2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hoşgeldin ecemi....

Nevaanne...seninde oğluşun hayırlı olsun...allah bağışlasın..

merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.
hoşgeldin canım hepimizin bebekelrı saglıkla gelsin inşallahhhhhh
canım lıstede 50 numaradayım sadece prenses dıye yazılmıs dogun tarıhım 19 agustos yazıyor zaten .
aslında tahmın ettım o sen olabılırmısın dıe de yınede bı sorayım dedım yerimseniben
ohhh maşşalah oğlusuna ne güzel işte kıpır kıpır.ahanda bı sparta annesı daha.hele bı durun yahu azcuk prenseslerede yer bırakın kaydirigubbakcemile3
ördüğüm cok sirin bir hırka sizlere fikir olsun
gercekten güzel olmus canım ellerıne saglık.ben beceremem ama anneme havale edebılırım
benimkide belli kız 4 ağustos
ohh bı prenses daha bulduk :teytey: hayırlı olsun minik kuzun senıde eklıyorum canım

Günaydın herkese

star_dust hoşgeldin, hayırlı olsun oğluşun, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

babycim, hakkınızda hayırlısı olsun, sen gelmişken bizde bir buluşuk düzenleseydik İstanbulun güzel hamişleri ne dersiniz ?

merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.

hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun bebişin

güzel haberlerle tazecik, cinsiyetini öğrenirsin umarım bende merak ediyorum :CüvCüv:
bence senin kızın olacak :) , bebişine aldıkların çok şirin çokda ucuzmuş
kızkardeşim evci geldi bana :) kısmet olursa senin gibi matematik öğretmeni olacak bakırköy pazarına gidicez bebeğime ciciler alır eklerim bende

benimkide belli kız 4 ağustos

hoşgeldin ecemi

Nevaanne oğluşun hayırlı olsun gamyoncuiremsu

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.emre1997......................................2agustos ______________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1agustos _____________________ ERKEK
5.Esin123…………………………….....2 ağustos
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
7.ASLI………..…………………..........2 ağustos
8.entelliye…………………………........2 ağustos
9.Caninuss.......................................2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
12.Arda..............................................3 ağustos
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust..............................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
15.Che.............................................. 4agustos
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
17.Badibade......................................4 ağustos
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ ERKEK
19.essraa.........................................5 agustos
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
22.calimero 26..................................6 agustos
23.beatrise.......................................6 agustos
24.kacakkedi....................................6 agustos
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
27.dlkltn...........................................8 agustos
28.ebruska.......................................8 agustos
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
34.güzel edirnem..............................9 agustos
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
36.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
38.maibeyaz.....................................10 agustos
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
46.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos
54.masmavi....................................18 agustos
55.prenses84..................................19 agustos ______________________ ERKEK
56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
57.cadu.......................................... 20 agustos
58.sampuan....................................21 agustos
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
60.sal_der......................................24 agustos
61.dnzyildizi84...............................25 agustos
62.emis..........................................25 augstos
63.sedaa........................................25 agustos
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos
66.siney.........................................26 agustos
67.İrem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
71.tugbaözen.................................26 agustos
72.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
73.desdona....................................27 agustos
74.selena.......................................27 agustos
75.flawlessd...................................28 agustos
76.sünger53...................................28 agustos
77.ukalam......................................29 agustos
78.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
79.burko........................................30 agustos

günaydın kızlar ooo burası baya bi kalabalık nsl gidiyor hamişlik benim bulantılar hala devam ediyor aşırı değil ama yinede var bu arada hemen hemen herkes cinsiyeti öğrendi bende kısmetse haftaya cuma cinsiyeti öğrencem

herkese slm.. nasılsınız güzel anneler ve cogunlugu erkek olan bebişler?
b2 gundur evde yokdum giremedm foruma aman allahım neler yazmıssınız öle oku oku bitmedi aklımda klanaları yazıyorumm..

comley gözun aydın..pembe göbüş boşuna demiyomuşuz sana..:)Rabbim saglıkla kavustursun kızına...

yeni gelen birkaç kişi omuş hoş gelmişler aramıza.. umarım hepimiz saglıklı bir hamilelik geçiririz..

sanırım norra fiyatların pahalaı olmasından bahsetmişti..ahh ahhh sorma be güzelim bebek dogmadan önce bebiş için diye kenara ayırıdıgımız yatırımlar bir bir tükenmeye başladı..üstelik daha mobilyaya hiç bulaşmadık...Allah olmayanların yardımcısı olsun bu zamanda bu krizde zor valla...

sanırım dide koşmuş koşmuş sonra sancılanmıştı.. ahh be güzelim dikkat et nolur bebişini düşün...

bu arada benm burnumdan aldıgım nefes yetmiyodu artık sürekli nefes nefese kalyodum internetten araştırdım bu haftalardan sonra normalmiş...

ben az daha okumaya devam edeyim kızlar..

Günaydın kızlar ben hala dökülüyorum gecede hiç uyuyamadım.
kayra 3k1m helin hivda iyi dilekleriniz için teşekkür kızlar
minik kelebek bu pazartesi değil haftaya canım az kaldı.
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.
Neva anne gözün aydın olsun canım maşallah bebişe.hareketli olması iyi bizmkide durmuyordu bu kontrolde.

esrako ve tazefsülye güzel haberlerle gelin inşallah
bende burdayım günaydın herkese

bu ağrı nasıl geçer bilmiyorum ama gözlerime kadar indi ağrısı...birde ev curcuna...allahım oynatacağım ya...

geçmiş olsun kayra... valla gecnlerde birisi tarif vermiştiikitane disk pamugun arasna karabiber koyup alnına koy diye iyi geliomuş ben denemedim ...banada patates iyi gelmişti..aslında doktor parol içebilrisin dedi ama ben içmemeyi tercih ettim...

günaydın mercimek zehraa
hayırdır kayra ne curcunası
ben uzanıp yavaş harekte edrek geçmesini bekliyorum ilaç filan içmemeye çalışıyorum am çok fena yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…