geçmiş olsun kayra... valla gecnlerde birisi tarif vermiştiikitane disk pamugun arasna karabiber koyup alnına koy diye iyi geliomuş ben denemedim ...banada patates iyi gelmişti..aslında doktor parol içebilrisin dedi ama ben içmemeyi tercih ettim...
of canım yaa..geçmiş olsun...dayanamıycak gibiysen minoset iç bari...
günaydın mercimek zehraa
hayırdır kayra ne curcunası
ben uzanıp yavaş harekte edrek geçmesini bekliyorum ilaç filan içmemeye çalışıyorum am çok fena yaaaa
kızlar ben hami.. yazamıyorum hamile oluyo...siz nasıl yazıyosunuz..
biz bebişimle iyiyiz kayracım, siz nasılsınız :)
günaydın mercimekcim, aynıısı banada oluyor hamisler yazıcam hamileler oluyor ş harfini çıkartmıyor, böyle olması için kod yazmışlardır, vardır bi bildikleri
bizi görmedin kayra kaydirigubbakcemile3
kayracım ya senin şu kayınvaliden ne anlıyor laf sokmakdan ...klava:
bencede susma içinden gelni söyle ama tabii kavga eder gibi değil ama sakın kendinide aç bırakma ...
canım ya gecmıs olsun basının agrısı muhtemelen kayınvalıden yüzünden tuttu galıbasağol güzelim senden ne haber?bir hafta sonum var sabahın köründe zehir oldu...
canım ş hargi kullanınca cıkmıyor,ben uzun zamandır s harfıyle yazıyorumkızlar ben hami.. yazamıyorum hamile oluyo...siz nasıl yazıyosunuz..
kayınvalidem her zamanki gibi formundaydı.dünyanın lafını soktu ama bu kez susmadım...sinirlerim bozuldu aç kalktım masadan...
nasılyani???:bbo:
senden ve bebişten özür dileriz.başım felaket ağrıyor moralim berbat.kusura bakma bitanem
ah be canım elime bakıyor resmen yemek yerken.sürekli kayın pederime kaş göz yapıyor.eşim sabah dayanamadı baya bir tartıştı ve gitmelerini istedi...bakalım.içeride konuşuyorlar.iyiki eşim var.sabrım taştı artık karım hamile farkındamısın dedi.ne yapalım bizde doğurduk ama bu kadar nazlı değildik diyor.nazımda başımın ağrısı bu arada...
aşkolsun alınmadık biz, kendimizi gösteririz böyle :CüvCüv: hi hi moralin düzelince başının ağrısıda geçecektir, biraz sana moral verelim
gözlerini kapat yemyeşil kırda oldugunu düşün, etrafın çiçeklerle dolu kokusunu içine çek mmm mis gibi, bebişinlesin gülücekler atıyor annesine, piknik yapıyorsunuz deymesinler keyfinize, böyle güzel hayaller kur, moralini düzeltmek senin elinde kaydirigubbakcemile5
aferın valla eşine.agzına saglık,aslında hıc sevmem annelerıne bagıran insanları ama senın kayınvalıden fazlasını hakedıyor.zaten nıye bukadar uzun süre sizde kalıyorlar anlamıs degılım.gezmeye gıttıysen kal bı hafta 10 gun dön evıne.o bıle fazlada işte anlamazkı.aslında varya böyle insanlar genelde kayınvalıdesınden cekmıs,zamanında gun yüzü görmemıs ve kocaları bunların arkalarında durmamıs insanlar.bıde oğlu böyle eşinin üstüne titreyince hepten tirt oluyor ve acaba nasıl keyfını kacırırımına bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?