2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım ben de de oldu o ağrı..benim de aklıma göbek düşmesi geldi çocukluğumdan.ama hemen geçti.rahimin göbrk deliğe seviyesine ulaşmasından dolayı olabiliyormuş..akıntı ve kötü koku varsa doktorunu ara istersen

kızlar gülben ergen yine hamileymiş bu ünlülerde pek meraklı oldu doğurmaya yaa delikafadulden
desene yine her kanalda onun yapmacık cıvıklıkları olacak.

Canim gecmis olsun ayrica oglusunda hayirli olsun...

ESRAKO o linki bulamadim mobilyalar icin, cok merak ettim, bidaha yollarmisin..fikir edinmek icin..

Kızlar dr. dan geldiiimmm....
bebişim amuda kalkmış pozisyondaydı...dr.amcası uğraştı uğraştı sonunda sırtüstü yatırmayı başardı...kıpır kıpır yerinde durmuyo sıpa...erkek olduğu kesinleşti..tüm takımlarını sergiledi utanmaz..
herşeyi normalmiş,yarık dudak yok..sat ımla uyumluyum..17+1 im...ara ara 4 lüye geçince 2 defa bize gülümsedi..ve kordondan nefret ediyo..eliyle yüzünden itti...süperdi yaa..daha nasıl anlatayım..
boyumuz 18 cm..kilomuz 216 gr.mış..suyum da normalmiş..3 lü için kan verdim..salı günü alıcam...dr.herhangi bir sorun çıkmaz merak etme dedi...içimi rahatlattı valla...

oh oh gozun aydin canim ne guzel...masallah kuzuna baya buyumus..

canım çook büyük geçmiş olsun...dikkat et kendine bol bol c vitamini al...

İREM...sen soruyodun galiba bi ara..3 lüye 29 TL ödedim..SSK lıyım....özel hastane farkı..

Önce sağlık, sonra eğitim, sonra hukuk, ondan sonra da seçim sistemi.. Veya seçim sistemi önce düzeltilirse belki hepsi de beraberinde yavaş yavaş düzelir.. :) Nerem doğru ki?

canım seçim sistemimiz dünyadaki en adil en düzgün sistem ama sistemde deil seçenlerde suç var malesef. gerçi seçecek adam olmayınca yapçak bişi de yok.halkımız çok cahil başa gelen oynatıor. sağlıkla eğitimle uğraşan düzelten birini gördün mü seçilenlerden. laf salatası yioruz bol bol ama halkta sorun var. eğitim şartdelikafadulden
sen bi irana gel de özel jinakolağa gidip 4 bayan aynı anda muayene oluoruz. ve asla alttan bakmıolar. sen derdini akıntını rengini kokusunu tanımlıosun o tavsiye verio delikafadulden ve bu sayede etrafta 50 yaşını geçmiş insan görmüosun. ilk defa ülkem deki sisteme aşık oldum. tabi avrupayla karşılaştıralamaz. ama doğuyla da karşılaştıralamaz. ah ahhh

kızlar sabah iki koca kaşık nutella yedimm bide üstüne bi muz yedim biraz iş yaptım bulaşık ev toplama vs sonra uzandım yattım ve tekmeleri hissettimm özellikle muz hareketlendiriyoo haberiniz olsunn delikafadulden

bak şimdi geçen sefer nutella ben de yedim oynamadı demek muz istiormuş bebeğim.

hoşgeldin canımm.. hayırlı uğurlu olsun inşallah en kısa zamanda çğrenirsin cinsiyeti. sanki öğrenince kendini baya bi hamile gibi hissediosunşakkıdı

ben geldım kızlar angels bıtanem erkekimiz geliyomuş gözümüz aydın hadı bakalım ama PRENSESLER ÇOĞLAMAYA BAŞLADI SON GAZ SPARTALILARI GEÇİCEZ İNŞALLAHkaydirigubbakcemile3

esracım,
ben ogluma bebek odası alırken sade seyler almıstım aksesuarlarla bebek suslu odası haline getirmistim. sade derken yine perdeli gardolap ı falan vardı ama dolap tutma yerlirin falan ayıcıklı vs almadık hani ilerde gnckende kullanır diye. derken okula baslarken oglum ablam hamile kaldı ona verdik bizimki okulu oluyor genc oluyor diye yeni genc takımı aldık. zaten o b uyuyen yataklardan haz etmedigimi sonradan anladım çunku ben ikiz yatak hastasıyım altı b azalı ve genis rahat. oyataklar sounçtka kenarları karyola seklinde sevmiyorum oyle. ve simdide yine çokk ileriyi dusunerek almıycam 7-8 sene kullansın yeter diyerek alıcam. ve sonra değistiriyoruz nasılsa diye istedgim gibi bebekli ayıcıklı tokmaklar falan sececem nasılsa buyudukce yeni alıyornuz yada ilerde tokmakları alırsın bir yerden degistirirsin etraf yapı market dolu yani :) hevesemi kirmiyim dimi.
ama benim ilerde durumum olur olmaz bilemem ben 15 sene o odayı kulalnmak isterim dersen sade seylere kacmanda fayda var. ben sahsen asırı kaliteli panhalı bir urun alıp uzunn yıllar kullanmaktansa orta ayar birsey alıp daha kısa surede değisitrmek taraftarıyım sıkılıyorum çunku.

aida rahim aynen dedigin gibi gobek hizasına geldi o yuzdendir benimde acıyor ama benim orda laproskopi dikis yerim var o acıyors anırım arada bir senin ne gobek dusmesi nerden çıkardın ani bir agırlık kaldırma hareketin vs yoksa değildir oyle birsey.

Canim gecmis olsun ayrica oglusunda hayirli olsun...

ESRAKO o linki bulamadim mobilyalar icin, cok merak ettim, bidaha yollarmisin..fikir edinmek icin..

benbebek com dan bakabilirsin canım.

mercimekim gozun aydınnnn. sende erkek anası olcan ha :)

teşekkür ederim sağol çok şükür şimdi iyiyim ilaçlara devam tabi seninde gözün aydın bebişine maşallah allah nazarlardan saklasın sonucunda güzel çıkacak merak etme

angeles geçmis olsunn canım.

hayırlı cumalar angeleyes çok geçmiş olsun, negüzel kızın vardı birde oğluş geliyor hayırlı olsun

canım acıbadem fiyatı ik gun evel sordum 9 milyar sezaryan.
çok güzel araba alınır o fiyata -tatlicadiarzu- bebişleri altın suyunamı batırıyorlar acaba :uhm:

hadi gözün aydın mercimekcim, hayırlı olsun oğluşun sparta annesi kaydirigubbakcemile5

pahalı hastaneler hakkında:)

simdi arkadaslar tamam benim gittigim bu acıbadem hast çok pahalı falan filan ama acıkcası diger gittigim ozel hastane ile bile arasında bir suru farklar var. yani devlet hiç birsekilde bu konforu saglayamaz sene kac olursa olsun . kendini iyi hissediyorsun birkere etraf kibar nazik senin için pervane olan calısanlarla dolu. dr larin belli bir yaklasımı var sansınıza kaba okuz vs tiplemeler çıkmıyor . belli bir hiyjen var. hel ekadın dogum muaynesi pek hos olan bir olay dğildir bilirsiniz gebelik için demiyorum vajinal muayne hani iyi bir hasteaned hissetitgnizi rahatsızlık minimumdur.

dolayısıyla imkanı olanlar için diyorum ozel ve iyi isim yapmıs bir hastane genellikle iyidir. ama ben orda dogum yapmayacagım bu kadarı dagereksiz diyorum 2 gece kalcam alıp goturmiycem odayı.

bu arada bu pek meshur hastanede çoky akın arkadasımın esi aneztezi hatası yuzunden 5 yıldır komada yatıyor . sadece kıl donmesi ameliyatı olmustu. ve bir daha aramıza donemedi. hala hastane de yatıyor disardan besinlerle besleniyor suuru kapalı oylece yatıyor 5 senedir. o yuzden iyi hastane kotu hastane ayrımı tamam tabiki varama en iyilerde bile hatalar olabiliyor. her zaman diyorum allaha emanet iz kendimizde bebeklerimizde.

merhaba anneler ,

ben temmuz anne adaylarındayım ama buraya da gelmek istedim , çünkü usg ye göre bazen 3 ağustos bazen 1 hafta öncesi çıkıyor ve zaten 40. haftamız 3 ağustos hihoyyyt

kendimi tanıtacak olursam 4. mikroenjeksiyon denemesinin sonunda nihayet hamile kalmış şanlı milyonlarca anne adayından biriyim sanırım ..
ikiz başlayan serüvenim 10. haftada miniklerimden küçük olanın bizi bırakmasıyla tek olarak devam ediyor ..
bugünlerimize binlerce şükür , oğluşum olacak teyzeleriiiii gamyoncuiremsu
bu hafta kıpırdanmalarını da hissettik şükürler olsun , darısı tüm annişlere :Saruboceq:

geçmiş olsun canım,valla burdada bı grip salgını varkı sorma.artık grip olmıyım die gunde kactane portakal yıyorum saymadım valla.aman dıkkat et bol bol dınlende barı tamamen atlat.bu hastalıgının tek iyi yaı bebegını süreklı görüyor olmanmıs bı bu yanı güzel zaten
bende ssk katılıyım payıyla birlikte bu fiyatı ödüyorsun sandım.ee ozaman yınede ıyıymıs canım ya.dedım sigortalı olmana ragmen bı 3lüye 280 lira verılırmı dedım.ama ters anlasılmıs
yalnız dogum ücretlerı konusunda cok ucuk gercekten ama bende dedım zaten bu istanbul farkı birazda.yanı benım gıttıgım hastanede son sistem hersey yenı zaten hemşire ve butun calısanlarda doktorlarda acayıp ilgili.kısmetse bende kendı gıttgım doktorda dogum yapmak isterım cünkü benı 9 ay takıp eden bır ınsanlar bı ayda tanıycak doktor arasında daglar kadar fark olur mutlaka
bu sabah okudum gulben ikize hamileymis hemde:))
bende buraya gırmeen okudum tam size yazcaktım baktım benden önce yazmıssınız zaten :1closedeyes:

ohhh maşşallah mercimekineeee.nasılda buyumus dimi.bende heycanla pazartesıyı beklıyorum delikafadulden 3lünde iyyi cıkcak inşalah bencede takma kafana.

canım kesınlıkle katılıyorum.devlet hastanesınde mümkün degıl bu konfor ve ilgi.hele zaten devlettekı hemsıreler adamı dövecekler okadar yanı.bende imkan varsa özele gıdılmesı taraftarıyım ki artık özel hastane eskısı kadar pahalı degıl yanı bızde %30unumu ne ödüyoruz. tabıkı hijyen ,güvenılır doktor ve alakalı calısanlarda artısı.bakalım kısmetse dogumuda orda düşünüyorum ki abartılı bı ücretıde yok.

buarada arkadasınız için cok üzüldüm gercekten Allah emanetiz hepimiz.5 sene,cok uzun ve zor bı sürectir emınım ki oldugu amelıyatta nekadar basit olabılecek bi operasyon.valla tedbir elden takdir Allah tan.

Norraa..Lal..Esrako...Petrik..Minik Kelebek..Angeleyes....kızlar hepinize ayrı ayrı sonsuuz teşekkürler..

hoşgeldin canımm... hayırlı uğurlu olsun bebişin. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. canım sen şimdi ilerş haftalardansın. çatlamalar başladı mı ve neler kullanıorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…