Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
Stardust o bebek ne değerlidir kimbilir..Aras bebek ...Hoşgeldin..
Stardust...hoşgeldin canım...baya bi badire atlatmışsın...allah Aras bebeğine kavuşmayı nasip etsin..
Sakaleyn..Helin...teşekkür ederim arkadaşlar...
kızlar merabalar herkese hayırlı cumalar uzun zamandır giremedim çook agır bir grip geçirdim 2 gün hastanede yatmam gerekti çünkü 41 leri bulan ateşle ugraştık ama şimdi daha iyiyim ama hala tam atlatmış değilim bebeğimde çok şükür etkilenmeden bitti geçmişi okuma fırsatım olmadı oldukçada safya geçmiş okumaya çalışıcam inşallah herkes iyidir herşeyler yolundadır bu arada hastanede yattıgım için dr sık sık ilgilenme şansı oldu 3 lümüde yaptık cinsiyeti erkek dedi bol bol gördüm ogluşuşmuda hastalık bahanesiyle şimdi iyiyiz çok şükür
mercimekim maşallah rabbim nazarlardan saklasın boyu ne güzel ticker doğrumu senin 17haftalıktasın ben daha ileriyim benimki 13 cm di acaba kısamı olcak benim paşaKızlar dr. dan geldiiimmm....
bebişim amuda kalkmış pozisyondaydı...dr.amcası uğraştı uğraştı sonunda sırtüstü yatırmayı başardı...kıpır kıpır yerinde durmuyo sıpa...erkek olduğu kesinleşti..tüm takımlarını sergiledi utanmaz..
herşeyi normalmiş,yarık dudak yok..sat ımla uyumluyum..17+1 im...ara ara 4 lüye geçince 2 defa bize gülümsedi..ve kordondan nefret ediyo..eliyle yüzünden itti...süperdi yaa..daha nasıl anlatayım..
boyumuz 18 cm..kilomuz 216 gr.mış..suyum da normalmiş..3 lü için kan verdim..salı günü alıcam...dr.herhangi bir sorun çıkmaz merak etme dedi...içimi rahatlattı valla...
merhaba anneler ,
ben temmuz anne adaylarındayım ama buraya da gelmek istedim , çünkü usg ye göre bazen 3 ağustos bazen 1 hafta öncesi çıkıyor ve zaten 40. haftamız 3 ağustos hihoyyyt
kendimi tanıtacak olursam 4. mikroenjeksiyon denemesinin sonunda nihayet hamile kalmış şanlı milyonlarca anne adayından biriyim sanırım ..
ikiz başlayan serüvenim 10. haftada miniklerimden küçük olanın bizi bırakmasıyla tek olarak devam ediyor ..
bugünlerimize binlerce şükür , oğluşum olacak teyzeleriiiiigamyoncuiremsu
bu hafta kıpırdanmalarını da hissettik şükürler olsun , darısı tüm annişlere :Saruboceq:
evrişimmm babyimm nerelerdesinizzz ben biraz temizlik yapcem ara ara gelir bakarım sizee
kızlar merabalar herkese hayırlı cumalar uzun zamandır giremedim çook agır bir grip geçirdim 2 gün hastanede yatmam gerekti çünkü 41 leri bulan ateşle ugraştık ama şimdi daha iyiyim ama hala tam atlatmış değilim bebeğimde çok şükür etkilenmeden bitti geçmişi okuma fırsatım olmadı oldukçada safya geçmiş okumaya çalışıcam inşallah herkes iyidir herşeyler yolundadır bu arada hastanede yattıgım için dr sık sık ilgilenme şansı oldu 3 lümüde yaptık cinsiyeti erkek dedi bol bol gördüm ogluşuşmuda hastalık bahanesiyle şimdi iyiyiz çok şükür
Kızlar dr. dan geldiiimmm....
bebişim amuda kalkmış pozisyondaydı...dr.amcası uğraştı uğraştı sonunda sırtüstü yatırmayı başardı...kıpır kıpır yerinde durmuyo sıpa...erkek olduğu kesinleşti..tüm takımlarını sergiledi utanmaz..
herşeyi normalmiş,yarık dudak yok..sat ımla uyumluyum..17+1 im...ara ara 4 lüye geçince 2 defa bize gülümsedi..ve kordondan nefret ediyo..eliyle yüzünden itti...süperdi yaa..daha nasıl anlatayım..
boyumuz 18 cm..kilomuz 216 gr.mış..suyum da normalmiş..3 lü için kan verdim..salı günü alıcam...dr.herhangi bir sorun çıkmaz merak etme dedi...içimi rahatlattı valla...
ben geldım kızlar angels bıtanem erkekimiz geliyomuş gözümüz aydın hadı bakalım ama PRENSESLER ÇOĞLAMAYA BAŞLADI SON GAZ SPARTALILARI GEÇİCEZ İNŞALLAHkaydirigubbakcemile3
merhaba anneler ,
ben temmuz anne adaylarındayım ama buraya da gelmek istedim , çünkü usg ye göre bazen 3 ağustos bazen 1 hafta öncesi çıkıyor ve zaten 40. haftamız 3 ağustos hihoyyyt
kendimi tanıtacak olursam 4. mikroenjeksiyon denemesinin sonunda nihayet hamile kalmış şanlı milyonlarca anne adayından biriyim sanırım ..
ikiz başlayan serüvenim 10. haftada miniklerimden küçük olanın bizi bırakmasıyla tek olarak devam ediyor ..
bugünlerimize binlerce şükür , oğluşum olacak teyzeleriiiiigamyoncuiremsu
bu hafta kıpırdanmalarını da hissettik şükürler olsun , darısı tüm annişlere :Saruboceq:
kızlarrrrr. yazın aldığım ve hafif bol gelen likralı pantalonum dizimin üstünden geçmedi.çektim çektim çıkmıo bana mısın demio. kemer kısmı dizlerimde kaldı. ya 5 kilo aldım bu ne genişleme. farklı bir genişleme yaşıoruz galiba. yani olmaz ki. dizime kadar çekebildim ya inanamıorum.
evet evet, muzun etkisini ben de test etmiştim. gerçekten hemen harekete geçiriyor.kızlar sabah iki koca kaşık nutella yedimm bide üstüne bi muz yedim biraz iş yaptım bulaşık ev toplama vs sonra uzandım yattım ve tekmeleri hissettimm özellikle muz hareketlendiriyoo haberiniz olsunn delikafadulden
haklisin baby de girmedi ama belki evde oldugu icin esiyle vakit geciriyordur, gerci Lalecede girmedi bugun..
Hoşgeldin aramıza.. hayırlı ugurlu olsun bebegın.
star hoşgeldin ne mutlu sana benimde çok yakın bir arkadaşım var tüp bebekle dahi olmuyor çok uğraşıyorlar en son 4 ay önce denediler yine olmadı ve artık vazgeçicem dedi o kadar üzlüyorumki rabbim ona ve olmayan tüm annelere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?