canım ben de de oldu o ağrı..benim de aklıma göbek düşmesi geldi çocukluğumdan.ama hemen geçti.rahimin göbrk deliğe seviyesine ulaşmasından dolayı olabiliyormuş..akıntı ve kötü koku varsa doktorunu ara istersenKızlar göbek deliğimin içinde bir ağrı oluyor.:uhm::uhm: hani eskiler göbek düşmesi derler ya, işte öyle. göbeğim düşmüş gibi. Hatta bunu anlamak için göbek deliğine parmak koyup bastırırlar eğer atar damarın tık tık attığını hissetmiyorsan göbeğin düşmüş derlerdi. Ara ara canımı yakıyor bu ağrı. rahim bu haftada tam göbeğin altına gelirmiş ondan mı acaba göbek düşmesi falan mı oldu. Sizde de var mı benzer bir ağrı?:çok üzgünüm:
Bir şey daha.... o kadar bebeyağı kullanmama rağmen çatlamalarım oluyor. :sm_confused:bugün acıbadem kremi de alıp deneyeceğim. Pis bir derim var. 16 yaşımdan beri her kilo alıp verişimde hemen çatlardı. Şimdi de yağ mağ hak getire işe yaramıyor.senağlama
desene yine her kanalda onun yapmacık cıvıklıkları olacak.kızlar gülben ergen yine hamileymiş bu ünlülerde pek meraklı oldu doğurmaya yaa delikafadulden
kızlar merabalar herkese hayırlı cumalar uzun zamandır giremedim çook agır bir grip geçirdim 2 gün hastanede yatmam gerekti çünkü 41 leri bulan ateşle ugraştık ama şimdi daha iyiyim ama hala tam atlatmış değilim bebeğimde çok şükür etkilenmeden bitti geçmişi okuma fırsatım olmadı oldukçada safya geçmiş okumaya çalışıcam inşallah herkes iyidir herşeyler yolundadır bu arada hastanede yattıgım için dr sık sık ilgilenme şansı oldu 3 lümüde yaptık cinsiyeti erkek dedi bol bol gördüm ogluşuşmuda hastalık bahanesiyle şimdi iyiyiz çok şükür
Kızlar dr. dan geldiiimmm....
bebişim amuda kalkmış pozisyondaydı...dr.amcası uğraştı uğraştı sonunda sırtüstü yatırmayı başardı...kıpır kıpır yerinde durmuyo sıpa...erkek olduğu kesinleşti..tüm takımlarını sergiledi utanmaz..
herşeyi normalmiş,yarık dudak yok..sat ımla uyumluyum..17+1 im...ara ara 4 lüye geçince 2 defa bize gülümsedi..ve kordondan nefret ediyo..eliyle yüzünden itti...süperdi yaa..daha nasıl anlatayım..
boyumuz 18 cm..kilomuz 216 gr.mış..suyum da normalmiş..3 lü için kan verdim..salı günü alıcam...dr.herhangi bir sorun çıkmaz merak etme dedi...içimi rahatlattı valla...
kızlar merabalar herkese hayırlı cumalar uzun zamandır giremedim çook agır bir grip geçirdim 2 gün hastanede yatmam gerekti çünkü 41 leri bulan ateşle ugraştık ama şimdi daha iyiyim ama hala tam atlatmış değilim bebeğimde çok şükür etkilenmeden bitti geçmişi okuma fırsatım olmadı oldukçada safya geçmiş okumaya çalışıcam inşallah herkes iyidir herşeyler yolundadır bu arada hastanede yattıgım için dr sık sık ilgilenme şansı oldu 3 lümüde yaptık cinsiyeti erkek dedi bol bol gördüm ogluşuşmuda hastalık bahanesiyle şimdi iyiyiz çok şükür
Canim gecmis olsun ayrica oglusunda hayirli olsun...
ESRAKO o linki bulamadim mobilyalar icin, cok merak ettim, bidaha yollarmisin..fikir edinmek icin..
canım çook büyük geçmiş olsun...dikkat et kendine bol bol c vitamini al...
Önce sağlık, sonra eğitim, sonra hukuk, ondan sonra da seçim sistemi.. Veya seçim sistemi önce düzeltilirse belki hepsi de beraberinde yavaş yavaş düzelir.. :) Nerem doğru ki?
kızlar sabah iki koca kaşık nutella yedimm bide üstüne bi muz yedim biraz iş yaptım bulaşık ev toplama vs sonra uzandım yattım ve tekmeleri hissettimm özellikle muz hareketlendiriyoo haberiniz olsunn delikafadulden
senağlama merhaba arkadaşlar bende dün katıldım aranıza. yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu birden nedensiz. bi garip oldum bende cinsiyetini bekliyorum sabırsızlıkla. anne adayı olmak bile ne güzelmiş. inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. :ecrin_bebek:
Kızlar göbek deliğimin içinde bir ağrı oluyor.:uhm::uhm: hani eskiler göbek düşmesi derler ya, işte öyle. göbeğim düşmüş gibi. Hatta bunu anlamak için göbek deliğine parmak koyup bastırırlar eğer atar damarın tık tık attığını hissetmiyorsan göbeğin düşmüş derlerdi. Ara ara canımı yakıyor bu ağrı. rahim bu haftada tam göbeğin altına gelirmiş ondan mı acaba göbek düşmesi falan mı oldu. Sizde de var mı benzer bir ağrı?:çok üzgünüm:
aynı ağrı ve dert bende de var .2-3 gecedir uyuyamıorum.sağ sol dön dön ağrı var hep. 12. haftamda gittiğim ultrasoncu artık ağrıların başlayacak rahmin taşınıor belki kanama bile olabilir korkma demişti. taşınıor die endişelenmemeye çalışıorum. ama takıor insan.
bebişim amuda kalkmış pozisyondaydı...dr.amcası uğraştı uğraştı sonunda sırtüstü yatırmayı başardı...kıpır kıpır yerinde durmuyo sıpa...erkek olduğu kesinleşti..tüm takımlarını sergiledi utanmaz..
herşeyi normalmiş,yarık dudak yok..sat ımla uyumluyum..17+1 im...ara ara 4 lüye geçince 2 defa bize gülümsedi..ve kordondan nefret ediyo..eliyle yüzünden itti...süperdi yaa..daha nasıl anlatayım..
boyumuz 18 cm..kilomuz 216 gr.mış..suyum da normalmiş..3 lü için kan verdim..salı günü alıcam...dr.herhangi bir sorun çıkmaz merak etme dedi...içimi rahatlattı valla...
hayırlı olsun canım oğluşunn. erkekler baya bi coştu. kızlar nüfusun dengesini bozuoruz. ne iş böle napçaz. eskiden erkekler 4 eş alırlarmış. şimdi kadınlar 4 koca alcaklar.yoksa evde kalırlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ece die bir arkadaş geldi galiba. canım hoşgeldin.
kızlar ben bu çocuk odası konusunda çok kararsızım yani beşik alıp sonra büyük bi yatak alıp ilkokula başlayınca felanmı oda yapsam diyorum yanı esrakom bu sitede kaç yaşına kadar yatabilir sence yataklarda yani oda yaptık diyelim sonra ilkokul ortaokul dönemi tekrar yeni bi oda olcak bide genç delikanlı olunca genç odasımı olcak yane habire çocuğa odamı yapcaz bide extrada beşiğide olcak bebekkene şakkıdı
Kızlar göbek deliğimin içinde bir ağrı oluyor.:uhm::uhm: hani eskiler göbek düşmesi derler ya, işte öyle. göbeğim düşmüş gibi. Hatta bunu anlamak için göbek deliğine parmak koyup bastırırlar eğer atar damarın tık tık attığını hissetmiyorsan göbeğin düşmüş derlerdi. Ara ara canımı yakıyor bu ağrı. rahim bu haftada tam göbeğin altına gelirmiş ondan mı acaba göbek düşmesi falan mı oldu. Sizde de var mı benzer bir ağrı?:çok üzgünüm:
Bir şey daha.... o kadar bebeyağı kullanmama rağmen çatlamalarım oluyor. :sm_confused:bugün acıbadem kremi de alıp deneyeceğim. Pis bir derim var. 16 yaşımdan beri her kilo alıp verişimde hemen çatlardı. Şimdi de yağ mağ hak getire işe yaramıyor.senağlama
Canim gecmis olsun ayrica oglusunda hayirli olsun...
ESRAKO o linki bulamadim mobilyalar icin, cok merak ettim, bidaha yollarmisin..fikir edinmek icin..
teşekkür ederim sağol çok şükür şimdi iyiyim ilaçlara devam tabi seninde gözün aydın bebişine maşallah allah nazarlardan saklasın sonucunda güzel çıkacak merak etme
çok güzel araba alınır o fiyata -tatlicadiarzu- bebişleri altın suyunamı batırıyorlar acaba :uhm:canım acıbadem fiyatı ik gun evel sordum 9 milyar sezaryan.
Kızlar dr. dan geldiiimmm....bebişim amuda kalkmış pozisyondaydı...dr.amcası uğraştı uğraştı sonunda sırtüstü yatırmayı başardı...kıpır kıpır yerinde durmuyo sıpa...erkek olduğu kesinleşti..tüm takımlarını sergiledi utanmaz..
herşeyi normalmiş,yarık dudak yok..sat ımla uyumluyum..17+1 im...ara ara 4 lüye geçince 2 defa bize gülümsedi..ve kordondan nefret ediyo..eliyle yüzünden itti...süperdi yaa..daha nasıl anlatayım..boyumuz 18 cm..kilomuz 216 gr.mış..suyum da normalmiş..3 lü için kan verdim..salı günü alıcam...dr.herhangi bir sorun çıkmaz merak etme dedi...içimi rahatlattı valla...
geçmiş olsun canım,valla burdada bı grip salgını varkı sorma.artık grip olmıyım die gunde kactane portakal yıyorum saymadım valla.aman dıkkat et bol bol dınlende barı tamamen atlat.bu hastalıgının tek iyi yaı bebegını süreklı görüyor olmanmıs bı bu yanı güzel zatenkızlar merabalar herkese hayırlı cumalar uzun zamandır giremedim çook agır bir grip geçirdim 2 gün hastanede yatmam gerekti çünkü 41 leri bulan ateşle ugraştık ama şimdi daha iyiyim ama hala tam atlatmış değilim bebeğimde çok şükür etkilenmeden bitti geçmişi okuma fırsatım olmadı oldukçada safya geçmiş okumaya çalışıcam inşallah herkes iyidir herşeyler yolundadır bu arada hastanede yattıgım için dr sık sık ilgilenme şansı oldu 3 lümüde yaptık cinsiyeti erkek dedi bol bol gördüm ogluşuşmuda hastalık bahanesiyle şimdi iyiyiz çok şükür
bende ssk katılıyım payıyla birlikte bu fiyatı ödüyorsun sandım.ee ozaman yınede ıyıymıs canım ya.dedım sigortalı olmana ragmen bı 3lüye 280 lira verılırmı dedım.ama ters anlasılmıssiortalı fiyatı derken normal fiyat yani ssk katılım payı olayı ile karısmasın bu paranın yuzde yirmisini ben oduyorum yani 100 ytl sini. acıbadem hastanesi burası ve normal dogum 2 kusur milyar sanırım sezaryan 9 milyar yeni sordum. epidural farkı 400 tl.
benim kendi hep takiplerimi yaptırdıgım hastanede sezaryan 2250 mesel aben orda yaptırcam cunku ozel sigortamda olsa belli bir limiti var ve acıkcası ourda dogum yapan çokk ardasamı oldu kus kondurmuyorlar hatta hemsirelerinin ilgisizligini gozlemledim.
bu arada kızlar sizler hep ist dısında olan kisilersiniz yani pahalı diye yorum yapanlara dikkat ettim istanbul farkı ne yazıkkı her alanda var. burda 2-3 milyara sezaryan yapan hastaneler ucuzlar arasında. iyi birinci sinif hastanaler 5 milyar ve ustu olarak devam ediyorlar. .
bende buraya gırmeen okudum tam size yazcaktım baktım benden önce yazmıssınız zaten :1closedeyes:bu sabah okudum gulben ikize hamileymis hemde:))
pahalı hastaneler hakkında:)
simdi arkadaslar tamam benim gittigim bu acıbadem hast çok pahalı falan filan ama acıkcası diger gittigim ozel hastane ile bile arasında bir suru farklar var. yani devlet hiç birsekilde bu konforu saglayamaz sene kac olursa olsun . kendini iyi hissediyorsun birkere etraf kibar nazik senin için pervane olan calısanlarla dolu. dr larin belli bir yaklasımı var sansınıza kaba okuz vs tiplemeler çıkmıyor . belli bir hiyjen var. hel ekadın dogum muaynesi pek hos olan bir olay dğildir bilirsiniz gebelik için demiyorum vajinal muayne hani iyi bir hasteaned hissetitgnizi rahatsızlık minimumdur.
dolayısıyla imkanı olanlar için diyorum ozel ve iyi isim yapmıs bir hastane genellikle iyidir. ama ben orda dogum yapmayacagım bu kadarı dagereksiz diyorum 2 gece kalcam alıp goturmiycem odayı.
bu arada bu pek meshur hastanede çoky akın arkadasımın esi aneztezi hatası yuzunden 5 yıldır komada yatıyor . sadece kıl donmesi ameliyatı olmustu. ve bir daha aramıza donemedi. hala hastane de yatıyor disardan besinlerle besleniyor suuru kapalı oylece yatıyor 5 senedir. o yuzden iyi hastane kotu hastane ayrımı tamam tabiki varama en iyilerde bile hatalar olabiliyor. her zaman diyorum allaha emanet iz kendimizde bebeklerimizde.
merhaba anneler ,
ben temmuz anne adaylarındayım ama buraya da gelmek istedim , çünkü usg ye göre bazen 3 ağustos bazen 1 hafta öncesi çıkıyor ve zaten 40. haftamız 3 ağustos hihoyyyt
kendimi tanıtacak olursam 4. mikroenjeksiyon denemesinin sonunda nihayet hamile kalmış şanlı milyonlarca anne adayından biriyim sanırım ..
ikiz başlayan serüvenim 10. haftada miniklerimden küçük olanın bizi bırakmasıyla tek olarak devam ediyor ..
bugünlerimize binlerce şükür , oğluşum olacak teyzeleriiiiigamyoncuiremsu
bu hafta kıpırdanmalarını da hissettik şükürler olsun , darısı tüm annişlere :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?