deryacım saolasın merak ettiğin için.sadece sen merak etmişsin çünkü..iyiyim güzelim çok şükür.çalışıyorum ne yapayım anca geldim.sen nasılsın?sonuçlardan ne haber?gerçi iyi ama olsun birde onaylansın....
valla okadar düzenlı beslenemıyorum.bazen iştahım cok güzel bazense(aynı şimdi oldugu gıbı)yemek borumda mıdemde yanma var.berbat bı his.ama bıse söliyebılırım genelde balık ve et tarzı yemeklerı aksam yıyorum,öğlen pek yemem özellıkle balığı.ve meyve cesıtlerının hepsinden ksam saat 8ile 10 arası yıyorum.do0ktorun nıye sadece elma yazdıkı?digerlerı agırmı gelırkı aksam yense.kafam karıstı :uhm:
Güzel liste canım sağol
güzel domates hariç kahvaltı uyuyor öğle yemeği duruma akşamda öyle .ama arada meyve ve ceviz yiyorum.:CüvCüv:
hmm anladım canım bende tavuk yemıyorum 3 ay önce falan bıkere yemıstım okadar.ama dedııgım gıbı balıgıda aksam yanı busaatlerde yemeyi sevıyorum azönce yedimde zaten cokacimcoook neyse inşallah dahada düzene gırer yemek konusu benım acımdan.nebılıyım bazen güzel bazense hiçbişe yiyesim yok iştediğer meyveler reflü yapar mideni yakar dedi. O yüzdenmiş... et balığı da akşama bırakmamak gerekirmiş. tavuk malum yemiyoruz zaten.. yani en azından ben yemiyorum... delikafadulden
kızlar hepinize iyi hafta sonları ben uzanacağım boğazımda acıyır sanırım şifayı kaptım ben yine .
Canım o şişkinlikleri kontrol etmek gerekiyor. Fazla olursa tansiyon habercisi olabilir ki bu çok tehlikeli biliyorsun. Bol su iç ve tuzdan uzak dur. Fazla da hareketsiz kalma
Ben adet olduğumda ilkokul 4. sınıftaydım:1no2:Nasıl cezalandırılmış hissetmiştim kendimi. Arkadaşlarımdan uzaklaşmıştım utancımdan.
Angeleyes geçmiş olsun canım. Sen bir kurşun mu döktüreceksin boncuk mu takacaksın birşey yap canım ya. Başın dertten kurtulmadı, yazık sana. Allah beterinden korusun:Saruboceq:
Evrişim mesajını yeni gördüm. Eve gider gitmez yapacağım dediğini. Okuldayım fiziksel olarak da bir suretten ibaretim yanisenağlama
angelyes
geçmiş olsun canım kendine dikkat et
mercimekim
gözün aydın canım.çok güzel anlatmışsın sanki görmüş gibi olduk bebişi
comelly
bebişine maşallah annesi
kızlar bende bu gün tetenoz aşısı oldum.bi ay sonra ikinci dozu olacağım.toplam 5 doz olunursa ömür boyu koruma sağlıyormuş.
kızlar ben çıktım. gidip yemek yemeğe devam edeim. :ecrin_bebek:
evet evet, muzun etkisini ben de test etmiştim. gerçekten hemen harekete geçiriyor.
ben çok iyi takip edemedim bugün ama evet benim de dikkatimi çekti, evriş baby ve lalece hiç girmedi. gizze zaten hergün girmiyor. lalece de aslında son zamanlarda çok devamsızlık yaptı, o da normaldir. herhalde lal in kayınvalidesi hala onda.
hayırdır kuzum, sen ne yaptın da o kadar ateşlendin. çok geçmiş olsun.
angel çok geçmiş olsun canım dikkat kendinee oğluşun hayırlı olsun
mercimekim maşallah rabbim nazarlardan saklasın boyu ne güzel ticker doğrumu senin 17haftalıktasın ben daha ileriyim benimki 13 cm di acaba kısamı olcak benim paşa
star hoşgeldin ne mutlu sana benimde çok yakın bir arkadaşım var tüp bebekle dahi olmuyor çok uğraşıyorlar en son 4 ay önce denediler yine olmadı ve artık vazgeçicem dedi o kadar üzlüyorumki rabbim ona ve olmayan tüm annelere nasip etsin
Evrişim sağol tatlımm
Tazefasulye ıle yürüyüşteydik.. celdum tatlım.Hassasiyetin için tesekkur ederim.
Cok gecmıs olsun Angelım.. oglusun da hayırlı olsun kuzumm benım..
Mercimekim.. gözün aydın canım.. ne gusel yaaa, keske evlerde de bole bı sansımız olsa.. ne gusel olurdu, bol bol ızlerdık bebıslerı..
Yafrummm benım, sizin ciğeriniz yetmezzz bize ulaşmaya.. hiççç miyavlama boşunadelikafadulden
Hoşgeldin aramıza.. hayırlı ugurlu olsun bebegın.
Yerim ben senii yaaaaakaydirigubbakcemile3 dizlerinde kaldı haaa.. kıyamam, hoşgeldin aramızaayerimseniben
evet evet, muzun etkisini ben de test etmiştim. gerçekten hemen harekete geçiriyor.
ben çok iyi takip edemedim bugün ama evet benim de dikkatimi çekti, evriş baby ve lalece hiç girmedi. gizze zaten hergün girmiyor. lalece de aslında son zamanlarda çok devamsızlık yaptı, o da normaldir. herhalde lal in kayınvalidesi hala onda.
hayırdır kuzum, sen ne yaptın da o kadar ateşlendin. çok geçmiş olsun.
sakaleynmaster
geçmiş olsun canım.bol bol c vitamini ai ve bol sıvı tüket canım
kayra
ben hergün hissetmiyorum.belki ilk hamilelik olduğu içindir.bazı günler çok iyi hissediyorum bi kaç gün hiç hissetmiyorum.hergün hissedeceğim günler gelsede içim rahat etse.
Adaşçığım hayırlı uğurlu salyalı kusmuklu olsun bebişinin cicileri. (Ayy, görüntüsü geldi gözümün önünehihoyyytSalyası bile baldır kaymaktır onun bee:asigim:) Ben de takılacağım Evrişin peşine. Bana da göstersin o mağazalarıdelikafadulden
Beslenmeyle ilgili birkaç şey yazayım dr söyledi:
Kahvaltı: Süt - yumurta - yeşliilk- domates - büyükçe peynir (süt kahvaltıdan 1 saat önce içilecek)
Öğle yemeği: Et - balık - kuru baklagil (1i seçilecek) + Salata (Yoğurt yenmeyecek)
Akşam yemeği: sebze yemeği + yoğurt (sebze yemeğinin içinde kıyma et vs. olmayacakmış)
aralarda ceviz, badem, fındık, kuru kayısı, meyve... akşam meyvesi elma olacakmış kesin.
Nasıl buldunuz kızlar listeyi? Ekleyecekleriniz var mıı :)
prensen84 canım listeye eklememişiz senı.muhtemel dogum tarıhın kacdı?erkek die senıde eklıyım
merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?