merhaba arkadaslar ben de yeni uye sayilirim ben de agustosta ucuncu yavrumu dunyaya getirecegim nasipse allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah zaman gercekten cok cabuk gecio su anda karnimda ufak hareketlerini hissediom cok guzel anne olmak allahim butun istyenlere nasip etsin insallah
mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim
16 ben...Kızkardeşim 18'de olmuştu..Bizim ailede genetik biraz, anneciğim de yaşıtlarına göre geç olmuş..
sonuçlarım detaylı olarak 2 hafta sonra çıkacak ama korkulan kısma öncelikli bakıldı ve temiz dendi.Aftabru, Sakaleynmaster amniyo sonuçlarınız çıktı mı? Nasılsınız?
bebiş 16+5 günlük olması gerekiyordu ama dünkü usg de 17+2 idi. gelişmesi hızlandı galiba.
kızlar aynı haftalarda olduğumuz sakaleynmaster kayra aftabru bebişlerinizin hareketlerini hergün hissediyormusunuz.benim ilk hamileliğim bazı günler gün boyu hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum.iki gün önce kıpır kıpırdı dün hiç hissetmedim.normal bi durum mu acaba.endişelenmeme gerek varmı bilmiyorum.doktor kontrolüm bi hafta sonra
Selam herkese ben sayfanızı yeni keşfettim.
Ben 18 haftalık hamileyim. Ağustos ayında doğum yapacağım.
İlk 3 ay çok bulantım ve yorgunluğum vardı. Bundan dolayı hep yatarak geçirdim şimdi bulantılarım geçti. Şimdilerde çok rahatım.
prensen84 canım listeye eklememişiz senı.muhtemel dogum tarıhın kacdı?erkek die senıde eklıyım
Selam Che hoşgeldin, hayırlı olsun bebişin cinsiyetiniz öğrendinizmi ?
Esrako çok saol canım verdigin bilgileri eşimede gönderdim çok uygun fiyatıbize masko yolları göründü :1rolleyes:
minik kelebek bende hastaneye doğum fiyatı sordum normal doğum 1250 sezeryan 2000 fisfisfis kuş sütüylemi yıkıyorlar bebeği ne yapıyorlarsa :kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın aramıza bebişin hayırlı olsun,buhafta baya yeni hamişimiz eklendı.muhtemel dogum tarıhını yazarsan listemıze senıde eklerım.cinsiyetınız bellımı pekı?Selam herkese ben sayfanızı yeni keşfettim.
Ben 18 haftalık hamileyim.
Ağustos ayında doğum yapacağım.
İlk 3 ay çok bulantım ve yorgunluğum vardı.
Bundan dolayı hep yatarak geçirdim şimdi bulantılarım geçti.
Şimdilerde çok rahatım.
valla anlamadım canım sizizn hastane fiyatlarını.bu birazda isism yapmıs hastanelerde oluyo sanırım.valla bende özel hastaneye gıdıyorum,daha 2 yıl oldu acılalı hersey yenı ve sonsıstem fakat dedıgım gıbı normal sanırım 250 350 lira arası sezeryanda 600 ile 800 arası.ve bunları bebek dogdugunda tüm muayenesı dahil.bututn doktorlar bebegı muayene edıyorlar tepeden tırnagaminik kelebek bende hastaneye doğum fiyatı sordum normal doğum 1250 sezeryan 2000 fisfisfis kuş sütüylemi yıkıyorlar bebeği ne yapıyorlarsa :kaydirigubbakcemile3
benım cok hafıf corap sıktıgı zaman onun lastık iziz oluyor.gecen tetanoz için saglık ocagına gıttıgımde ebe kontrol ettı ayak bıleklerımde ödem varmı die.cok az var dedı,tuzlu yıyorsan azalt dedı bırde hersabah uyandıgında kendını eller bılekler ayak bılekelrı ve yüzünü kontrol et dedı.ve cok şişme hissedersen doktora basvur dedı.hanı vücud su tutmasın dıe.albüm mü ne öle bıse oluyomus hamılleıkte.sende tuzu azalt canım eger tuzlu yıyorsanbirde kızlar dün akşam ilk defa ayak bileklerim şişmişti sizdede oluyormu böyleCADIARZU
hemen eklıyoum canımminik kelebek benide eklermisin 2 ağustos erkek
petrikcim sen nasıl bir hastanede doğum yapacaksın yavv çok pahalı değilmi??? bende kendi çapında özel hastaneye gidiyorum orda çok cüzri rakamlardan bahsediyorlar birtek oda fiyatları pahalıymış ben tek kişilik özel oda istiyorum onunda geceliği 100 liraymış onun haricinde doğum 250 falan galiba yinede tam olarak bilmiyorum ama çünkü ektra şeyler çıkartabiliyorlar doğumda.........ben geçen sene dış gebelik ameliyatı oldum laporoskopiyle ekstra şeyler çıkarttılar sigortalı olmama rağmen 1000 tl verdik.....
Selam Che hoşgeldin, hayırlı olsun bebişin cinsiyetiniz öğrendinizmi ?
Esrako çok saol canım verdigin bilgileri eşimede gönderdim çok uygun fiyatıbize masko yolları göründü :1rolleyes:
minik kelebek bende hastaneye doğum fiyatı sordum normal doğum 1250 sezeryan 2000 fisfisfis kuş sütüylemi yıkıyorlar bebeği ne yapıyorlarsa :kaydirigubbakcemile3
petrikcim sen nasıl bir hastanede doğum yapacaksın yavv çok pahalı değilmi??? bende kendi çapında özel hastaneye gidiyorum orda çok cüzri rakamlardan bahsediyorlar birtek oda fiyatları pahalıymış ben tek kişilik özel oda istiyorum onunda geceliği 100 liraymış onun haricinde doğum 250 falan galiba yinede tam olarak bilmiyorum ama çünkü ektra şeyler çıkartabiliyorlar doğumda.........ben geçen sene dış gebelik ameliyatı oldum laporoskopiyle ekstra şeyler çıkarttılar sigortalı olmama rağmen 1000 tl verdik.....
ben sürekli acıbademe gidiyorum, her ilem için. ama allahtan hiç fark filan vermiyorum. gerçekten pahalı diğerlerine göre. kızlar buraya bazı fiyatlar yazıyor, bakıyorum benim faturalar hep iki katı kadar. ama ben çok memnunum ACIBADEM den. daha doğrusu başka yere gitmediğim için kıyas yapamıyorum.tabi canım 524 e gore 280 cok iyi bir rakam. sen hangi merkezde cektireceksin peki ? ismine _? ama iste burda radyolog çekmeyecek perinatoloji uzmanı ve docent olanbir kisi çekecek. e tabi birde acıbadem hast yuksek fiyat politikası koy ustune sonuç bu :) sigortam olmasa asla orda cektirmezdim yani.
Selam herkese ben sayfanızı yeni keşfettim.
Ben 18 haftalık hamileyim.
Ağustos ayında doğum yapacağım. (04 Ağustos)
İlk 3 ay çok bulantım ve yorgunluğum vardı.
Bundan dolayı hep yatarak geçirdim şimdi bulantılarım geçti.
Şimdilerde çok rahatım.
milkshakecim daha karar vermedim ama gittigim hastanenin fiyatı buydu çok aşırı pahalı, daha da dudak uçurtan rakamları olan hastaneler var acıbadem mesela 5000 ile 7000 arası :1shok: doğuma yakın araştırırım tabi insan kendi doktorunun ister bilmim ne yapiciz
valla anlamadım canım sizizn hastane fiyatlarını.bu birazda isism yapmıs hastanelerde oluyo sanırım.valla bende özel hastaneye gıdıyorum,daha 2 yıl oldu acılalı hersey yenı ve sonsıstem fakat dedıgım gıbı normal sanırım 250 350 lira arası sezeryanda 600 ile 800 arası.ve bunları bebek dogdugunda tüm muayenesı dahil.bututn doktorlar bebegı muayene edıyorlar tepeden tırnaga:
ucuz olan hastanede var çok aşırı kalabalık bi hastane ssk gibi arkadaşım doğum yaptı 250- 600 arası fiyatları, ama hiç memnun kalmadı.. sağlıkta önemli tabi araştıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?