2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Selam herkese ben sayfanızı yeni keşfettim.
Ben 18 haftalık hamileyim.
Ağustos ayında doğum yapacağım. (04 Ağustos)
İlk 3 ay çok bulantım ve yorgunluğum vardı.
Bundan dolayı hep yatarak geçirdim şimdi bulantılarım geçti.
Şimdilerde çok rahatım.

Son düzenleme:

aaa ne güzel, hepimizden daha tecrübelisin. hayırlı uğurlu olsun. biz de üç kardeşiz. seninkilerin cinsiyeti nedir? doğmuşlar ve doğacak olan?

mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim

süper, demek bebeklerimizin gelişimi konusunda da danışabileceğimiz biri katıldı aramıza. hoşgeldin. hayırlı uğurlu olsun.

16 ben...Kızkardeşim 18'de olmuştu..Bizim ailede genetik biraz, anneciğim de yaşıtlarına göre geç olmuş..

ohhh be, benden geç olan birisini duydum. benim iki kız kardeşim de benden daha genç regl oldular.

Aftabru, Sakaleynmaster amniyo sonuçlarınız çıktı mı? Nasılsınız?

bebiş 16+5 günlük olması gerekiyordu ama dünkü usg de 17+2 idi. gelişmesi hızlandı galiba.
sonuçlarım detaylı olarak 2 hafta sonra çıkacak ama korkulan kısma öncelikli bakıldı ve temiz dendi.
senin de gözünaydın canım. inşallah ben de 2 saat sonra göreceğim kızımı.

yok yooook sakın endişelenme. ben daha hissetmeye başlayalıı 1 hafta oluyor. o da öyle hergün değil. nadiren hissediyorum. benim doktor zaten 20.haftanda net olarak hissedebilirsin demişti.

Selam Che hoşgeldin, hayırlı olsun bebişin cinsiyetiniz öğrendinizmi ?

Esrako çok saol canım verdigin bilgileri eşimede gönderdim çok uygun fiyatıbize masko yolları göründü :1rolleyes:

minik kelebek bende hastaneye doğum fiyatı sordum normal doğum 1250 sezeryan 2000 fisfisfis kuş sütüylemi yıkıyorlar bebeği ne yapıyorlarsa :kaydirigubbakcemile3

aftabru sanırım rekor bende ben çok küçükken adet oldum sanırım ya 10 yada 11 yaşındaydım

birde kızlar dün akşam ilk defa ayak bileklerim şişmişti sizdede oluyormu böyleCADIARZU

petrikcim sen nasıl bir hastanede doğum yapacaksın yavv çok pahalı değilmi??? bende kendi çapında özel hastaneye gidiyorum orda çok cüzri rakamlardan bahsediyorlar birtek oda fiyatları pahalıymış ben tek kişilik özel oda istiyorum onunda geceliği 100 liraymış onun haricinde doğum 250 falan galiba yinede tam olarak bilmiyorum ama çünkü ektra şeyler çıkartabiliyorlar doğumda.........ben geçen sene dış gebelik ameliyatı oldum laporoskopiyle ekstra şeyler çıkarttılar sigortalı olmama rağmen 1000 tl verdik.....

esrako yazdığın siteye baktım gerçekten çok güzel mobilyalar var ama şehir dışına bizim buraya getirmemiz sanırım aynı paraya mal olur çünkü nakliyat parası alırlar????? ya aslında ben bebek odasından ziyade büyüyen bebek beşiği istiyorum gerçi başka sitelerde tek beşik 750 lira diyorlar onunla kıyaslarsak bu fiyat çok uygun...... acaba bunlar tek beşik satıyorlarmı ki???? şimdiki çocuklar hazır bulduklarını malesef beğenmiyorlar ben o yüzden büyüyen beşik istiyorum 5 - 6 yaşlarına geldiğinde de çocuk odası alırım diye düşünüyorum ama yinede yaparım bilemiyorum.....

ay ya aman allahım bıtıremedımkı oku oku yenı gelen ıkı ark. var sanırım hos geldınız kızlar gunden gune cogalıyoruz yawff bırde dun yazmayı unutmuşumda BOYUMUZ 16cm KİLOMUZ 164gr yazıyo kağıtta yaaaaa zuzum buyudu canım kızım yerım ben onu dedın dr. yeceksen hiç uğraştırma bizi dedi :dance:

hoşgeldın aramıza bebişin hayırlı olsun,buhafta baya yeni hamişimiz eklendı.muhtemel dogum tarıhını yazarsan listemıze senıde eklerım.cinsiyetınız bellımı pekı?
minik kelebek bende hastaneye doğum fiyatı sordum normal doğum 1250 sezeryan 2000 fisfisfis kuş sütüylemi yıkıyorlar bebeği ne yapıyorlarsa :kaydirigubbakcemile3
valla anlamadım canım sizizn hastane fiyatlarını.bu birazda isism yapmıs hastanelerde oluyo sanırım.valla bende özel hastaneye gıdıyorum,daha 2 yıl oldu acılalı hersey yenı ve sonsıstem fakat dedıgım gıbı normal sanırım 250 350 lira arası sezeryanda 600 ile 800 arası.ve bunları bebek dogdugunda tüm muayenesı dahil.bututn doktorlar bebegı muayene edıyorlar tepeden tırnaga
birde kızlar dün akşam ilk defa ayak bileklerim şişmişti sizdede oluyormu böyleCADIARZU
benım cok hafıf corap sıktıgı zaman onun lastık iziz oluyor.gecen tetanoz için saglık ocagına gıttıgımde ebe kontrol ettı ayak bıleklerımde ödem varmı die.cok az var dedı,tuzlu yıyorsan azalt dedı bırde hersabah uyandıgında kendını eller bılekler ayak bılekelrı ve yüzünü kontrol et dedı.ve cok şişme hissedersen doktora basvur dedı.hanı vücud su tutmasın dıe.albüm mü ne öle bıse oluyomus hamılleıkte.sende tuzu azalt canım eger tuzlu yıyorsan
minik kelebek benide eklermisin 2 ağustos erkek
hemen eklıyoum canım

valla banada cok pahalı geldı.kuzu bunların zaten 2liside 3lüsüde hatta şimdi girilcek olan 4 boyutluda cok pahalı.3k1m 280 liradan esrakoysa 540 liradan bahsedıyor.bu fiyata göre dogumlarda sanırım o fiyat olması normal galıba :sm_confused:

Hoşbuldum canım cinsiyetini kordondan dolayı göremedik.
20. haftada tekrar kontrol var ihşallah o zaman görebiliriz.
Bu arada doğum 4 Ağustosta

milkshakecim daha karar vermedim ama gittigim hastanenin fiyatı buydu çok aşırı pahalı, daha da dudak uçurtan rakamları olan hastaneler var acıbadem mesela 5000 ile 7000 arası :1shok: doğuma yakın araştırırım tabi insan kendi doktorunun ister bilmim ne yapiciz

ben sürekli acıbademe gidiyorum, her ilem için. ama allahtan hiç fark filan vermiyorum. gerçekten pahalı diğerlerine göre. kızlar buraya bazı fiyatlar yazıyor, bakıyorum benim faturalar hep iki katı kadar. ama ben çok memnunum ACIBADEM den. daha doğrusu başka yere gitmediğim için kıyas yapamıyorum.

hoşgeldin CHE. geçmiş olsun bulantıların. benim 4 ay sürdü.

minik kelebekim çok tuzlu yemem aslında ama neden böyle oldu anlamadım hani çorabın lastik izi olur ya onun altı bileğim akşam epey şişti sanırım masa başı işte çalışıyorum tüm gün ayaklarım salık kaldığı için oluyor.... bu sabah aşı vurunurken ebeyede sordum çok ayakta kaldıysan olur dedi....

ya bilmiyorum sanırım hastaneler bu işi ticarete dökmüş kim kimden ne kopartabilirse...... bilmiyorum ben 2 li teste hiç para vermedim zaten 3 lüye gerek görülmediği için yapılmadı..... birtek hastane 4 boyutlu için 90 tl istiyor oda çok normal....bu fiyatlara nazaran.....

aman allahım bu fiyat ne böyle ağzım açık kaldı:1shok: ya tamam doğum kolay değil allah hepimizi sağ sağlim kurtarsın ama bunlar diğerlerine nazaran ne yapıyorlarmış ekstara olarak uygulama aşağı yukarı heryerde aynı..... birde anlamadığım tamam fark olurda bu kadar olmaz bir tüp bebek parası alıyorlar nerdeyseklava: valla allah herkesin yardımcısı olsun ama malesef değerler herkesin bütçesine göre değişiyor bize çok pahalı geliyor bu fiyatlar ama normal gelenlerde vardır tabi zaten herkesin cebindeki parasına göre gidebileceği hastaneler var allahtan:icecream:

ucuz olan hastanede var çok aşırı kalabalık bi hastane ssk gibi arkadaşım doğum yaptı 250- 600 arası fiyatları, ama hiç memnun kalmadı.. sağlıkta önemli tabi araştıracağım

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.emre1997......................................2agustos ______________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1agustos _____________________ ERKEK
5.Esin123…………………………….....2 ağustos
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
7.ASLI………..…………………..........2 ağustos
8.entelliye…………………………........2 ağustos
9.Caninuss.......................................2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
12.Arda..............................................3 ağustos
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14.Che.............................................. 4agustos
15.Badibade......................................4 ağustos
16.defnedamla...................................5 agustos ____________________ ERKEK
17.essraa.........................................5 agustos
18.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
19.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
20.calimero 26..................................6 agustos
21.kacakkedi....................................6 agustos
22.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
23.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
24.dlkltn...........................................8 agustos
25.ebruska.......................................8 agustos
26.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
27.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
28.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
29.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
30.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
31.güzel edirnem..............................9 agustos
32.angeleyes_3...............................10 agustos
33.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
34.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
35.maibeyaz.....................................10 agustos
31.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
36.Milk shake..................................11 ağustos
37.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
38.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
39.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
40.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
41.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
42.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
43.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
40.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
44.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
45.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos
49.masmavi....................................18 agustos
50.prenses.....................................19 agustos
51.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
52.cadu.......................................... 20 agustos
53.sampuan....................................21 agustos
54.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
55.sal_der......................................24 agustos
56.dnzyildizi84...............................25 agustos
57.emis..........................................25 augstos
58.sedaa........................................25 agustos
59.seerni........................................25 agustos
60.tuana3434..................................26 agustos
61.siney.........................................26 agustos
62.İrem34.......................................26 ağustos
63.darknessfire...............................26 agustos
64.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
65.Pınky_42...................................26 agustos
66.tugbaözen.................................26 agustos
65.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
67.desdona....................................27 agustos
68.selena.......................................27 agustos
69.flawlessd...................................28 agustos
70.sünger53...................................28 agustos
71.ukalam......................................29 agustos
72.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
73.burko........................................30 agustos

Kızlar ben cinsiyet ögrenen arkadasların bır kacını ekledım.gözden kacırdıklarım varsa benı uyarsın bende eklerım. a.s.[/QUOTE]

gunaydin kizlarr

AIDAA kizin hayirli olsun canim,

YENI HAMISLER hosgeldiniz, gun gectikce artiyor sayimiz ne guzel...

arkadaslar bahsettiginiz fiyatlari duyunca dudagim ucukluyor...

benim doktorum ikili ve üçlü testin sonuçlrına güvenmediği için sadece bana dörtlü test yaptırdı.
100 tl ye özel lab.da yaptırdım.
Sonuçlar normal çıktığı için amniyosenteze gerek kalmadı.
17.haftada da tetanoz aşısını oldum ikincisini de bu ay sonunda olucam.
toplam 4 tane tetanoz aşısı olmamız gerekiyor.

ucuz olan hastanede var çok aşırı kalabalık bi hastane ssk gibi arkadaşım doğum yaptı 250- 600 arası fiyatları, ama hiç memnun kalmadı.. sağlıkta önemli tabi araştıracağım

petrikçim bu konuda haklısın canım.... yanlız biliyorsun ben dr. a esk. gidiyorum orda da birçok özel hastane var fakat çocuğun doğum için yeri yok orda sadece muayene oluyorsun doğum içinde doğum evlerine gitmek zorunda kalıyorsun..... benim ark. 5 kişi bir odada kalmışlardı ani bir doğum oldu bebeği 7 aylık doğdu......

özel hastane olup aynı hastenede doğum yapılanlarında sayısı sınırlı 3 yada 4 tane malum onlarda ssk dan farksız çok kalabalık oluyor epey sıra bekliyoruz ve uzun uzun muayene olamıyoruz hani bazı ark. yazmış cinsiyeti gözükmedi farklı aralıklarda 4 kere girdik en sonunda gördük falan yazmıştı ama bu bizde geçerli değil muayene sıranda gördün gördün göremedin bir dahaki muayeneye ki benim öyle olduklava: ama seçenek kısıtlı olduğu için malesef katlanmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…