2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar ben bu çocuk odası konusunda çok kararsızım yani beşik alıp sonra büyük bi yatak alıp ilkokula başlayınca felanmı oda yapsam diyorum yanı esrakom bu sitede kaç yaşına kadar yatabilir sence yataklarda yani oda yaptık diyelim sonra ilkokul ortaokul dönemi tekrar yeni bi oda olcak bide genç delikanlı olunca genç odasımı olcak yane habire çocuğa odamı yapcaz bide extrada beşiğide olcak bebekkene şakkıdı

senağlama merhaba arkadaşlar bende dün katıldım aranıza. yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu birden nedensiz. bi garip oldum bende cinsiyetini bekliyorum sabırsızlıkla. anne adayı olmak bile ne güzelmiş. inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. :ecrin_bebek:

Kızlar göbek deliğimin içinde bir ağrı oluyor.:uhm::uhm: hani eskiler göbek düşmesi derler ya, işte öyle. göbeğim düşmüş gibi. Hatta bunu anlamak için göbek deliğine parmak koyup bastırırlar eğer atar damarın tık tık attığını hissetmiyorsan göbeğin düşmüş derlerdi. Ara ara canımı yakıyor bu ağrı. rahim bu haftada tam göbeğin altına gelirmiş ondan mı acaba göbek düşmesi falan mı oldu. Sizde de var mı benzer bir ağrı?:çok üzgünüm:

Bir şey daha.... o kadar bebeyağı kullanmama rağmen çatlamalarım oluyor. :sm_confused:bugün acıbadem kremi de alıp deneyeceğim. Pis bir derim var. 16 yaşımdan beri her kilo alıp verişimde hemen çatlardı. Şimdi de yağ mağ hak getire işe yaramıyor.senağlama

haklısın canım. benim sorduğum yerde de 250 ytl dediler. cd kaydı ve renkli poster fotoğraf da veriyorlar.

Aramıza hoşgeldin kelebek.

aidacım bende hiç öyle bi ağrı olmadı hatta ilk kez senden duyuyorum herkesde oluyomu acaba -tatlicadiarzu-
bende hiç çatlak yok halbuki bacaklarım harita gibidir çatlaktan ama göbeğimde başlamdı hiç inş başlamaz ama zorr biraz bakalım ben iki aydır düzenli krem kullanıyourm birde ayrıca badem yağı kullandım gün aşırı belkide onlar korudu

canım benim göbeğimde öyle bir ağrım yok yorum yapamıcam.... ama bende senin gibi çatlaklar konusunda muzdaribim bende bebe yağı kullanıyorum ama bacaklarımda çatlaklar oluşmaya başladı ne yapıcam bilmiyorum..... benim öyle kilo alıp verdiğimde hemen çatlaklarım çıkardı normaldede sanırım benim bütün vucudum harita gibi olacak bu gidişle...... birde ne marka alacaksın çatlaklar için acı badem kremini bende ondan alayım.....

evet ben gittigimden beri baya degismis, boyle olmasi cok guzel, insallah yavas yavas dahada gelistiriler..

Petrik senin gideceğin hastanede bir arkadaşım haziranda doğum yaptı. Yanılmıyorsam her şey dahil 2500 TL ödediler. Spinal (epidural sezaryen) oldu doğumu, 1 gece yattılar. FONT]

saol fasulyecik, ben normal doğum istiyorum kısmet olursa tabi, her ne kadar ben normal doğumdan korkmam o benden korksun desemde hafiF tırsmıyorum desem yalan olur :1rolleyes:

milkshakecim, hastane fiyatları şehirlere göre değişiyor malesef, hele ist.de ticarethane gibi kimden çok kazanırlarsa diye bakıyorlar

şu seçim arabalarından gına geldi, telefonda konuştugunu duyamıyorum karşımdakide benim dinlediğim müzik sandı iyimi, dumur ettiler geliyor gelior bilmemkim geliyor delikafadulden

ya kızlar evriş hiç girmedi bugünCADIARZU sanırım bir işi var yok yok sparta annem kesin alışverişe gitmiştir kuzeyine birşeyler almaya

ya kızlar evriş hiç girmedi bugünCADIARZU sanırım bir işi var yok yok sparta annem kesin alışverişe gitmiştir kuzeyine birşeyler almaya
biara gordum adini asagida, isi var sanirim, ya bu KK tam bagimlilik yapiyor.. isyerinde ilk isim sayfayi acip asagida bekletmek oluyor, vaktim oldukca girip okuyorum, evdede oyle:)))

kaçırmış olabilirim mi bilmiyorum ama babymom bugün hiç girdimi ya........oda genelde uğrardı foruma hergün..... yoklama yapalım bundan sonra hergün.....

kızlar gülben ergen yine hamileymiş bu ünlülerde pek meraklı oldu doğurmaya yaa delikafadulden

kaçırmış olabilirim mi bilmiyorum ama babymom bugün hiç girdimi ya........oda genelde uğrardı foruma hergün..... yoklama yapalım bundan sonra hergün.....

haklisin baby de girmedi ama belki evde oldugu icin esiyle vakit geciriyordur, gerci Lalecede girmedi bugun..

ay hemidee ikizlere gebeymişşş bende ilk doktora gittiğimde kesen biraz büyük ikiz olabilr demişti ne tırsmıştım yaa aramızda sanırım hiç ikize gebe olan yok

KIZLAR,
size bişey soracağım. ne alaka demeyin, merak ettim çok.
ne zaman regl oldunuz ilk olarak? kaç yaşınızdaydınız?
ben 14,5 yaşımda oldum da ... çok mu geç acaba?

ben 14 yaşımda olmuştum..

hoşgeldiiin...hayırlı olsun oğlun..

esrako 4 hafta sonrayı bekleyemeyıp bugun baska bır doktora gıttım .erkege benziyor dedıklerı bebişim gercekten oyleymıs.bır erkek annesı daha aranızda.bakalım senınkının cınsıyetı ne olacak ?

hayırlı olsun, allah bağışlasın oğluşunu...

mrb ben ece hepinizin bebekleri hayırlı olsun ben çocuk gelişimciyim arkadaşlar yani ana okulu öğretmeniyim bende 17 .3 günlük hamileyim sizin aranıza katılmak istedim

aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar...

kızlar merabalar herkese hayırlı cumalar uzun zamandır giremedim çook agır bir grip geçirdim 2 gün hastanede yatmam gerekti çünkü 41 leri bulan ateşle ugraştık ama şimdi daha iyiyim ama hala tam atlatmış değilim bebeğimde çok şükür etkilenmeden bitti geçmişi okuma fırsatım olmadı oldukçada safya geçmiş okumaya çalışıcam inşallah herkes iyidir herşeyler yolundadır bu arada hastanede yattıgım için dr sık sık ilgilenme şansı oldu 3 lümüde yaptık cinsiyeti erkek dedi bol bol gördüm ogluşuşmuda hastalık bahanesiyle şimdi iyiyiz çok şükür

siortalı fiyatı derken normal fiyat yani ssk katılım payı olayı ile karısmasın bu paranın yuzde yirmisini ben oduyorum yani 100 ytl sini. acıbadem hastanesi burası ve normal dogum 2 kusur milyar sanırım sezaryan 9 milyar yeni sordum. epidural farkı 400 tl.
benim kendi hep takiplerimi yaptırdıgım hastanede sezaryan 2250 mesel aben orda yaptırcam cunku ozel sigortamda olsa belli bir limiti var ve acıkcası ourda dogum yapan çokk ardasamı oldu kus kondurmuyorlar hatta hemsirelerinin ilgisizligini gozlemledim.

bu arada kızlar sizler hep ist dısında olan kisilersiniz yani pahalı diye yorum yapanlara dikkat ettim istanbul farkı ne yazıkkı her alanda var. burda 2-3 milyara sezaryan yapan hastaneler ucuzlar arasında. iyi birinci sinif hastanaler 5 milyar ve ustu olarak devam ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…