hoşgeldin canım hepimizin bebekelrı saglıkla gelsin inşallahhhhhhmerhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.
aslında tahmın ettım o sen olabılırmısın dıe de yınede bı sorayım dedım yerimsenibencanım lıstede 50 numaradayım sadece prenses dıye yazılmıs dogun tarıhım 19 agustos yazıyor zaten .
ohhh maşşalah oğlusuna ne güzel işte kıpır kıpır.ahanda bı sparta annesı daha.hele bı durun yahu azcuk prenseslerede yer bırakın kaydirigubbakcemile3Son üç sayfayı okuyabildim, ağustos annelerinde hem nüfus artışı hem de mesaj yoğunlaşması olmuş.. Nedir bu spartalılardan çektiğimiz.. Benimkinin de bacaklarının arasında Spartalı çıkıntısından var.. delikafadulden
Ultrasonlarınız nasıl geçiyor?.. Önceki doktor ziyaretlerimde pek bir şey anlamıyordum, şimdi resmen iskeletini tamamen gördüm ve durduğu yerde durmuyordu, aşırı hareketli bir şeydi, döndü, takla attı, kollarını salladı, kendini geriye attı, yapmadık numara bırakmadı.. Normal bir şey mi bu?.. Hepinizin öyle mi?.. Ben öyle yatan bir şey bekliyordum, şok oldum..
gercekten güzel olmus canım ellerıne saglık.ben beceremem ama anneme havale edebılırımördüğüm cok sirin bir hırka sizlere fikir olsun
ohh bı prenses daha bulduk :teytey: hayırlı olsun minik kuzun senıde eklıyorum canımbenimkide belli kız 4 ağustos
teşekkürler arkadaşlar :1hug:
esracım ben de çok yoruldum , çokm vazgeçtim ama ben denemezsem bu mutluluğu yakalayamayacağımdan korktum ve bunu hadi kendime yapıyorum ama eşime yapmaya hakkım yok deyip yeniden yol aldım .. eşim ve ben ameliyatlar olduk üstelik .. ben 3. denmememde küçük bir iç kanama geçridim , Allahıma çok şükür bugünleri gördük nihayet .. çok dua edicem senin o arkadaşın için ben de , yeryüzünde ne kadar anne olmayı isteyen kalp için dua ediyorum zaten .. inşallah herkez birgün bu mutluluğu , bir dönem " bu dünyada herkez anne olur ama bana nasip olmayacak galiba " diye düşünen ben de dahil herkez yaşar umuyorum :Saruboceq:
merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.
Kızlar bebişime ilk cicilerini aldım bugün. Hatta almak istediğim çok şey oldu da.. renk ve cinsiyet meselesi.. Annem delirdi aldıklarımı görünce "yaşasın, ben de başlayabilirim alışverişe" dedi, çok güldüm. Kızlar bana dua edin.. Yarın kontrole gideceğiz, dua edin, her şey yolunda gitsin.. Çok heyecanlıyım.. İnşallah bebişimin sağlığı yerindedir.
..
benimkide belli kız 4 ağustos
ben de budayım ben de ben de...Kayra naber tatlım...
sağol güzelim senden ne haber?bir hafta sonum var sabahın köründe zehir oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?