2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gunaydınlarr

dun diger topiklerde gezinirken bebek dekorasyonu ile ilgili bir topikte bir mobilya magazasının urunlerinin r esmini atmıs arkadasalr ona baktım çok begendim neyse siteye fiyat listesi istedgime dair mail attım çok uygun fiyatlar geldi birçok begendigim model kampanyalı imis ve 1479 ytl mi n nakit fiyatı . acılır buyur karyola uçlu dolap sifonyer ve oyuncak minik oturam koltugu. yatak acılınca yani genc odası yapınca ayak ucundaki apartattan bir komidin ve bir kuçuk calısma masası olusuyor.
benbebek.com dan bakablirsiniz sayet isterseniz fiyat listesinide eklerim soran olursa. tabi istanbulda olanlar için geçerli grci sehir disina nakliye ucret karsılıgı yapılıyormus. paylasmak istedim. ben bir ay sonra falan gidip muhtemelen burayada bizzat bakacagım.

günaydın kızlar..... şimdi sağlık ocağından geldim.....tetanoz aşısı vurundum ve bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok güzeldi.... fakat kolum yavaş yavaş acımaya başladı.....

helin hivdacım.... bende hergün hissetmiyorum bebeğimin hareketlerini endişelenicek bir durum yok için rahat olsun bazen birkaç gün hergün hissediyorum ama bazende birkaç gün hissetmeye biliyorum ilk zamanlar böyle olması normalmiş çünkü bebeğimiz sürekli hareket ediyor biz sadece en kuvvetli olanları hissediyoruz.....

OFFF NAPIÇAZ BU KİLOLARLA BİLMİYORUM.BOĞAZIMI BİR TÜRLÜ KISAMIYORUM SÜREKLİ TATLI VE HAMURİŞİ YİYİYORUM.ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİNkaydirigubbakcemile2

Aida cııım, hayırlı olsun KIZINNN :) Yerim ben onun yanaklarını :) Maşallah...
Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım.

Google da baktım ama bu fetüs inceleme nerededir adresi nedir bulamadım, biraz bilgi verebilir misin aidacım nerede bu merkez? telefonu vs.?

OFFF NAPIÇAZ BU KİLOLARLA BİLMİYORUM.BOĞAZIMI BİR TÜRLÜ KISAMIYORUM SÜREKLİ TATLI VE HAMURİŞİ YİYİYORUM.ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİNkaydirigubbakcemile2

Bütün hamişler bir gün tombalak olacak :roflol:

Günaydınlar

hoşgeldin emrem , hayırlı olsun oğluşun

bende okudum çok araştırdım canım sana tamamen katılıyorum, birde yeni doğan bebeğe Allaha şükür için Akîka kurbanı kesilirmiş bilen duyan varmı, araştırıyorum...

esra güle güle kullan bebeğine güzel günlerde, bizde haftaya gidiyoruz alışverişe

Aidaa gözün aydın canım hayırlı olsun prensesin, maşallah ona

esrako saol bilgi için fiyatı çok uygunmuş, arkadaşım 1 ay sonra doğum yapacak 2,500 e almıştı bbek odasını, fiyat listesinide eklersen verdiğin siteden birkaç takım beğendim : )
senin beğendiğin takım hangisi bi bakayım : )

Helincim doktor 17+2 olduğumu söyledi. Hareketler için endişelenme. Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 18.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe bu sayfada hareketlerle ilgili açıklama var. Hareketlerin yeni hissedilmeye başlandığı zamanlarda uzun süreli (bir gün gibi) hissetmeme normalmiş. Sadece güçlü hareketler algılandığı için, ufak hareketlenmeleri hissetmeye bilirmişsin.

Evinizin yakınında sağlık ocağı varsa, onlarda kalp atışlarını dinleyen minik bir cihaz var. Kalem gibi bir alet sadece kalp atış sesini veriyor. Ben tetanoz iğnesi için gün almaya gittiğimde kalbini dinlediler. Çok endişelenirsen sağlık ocağına gidip kalp atışına baktırabilirsin canım.

gizzecim bende 11 haftalıkken antibiyotik kullandım benimkide B grubu penisilin turevi bir antibiyetikti dr bebege tkisi olmadıgın soyledi. ve içinde de gebelikte kullanım dozu vs yazıyodu yani içtim mecburen atesim dusmuyordu .allaha emanetler bu bizim elimizde olan bizim hatamız olan birsey değil.

3k1m tum idrar tahlilleri orneklernin boyle verilmesi uygundur. taslı bir oglum oldugu uçin tum idrar tahlili vs detaylarını maalesef çok iyibiloyrum. (

KIZLAR,
size bişey soracağım. ne alaka demeyin, merak ettim çok.
ne zaman regl oldunuz ilk olarak? kaç yaşınızdaydınız?
ben 14,5 yaşımda oldum da ... çok mu geç acaba?

aftabru ya ben hatırlamıyorm valal he bunu dusunuyorum konu olup birbirine sorar ya arkadasalr hani hatırlamıyorm ama çok kuçuk değil çok da buyuk değildim 11-12 falanmı ne acbaa. ilkokulda olmadıgım kesin yani.

benim de 20+6 oluyor 28 marta aldım ben de randevumu...
senin özel sigorta karşılıyor değil mi esracım. Sanırım öyleydi...

ben de 13-14 yaşlarındaydım yanlış hatırlamıyorsam :uhm:

ozel sigortam karsılıyor benim sigorta police yenileme surem mart sonu. yani son gun 31 mart o yuzden bu detaylıyı mart içinde aldım ki randevumu yeni police limitimden dusmesin diye. yapılan tum gebelik tetkikleri limit den duserek gidiyor. simdiye kadar 2008 policesinin limitin kullandım 31 mart itibari ile yeni limit koncak . o yuzden bende acıbademde yaptırıyorum detaylımı ordaki bir perinatoloji uzmanına docent mis. 524 ytl fiyat bundan yuksegi yoktur heralde. neyseki %20 sini odeyeceğim.

adasım isim konusunda katılıyorum san bilmiyordum boyle birsey oldgugnu. elimize yapıscak birsey deil sahsen binim gbi inancı olan kisiler uygulayabilir dedigin gibi sadce kulagına soylenmesi namına. ben sahsenne tam tum ibadetlerini yerine getiren biriyimdir nede hiçbir ibadet yapmayan biriyimdir ortalarda biryerdeyim. dovmemde var oruc da tutarım bu tarzseyleride duydummu olumsuz bir yanı yoksa uygularım sagol canım.

esrako 4 hafta sonrayı bekleyemeyıp bugun baska bır doktora gıttım .erkege benziyor dedıklerı bebişim gercekten oyleymıs.bır erkek annesı daha aranızda.bakalım senınkının cınsıyetı ne olacak ?

prenses hehe aklın yolu bir aferin iyi yapmıssın ya bekle bekle o zaman çabuk geçmiyorkii demek erkek olacak peki net olarak pipisini gordunmu ? ay bende sapık gibi herkese bu soruyu soruyorum magdurm anlayın bu konudan:))
ben yarın dr dayım bakalım kızmı erkekmi benimki.

aida gozun aydınnn gule gle buyut kızını tombul yanak benimki gibi desene benim ki de kızmı erkekmi bilmem ama tombul yanaklı: )

petrikcim ekleyemiyorum çunku dosya boyutları buyuk diyor birkaç kb yuzunden eklenmiyor.
buraya bilgileri yapıstırmayı deneyeceğim. zaten belli baslı bazı modellerde indirim var onların kodlarını buraya yapıstırırım ordan bakarsın
benimbegendigim iki tane pespese denizci takım var ama çok satafatlı olmayanlardan koduna bakar yolalrım simdi:)
KARYOLALARIMIZ po121 ve kod 0245 nolu resimlerdeki gibi açıldığında ayak ucundan bir adet KOMİDİN bir adet DERS ÇALIŞMA MASASI çıkacaktır ve altındaki 90x185 iç ölçüsündeki bazaya ister YAVRU YATAK isterseniz eşyalarınızı yerleştirebileceksiniz,bebeğinizin yatacağı alan 90x140 daha sonra büyüttüğünüzde ise 90x190 genç karyola ölçüsü olacaktır .

ÜRETİMDE KULLANDIĞIMIZ MALZEMELER

1.kalite MDF

Bebek sağlığına zarar vermeyen boyalar

Teleskobik raylar

Tesisimizde üretilen bebek yatakları ve uyku setleri.

bebek odaları
Nakit = 1.499 TL
2 taksit x 881 TL = 1.762 TL
3 taksit x 594 TL = 1.782 TL
4 taksit x 450 TL = 1.800 TL
5 taksit x 364 TL = 1.820 TL
6 taksit x 306 TL = 1.836 TL
7 taksit x 265 TL = 1.855 TL
8 taksit x 234 TL = 1.872 TL
9 taksit x 211 TL = 1.899 TL
10 taksit x 192 TL = 1.920 TL
11 taksit x 176 TL = 1.936 TL
12 taksit x 162 TL = 1.944 TL

BU FİYATLAR : Gardrop , büyüyen karyola , şifonyer , oyuncak koltuğu ndan oluşan aşağıdaki ürünler için geçerlidir.

po 121-bo 122-po 126- kod 0234-0239-0240-0242-0243-0244-0245-0247-0249-0250-0251-0252-0257-0258-0279-0280-0281-0282-0283-0284
kampanyamız stoklarla sınırlıdır

esrako, 524 demek, e o zaman 280 lirayı öpüp başımıza koymak lazım sanırım... Ya da üstüne 1 bardak soğuk su fisfisfis

tabi canım 524 e gore 280 cok iyi bir rakam. sen hangi merkezde cektireceksin peki ? ismine _? ama iste burda radyolog çekmeyecek perinatoloji uzmanı ve docent olanbir kisi çekecek. e tabi birde acıbadem hast yuksek fiyat politikası koy ustune sonuç bu :) sigortam olmasa asla orda cektirmezdim yani.

mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim
hoş geldini canım
maşallah en torpillimizsin hoş geldin.cinsiyeti bellimi.
gözün aydın olsun maşallah kızışınada canım.
benim daha çıkmadı canım bekliyoruz

hemen hemen hergün hissediyorum ben artık canım.kaydirigubbakcemile3

Ben gördükce atarımm sana kuzu.. umarım gözümden kacan olmas.Ama tabıkı haber alan sana atarsa daha saglıklı olur.
saol kuzu,zaten yapıyımda listeyi gören benide yaz benide der kaydirigubbakcemile3 bıkac kişininkini anladım 3k1mde msj atmıs.
delikafadulden delikafadulden bende gıdıcem nısan sonu gıbı bende.bende havuzlu han ı duydum.o handa sadece bebek ürünlerı satılıyormus.orayabırde chicconun outletıne bakıcam.senın tavsıye ettıgın yerede ugrıycam inşalah.süper cok heycanlanıyorum su alısverıs adını duyunca.aldım bı kac parca bişe ama kesmedı beni şakkıdı
yok artık ya sen normalsin bence one canım 9 yasında regl olmak hormonların normal olmadıgının habercısı bence.bende 13.5 yasımdaydım.hatta tam deprem gecesı 17 agustosta -tatlicadiarzu- senınkıde cok gec sayılmaz.sanırım 15 yasından sonrası yada 16dan sonrası anormal sayılıyo.yanı hormon azlıgı oluyomus.erkekn olanjlardada fazla hormon salgısındanmıs.diye hatırlıyorum sankı
hosgeldın canım aramıza.ohh maşşalah 2 tanede varmıs cocugun.Allah hepsine saglık versın canım
mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim
hoşgeldın canım aramıza,hemen hemen - aynı gunlerdeyız.hayırlı olsun bebişin

oyy yerim ben onu yaaaa,maşşalah prensesıne.ayyy öperım benım onun tontiş yanaklarını
bende pazartesı gunu gıdıcem cook heycanlıyım.bakalım benım prensesımınde cinsiyeti kesınlesecekmı?

esrako, 524 demek, e o zaman 280 lirayı öpüp başımıza koymak lazım sanırım... Ya da üstüne 1 bardak soğuk su fisfisfis

amanın kızlar nekadar pahalı 4 boyutlunun fiyatı bu dimi.ayrıcada sigortalı hali heralde.valla cok ucmuslar rakamda.valla burda özeldekı normal dogum fıyatı sanırım bu-tatlicadiarzu-
bana doktorum sey dedı,üniv hastanesıne prof a yönlendırıyorum dedı.devlet hastanesı olarak prof a sıra alınmıyor sanırım.bakalım bız nekadar bayılcaz prof beye

of off maalesef sonomed den randevu aldıma ama 2 li testi de orada yaptırmış ve hiç memnun kalmamıştım ama dr sonomed diyor... ben gerçi gene bakıyorum daha iyi bir alternatif olabilir mi diye ama... bulamazsam eğer gene oraya mecbur mu kalacağım yaa :çok üzgünüm:

ay şekerim bu şimdi sigortalı fiyatı yanı.valla istanbulda yasamanın zorlukları sanırım.benım gıttıgım özel has.de normal dogum 350lira sezeryan fiyatı sanıyorum 800 liramı ne.sizinkileri düşünemiyorum ozaman -tatlicadiarzu-

Harika modeller var Esrakocum paylaştığın için teşekkürler. Çok beğendiğim birkaç model var. Belki buraya sipariş veririz.

günaydın kızlar..... şimdi sağlık ocağından geldim.....tetanoz aşısı vurundum ve bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok güzeldi.... fakat kolum yavaş yavaş acımaya başladı.....
Milkshake kaç haftalıkken tetanoz aşısı oldun. beni ilk aşı için 21. hafta çağırdılar.:uhm::uhm:

3Karanlık1Mucize canım özeline mesaj atmaya çalıştım ama bağlantıda sorun oldu tekrar deneyeceğim. Telefon açıp istediğini sorabilirsin. Bağdat caddesi tarafında yerleri. 17-22. haftalar arası bakıyorlar bildiğim kadarıyla. Ama doktoruna sor gitmen gereken zamanı.

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1agustos _____________________ ERKEK
4.Esin123…………………………….....2 ağustos
5.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
6.ASLI………..…………………..........2 ağustos
7.entelliye…………………………........2 ağustos
8.Caninuss.......................................2 ağustos
9.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
10.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
11.Arda..............................................3 ağustos
12.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
13.Badibade......................................4 ağustos
14.defnedamla...................................5 agustos ____________________ ERKEK
15.essraa.........................................5 agustos
16.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
17.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
17.calimero 26..................................6 agustos
18.kacakkedi....................................6 agustos
19.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
20.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
21.dlkltn...........................................8 agustos
22.ebruska.......................................8 agustos
22.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
23.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
24.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
25.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
26.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
27.güzel edirnem..............................9 agustos
28.angeleyes_3...............................10 agustos
29.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
30.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
31.maibeyaz.....................................10 agustos
31.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
32.Milk shake..................................11 ağustos
33.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
34.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
35.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
36.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
37.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
38.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
39.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
40.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
41.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
42.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
44.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
45.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
46.tazefasulye................................18 agustos
47.masmavi....................................18 agustos
48.prenses.....................................19 agustos
49.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
50.cadu.......................................... 20 agustos
51.sampuan....................................21 agustos
52.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
54.sal_der......................................24 agustos
55.dnzyildizi84...............................25 agustos
56.emis..........................................25 augstos
57.sedaa........................................25 agustos
58.seerni........................................25 agustos
59.tuana3434..................................26 agustos
60.siney.........................................26 agustos
61.İrem34.......................................26 ağustos
62.darknessfire...............................26 agustos
63.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
63.Pınky_42...................................26 agustos
64.tugbaözen.................................26 agustos
65.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
66.desdona....................................27 agustos
67.selena.......................................27 agustos
68.flawlessd...................................28 agustos
69.sünger53...................................28 agustos
70.ukalam......................................29 agustos
71.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
72.burko........................................30 agustos

Kızlar ben cinsiyet ögrenen arkadasların bır kacını ekledım.gözden kacırdıklarım varsa benı uyarsın bende eklerım. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…