2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

beatris hoşgeldin. Norraam valla çok güzel oldu, ne diyim. İnşallah sıpalarımızı da birlikte büyütürüz...

Son üç sayfayı okuyabildim, ağustos annelerinde hem nüfus artışı hem de mesaj yoğunlaşması olmuş.. Nedir bu spartalılardan çektiğimiz.. Benimkinin de bacaklarının arasında Spartalı çıkıntısından var.. delikafadulden

Ultrasonlarınız nasıl geçiyor?.. Önceki doktor ziyaretlerimde pek bir şey anlamıyordum, şimdi resmen iskeletini tamamen gördüm ve durduğu yerde durmuyordu, aşırı hareketli bir şeydi, döndü, takla attı, kollarını salladı, kendini geriye attı, yapmadık numara bırakmadı.. Normal bir şey mi bu?.. Hepinizin öyle mi?.. Ben öyle yatan bir şey bekliyordum, şok oldum..

Ne güzel işte neva.. Bebişin hareketli olması, zihinsel problemi olmayacağının göstergesi olarak düşünülürmüş. Çünkü otistiklerde ve down sendromlularda hareket kabiliyeti çok az olurmuş. Sevinmelisin yani.

Bu arada kızlar, linkte bebişimin cicileri var :) http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...9-agustos-bebislerinin-cicileri-burada-9.html

Son düzenleme:
helincim canım hissedersin merak etme.herşey yolunda.sanırım ben biraz fazla kendimi dinliyorum birde çok fazla konuşuyorum onunla.oda tepki veriyor.iki gündür çok tuhafım sürekli ağlama modundayım ve tekmeleri sık ve şiddetlendi.zamanla daha net hissedeceğiz canım.

gozun aydin caimm, oh bi sipa daha gedi:))
valla bizimki bi seferinde cok haraketli bi seferinde donup totoyu uyuyor, keyfine bagli:))

cok sanslisiniz yaa, bende hissedebilmeyi cok istiyorum, allahim bi o gunleri gorsem...

Çok rahatladım tazefasulye.. Ben tam tersine işaret edebileceğini düşünmüştüm.. Sevindim, demek bir işaretse kötüye değil iyiye işaretmiş..

Ciciler çok tatlış.. :teytey:

[
cok sanslisiniz yaa, bende hissedebilmeyi cok istiyorum, allahim bi o gunleri gorsem...

canımsın ya nurdancım senin haftalarındayken damar atması gibiydi.ben 19+2 oldum canım bugün.normal yani.ama inan bana 1 bilemedin 2 haftaya hissedersin.sağlıklı olsunda geç olsun varsın...

Başakcım, fıstığın hayırlı olsun... Ablasıyla anasıyla babasıyla güzelliklerle büyüsün inşallah.

amin canım kız annesi olarak azınlıkta olmak güzel dogrusu

fasulyem dualarim seninle, hadi bakalim iyi haberlerle gel..
buara cok kiskandim sizi demek 2 hatun gezdiniz haa..ben evrisi hep karsiyaka'da saniyordum, o da gaziemirdeymis, oh ne guzel buldunuz birbirinizi..ben de ben deeee.....

amanin kız evriş ksk den biliyorum bende yoksa gazemirdenmiymiş bak sen nereleri gezdiler acaba merak ettim şimcik delikafadulden

Evrişim yanıyorumkafamçokkarıştıDudaklarım, ağzım, boğazım, mideme kadar yanıyorumdelikafaduldenNormal midir bu yoksa karabiberi fazla mı kaçırdımfisfisfisAma daha bardağın yarısına gelmeden burnumun akıntısı kesildi sankihihoyyytSağolasın fahri doktorum benim:hooray:

adaşcım yaa, nedir senin bu durumun? Belin doğrulmayacak mı arkadaşım senin?? .geçmiş olsun bebeemm

merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin

geçmiş olsun burko bendede mide yanmaları çok şiddetli başladı baharatlı yeme bence

tazefasulyeemm esrakomm hayırlı haberlerle gelin doktordann dualarımız sizinlee

sakaleyn çok geçmiş olsun dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyorum

Tek başımayım forumdaaaaaaaaa. Kimse yoook. Cumartesi çalışan yok mu.. Neden ben de evimde uyuyamıyorum şimdisenağlama

Ben varım, ama hakikaten de yankı yapıyor forum.. Hiç bu kadar boş olmamıştı..

Aramıza hoşgeldin ecemi..

Günaydın arkadaşlarım...
Eylemm..Esraa..Evrim..3K1M...Burko..hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...

Esracım..tickerım doğru tatlım..boyunu ölçmk için 2 çarpan kullanılıyo..benimkinin 1 i daha büyük olabilir..ama canını sıkma derim...doğduklarında hemen hemen hepsi yakın boylarda oluyor..

Babyyy....iyi yolculuklar..özletme kendini ara ara yaz bize...memleketimizin tadını çıkarmaya bak..

Esrako...Tazee...hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...dualarım sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…