2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hihoyyyt hadı hayırlı haberlerle dön.oyy şimdi nasılda buyumustur bebiin kimbilir.gelınce hemen yaz merakta bırakma bızı

ayy boşver ya boş laf üreten insanı kaale alma.eşin nasılsa anlıyor senı.butun kadınlar öle,kendılerınde hiç suc aramazlar hep gelınlere atarlar sucu.oğlumu soğutun bizden die.bı durup düşün bakalım acaba yalnıs bişemı yaptık.yok anacım nerde,kendını hiçbirzaman sorgulayamayan insan,hep sucu baskalarında ara.bosver üzüzlme sen,gıdecekler nasılsa.Allah tan aynı sehırde degılsınız.

MERCİMEKİM ,KELEBEĞİM sağolun canlarım.artık alıştım gidince tuhaf olacağım.bana laf sokan biri yok.ay bak ya napcaz?alıştım bi kere...

adaşcım yaa, nedir senin bu durumun? Belin doğrulmayacak mı arkadaşım senin?? .geçmiş olsun bebeemm
Yok gülüm yanlış anladın, o yanma öyle mide yanması gibi değil, bariz acıdan yandım benkaydirigubbakcemile3Evrişin tarifini yaptım, hemen kesiverdi burnumun akıntısını ama çoook acıydıkafamçokkarıştı
geçmiş olsun burko bendede mide yanmaları çok şiddetli başladı baharatlı yeme bence
Sağol canım. Mide yanması bende sık sık olmuyor ama acı yemek iyi gelmiyor tabii. Dün de karabiberi doldurunca, cayırdadım vallahi:bbo:
Günaydın kızlar ben hala dökülüyorum gecede hiç uyuyamadım.
Canım 1-2 sayfa geride evrişin atom tarifi var. Mutlaka dene. Ben çok daha iyiyim bugünhihoyyytGeçmiş olsun
Öbür tarafta sorarlar bunların hesabını. Doğmamış bir bebeğin günahına giriyor kadın, tövbe tövbeekötükedihüsoİyi ki eşin seni destekliyormuş canım arkadaşım. Yoksa çok daha zor olurdu bu günlerin
Hmm, ben bu hayali bir yerden hatırlıyorum amaCADIARZUAftabruuuu, biz de yok muyduk kuzum bu hayalde?delikafadulden
Allah nazardan saklasın, benim kayınvalidem hiç böyle can sıkıcı davranışlarda bulunmaz, her akşam geldiğimde yemeğim hazır olur. Benden iş de beklemez. Sen çalışıp yoruluyorsun, elime mi yapışır der sağolsun. Ama o bile 10 günden fazla kaldı mı evde tatsızlıklar başlıyor. Allah yardım etsin valla:1no2:
Hadi tatlım, çabucak git, çabucak gel. Ayy ne güzel bebişini göreceksin. Benim burnumda tütüyor kuzucuğum. Nasıl özledim anlatamamsenağlamaDaha 11 gün var görmeme.
Eminim çoook güzel haberlerle gelip bir güzel dağıtacaksın ortalığı. Öptüm canım

mavişcim benim bildiğim 3. ayda kusmalara devam edersen 6. aya yada doğuma kadar devam eder diyorlar..inşallah öyle olmaz senin. doktoruna sor

evet kızkardeş gibisi yok, aslında daha karar vermedi matemetik okuyor programlama dillerinide öğreniyor, belki bilgisayar programcılıgını seçer biraz kararsız, konuşma imkanınız olsa negüzel olurdu , kafasındaki sorular netleşirdi
Toprak ismini çok beğeniyorum güzel seçim, kızım olursa bende Berra koymayı düşünüyorum anlamı çok hoşuma gitti"Doğru sözlü, hayır işleyen " demek

burkocuk o benim hayalim :icecream: sıkıldıgım ortamdan kendimce kurtulma yolu ama tavsiye ederim :lepi:

Son düzenleme:
mavişcim benim bildiğim 3. ayda kusmalara devam edersen 6. aya yada doğuma kadar devam eder diyorlar..inşallah öyle olmaz senin. doktoruna sor

ayy yandık desenize cuma günü randevum var gidince sorucam 4-5 günden beri azaldı gibi bulantılarım ama yinede günde illaki 1 kere çıkarıyorum önceden daha fazla çıkartıyordum ve gün boyu bulantı çekiyodum şimdi günde bir kere ama buda beni yinede çok rahatsız ediyor umarım geçer geçmezse yandım ben o sıcaklarda naparım :uhm:

canım gidince sorarsın doktoruna.inşallah geçerde kurtulursun yoksa zor olur tabi.

maviş 83 canm merak etme yalnızdeğilsin benmde arada sabhalrı oluyor bazen nadirde olsa yaşıyorum..ama ben eger uyanınca hemen kalkarsam yatakdan ve eger kalkarkalkmaz özellikle su içersem ayad bişeyler yersem 5 dk geçmeden hemen çıkarıyorum... ama gun içinde artık hiiiç olmuyor çok şükr.. doktor 3 aydan sonra bıçak gibi kesilcek unutcaksın demişti gerçekten de öle oldu..arada sabhalrı olunca ben iyi yanını düşünüp kuzucumdan bana mj var diyorum... malum bulantı ve kusmalr bebeğin iyi olduguna işretmiş...

merhaba bayanlar....Bu gün nasilsiniz???gecmisi pek okuyamiyorum...dünden beri oglum rahatsizda....bende Toprak ismini cok begenirim...oglum olsaydi koymayi düsündügüm isimlerdendi..bu arada kizima iki isim düsündük ve esimle karar veremiyoruz..ben HAYAT diyorum esimse AZRA...bir türlü karar veremedik..bende AZRA ismini cok severim ama cok kiside var diye istemiyorum..sizlerin fikirlerinizi bekliyorum...yardimci olursaniz seviniriz...

merhaba,
ben sze bısıy daha danısmak ıstıyorum.3lu test ıcın 16+3 te gıtsem erken olur mu sızce,sızler ne kadarlıkken yaptrdınız?sımdıden saoluna.s.

aynen canım benimde özellikle sabahları oluyo bazende akşamları ama genelde aynen senin değdiğin gibi sabahları oluyo ayy inş. geçer bazen gerçekten düşünüyom sadece benmi bukadar çok bulantı çekiyorum diye umarım geçer. birde hep bebek hareketlenmeye başlayınca kesilir diyolar inş. geçer gerçekten bazen çok bunalıyorum bu bulantoılar yüzündendelikafadulden ne kadar çok inş. geçer demişim dimi kızlar anlayın yani halimi:CüvCüv:

bence ikiside çok güzel isimler.karar veremiyorsan iki isim koy, ilerde hangisini kullanmak isterse kullanır,

canım madem fikir sormuşsun ben fikrimi söyleyeyim hayat ismini ben beğenmiyorum bana başka şeyler hatırlatıyor malum anlarsın azra ismine gelince oda yine kötü şeyler hatırlatıyor başka isimler düşünmedinizmi hiç ama tabi yine siz bileceksiniz bu sadece benim fikrim ama ben beğenmiyorum bu isimleri

kayra bu kayınvaliden ne kadar arsız kadın yaa kayınbaban ne diyo bu işe yani oğlu resmen gidin diyo ama onlar hala pişkin pişkin oturabiliyomu yani benim annem babama dicekler bi dk durmazlar arsız insannlar yaa üzme kendini tatlım off 27 gün azap gibi gitsinler artık valla ben arayıp kovucam onlarıı kötükedihüso

merhaba,
ben sze bısıy daha danısmak ıstıyorum.3lu test ıcın 16+3 te gıtsem erken olur mu sızce,sızler ne kadarlıkken yaptrdınız?sımdıden saoluna.s.

ben 14+3 günlüğüm, 3 lü test için bugün çağırdı doktor.sanırım biraz bebeğin büyüklüne de bağlı benim 7-8 gün önde gidiyor ultrasonda,

merhaba,

16-18 haftaları arası yapılıyor canım yani tam zamanında gitmiş olursun erkekn olmaz bence

esracım valla niyetleri yok gibi.evet annemde gelir ama 1 haftadan fazla durmaz rahatsız ederim korkusuyla.anlamadım gitti bu kadını.ama ipleri tamamen kopardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…