amanın kızlar nekadar pahalı 4 boyutlunun fiyatı bu dimi.ayrıcada sigortalı hali heralde.valla cok ucmuslar rakamda.valla burda özeldekı normal dogum fıyatı sanırım bu-tatlicadiarzu-
bana doktorum sey dedı,üniv hastanesıne prof a yönlendırıyorum dedı.devlet hastanesı olarak prof a sıra alınmıyor sanırım.bakalım bız nekadar bayılcaz prof beye
senağlama merhaba arkadaşlar bende dün katıldım aranıza. yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu birden nedensiz. bi garip oldum bende cinsiyetini bekliyorum sabırsızlıkla. anne adayı olmak bile ne güzelmiş. inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. :ecrin_bebek:
Kızlar göbek deliğimin içinde bir ağrı oluyor.:uhm::uhm: hani eskiler göbek düşmesi derler ya, işte öyle. göbeğim düşmüş gibi. Hatta bunu anlamak için göbek deliğine parmak koyup bastırırlar eğer atar damarın tık tık attığını hissetmiyorsan göbeğin düşmüş derlerdi. Ara ara canımı yakıyor bu ağrı. rahim bu haftada tam göbeğin altına gelirmiş ondan mı acaba göbek düşmesi falan mı oldu. Sizde de var mı benzer bir ağrı?:çok üzgünüm:
Bir şey daha.... o kadar bebeyağı kullanmama rağmen çatlamalarım oluyor. :sm_confused:bugün acıbadem kremi de alıp deneyeceğim. Pis bir derim var. 16 yaşımdan beri her kilo alıp verişimde hemen çatlardı. Şimdi de yağ mağ hak getire işe yaramıyor.senağlama
ayy canım valla eskıye göre saglık sistemımız buyuk bı evre atladı.önceden özel hastaneye sigortalı olsanda sigortasız işlem görüyordun.mesela burda özelde sigortalı muayene 10 lira sigortasız 60 lira.butun testlerde biz sadece %40ını ödüyoruz.önceden bırde devlet hastanesının eczanesınden alma zorunlulguu vardı ilaçları.şimdi her eczaneyle anlasma var.ama bu ucuk rakamlar devletle cok az anlasma yapan özel hastaneler.kalıteyı düşürmemek için ücretler cok ucuk,sadece bellı kesım insanlar gelsın die böyle rakamlar.yoksa cogu özelle devletın anlasması var ve bukonuda kendımı sanslı hissedıyorum.önceden devlette dogum yapmaya mahkumduk ki bır odada 5 hasta 5 bebek 5 de refakatcı oldugunu düşünürsek berbat bı durum -tatlicadiarzu- yurtdısına oyuzden imrenıyorum devlet hastanelerı buranın özeli gibi
Petrik senin gideceğin hastanede bir arkadaşım haziranda doğum yaptı. Yanılmıyorsam her şey dahil 2500 TL ödediler. Spinal (epidural sezaryen) oldu doğumu, 1 gece yattılar. FONT]
biara gordum adini asagida, isi var sanirim, ya bu KK tam bagimlilik yapiyor.. isyerinde ilk isim sayfayi acip asagida bekletmek oluyor, vaktim oldukca girip okuyorum, evdede oyle:)))ya kızlar evriş hiç girmedi bugünCADIARZU sanırım bir işi var yok yok sparta annem kesin alışverişe gitmiştir kuzeyine birşeyler almaya
kaçırmış olabilirim mi bilmiyorum ama babymom bugün hiç girdimi ya........oda genelde uğrardı foruma hergün..... yoklama yapalım bundan sonra hergün.....
kızlar gülben ergen yine hamileymiş bu ünlülerde pek meraklı oldu doğurmaya yaa delikafadulden
evrişimmm babyimm nerelerdesinizzz ben biraz temizlik yapcem ara ara gelir bakarım sizee
KIZLAR,
size bişey soracağım. ne alaka demeyin, merak ettim çok.
ne zaman regl oldunuz ilk olarak? kaç yaşınızdaydınız?
ben 14,5 yaşımda oldum da ... çok mu geç acaba?
Herkese selam,
benim doğumumda allah nasip ederse 2 ağustos 2009.şuan 18 hafta 4 günlüğüm.yazılarınızı okuyorum çok hoşuma gitti.hamielliğim şuan çok iyi gidiyor maşşalah oğluşum olucakmış.sizlere sorum kaç kilo aldınız.benim kilom biraz fazla sanırım 62 ile başladım şuan 70 im:))))
esrako 4 hafta sonrayı bekleyemeyıp bugun baska bır doktora gıttım .erkege benziyor dedıklerı bebişim gercekten oyleymıs.bır erkek annesı daha aranızda.bakalım senınkının cınsıyetı ne olacak ?
merhaba arkadaslar ben de yeni uye sayilirim ben de agustosta ucuncu yavrumu dunyaya getirecegim nasipse allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah zaman gercekten cok cabuk gecio su anda karnimda ufak hareketlerini hissediom cok guzel anne olmak allahim butun istyenlere nasip etsin insallah
mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim
Günaydın herkese
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Kızlar dün bebişimi gördüm. Küçük prenses olduğu kesinleşti. 148 gr. ağırlığı, 11 cm de boyu var. Doktor gelişimi için normal dedi. Fetüs İnceleme diye bir yer varmış İst.da 4 boyutlu usg ile organ anomalisi olup olmadığını inceliyorlarmış. Bir de cd ye görüntülerini kaydedip hem görüntü hem kartpostal veriyorlarmış. Oraya gitmek istediğimi söyledim doktora. O da 5-10 nisan arası gitmemi ve sonuçları ona da göstermemi istedi.
Küçük kızım kocaman olmuş teyzeleri, ekrana sığmıyodu. tombiş tombiş yanakları vardı. Düşündükçe gözlerim doluyor. Hayal gibi.
yerim ben o tombiş yanaklı prensesi...maşallah...
Selam herkese ben sayfanızı yeni keşfettim.
Ben 18 haftalık hamileyim.
Ağustos ayında doğum yapacağım. (04 Ağustos)
İlk 3 ay çok bulantım ve yorgunluğum vardı.
Bundan dolayı hep yatarak geçirdim şimdi bulantılarım geçti.
Şimdilerde çok rahatım.
aramıza hoşgeldiniz efeniimm...
ay şekerim bu şimdi sigortalı fiyatı yanı.valla istanbulda yasamanın zorlukları sanırım.benım gıttıgım özel has.de normal dogum 350lira sezeryan fiyatı sanıyorum 800 liramı ne.sizinkileri düşünemiyorum ozaman -tatlicadiarzu-
benim laproskopim 2500 tl tutmustu allahtan sigortam onuda odedi yoksa kendim odeyecektim. ki benim laproskopi oldugum hastaen diyorum ya orta ayar fiyatlılar arasında ucuk değil. sehir farkı ne yazıkkı . bosuna demiyorlar ist da hayat zorrr.
esrako yazdığın siteye baktım gerçekten çok güzel mobilyalar var ama şehir dışınek beşik satıyorlarmı ki???? şimdiki çocuklar hazır bulduklarını malesef beğenmiyorlar ben o yüzden büyüyen beşik istiyorum 5 - 6 yaşlarına geldiğinde de çocuk odası alırım diye düşünüyorum ama yinede yaparım bilemiyorum.....
tek besik satarlarmı acıp sormak gerek yada nakliye fiyatları nasıldır onlarıd asorabilirsin telefonları var sanrıım iletisim bilgilerinde.
milkshakecim daha karar vermedim ama gittigim hastanenin fiyatı buydu çok aşırı pahalı, daha da dudak uçurtan rakamları olan hastaneler var acıbadem mesela 5000 ile 7000 arası :1shok: doğuma yakın araştırırım tabi insan kendi doktorunun ister bilmim ne yapiciz
canım acıbadem fiyatı ik gun evel sordum 9 milyar sezaryan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?