2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

izmirli arkadaşlar izmir i çöl tozu kaplamış. gazetedeki resimlerdeki gibiyse mecbur kalmadıkca dısarı çıkmayın çok fena görünüyo

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.emre1997......................................2agustos ______________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1agustos _____________________ ERKEK
5.Esin123…………………………….....2 ağustos
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
7.ASLI………..…………………..........2 ağustos
8.entelliye…………………………........2 ağustos
9.Caninuss.......................................2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
12.Arda..............................................3 ağustos
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust..............................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
15.Che.............................................. 4agustos
16.Badibade......................................4 ağustos
16.defnedamla...................................5 agustos ____________________ ERKEK
17.essraa.........................................5 agustos
18.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
19.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
20.calimero 26..................................6 agustos
21.kacakkedi....................................6 agustos
22.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
23.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
24.dlkltn...........................................8 agustos
25.ebruska.......................................8 agustos
26.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
27.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
28.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
29.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
30.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
31.güzel edirnem..............................9 agustos
32.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
33.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
34.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
35.maibeyaz.....................................10 agustos
31.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
36.Milk shake..................................11 ağustos
37.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
38.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
39.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
40.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
41.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
42.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
43.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
40.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
44.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
45.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos
49.masmavi....................................18 agustos
50.prenses.....................................19 agustos
51.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
52.cadu.......................................... 20 agustos
53.sampuan....................................21 agustos
54.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
55.sal_der......................................24 agustos
56.dnzyildizi84...............................25 agustos
57.emis..........................................25 augstos
58.sedaa........................................25 agustos
59.seerni........................................25 agustos
60.tuana3434..................................26 agustos
61.siney.........................................26 agustos
62.İrem34.......................................26 ağustos
63.darknessfire...............................26 agustos
64.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
65.Pınky_42...................................26 agustos
66.tugbaözen.................................26 agustos
65.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
67.desdona....................................27 agustos
68.selena.......................................27 agustos
69.flawlessd...................................28 agustos
70.sünger53...................................28 agustos
71.ukalam......................................29 agustos
72.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
73.burko........................................30 agustos

stardust süper olmus canım.bende güncellıyım dedım çünkü süreklı kendı msjlarımdan aratıp güncellıyorum son msjı.senınde adının oldugu msj böylece güncelenmiş olsun a.s.

Son düzenleme:
Evrişim, eminim ve son kararım. Bitişim senin elinden olsun gülüüm-tatlicadiarzu-sırnaşık şey

babymom kesin dönüş olmamasına üzüldüm canım. Vardır bunda da bir hayır. Ama nasıl gıpta ettim sana. Şöyle bir haftalık bir tatil, aah ne güzel olurdu:çok üzgünüm:

Bugün İzmir'de toz çok hakkaten. Demek ondanmışCADIARZU

baby iyi yolculuklar canım ne guzel senin a dına sevindim sonra tekrar gelme sansın olacakmı tr ye ??

hayınrlı olsun yeni isiniz artık napalım kaderiniz orda imis.

hay allah ya neyse ptesi daha buyumus gorurusn sende.

izmirli arkadaşlar izmir i çöl tozu kaplamış. gazetedeki resimlerdeki gibiyse mecbur kalmadıkca dısarı çıkmayın çok fena görünüyo

valla sabah burdada camur yagdı resmen yagmur niyetine ustum basım araba camur attmıs gibi pislendi nası is anlamadım.

arkadaslar benim mesai bitmek uzere. yarın saat 17 de dr randevum var insallah yarından sonra kesin ve net olarak bende oglum/kızım diyebileaceğim. insalah yine kordon onunde oturmuyordur benim bebis:)
muz da yiycem giderken cikolata da bakalım artık. aksam sizlere yazarım:) iyi haftasonları.

herkese merhaba,
yeni gelenlere hoşgeldiniz,
iyi haberlerle dönenlere gözün aydın,
hastalara geçmiş olsun diyorum.
görüşmek üzere kızlar,sevgiler...

Aida'cım teşekkürler tel no için...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişleer...
Mercimekim, gözün aydın canımmmm....
Minik kelebek; İstanbul ile diğer iller arasında ne kadar fiyat farkı varmış gerçekten de... Kızgınım bu duruma klava:

esrako
, çamur muydu o yaa, inanamıyorum ben de bahar yağmuru oh ne güzel hava da pek soğuk değil diye yanımda olan şemsiyemi açmadım da, yağmur altında nostalji yaptım :roflol:

hadi bakalım, güzel haberlerini bekleriz... göbüşün kız göbüşü gibiydi ya, hayırlısı yine de... :)

Beslenmeyle ilgili birkaç şey yazayım dr söyledi:

Kahvaltı: Süt - yumurta - yeşliilk- domates - büyükçe peynir (süt kahvaltıdan 1 saat önce içilecek)
Öğle yemeği: Et - balık - kuru baklagil (1i seçilecek) + Salata (Yoğurt yenmeyecek)
Akşam yemeği: sebze yemeği + yoğurt (sebze yemeğinin içinde kıyma et vs. olmayacakmış)

aralarda ceviz, badem, fındık, kuru kayısı, meyve... akşam meyvesi elma olacakmış kesin.

Nasıl buldunuz kızlar listeyi? Ekleyecekleriniz var mıı :)

Son düzenleme:
bu gün kayra hiç girmedi değilmi iyidir umarım :uhm:
lalece normal şeyler bunlar:roflol:takma kafana bende 19.haftamdayım 8 kilo aldım.ama ilk aylarımda falan hiç bişekilde bulantı falan yaşamadım ilk aydan beri kilo alıyorum:CüvCüv:
bende 7 kilo almışım ama daha var bakalım son durumlar ne olcak.ama öcelik sağlık ben dökülüyorum yine senağlama
teşekkür ederim canım aman dikkat et benim burnumdan geldi bir haftam bol bol dinlen
sağol canım yattım kalktım ama hala aynıyım hatta dahada bi kırık sabahları kızımı okula yürüyerek götürdüm iki gündürde terliyordum eve gelip soyunup oturdum heralda ondan offf inşallah hasta olmamkafamçokkarıştı
ohh azda olsa hasret giderirsin canım senin adına sevindim.hihoyyytkesin dönüş olmıyacakmıydı sizin:uhm:

iyi gezmeler.bende doktor dönüşünü bekliyordum ya güzel haber alıcaktık ne güzel .
neyse pazartesi annesi biraz daha büyür nazımız kaydirigubbakcemile5

iyi şanslar esrako. inşallah net bir şekilde görebilirsin.

deryacım saolasın merak ettiğin için.sadece sen merak etmişsin çünkü..iyiyim güzelim çok şükür.çalışıyorum ne yapayım anca geldim.sen nasılsın?sonuçlardan ne haber?gerçi iyi ama olsun birde onaylansın....

helincim canım ben bebişin hareketlerini hergün düzenli olarak hissediyorum çok şükür.zaten hareket etmeyince panik oluyorum iyimi diye....yoğunlaştırdı sıpa....

valla okadar düzenlı beslenemıyorum.bazen iştahım cok güzel bazense(aynı şimdi oldugu gıbı)yemek borumda mıdemde yanma var.berbat bı his.ama bıse söliyebılırım genelde balık ve et tarzı yemeklerı aksam yıyorum,öğlen pek yemem özellıkle balığı.ve meyve cesıtlerının hepsinden ksam saat 8ile 10 arası yıyorum.do0ktorun nıye sadece elma yazdıkı?digerlerı agırmı gelırkı aksam yense.kafam karıstı :uhm:

ayy bı yandan yemek yapıyorum bıyandan forumu takıp edıyorum.valla bagımlılık bu site hee
ben yaptı m yemeklerimi .hemde buraya oturmadan yoksa aç kalıyoruz sırnaşık şey
herkese iyi haftasonları
görüşmek üzere...
sanada canım

Güzel liste canım sağol
güzel domates hariç kahvaltı uyuyor öğle yemeği duruma akşamda öyle .ama arada meyve ve ceviz yiyorum.:CüvCüv:

Ah canım ne kadar güzel anlatmışsın duygularını:asigim:Senin için ayrı bir değeri olması kaçınılmaz tabii bu hamileliğin. Benim de çok arkadaşım var hamile kalmak isteyip de kalamayan. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin, tüm annelerin bebişlerini korusun:Saruboceq:

babymom, hakkınızda hayırlısı canım, yine de kısa bir süre de olsa Türkiye iyi gelecektir, özlem gidermeye bakın bol bol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…