2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merak etmemmi kaç gündür ara ara girip çıkıyorum ama seni göremeyince meraklandım canım .Sen nasılsın
canım benim iyiyim demek isterdim ama çok halsizim .ve heryanım dökülüyor sanki .

diğer meyveler reflü yapar mideni yakar dedi. O yüzdenmiş... et balığı da akşama bırakmamak gerekirmiş. tavuk malum yemiyoruz zaten.. yani en azından ben yemiyorum... delikafadulden

Güzel liste canım sağol
güzel domates hariç kahvaltı uyuyor öğle yemeği duruma akşamda öyle .ama arada meyve ve ceviz yiyorum.:CüvCüv:

afiyet olsun canımm :)

canım sonuçları bekliyoruz hala inşallah dualarımzı boş çıkarmasın rabbim.onuda öğrensemde rahatlasam.
çıkacaktım tam kayracım iyiki girdinde haberim oldu canım.iyi olamana sevindim.
Bende artık hergün hissediyorum kuzumu.

kızlar hepinize iyi hafta sonları ben uzanacağım boğazımda acıyır sanırım şifayı kaptım ben yine .
KAYRA cım seni ve kuzuşunuda öpüyorum

diğer meyveler reflü yapar mideni yakar dedi. O yüzdenmiş... et balığı da akşama bırakmamak gerekirmiş. tavuk malum yemiyoruz zaten.. yani en azından ben yemiyorum... delikafadulden
hmm anladım canım bende tavuk yemıyorum 3 ay önce falan bıkere yemıstım okadar.ama dedııgım gıbı balıgıda aksam yanı busaatlerde yemeyi sevıyorum azönce yedimde zaten cokacimcoook neyse inşallah dahada düzene gırer yemek konusu benım acımdan.nebılıyım bazen güzel bazense hiçbişe yiyesim yok işte
kızlar hepinize iyi hafta sonları ben uzanacağım boğazımda acıyır sanırım şifayı kaptım ben yine .

ayy canım yaa dikkat et kendıne.grip salgını gezıyo aman yakalanmayalım.bol bol portakal suyu greyfurt ve limonu sık iç.gercekten direnc deposu
buarada sonuclarını pazartesı gunumu alıcaktın hep soracagım unutuyorum

kızlar ben çıktım. gidip yemek yemeğe devam edeim. :ecrin_bebek:

canım sagol evet sorma bitmiyo bu şanssızlıklar ama atlattık çok şükür

sagol hepimizin evlatları :teytey::teytey:

teşekkür ederim valla hepinize çok şükür şimdi iyiyim evet bende sparta annesi oldum artık

ya sorma aftabru ben kendimi iyi kolluyodum eşim sağolsun ondan geçti ve birden devrildim ne oldugunu bile anlama fırsatım olmadı ateş çok yüksek olunca bebege zarar vermesin diye beni dr yatırdı eve oranla daha hızlı toparlanmak için yattım şimdi daha iyiyim evde devam tabi ilaçlara çok şükür iyiyiz oğluşumla birlikte

sakaleynmaster
geçmiş olsun canım.bol bol c vitamini ai ve bol sıvı tüket canım

kayra
ben hergün hissetmiyorum.belki ilk hamilelik olduğu içindir.bazı günler çok iyi hissediyorum bi kaç gün hiç hissetmiyorum.hergün hissedeceğim günler gelsede içim rahat etse.

Öyle olurmuş ya zaten helin.. İlk bebekte başlarda her gün hissedilmezmiş. Gebelik.org 'ta mı bir yerde okumuştum. Bu yüzden hamileler telaşlanmasın, diye yazıyordu..

merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.

Kızlar bebişime ilk cicilerini aldım bugün. Hatta almak istediğim çok şey oldu da.. renk ve cinsiyet meselesi.. Annem delirdi aldıklarımı görünce "yaşasın, ben de başlayabilirim alışverişe" dedi, çok güldüm.

Kızlar bana dua edin.. Yarın kontrole gideceğiz, dua edin, her şey yolunda gitsin.. Çok heyecanlıyım.. İnşallah bebişimin sağlığı yerindedir.

ayyy, değil mi canım yaa... yerim ben onun salyasını.. Elimizde mermerşai bezi silip duracağız :) Evriş Gaziemir pazarını yemiş bitirmiş.. Her şeyin yerini biliyor. Sanırım perşembe pazarı konusunda da tecrübeli kendisi.. Kılavuzum evrimdir, tüm dost ve müşterilere öneririm :):):)

Çok iyi.. ama ekleyeceklerim var.

kahvaltıya: 1 dilim az tereyağlı, ballı ekmek + yarım dilim sarelleli ekmek + 4 - 5 tane zeytin

arada 1 - 2 parça çikolata :) Akşam meyvasını elma olmasına sevindim çünkü çok severim. Günde 2 tane falan yerim..

stardust hosgeldin..
esrako insalah cinsiyetini ogrenirsin yarin,iyi haberlerle gel..
babaycik hakkiniazda hayirlisi guzelim, iyi dinlen tatilde..

prensen84 canım listeye eklememişiz senı.muhtemel dogum tarıhın kacdı?erkek die senıde eklıyım

canım lıstede 50 numaradayım sadece prenses dıye yazılmıs dogun tarıhım 19 agustos yazıyor zaten .

Son düzenleyen: Moderatör:
fasulyem dualarim seninle, hadi bakalim iyi haberlerle gel..
buara cok kiskandim sizi demek 2 hatun gezdiniz haa..ben evrisi hep karsiyaka'da saniyordum, o da gaziemirdeymis, oh ne guzel buldunuz birbirinizi..ben de ben deeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…