benim doktorum ikili ve üçlü testin sonuçlrına güvenmediği için sadece bana dörtlü test yaptırdı.
100 tl ye özel lab.da yaptırdım.
Sonuçlar normal çıktığı için amniyosenteze gerek kalmadı.
17.haftada da tetanoz aşısını oldum ikincisini de bu ay sonunda olucam.
toplam 4 tane tetanoz aşısı olmamız gerekiyor.
evet canım ayakların salık kaldıgı ıcıcn oluyordur ozman.ayagının altına kopybılecegın bı tabure yada kutu falan bul.rahat edersınminik kelebekim çok tuzlu yemem aslında ama neden böyle oldu anlamadım hani çorabın lastik izi olur ya onun altı bileğim akşam epey şişti sanırım masa başı işte çalışıyorum tüm gün ayaklarım salık kaldığı için oluyor.... bu sabah aşı vurunurken ebeyede sordum çok ayakta kaldıysan olur dedi....
ya bilmiyorum sanırım hastaneler bu işi ticarete dökmüş kim kimden ne kopartabilirse...... bilmiyorum ben 2 li teste hiç para vermedim zaten 3 lüye gerek görülmediği için yapılmadı..... birtek hastane 4 boyutlu için 90 tl istiyor oda çok normal....bu fiyatlara nazaran.....
ucuz olan hastanede var çok aşırı kalabalık bi hastane ssk gibi arkadaşım doğum yaptı 250- 600 arası fiyatları, ama hiç memnun kalmadı.. sağlıkta önemli tabi araştıracağım
aftabru 9 yaş neki benim asla unutamadığım bir lina medina olayı var.buradan bakabilirsin.biraz hazina ama http://www.internethaber.com/images/other/en%20kucuk%20anne.jpg için Google Görsel Sonuçları bir de şurası ingilizcem var demiştin galiba..resim yeterli oluyor zaten http://images.google.com.tr/imgres?...=Lina+Medina&ndsp=20&hl=tr&sa=N&start=20&um=1geçenlerde bir haber okudum da; 9 yaşında bir kız çocuğu hamile kalmış diye. çok şaşırdım. 9 yaşında regl olmuş olabilir mi ki diye. hadi o erken olmuş olsa da normali 11 olsa, ben yine de geç mi olmuş oluyorum acaba diye.
ben de bakla manyağıyım. daha geçen gün canım çekti, arkadaşım da yeme sakın dedi.
maşallah canım.allah tamamına erdirsinGünaydın herkese
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Kızlar dün bebişimi gördüm. Küçük prenses olduğu kesinleşti. 148 gr. ağırlığı, 11 cm de boyu var. Doktor gelişimi için normal dedi. Fetüs İnceleme diye bir yer varmış İst.da 4 boyutlu usg ile organ anomalisi olup olmadığını inceliyorlarmış. Bir de cd ye görüntülerini kaydedip hem görüntü hem kartpostal veriyorlarmış. Oraya gitmek istediğimi söyledim doktora. O da 5-10 nisan arası gitmemi ve sonuçları ona da göstermemi istedi.
Küçük kızım kocaman olmuş teyzeleri, ekrana sığmıyodu. tombiş tombiş yanakları vardı. Düşündükçe gözlerim doluyor. Hayal gibi.
Gelişmeleri pek takip edemedim hafta boyunca çok yoğundum. Herkes iyidir inşallah.
che canım hoşgeldin..... bende ilk tetanoz aşımı bugün vurundum ama ebe bana hamilelik döneminde 2 tane aşı vurunduğumuzu birde sanırım doğumdan sonra vurunacakmışık ama onun kaç tane olduğunu bilmiyorum..... bu 4 tane nasıl ya benim kafam karıştıCADIARZU
Arkadaşlar,
Az önce işyerine bi bayan geldi. 3 aylık erkek bebeği varmış Bebeğin adı Ateşmiş....Aklıma siz geldiniz, Ateş koymak isteyenler geldi..Paylaştım sadece:)
tabi canım 524 e gore 280 cok iyi bir rakam. sen hangi merkezde cektireceksin peki ? ismine _? ama iste burda radyolog çekmeyecek perinatoloji uzmanı ve docent olanbir kisi çekecek. e tabi birde acıbadem hast yuksek fiyat politikası koy ustune sonuç bu :) sigortam olmasa asla orda cektirmezdim yani.
merhaba arkadaslar ben de yeni uye sayilirim ben de agustosta ucuncu yavrumu dunyaya getirecegim nasipse allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah zaman gercekten cok cabuk gecio su anda karnimda ufak hareketlerini hissediom cok guzel anne olmak allahim butun istyenlere nasip etsin insallah
mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim
Günaydın herkese
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Kızlar dün bebişimi gördüm. Küçük prenses olduğu kesinleşti. 148 gr. ağırlığı, 11 cm de boyu var. Doktor gelişimi için normal dedi. Fetüs İnceleme diye bir yer varmış İst.da 4 boyutlu usg ile organ anomalisi olup olmadığını inceliyorlarmış. Bir de cd ye görüntülerini kaydedip hem görüntü hem kartpostal veriyorlarmış. Oraya gitmek istediğimi söyledim doktora. O da 5-10 nisan arası gitmemi ve sonuçları ona da göstermemi istedi.
Küçük kızım kocaman olmuş teyzeleri, ekrana sığmıyodu. tombiş tombiş yanakları vardı. Düşündükçe gözlerim doluyor. Hayal gibi.
Gelişmeleri pek takip edemedim hafta boyunca çok yoğundum. Herkes iyidir inşallah.
Selam herkese ben sayfanızı yeni keşfettim.
Ben 18 haftalık hamileyim.
Ağustos ayında doğum yapacağım. (04 Ağustos)
İlk 3 ay çok bulantım ve yorgunluğum vardı.
Bundan dolayı hep yatarak geçirdim şimdi bulantılarım geçti.
Şimdilerde çok rahatım.
milkshakecim daha karar vermedim ama gittigim hastanenin fiyatı buydu çok aşırı pahalı, daha da dudak uçurtan rakamları olan hastaneler var acıbadem mesela 5000 ile 7000 arası :1shok: doğuma yakın araştırırım tabi insan kendi doktorunun ister bilmim ne yapiciz
Kızlar, ne güsel hepimiz buradayız neredeyse :) Bİr evriş yok... Ben de bugünden sevkimi aldım, yarın hem bebişimi görmeye, hem üçlü için kan vermeye gidicez. Randevu 13.30 ' da, akşama inşallah cinsiyetini öğrenmiş olarak yazarım size.
Esra, sanırım ben de ufak ufak yiyorum tekmeleri ama dışarıdan hiç bir şey hissedilmiyor bende.. Ne mutlu sana :)
kizalr sizleri okudukca halime sukrediyorum burda ne 2li'ye extra ucret odedim ne de detayli usgye para odiycem, ne de dogum icin extra ucret odiycem epidural anastezi olsa bile universitede , hatta esimin sigortasindan dolayi ozel hastanede bile olsam ozel odada kalip extra odemiycez ama sezeryan icin durum farkli eger doktor gerekli ve acil durum gibi gostermezse odiycem ama gerekli derse bebegin durumundan dolayi onda da odemiycem..bence turkiye'de duzeltmeleri geren en buyuk sey saglik sistemi...
aftabru sanırım rekor bende ben çok küçükken adet oldum sanırım ya 10 yada 11 yaşındaydım
birde kızlar dün akşam ilk defa ayak bileklerim şişmişti sizdede oluyormu böyleCADIARZU
herkese hayırlı cumalar herkes iyidir umarım ben bu sabah bebişimin varlığını tamamen hissettim çok ama çok mutluyum darısı tekme bekleyenlerin başına hihoyyyt
kizalr sizleri okudukca halime sukrediyorum burda ne 2li'ye extra ucret odedim ne de detayli usgye para odiycem, ne de dogum icin extra ucret odiycem epidural anastezi olsa bile universitede , hatta esimin sigortasindan dolayi ozel hastanede bile olsam ozel odada kalip extra odemiycez ama sezeryan icin durum farkli eger doktor gerekli ve acil durum gibi gostermezse odiycem ama gerekli derse bebegin durumundan dolayi onda da odemiycem..bence turkiye'de duzeltmeleri geren en buyuk sey saglik sistemi...
merhaba arkadaslar ben de yeni uye sayilirim ben de agustosta ucuncu yavrumu dunyaya getirecegim nasipse allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah zaman gercekten cok cabuk gecio su anda karnimda ufak hareketlerini hissediom cok guzel anne olmak allahim butun istyenlere nasip etsin insallah
hayırlı olsun bebişin hoşgeldin canımmrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim
Günaydın herkese
hoşgeldin sende canım ne güzel yepyeni arkadaşlar geldi bugünSelam herkese ben sayfanızı yeni keşfettim.
Ben 18 haftalık hamileyim.
Ağustos ayında doğum yapacağım. (04 Ağustos)
İlk 3 ay çok bulantım ve yorgunluğum vardı.
Bundan dolayı hep yatarak geçirdim şimdi bulantılarım geçti.
Şimdilerde çok rahatım.
pınarcımm seninki uzun boylumu olcak nee ben iki hafta önce gittiğimde 13 cm boy 178 gr ağırlıktı anası gibi toparlak olcak galiba benimki seninkinin boyu maşallah ne güzellay ya aman allahım bıtıremedımkı oku oku yenı gelen ıkı ark. var sanırım hos geldınız kızlar gunden gune cogalıyoruz yawff bırde dun yazmayı unutmuşumda BOYUMUZ 16cm KİLOMUZ 164gr yazıyo kağıttayaaaaa zuzum buyudu canım kızım yerım ben onu dedın dr. yeceksen hiç uğraştırma bizi dedi :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?