kızlar selam gecmisi okumadan hemen yazayım ki benii merak etmeyim
biz yarın istanbula ucuyoruz ay sonuna kadar kalcaz ordan girmeye calısıcam kayınvaldemlerden yada annemlerden ara ara yazarım size nasipse.
esim burdan bi firmayla anlastı biraz tr de kalıp geri doncez maalesef ama bu tatil bile beni kendime getirmeye yetecek. kendinize ve bebislere ii bakın cok optum hepinizi mucxx
yok yok olmuyor kızlar, çok yoğunum, yarım yamalak da okunmuyor, daha kötü oluyor. ben en iyisi çıkayım bugün. belki gece geç saatte girebilirim. akşam gezmeye gidiyoruz da...
buarada doktorum acil doğuma gitmek zorunda kaldığı için benim muayene pazartesiye kaldı. o kadar da heveslenmiştim kızımı göreceğim diye... senağlama
izmirli arkadaşlar izmir i çöl tozu kaplamış. gazetedeki resimlerdeki gibiyse mecbur kalmadıkca dısarı çıkmayın çok fena görünüyo
arkadaslar benim mesai bitmek uzere. yarın saat 17 de dr randevum var insallah yarından sonra kesin ve net olarak bende oglum/kızım diyebileaceğim. insalah yine kordon onunde oturmuyordur benim bebis:)
muz da yiycem giderken cikolata da bakalım artık. aksam sizlere yazarım:) iyi haftasonları.
bende 7 kilo almışım ama daha var bakalım son durumlar ne olcak.ama öcelik sağlık ben dökülüyorum yine senağlamalalece normal şeyler bunlar:roflol:takma kafana bende 19.haftamdayım 8 kilo aldım.ama ilk aylarımda falan hiç bişekilde bulantı falan yaşamadım ilk aydan beri kilo alıyorum:CüvCüv:
sağol canım yattım kalktım ama hala aynıyım hatta dahada bi kırık sabahları kızımı okula yürüyerek götürdüm iki gündürde terliyordum eve gelip soyunup oturdum heralda ondan offf inşallah hasta olmamkafamçokkarıştıteşekkür ederim canım aman dikkat et benim burnumdan geldi bir haftam bol bol dinlen
ohh azda olsa hasret giderirsin canım senin adına sevindim.hihoyyytkesin dönüş olmıyacakmıydı sizin:uhm:kızlar selam gecmisi okumadan hemen yazayım ki benii merak etmeyim
biz yarın istanbula ucuyoruz ay sonuna kadar kalcaz ordan girmeye calısıcam kayınvaldemlerden yada annemlerden ara ara yazarım size nasipse.
esim burdan bi firmayla anlastı biraz tr de kalıp geri doncez maalesef ama bu tatil bile beni kendime getirmeye yetecek. kendinize ve bebislere ii bakın cok optum hepinizi mucxx
yok yok olmuyor kızlar, çok yoğunum, yarım yamalak da okunmuyor, daha kötü oluyor. ben en iyisi çıkayım bugün. belki gece geç saatte girebilirim. akşam gezmeye gidiyoruz da...
buarada doktorum acil doğuma gitmek zorunda kaldığı için benim muayene pazartesiye kaldı. o kadar da heveslenmiştim kızımı göreceğim diye... senağlama
arkadaslar benim mesai bitmek uzere. yarın saat 17 de dr randevum var insallah yarından sonra kesin ve net olarak bende oglum/kızım diyebileaceğim. insalah yine kordon onunde oturmuyordur benim bebis:)
muz da yiycem giderken cikolata da bakalım artık. aksam sizlere yazarım:) iyi haftasonları.
Beslenmeyle ilgili birkaç şey yazayım dr söyledi:
Kahvaltı: Süt - yumurta - yeşliilk- domates - büyükçe peynir
Öğle yemeği: Et - balık - kuru baklagil (1i seçilecek) + Salata
Akşam yemeği: sebze yemeği + yoğurt (sebze yemeğinin içinde kıyma et vs. olmayacakmış)
aralarda ceviz, badem, fındık, kuru kayısı, meyve... akşam meyvesi elma olacakmış kesin.
Nasıl buldunuz kızlar listeyi? Ekleyecekleriniz var mıı :)
ben yaptı m yemeklerimi .hemde buraya oturmadan yoksa aç kalıyoruz sırnaşık şeyayy bı yandan yemek yapıyorum bıyandan forumu takıp edıyorum.valla bagımlılık bu site hee
sanada canımherkese iyi haftasonları
görüşmek üzere...
Beslenmeyle ilgili birkaç şey yazayım dr söyledi:
Kahvaltı: Süt - yumurta - yeşliilk- domates - büyükçe peynir
Öğle yemeği: Et - balık - kuru baklagil (1i seçilecek) + Salata
Akşam yemeği: sebze yemeği + yoğurt (sebze yemeğinin içinde kıyma et vs. olmayacakmış)
aralarda ceviz, badem, fındık, kuru kayısı, meyve... akşam meyvesi elma olacakmış kesin.
Nasıl buldunuz kızlar listeyi? Ekleyecekleriniz var mıı :)
teşekkürler arkadaşlar :1hug:
esracım ben de çok yoruldum , çokm vazgeçtim ama ben denemezsem bu mutluluğu yakalayamayacağımdan korktum ve bunu hadi kendime yapıyorum ama eşime yapmaya hakkım yok deyip yeniden yol aldım .. eşim ve ben ameliyatlar olduk üstelik .. ben 3. denmememde küçük bir iç kanama geçridim , Allahıma çok şükür bugünleri gördük nihayet ..
çok dua edicem senin o arkadaşın için ben de , yeryüzünde ne kadar anne olmayı isteyen kalp için dua ediyorum zaten .. inşallah herkez birgün bu mutluluğu , bir dönem " bu dünyada herkez anne olur ama bana nasip olmayacak galiba " diye düşünen ben de dahil herkez yaşar umuyorum :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?