2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sağol evet şimdi bide oğluşum oluyo hayırlısı hakkımızda

stardust hosgeldinnn

senin içindeki mutluluk bizlerle kiyaslanamaycak nitelikte olsa gerek. gerci aramızda tup bebek le hamile kalanlar vardı sanırım kimler emin değilim.
tek tuttu demek kac emryo konulmustu ;?
saglıkla kucagına alırsın insalah oglunu.

canım hayırlı olsun oğlususn.bızımde normal olursa 5ile 10u arası olabılır dedı doktorum ama demen gıbı usg de hafta öne atabiliyor bazen ki bırde sezeryan işin içine eklenırse bende temmuz sonu dogrurum heralde.artık 7.aydan sonra daha bı netlık kazanır heralde budurum.Allah hepimize hayırlı saglıklı bebekler nasip etsın inşallah

selam,benim gibi öğle arasında olanlara afiyet olsun...
petrik,sorun çıkmaz inşallah.
dide geçmiş olsun,kendine dikkat et.
kelebelek,flawlessd hoşgeldiniz.sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum.
hoşbuldum :) ben aslında listenin en altlarında 28 ağustos dogum yapoacakların karsısında yer alıyorum uzun zamandır ama halen her seyın yolunda gittiğine inanamadıgımdan kendimi kaptırmak istemiyorum fazlaca o yuzden sadece seyirci kaldım bu zamana kadar :ecrin_bebek:

evet doğru bide süründürüyo aman dikkat et sen devam et portakala teşekkür ederim bu arada evet hastanede yatarken dr rica ediyodum bakıyodu morel olsun bana diye

kızlarrrrr. yazın aldığım ve hafif bol gelen likralı pantalonum dizimin üstünden geçmedi.çektim çektim çıkmıo bana mısın demio. kemer kısmı dizlerimde kaldı. ya 5 kilo aldım bu ne genişleme. farklı bir genişleme yaşıoruz galiba. yani olmaz ki. dizime kadar çekebildim ya inanamıorum.

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
Stardust o bebek ne değerlidir kimbilir..Aras bebek ...Hoşgeldin..

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.emre1997......................................2agustos ______________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1agustos _____________________ ERKEK
5.Esin123…………………………….....2 ağustos
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
7.ASLI………..…………………..........2 ağustos
8.entelliye…………………………........2 ağustos
9.Caninuss.......................................2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
12.Arda..............................................3 ağustos
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14.Che.............................................. 4agustos
15.Badibade......................................4 ağustos
16.defnedamla...................................5 agustos ____________________ ERKEK
17.essraa.........................................5 agustos
18.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
19.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
20.calimero 26..................................6 agustos
21.kacakkedi....................................6 agustos
22.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
23.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
24.dlkltn...........................................8 agustos
25.ebruska.......................................8 agustos
26.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
27.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
28.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
29.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
30.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
31.güzel edirnem..............................9 agustos
32.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
33.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
34.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
35.maibeyaz.....................................10 agustos
31.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
36.Milk shake..................................11 ağustos
37.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
38.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
39.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
40.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
41.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
42.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
43.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
40.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
44.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
45.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos
49.masmavi....................................18 agustos
50.prenses.....................................19 agustos
51.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
52.cadu.......................................... 20 agustos
53.sampuan....................................21 agustos
54.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
55.sal_der......................................24 agustos
56.dnzyildizi84...............................25 agustos
57.emis..........................................25 augstos
58.sedaa........................................25 agustos
59.seerni........................................25 agustos
60.tuana3434..................................26 agustos
61.siney.........................................26 agustos
62.İrem34.......................................26 ağustos
63.darknessfire...............................26 agustos
64.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
65.Pınky_42...................................26 agustos
66.tugbaözen.................................26 agustos
65.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
67.desdona....................................27 agustos
68.selena.......................................27 agustos
69.flawlessd...................................28 agustos
70.sünger53...................................28 agustos
71.ukalam......................................29 agustos
72.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
73.burko........................................30 agustos

hoşgeldin canım hayırlısı olsun sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim demek sende sparta annesi oldun maşallah

hoş geldin canım
aftabru sanırım rekor bende ben çok küçükken adet oldum sanırım ya 10 yada 11 yaşındaydım

birde kızlar dün akşam ilk defa ayak bileklerim şişmişti sizdede oluyormu böyleCADIARZU
bendede olmaya başladı yürüyüş iyi geliyor.ikigün çok yoruldum ondan sonra başaldı canım bende
minik kelebek benide eklermisin 2 ağustos erkek
hoş geldin aramıza
MAŞALLAH kızımıza
herkese hayırlı cumalar herkes iyidir umarım ben bu sabah bebişimin varlığını tamamen hissettim çok ama çok mutluyum darısı tekme bekleyenlerin başına hihoyyyt
sanada hayırlı cumalar.çok güzel insan kendini daha iyi hissediyor .
canım kakao yağı ve fındık yağını karıştır yarı yarıya banyodan banyoya onu sür diğer günlerdede hergün yani lierac aldım ben şu ana kadar iyiyim.kaydirigubbakcemile5
çok geçmiş olsun canım .bir sparta annesi daha oooooohihoyyyt
MAŞALLAH OĞLUŞUMUZA sonucunda güzel çıkar inşallah

merhaba canım hoşgeldin .bende sata göre 31 temmuz ama 2 ağustos dedi doktorumuz ve burdayız bende ordan gelmeyim yani.kaydirigubbakcemile5

ay kızlar oku oku uykum geldi yine ya ben yatsam biraz şimdi burda uyuyp kalıcam yoksa :bbo:
birde benim iki gündür sol yanağımın eti acaayip acıyor dokunamıyorum bile umarım soğuk almamışımdır .:çok üzgünüm:vucudumda aynı durmda ya her yerim acıyor resmen anlamdımki.:uhm:

hoşgeldin canımm... hayırlı uğurlu olsun bebişin. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. canım sen şimdi ilerş haftalardansın. çatlamalar başladı mı ve neler kullanıorsunuz.

saol tatlım , amin inşallah hepimizin bebişleri ..
başlamaz mı memişler çatladı bende maalesef benneyaptımki
dr.um mustellanınkini önerdi , onun klullanıyorum bir de haftada 2-3 kere maddecasol diye eczanede satılan bi krem var ondan kullanıyorum ..
göbiş çatlamadı henüz , belki de son tedaviden önce laparoskopi ameliyatı olmuştum , vücudum bir bu kadar şişmişti , sanırım o zaman bi esneme yaşandığı için henüz göbişte bi hareket yok bu anlamda yerimseniben
ama ona da sürüyorum aynı kremi , yani mustellayı
ben aslında erbaorganics alırım diyordum , onun her ürünün üzerinde ne kadar ( % kaç ) organic olduğu yazıyor , yada natures baby var , o da iyiymiş .. bir çok kişi badem yağı kullandı tanıdığım , onlarda da olmadı çatlama .. ha bir de lierac'ın çatak önleyicisi varmış yerimseniben ondan da menun olan çok
çatlarsak da doğum sonrası kullanabileceğimiz renuee gibi bir krem vardı , ondan kullanırıs bide naapalım kaydirigubbakcemile5

lalece normal şeyler bunlar:roflol:takma kafana bende 19.haftamdayım 8 kilo aldım.ama ilk aylarımda falan hiç bişekilde bulantı falan yaşamadım ilk aydan beri kilo alıyorum:CüvCüv:

teşekkür ederim canım aman dikkat et benim burnumdan geldi bir haftam bol bol dinlen

aftabru sanırım rekor bende ben çok küçükken adet oldum sanırım ya 10 yada 11 yaşındaydım

birde kızlar dün akşam ilk defa ayak bileklerim şişmişti sizdede oluyormu böyleCADIARZU

Canım o şişkinlikleri kontrol etmek gerekiyor. Fazla olursa tansiyon habercisi olabilir ki bu çok tehlikeli biliyorsun. Bol su iç ve tuzdan uzak dur. Fazla da hareketsiz kalma

Ben adet olduğumda ilkokul 4. sınıftaydım:1no2:Nasıl cezalandırılmış hissetmiştim kendimi. Arkadaşlarımdan uzaklaşmıştım utancımdan.

Angeleyes geçmiş olsun canım. Sen bir kurşun mu döktüreceksin boncuk mu takacaksın birşey yap canım ya. Başın dertten kurtulmadı, yazık sana. Allah beterinden korusun:Saruboceq:

Evrişim mesajını yeni gördüm. Eve gider gitmez yapacağım dediğini. Okuldayım fiziksel olarak da bir suretten ibaretim yanisenağlama

angelyes
geçmiş olsun canım kendine dikkat et

mercimekim
gözün aydın canım.çok güzel anlatmışsın sanki görmüş gibi olduk bebişi

comelly
bebişine maşallah annesi

kızlar bende bu gün tetenoz aşısı oldum.bi ay sonra ikinci dozu olacağım.toplam 5 doz olunursa ömür boyu koruma sağlıyormuş.

mrb. bana doktor ikili test sırasında kıza benziyor dedi ama daha çok erken oldugu ve benziyor dediği için yazmasak da olur sanırım. gerçi eşim hemen çok sevindi ama ben de erkek hissediyordum hem ağustos annesiyim %90 erkek olucak diyorum eşime tuhaf tuhaf bakıyor bana sırnaşık şeybakalım hayırlısı olsun tabi

esrako 4 hafta sonrayı bekleyemeyıp bugun baska bır doktora gıttım .erkege benziyor dedıklerı bebişim gercekten oyleymıs.bır erkek annesı daha aranızda.bakalım senınkının cınsıyetı ne olacak ?

Hayırlı olsun arkadasım.. gözün aydın.Sonucta sen de bir Agustos annesisin..

Hoşgeldin aramıza.

Aidaacımm gözün aydın kuzumm.. prensesin hayırlı ugurlu olsun, ınsallahh boyle gusel gusel gormeyı nasıp eder Rabbım sana.

Hoşgeldiniz aramıza..

herkese hayırlı cumalar herkes iyidir umarım ben bu sabah bebişimin varlığını tamamen hissettim çok ama çok mutluyum darısı tekme bekleyenlerin başına hihoyyyt

Esram sana da hayırlı cumalar.. gözün aydın kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…