2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın sakaleyn,...günaydın diğer arkadaşlar,
sakaleyn sana da geçmiş olsun...hiç çekilmiyo gerçekten başağrısı..özellikle hamişken...

mercimekim teşekkür canım ben daha fazla dayanamayacğım uzanmam gerek sonra görüşürüz.hepinizi öptüm güzel hamişler

bende ağrı kesici almamak için direniyorum.onu geçen gün yaptım ama malesef banamısın demedi..

of canım yaa..geçmiş olsun...dayanamıycak gibiysen minoset iç bari...

evdeki ağrı kesiciler ortada yok...ve evet dayanılacak gibi değil...

günaydın mercimek zehraa
hayırdır kayra ne curcunası
ben uzanıp yavaş harekte edrek geçmesini bekliyorum ilaç filan içmemeye çalışıyorum am çok fena yaaaa

kayınvalidem her zamanki gibi formundaydı.dünyanın lafını soktu ama bu kez susmadım...sinirlerim bozuldu aç kalktım masadan...

günaydın mercimekcim, aynıısı banada oluyor hamisler yazıcam hamileler oluyor ş harfini çıkartmıyor, böyle olması için kod yazmışlardır, vardır bi bildikleri

hımmm...CADIARZU...s ile yazmak lazım ozaman..saol tatlım..

kayracım ya senin şu kayınvaliden ne anlıyor laf sokmakdan ...klava:
bencede susma içinden gelni söyle ama tabii kavga eder gibi değil ama sakın kendinide aç bırakma ...

kayracım ya senin şu kayınvaliden ne anlıyor laf sokmakdan ...klava:
bencede susma içinden gelni söyle ama tabii kavga eder gibi değil ama sakın kendinide aç bırakma ...

ah be canım elime bakıyor resmen yemek yerken.sürekli kayın pederime kaş göz yapıyor.eşim sabah dayanamadı baya bir tartıştı ve gitmelerini istedi...bakalım.içeride konuşuyorlar.iyiki eşim var.sabrım taştı artık karım hamile farkındamısın dedi.ne yapalım bizde doğurduk ama bu kadar nazlı değildik diyor.nazımda başımın ağrısı bu arada...

sağol güzelim senden ne haber?bir hafta sonum var sabahın köründe zehir oldu...
canım ya gecmıs olsun basının agrısı muhtemelen kayınvalıden yüzünden tuttu galıba
kızlar ben hami.. yazamıyorum hamile oluyo...siz nasıl yazıyosunuz..
canım ş hargi kullanınca cıkmıyor,ben uzun zamandır s harfıyle yazıyorum
kayınvalidem her zamanki gibi formundaydı.dünyanın lafını soktu ama bu kez susmadım...sinirlerim bozuldu aç kalktım masadan...

ayy ben bu kayınvalıdenı liğme liğme etmek istiyorum yaa.nasılda kıyabılıyor sana laf sokmaya.hem evınde kalıyor hem sana laf sokuyor.maşşallah valla.bune perhiz bune lahana turşusu hesabı.ayyy kuzum susma tabı.nıye içine atıpta kendını harap edıcen.hem sen nıye ac kalıkıyon masadan ,git şimdi mutfaga ohh kendıne süper bı kahvaltı hazırla nispet yaparcasına yee.karnını doyur yegenımızı ac bırakma

senden ve bebişten özür dileriz.başım felaket ağrıyor moralim berbat.kusura bakma bitanem

aşkolsun alınmadık biz, kendimizi gösteririz böyle :CüvCüv: hi hi moralin düzelince başının ağrısıda geçecektir, biraz sana moral verelim
gözlerini kapat yemyeşil kırda oldugunu düşün, etrafın çiçeklerle dolu kokusunu içine çek mmm mis gibi, bebişinlesin gülücekler atıyor annesine, piknik yapıyorsunuz deymesinler keyfinize, böyle güzel hayaller kur, moralini düzeltmek senin elinde kaydirigubbakcemile5

aferın valla eşine.agzına saglık,aslında hıc sevmem annelerıne bagıran insanları ama senın kayınvalıden fazlasını hakedıyor.zaten nıye bukadar uzun süre sizde kalıyorlar anlamıs degılım.gezmeye gıttıysen kal bı hafta 10 gun dön evıne.o bıle fazlada işte anlamazkı.aslında varya böyle insanlar genelde kayınvalıdesınden cekmıs,zamanında gun yüzü görmemıs ve kocaları bunların arkalarında durmamıs insanlar.bıde oğlu böyle eşinin üstüne titreyince hepten tirt oluyor ve acaba nasıl keyfını kacırırımına bakıyor.

vay vay minik kelebek hanım özlettin kendini valla...sağol canım eksik olma...

Petrikcim, ne güzel tadını çıkarın. Ben artık İZmir'de olduğum için (kızkardeşim İstanbul'da kaldı tabii), aynı şehirde olmak gibisi yoktur kız kardeşle.. Demek matematik öğretmeni olacak.. Kardeşinle oturup konuşabilmeyi çok isterdim. İnşallah her şeyi yolunda gider, öğretmen olmak eskisi gibi cazip değil artık, işleri zor ama branşın avatajı var bizim. Her zaman matematik öğretmenine ihtiyaç vardır!

Ayrıca kızlar HEPİNİZE iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım, hatta öyle heyecanlıyım ki, lavman olayı doğal olarak gerçekleşiyor :))) Birazdan çıkıcaz evden.. Çok özledim miniğimi. Kahvaltıda isim falan tartıştık annemle ve eşimle. Erkek olursa ILGAZ veya TOPRAK dedik. Kız olursa DERİN, DEREN, MAYA.. tabii şimdilik :)

Benim "Serra, Berra, Berrak" rafa kalktı, neymiş? Büyük ünlü uyumuna uymuyormuş, hem bunlar arapça kökenliymiş.. Kim diyor? Öğretmen emeklisi olan annem diyor :) Annemi tanımalısınız, delinin önde gidenidir :)) Ama öyle kötü anlamda değil, bu takıntıları yüzünden :)))

Neyse kızlar ben çıkıyorum, yağmur da hiç esirgemiyor.. Ne güzel gezecektik çıkınca, cinsiyete göre azcıık alış veriş yapacaktık. Neyse du bakalım.. Bebişimi sağ salim göreyim de.. KOCAMAN ÖPTÜM HEPİNİZİİİİİİ...

ah canım bebiş dedin ya dünya griyken masmavi oldu.çok sağol.allahım evlatlarımızı verdi tamamınada erdirir inşallah...

aslında 27 gündür burada.ve ben defalarca eşimi susturdum.yaşlıdır misafirdir diyerek.sabah yine kararlar alıyor ve ben lütfen benim adıma kararlar almayın.bu bebek herşeyiyle benim sıkıntısı ve güzelliğiyle.konyaya gitme dedi onuda ben bilirim dedi gelmem dedi sen bilirsin benim için sorun değil dedim.tam bağıracaktı eşim kayra sus dedi ve annesine geldiğinden beri bu kızla uğraşıyorsun eli yüreğinde bebeğini bekliyor ve sen benim bebeğimle ilgili kararlar alıyorsun babasına anasına sormadan.herşey için sağol ama sinirlerin bozuk sanırım gitsen iyi olacak dedi.diyorki kıçını kaldırmaya devam et..eşimde hayat arkadaşım ve nele yaşadı bu yaşta.karımı sokaktan toplamadım sel gider kum kalır dedi.bana senin yüzünden oğlum bana düşman olmuş dedi.yani yine ben suçluyum...

TAZECİĞİM hayırlı haberlerle gel tatlım.allah yanında olsun...

Kayra'cım eşinin yanında olmasına çok sevindim ve çok takdir ettim kendisini...gerçekten iyi yetişmiş (o anneye rağmen) olgun bir insan, belli....allah mutluluğunuzu bozmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…