hayırlı cumalar angeleyes çok geçmiş olsun, negüzel kızın vardı birde oğluş geliyor hayırlı olsun
çok güzel araba alınır o fiyata -tatlicadiarzu- bebişleri altın suyunamı batırıyorlar acaba :uhm:
hadi gözün aydın mercimekcim, hayırlı olsun oğluşun sparta annesi kaydirigubbakcemile5
merhaba anneler ,
ben temmuz anne adaylarındayım ama buraya da gelmek istedim , çünkü usg ye göre bazen 3 ağustos bazen 1 hafta öncesi çıkıyor ve zaten 40. haftamız 3 ağustos hihoyyyt
kendimi tanıtacak olursam 4. mikroenjeksiyon denemesinin sonunda nihayet hamile kalmış şanlı milyonlarca anne adayından biriyim sanırım ..
ikiz başlayan serüvenim 10. haftada miniklerimden küçük olanın bizi bırakmasıyla tek olarak devam ediyor ..
bugünlerimize binlerce şükür , oğluşum olacak teyzeleriiiiigamyoncuiremsu
bu hafta kıpırdanmalarını da hissettik şükürler olsun , darısı tüm annişlere :Saruboceq:
hoşbuldum :) ben aslında listenin en altlarında 28 ağustos dogum yapoacakların karsısında yer alıyorum uzun zamandır ama halen her seyın yolunda gittiğine inanamadıgımdan kendimi kaptırmak istemiyorum fazlaca o yuzden sadece seyirci kaldım bu zamana kadar :ecrin_bebek:selam,benim gibi öğle arasında olanlara afiyet olsun...
petrik,sorun çıkmaz inşallah.
dide geçmiş olsun,kendine dikkat et.
kelebelek,flawlessd hoşgeldiniz.sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum.
geçmiş olsun canım,valla burdada bı grip salgını varkı sorma.artık grip olmıyım die gunde kactane portakal yıyorum saymadım valla.aman dıkkat et bol bol dınlende barı tamamen atlat.bu hastalıgının tek iyi yaı bebegını süreklı görüyor olmanmıs bı bu yanı güzel zaten
bende ssk katılıyım payıyla birlikte bu fiyatı ödüyorsun sandım.ee ozaman yınede ıyıymıs canım ya.dedım sigortalı olmana ragmen bı 3lüye 280 lira verılırmı dedım.ama ters anlasılmıs
yalnız dogum ücretlerı konusunda cok ucuk gercekten ama bende dedım zaten bu istanbul farkı birazda.yanı benım gıttıgım hastanede son sistem hersey yenı zaten hemşire ve butun calısanlarda doktorlarda acayıp ilgili.kısmetse bende kendı gıttgım doktorda dogum yapmak isterım cünkü benı 9 ay takıp eden bır ınsanlar bı ayda tanıycak doktor arasında daglar kadar fark olur mutlaka
bende buraya gırmeen okudum tam size yazcaktım baktım benden önce yazmıssınız zaten :1closedeyes:
ohhh maşşallah mercimekineeee.nasılda buyumus dimi.bende heycanla pazartesıyı beklıyorum delikafadulden 3lünde iyyi cıkcak inşalah bencede takma kafana.
hoşgeldin aramıza..teşekkür ederim iltifatların için...biz hepimiz süperiz bu topikte...
merhaba anneler ,
ben temmuz anne adaylarındayım ama buraya da gelmek istedim , çünkü usg ye göre bazen 3 ağustos bazen 1 hafta öncesi çıkıyor ve zaten 40. haftamız 3 ağustos hihoyyyt
kendimi tanıtacak olursam 4. mikroenjeksiyon denemesinin sonunda nihayet hamile kalmış şanlı milyonlarca anne adayından biriyim sanırım ..
ikiz başlayan serüvenim 10. haftada miniklerimden küçük olanın bizi bırakmasıyla tek olarak devam ediyor ..
bu hafta kıpırdanmalarını da hissettik şükürler olsun , darısı tüm annişlere :Saruboceq:
hoş geldin canımSelam herkese ben sayfanızı yeni keşfettim.
Ben 18 haftalık hamileyim.
Ağustos ayında doğum yapacağım. (04 Ağustos)
İlk 3 ay çok bulantım ve yorgunluğum vardı.
Bundan dolayı hep yatarak geçirdim şimdi bulantılarım geçti.
Şimdilerde çok rahatım.
bendede olmaya başladı yürüyüş iyi geliyor.ikigün çok yoruldum ondan sonra başaldı canım bendeaftabru sanırım rekor bende ben çok küçükken adet oldum sanırım ya 10 yada 11 yaşındaydım
birde kızlar dün akşam ilk defa ayak bileklerim şişmişti sizdede oluyormu böyleCADIARZU
hoş geldin aramızaminik kelebek benide eklermisin 2 ağustos erkek
MAŞALLAH kızımızaay ya aman allahım bıtıremedımkı oku oku yenı gelen ıkı ark. var sanırım hos geldınız kızlar gunden gune cogalıyoruz yawff bırde dun yazmayı unutmuşumda BOYUMUZ 16cm KİLOMUZ 164gr yazıyo kağıttayaaaaa zuzum buyudu canım kızım yerım ben onu dedın dr. yeceksen hiç uğraştırma bizi dedi :dance:
sanada hayırlı cumalar.çok güzel insan kendini daha iyi hissediyor .herkese hayırlı cumalar herkes iyidir umarım ben bu sabah bebişimin varlığını tamamen hissettim çok ama çok mutluyum darısı tekme bekleyenlerin başına hihoyyyt
canım kakao yağı ve fındık yağını karıştır yarı yarıya banyodan banyoya onu sür diğer günlerdede hergün yani lierac aldım ben şu ana kadar iyiyim.kaydirigubbakcemile5Kızlar göbek deliğimin içinde bir ağrı oluyor.:uhm::uhm: hani eskiler göbek düşmesi derler ya, işte öyle. göbeğim düşmüş gibi. Hatta bunu anlamak için göbek deliğine parmak koyup bastırırlar eğer atar damarın tık tık attığını hissetmiyorsan göbeğin düşmüş derlerdi. Ara ara canımı yakıyor bu ağrı. rahim bu haftada tam göbeğin altına gelirmiş ondan mı acaba göbek düşmesi falan mı oldu. Sizde de var mı benzer bir ağrı?:çok üzgünüm:
Bir şey daha.... o kadar bebeyağı kullanmama rağmen çatlamalarım oluyor. :sm_confused:bugün acıbadem kremi de alıp deneyeceğim. Pis bir derim var. 16 yaşımdan beri her kilo alıp verişimde hemen çatlardı. Şimdi de yağ mağ hak getire işe yaramıyor.senağlama
çok geçmiş olsun canım .bir sparta annesi daha ooooookızlar merabalar herkese hayırlı cumalar uzun zamandır giremedim çook agır bir grip geçirdim 2 gün hastanede yatmam gerekti çünkü 41 leri bulan ateşle ugraştık ama şimdi daha iyiyim ama hala tam atlatmış değilim bebeğimde çok şükür etkilenmeden bitti geçmişi okuma fırsatım olmadı oldukçada safya geçmiş okumaya çalışıcam inşallah herkes iyidir herşeyler yolundadır bu arada hastanede yattıgım için dr sık sık ilgilenme şansı oldu 3 lümüde yaptık cinsiyeti erkek dedi bol bol gördüm ogluşuşmuda hastalık bahanesiyle şimdi iyiyiz çok şükür
MAŞALLAH OĞLUŞUMUZAKızlar dr. dan geldiiimmm....
bebişim amuda kalkmış pozisyondaydı...dr.amcası uğraştı uğraştı sonunda sırtüstü yatırmayı başardı...kıpır kıpır yerinde durmuyo sıpa...erkek olduğu kesinleşti..tüm takımlarını sergiledi utanmaz..
herşeyi normalmiş,yarık dudak yok..sat ımla uyumluyum..17+1 im...ara ara 4 lüye geçince 2 defa bize gülümsedi..ve kordondan nefret ediyo..eliyle yüzünden itti...süperdi yaa..daha nasıl anlatayım..
boyumuz 18 cm..kilomuz 216 gr.mış..suyum da normalmiş..3 lü için kan verdim..salı günü alıcam...dr.herhangi bir sorun çıkmaz merak etme dedi...içimi rahatlattı valla...
merhaba anneler ,
hoşgeldin canımm... hayırlı uğurlu olsun bebişin. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. canım sen şimdi ilerş haftalardansın. çatlamalar başladı mı ve neler kullanıorsunuz.
kızlarrrrr. yazın aldığım ve hafif bol gelen likralı pantalonum dizimin üstünden geçmedi.çektim çektim çıkmıo bana mısın demio. kemer kısmı dizlerimde kaldı. ya 5 kilo aldım bu ne genişleme. farklı bir genişleme yaşıoruz galiba. yani olmaz ki. dizime kadar çekebildim ya inanamıorum.
ay kızlar oku oku uykum geldi yine ya ben yatsam biraz şimdi burda uyuyp kalıcam yoksa :bbo:
birde benim iki gündür sol yanağımın eti acaayip acıyor dokunamıyorum bile umarım soğuk almamışımdır .:çok üzgünüm:vucudumda aynı durmda ya her yerim acıyor resmen anlamdımki.:uhm:
aftabru sanırım rekor bende ben çok küçükken adet oldum sanırım ya 10 yada 11 yaşındaydım
birde kızlar dün akşam ilk defa ayak bileklerim şişmişti sizdede oluyormu böyleCADIARZU
mrb. bana doktor ikili test sırasında kıza benziyor dedi ama daha çok erken oldugu ve benziyor dediği için yazmasak da olur sanırım. gerçi eşim hemen çok sevindi ama ben de erkek hissediyordum hem ağustos annesiyim %90 erkek olucak diyorum eşime tuhaf tuhaf bakıyor bana sırnaşık şeybakalım hayırlısı olsun tabi2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1agustos _____________________ ERKEK
4.Esin123…………………………….....2 ağustos
5.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
6.ASLI………..…………………..........2 ağustos
7.entelliye…………………………........2 ağustos
8.Caninuss.......................................2 ağustos
9.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
10.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
11.Arda..............................................3 ağustos
12.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
13.Badibade......................................4 ağustos
14.defnedamla...................................5 agustos ____________________ ERKEK
15.essraa.........................................5 agustos
16.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
17.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
17.calimero 26..................................6 agustos
18.kacakkedi....................................6 agustos
19.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
20.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
21.dlkltn...........................................8 agustos
22.ebruska.......................................8 agustos
22.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
23.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
24.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
25.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
26.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
27.güzel edirnem..............................9 agustos
28.angeleyes_3...............................10 agustos
29.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
30.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
31.maibeyaz.....................................10 agustos
31.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
32.Milk shake..................................11 ağustos
33.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
34.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
35.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
36.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
37.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
38.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
39.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
40.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
41.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
42.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
44.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
45.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
46.tazefasulye................................18 agustos
47.masmavi....................................18 agustos
48.prenses.....................................19 agustos
49.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
50.cadu.......................................... 20 agustos
51.sampuan....................................21 agustos
52.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
54.sal_der......................................24 agustos
55.dnzyildizi84...............................25 agustos
56.emis..........................................25 augstos
57.sedaa........................................25 agustos
58.seerni........................................25 agustos
59.tuana3434..................................26 agustos
60.siney.........................................26 agustos
61.İrem34.......................................26 ağustos
62.darknessfire...............................26 agustos
63.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
63.Pınky_42...................................26 agustos
64.tugbaözen.................................26 agustos
65.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
66.desdona....................................27 agustos
67.selena.......................................27 agustos
68.flawlessd...................................28 agustos
69.sünger53...................................28 agustos
70.ukalam......................................29 agustos
71.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
72.burko........................................30 agustos
Kızlar ben cinsiyet ögrenen arkadasların bır kacını ekledım.gözden kacırdıklarım varsa benı uyarsın bende eklerım. a.s.
esrako 4 hafta sonrayı bekleyemeyıp bugun baska bır doktora gıttım .erkege benziyor dedıklerı bebişim gercekten oyleymıs.bır erkek annesı daha aranızda.bakalım senınkının cınsıyetı ne olacak ?
merhaba arkadaslar ben de yeni uye sayilirim ben de agustosta ucuncu yavrumu dunyaya getirecegim nasipse allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah zaman gercekten cok cabuk gecio su anda karnimda ufak hareketlerini hissediom cok guzel anne olmak allahim butun istyenlere nasip etsin insallah
Günaydın herkese
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Kızlar dün bebişimi gördüm. Küçük prenses olduğu kesinleşti. 148 gr. ağırlığı, 11 cm de boyu var. Doktor gelişimi için normal dedi. Fetüs İnceleme diye bir yer varmış İst.da 4 boyutlu usg ile organ anomalisi olup olmadığını inceliyorlarmış. Bir de cd ye görüntülerini kaydedip hem görüntü hem kartpostal veriyorlarmış. Oraya gitmek istediğimi söyledim doktora. O da 5-10 nisan arası gitmemi ve sonuçları ona da göstermemi istedi.
Küçük kızım kocaman olmuş teyzeleri, ekrana sığmıyodu. tombiş tombiş yanakları vardı. Düşündükçe gözlerim doluyor. Hayal gibi.
Gelişmeleri pek takip edemedim hafta boyunca çok yoğundum. Herkes iyidir inşallah.
Selam herkese ben sayfanızı yeni keşfettim.
Ben 18 haftalık hamileyim.
Ağustos ayında doğum yapacağım. (04 Ağustos)
İlk 3 ay çok bulantım ve yorgunluğum vardı.
Bundan dolayı hep yatarak geçirdim şimdi bulantılarım geçti.
Şimdilerde çok rahatım.
herkese hayırlı cumalar herkes iyidir umarım ben bu sabah bebişimin varlığını tamamen hissettim çok ama çok mutluyum darısı tekme bekleyenlerin başına hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?