmış diye. çok şaşırdım. 9 yaşında regl olmuş olabilir mi ki diye. hadi o erken olmuş olsa da normali 11 olsa, ben yine de geç mi olmuş oluyorum acaba diye.
ben de bakla manyağıyım. daha geçen gün canım çekti, arkadaşım da yeme sakın dedi.
hosgeldın canım aramıza.ohh maşşalah 2 tanede varmıs cocugun.Allah hepsine saglık versın canımmerhaba arkadaslar ben de yeni uye sayilirim ben de agustosta ucuncu yavrumu dunyaya getirecegim nasipse allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah zaman gercekten cok cabuk gecio su anda karnimda ufak hareketlerini hissediom cok guzel anne olmak allahim butun istyenlere nasip etsin insallah
hoşgeldın canım aramıza,hemen hemen - aynı gunlerdeyız.hayırlı olsun bebişinmrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim
Günaydın herkese
esrako, 524 demek, e o zaman 280 lirayı öpüp başımıza koymak lazım sanırım... Ya da üstüne 1 bardak soğuk su fisfisfis
tabi canım 524 e gore 280 cok iyi bir rakam. sen hangi merkezde cektireceksin peki ? ismine _? ama iste burda radyolog çekmeyecek perinatoloji uzmanı ve docent olanbir kisi çekecek. e tabi birde acıbadem hast yuksek fiyat politikası koy ustune sonuç bu :) sigortam olmasa asla orda cektirmezdim yani.
tabi canım 524 e gore 280 cok iyi bir rakam. sen hangi merkezde cektireceksin peki ? ismine _? ama iste burda radyolog çekmeyecek perinatoloji uzmanı ve docent olanbir kisi çekecek. e tabi birde acıbadem hast yuksek fiyat politikası koy ustune sonuç bu :) sigortam olmasa asla orda cektirmezdim yani.
gunaydınlarr
dun diger topiklerde gezinirken bebek dekorasyonu ile ilgili bir topikte bir mobilya magazasının urunlerinin r esmini atmıs arkadasalr ona baktım çok begendim neyse siteye fiyat listesi istedgime dair mail attım çok uygun fiyatlar geldi birçok begendigim model kampanyalı imis ve 1479 ytl mi n nakit fiyatı . acılır buyur karyola uçlu dolap sifonyer ve oyuncak minik oturam koltugu. yatak acılınca yani genc odası yapınca ayak ucundaki apartattan bir komidin ve bir kuçuk calısma masası olusuyor.
benbebek.com dan bakablirsiniz sayet isterseniz fiyat listesinide eklerim soran olursa. tabi istanbulda olanlar için geçerli grci sehir disina nakliye ucret karsılıgı yapılıyormus. paylasmak istedim. ben bir ay sonra falan gidip muhtemelen burayada bizzat bakacagım.
Milkshake kaç haftalıkken tetanoz aşısı oldun. beni ilk aşı için 21. hafta çağırdılar.:uhm::uhm:günaydın kızlar..... şimdi sağlık ocağından geldim.....tetanoz aşısı vurundum ve bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok güzeldi.... fakat kolum yavaş yavaş acımaya başladı.....
Aida cııım, hayırlı olsun KIZINNN :) Yerim ben onun yanaklarını :) Maşallah...
Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım. Google da baktım ama bu fetüs inceleme nerededir adresi nedir bulamadım, biraz bilgi verebilir misin aidacım nerede bu merkez? telefonu vs.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?