2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

che canım hoşgeldin..... bende ilk tetanoz aşımı bugün vurundum ama ebe bana hamilelik döneminde 2 tane aşı vurunduğumuzu birde sanırım doğumdan sonra vurunacakmışık ama onun kaç tane olduğunu bilmiyorum..... bu 4 tane nasıl ya benim kafam karıştıCADIARZU

evet canım ayakların salık kaldıgı ıcıcn oluyordur ozman.ayagının altına kopybılecegın bı tabure yada kutu falan bul.rahat edersın
evet gercekten fiyat konususnda koparabıldıklerıne gıdıyorlar.bende i2li için sadece 50 lira verdım 4 boyutluyuda daha öğrenmedım.bakalım ne diycvekler
ucuz olan hastanede var çok aşırı kalabalık bi hastane ssk gibi arkadaşım doğum yaptı 250- 600 arası fiyatları, ama hiç memnun kalmadı.. sağlıkta önemli tabi araştıracağım

evet canım burdada var öle bı hastanede hatta normal dogumu sadece 100liraya indirmişler teşvık olsun die.ama dedıgın gıbı devlet hastanesınden beter kalabalık.oyüzden ona gitmiyorum benım hastanenın fiyatları cok uçuk degıl ama asırı kalabalıkta degıl.ben muayeneye gıttıgımde enfazla 15 dakka beklıyorum oda bazen acıl hasta gelıyor hamıle sonucda bende kanamam olunca gıttım acıl oldugu için hastalarından önce benı aldı, yoksa hıc beklemıyorum ve dogum yapan herkez memnun ki odalar enfazla 2kişilik,istemsensen özel oda tek kişilik.ama tabı petrikcim istanbulla burası bır omaz.bi oaranın nüfusuna bak bı buranın.yanı Allah kolaylık versın canım.demen gıbı ucuz dıe herkeın gıttı hastaneye gıtsen memnun kalmıycan.mecbur o parayı vercenkı için rahat etsin

aftabru 9 yaş neki benim asla unutamadığım bir lina medina olayı var.buradan bakabilirsin.biraz hazina ama http://www.internethaber.com/images/other/en%20kucuk%20anne.jpg için Google Görsel Sonuçları bir de şurası ingilizcem var demiştin galiba..resim yeterli oluyor zaten http://images.google.com.tr/imgres?...=Lina+Medina&ndsp=20&hl=tr&sa=N&start=20&um=1
maşallah canım.allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:

tamam canıım hamılelıkte 2 tane sonra heryıl bitane olmak üzere toplam 5 tane die bılıyorum.aşı kartımda öle yazıyor.bu beş aşıyı olduuktan sonra ömür boyu bagısıklık kazanacakmısız

ayy dide haberı okuyunca fena oldum.nası yaa 5 yasında nası dogum yapar tövbe tövbe.ayy fenalık gecırcem şimdi,lk defa görüyorum

milkshake
sürekli oturuyorsan şişmeler olur canım.ara ara dolaş.
kızlar ben özel bi hastaneye gidiyorum ikili içinde üçlü içinde hiç fark ödemedim.sadece sevk yeterli oldu.demekki fark alınmadan da bu iş oluyır.bide doktorum çok anlayışlı.nazımı çok çekiyor.biz cinsiyeti görmek için belirli aralıklarla üç defa muayene olduk.hatta bugünde görmezsek yarın yine gel dedi.özellikle yoğun bi yer istemedim.çocuk istediğim tedavi dönemlerimde gittiğim doktor çok ünlü ama çok yoğundu.artık bi bezginlik oluşuyor yoğunluktan doktorlarda.başından savıyor muayene çok kısa sürüyordu.o yüzden hamile kalınca doktorumu değiştirdim doğumhanesi olan temizde bi yer ama ben doğumu adanada yapacağım onun için adanada bi yer bakmalıyım

slm canım;
ben Fehmi yazıcıoğlu na gitmiştim ikili test için özel muayenehaneye,detaylı içinde ona gideceğim ay sonu fiyatını da sordum 170 tl miş. Bu doktor aynı zamanda süleymaniye kadın doğum klinik şefiymiş, perinatalog yani bilginiz olsun arkadaşlar.Ben memnun kalmıştım ve kalacağıma da inanıyorum

herkese hayırlı cumalar herkes iyidir umarım ben bu sabah bebişimin varlığını tamamen hissettim çok ama çok mutluyum darısı tekme bekleyenlerin başına hihoyyyt

mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim

Kıslar hoşgeldiniz.. Bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almanızı dilerim...

Hoşgeldin aidacığım.. Ayrıca gözün aydın :)

Hoşgeldin editör (yalaka modu :)

Petrik senin gideceğin hastanede bir arkadaşım haziranda doğum yaptı. Yanılmıyorsam her şey dahil 2500 TL ödediler. Spinal (epidural sezaryen) oldu doğumu, 1 gece yattılar.

Kızlar, ne güsel hepimiz buradayız neredeyse :) Bİr evriş yok... Ben de bugünden sevkimi aldım, yarın hem bebişimi görmeye, hem üçlü için kan vermeye gidicez. Randevu 13.30 ' da, akşama inşallah cinsiyetini öğrenmiş olarak yazarım size.

Esra, sanırım ben de ufak ufak yiyorum tekmeleri ama dışarıdan hiç bir şey hissedilmiyor bende.. Ne mutlu sana :)

kizalr sizleri okudukca halime sukrediyorum burda ne 2li'ye extra ucret odedim ne de detayli usgye para odiycem, ne de dogum icin extra ucret odiycem epidural anastezi olsa bile universitede , hatta esimin sigortasindan dolayi ozel hastanede bile olsam ozel odada kalip extra odemiycez ama sezeryan icin durum farkli eger doktor gerekli ve acil durum gibi gostermezse odiycem ama gerekli derse bebegin durumundan dolayi onda da odemiycem..bence turkiye'de duzeltmeleri geren en buyuk sey saglik sistemi...

insallah iyi haberlerle gelirsin canim ama fotodan sonra benim icimden kiz geciyor..hihoyyyt

Önce sağlık, sonra eğitim, sonra hukuk, ondan sonra da seçim sistemi.. Veya seçim sistemi önce düzeltilirse belki hepsi de beraberinde yavaş yavaş düzelir.. :) Nerem doğru ki?

Kıslarrrr bana müsaade, azcık yürüyüşe çıkıcam bir arkadaşla :) Akşamüstü gibi görüşürüz.. Öpüyorum hepinizi..

aftabru sanırım rekor bende ben çok küçükken adet oldum sanırım ya 10 yada 11 yaşındaydım

birde kızlar dün akşam ilk defa ayak bileklerim şişmişti sizdede oluyormu böyleCADIARZU

tabi ki oluyor. yani öle anormal bi şişlik değil de çorabımın izi filan çıkıyor. normal olduğunu düşünüyorum. çok oturuyorum gün içerisinde. ondandır bence...

herkese hayırlı cumalar herkes iyidir umarım ben bu sabah bebişimin varlığını tamamen hissettim çok ama çok mutluyum darısı tekme bekleyenlerin başına hihoyyyt

sana da hayırlı cumalar arkadaşım. ben de artık daha net hissediyorum. ama hergün değil.

ayy canım valla eskıye göre saglık sistemımız buyuk bı evre atladı.önceden özel hastaneye sigortalı olsanda sigortasız işlem görüyordun.mesela burda özelde sigortalı muayene 10 lira sigortasız 60 lira.butun testlerde biz sadece %40ını ödüyoruz.önceden bırde devlet hastanesının eczanesınden alma zorunlulguu vardı ilaçları.şimdi her eczaneyle anlasma var.ama bu ucuk rakamlar devletle cok az anlasma yapan özel hastaneler.kalıteyı düşürmemek için ücretler cok ucuk,sadece bellı kesım insanlar gelsın die böyle rakamlar.yoksa cogu özelle devletın anlasması var ve bukonuda kendımı sanslı hissedıyorum.önceden devlette dogum yapmaya mahkumduk ki bır odada 5 hasta 5 bebek 5 de refakatcı oldugunu düşünürsek berbat bı durum -tatlicadiarzu- yurtdısına oyuzden imrenıyorum devlet hastanelerı buranın özeli gibi

DİDEcim, inanamadım habere. çok iğrenç geliyor bu tarz haberler. okurken bile midem bulanıyor. özellikle de küçücük kızların tacize uğramış olmasından dolayı... senağlama

hoşgeldin ne güzel yaa biz birinciyi yapcaz diye neler yaşıyoz sen üçüncüyü dünyaya getiricen ne mutluu sana bize yardımcı olursun artık engin tecrübelerinle

mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim
hayırlı olsun bebişin hoşgeldin canım

oyy maşallah aida bi kızımız daha geliyoo yanii hayırlı uğurlu olsunn

hoşgeldin sende canım ne güzel yepyeni arkadaşlar geldi bugün

pınarcımm seninki uzun boylumu olcak nee ben iki hafta önce gittiğimde 13 cm boy 178 gr ağırlıktı anası gibi toparlak olcak galiba benimki seninkinin boyu maşallah ne güzell

norracım tr de düzelmesii gerekn o kadar çok şey varkiii ooooo

kızlar sabah iki koca kaşık nutella yedimm bide üstüne bi muz yedim biraz iş yaptım bulaşık ev toplama vs sonra uzandım yattım ve tekmeleri hissettimm özellikle muz hareketlendiriyoo haberiniz olsunn delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…