hihoyyyt hadı hayırlı haberlerle dön.oyy şimdi nasılda buyumustur bebiin kimbilir.gelınce hemen yaz merakta bırakma bızıPetrikcim, ne güzel tadını çıkarın. Ben artık İZmir'de olduğum için (kızkardeşim İstanbul'da kaldı tabii), aynı şehirde olmak gibisi yoktur kız kardeşle.. Demek matematik öğretmeni olacak.. Kardeşinle oturup konuşabilmeyi çok isterdim. İnşallah her şeyi yolunda gider, öğretmen olmak eskisi gibi cazip değil artık, işleri zor ama branşın avatajı var bizim. Her zaman matematik öğretmenine ihtiyaç vardır!
Ayrıca kızlar HEPİNİZE iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım, hatta öyle heyecanlıyım ki, lavman olayı doğal olarak gerçekleşiyor :))) Birazdan çıkıcaz evden.. Çok özledim miniğimi. Kahvaltıda isim falan tartıştık annemle ve eşimle. Erkek olursa ILGAZ veya TOPRAK dedik. Kız olursa DERİN, DEREN, MAYA.. tabii şimdilik :)
Benim "Serra, Berra, Berrak" rafa kalktı, neymiş? Büyük ünlü uyumuna uymuyormuş, hem bunlar arapça kökenliymiş.. Kim diyor? Öğretmen emeklisi olan annem diyor :) Annemi tanımalısınız, delinin önde gidenidir :)) Ama öyle kötü anlamda değil, bu takıntıları yüzünden :)))
Neyse kızlar ben çıkıyorum, yağmur da hiç esirgemiyor.. Ne güzel gezecektik çıkınca, cinsiyete göre azcıık alış veriş yapacaktık. Neyse du bakalım.. Bebişimi sağ salim göreyim de.. KOCAMAN ÖPTÜM HEPİNİZİİİİİİ...
aslında 27 gündür burada.ve ben defalarca eşimi susturdum.yaşlıdır misafirdir diyerek.sabah yine kararlar alıyor ve ben lütfen benim adıma kararlar almayın.bu bebek herşeyiyle benim sıkıntısı ve güzelliğiyle.konyaya gitme dedi onuda ben bilirim dedi gelmem dedi sen bilirsin benim için sorun değil dedim.tam bağıracaktı eşim kayra sus dedi ve annesine geldiğinden beri bu kızla uğraşıyorsun eli yüreğinde bebeğini bekliyor ve sen benim bebeğimle ilgili kararlar alıyorsun babasına anasına sormadan.herşey için sağol ama sinirlerin bozuk sanırım gitsen iyi olacak dedi.diyorki kıçını kaldırmaya devam et..eşimde hayat arkadaşım ve nele yaşadı bu yaşta.karımı sokaktan toplamadım sel gider kum kalır dedi.bana senin yüzünden oğlum bana düşman olmuş dedi.yani yine ben suçluyum...
Yok gülüm yanlış anladın, o yanma öyle mide yanması gibi değil, bariz acıdan yandım benkaydirigubbakcemile3Evrişin tarifini yaptım, hemen kesiverdi burnumun akıntısını ama çoook acıydıkafamçokkarıştıadaşcım yaa, nedir senin bu durumun? Belin doğrulmayacak mı arkadaşım senin?? .geçmiş olsun bebeemm
Sağol canım. Mide yanması bende sık sık olmuyor ama acı yemek iyi gelmiyor tabii. Dün de karabiberi doldurunca, cayırdadım vallahi:bbo:geçmiş olsun burko bendede mide yanmaları çok şiddetli başladı baharatlı yeme bence
Canım 1-2 sayfa geride evrişin atom tarifi var. Mutlaka dene. Ben çok daha iyiyim bugünhihoyyytGeçmiş olsunGünaydın kızlar ben hala dökülüyorum gecede hiç uyuyamadım.
Öbür tarafta sorarlar bunların hesabını. Doğmamış bir bebeğin günahına giriyor kadın, tövbe tövbeekötükedihüsoİyi ki eşin seni destekliyormuş canım arkadaşım. Yoksa çok daha zor olurdu bu günlerinah be canım elime bakıyor resmen yemek yerken.sürekli kayın pederime kaş göz yapıyor.eşim sabah dayanamadı baya bir tartıştı ve gitmelerini istedi...bakalım.içeride konuşuyorlar.iyiki eşim var.sabrım taştı artık karım hamile farkındamısın dedi.ne yapalım bizde doğurduk ama bu kadar nazlı değildik diyor.nazımda başımın ağrısı bu arada...
Hmm, ben bu hayali bir yerden hatırlıyorum amaCADIARZUAftabruuuu, biz de yok muyduk kuzum bu hayalde?delikafaduldenaşkolsun alınmadık biz, kendimizi gösteririz böyle :CüvCüv: hi hi moralin düzelince başının ağrısıda geçecektir, biraz sana moral verelim
gözlerini kapat yemyeşil kırda oldugunu düşün, etrafın çiçeklerle dolu kokusunu içine çek mmm mis gibi, bebişinlesin gülücekler atıyor annesine, piknik yapıyorsunuz deymesinler keyfinize, böyle güzel hayaller kur, moralini düzeltmek senin elinde kaydirigubbakcemile5
Allah nazardan saklasın, benim kayınvalidem hiç böyle can sıkıcı davranışlarda bulunmaz, her akşam geldiğimde yemeğim hazır olur. Benden iş de beklemez. Sen çalışıp yoruluyorsun, elime mi yapışır der sağolsun. Ama o bile 10 günden fazla kaldı mı evde tatsızlıklar başlıyor. Allah yardım etsin valla:1no2:aferın valla eşine.agzına saglık,aslında hıc sevmem annelerıne bagıran insanları ama senın kayınvalıden fazlasını hakedıyor.zaten nıye bukadar uzun süre sizde kalıyorlar anlamıs degılım.gezmeye gıttıysen kal bı hafta 10 gun dön evıne.o bıle fazlada işte anlamazkı.aslında varya böyle insanlar genelde kayınvalıdesınden cekmıs,zamanında gun yüzü görmemıs ve kocaları bunların arkalarında durmamıs insanlar.bıde oğlu böyle eşinin üstüne titreyince hepten tirt oluyor ve acaba nasıl keyfını kacırırımına bakıyor.
Ayrıca kızlar HEPİNİZE iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım, hatta öyle heyecanlıyım ki, lavman olayı doğal olarak gerçekleşiyor :))) Birazdan çıkıcaz evden.. Çok özledim miniğimi. Kahvaltıda isim falan tartıştık annemle ve eşimle. Erkek olursa ILGAZ veya TOPRAK dedik. Kız olursa DERİN, DEREN, MAYA.. tabii şimdilik :)
Benim "Serra, Berra, Berrak" rafa kalktı, neymiş? Büyük ünlü uyumuna uymuyormuş, hem bunlar arapça kökenliymiş.. Kim diyor? Öğretmen emeklisi olan annem diyor :) Annemi tanımalısınız, delinin önde gidenidir :)) Ama öyle kötü anlamda değil, bu takıntıları yüzünden :)))
Neyse kızlar ben çıkıyorum, yağmur da hiç esirgemiyor.. Ne güzel gezecektik çıkınca, cinsiyete göre azcıık alış veriş yapacaktık. Neyse du bakalım.. Bebişimi sağ salim göreyim de.. KOCAMAN ÖPTÜM HEPİNİZİİİİİİ...
Petrikcim, ne güzel tadını çıkarın. Ben artık İZmir'de olduğum için (kızkardeşim İstanbul'da kaldı tabii), aynı şehirde olmak gibisi yoktur kız kardeşle.. Demek matematik öğretmeni olacak.. Kardeşinle oturup konuşabilmeyi çok isterdim. İnşallah her şeyi yolunda gider, öğretmen olmak eskisi gibi cazip değil artık, işleri zor ama branşın avatajı var bizim. Her zaman matematik öğretmenine ihtiyaç vardır!
mavişcim benim bildiğim 3. ayda kusmalara devam edersen 6. aya yada doğuma kadar devam eder diyorlar..inşallah öyle olmaz senin. doktoruna sor
ayy yandık desenize cuma günü randevum var gidince sorucam 4-5 günden beri azaldı gibi bulantılarım ama yinede günde illaki 1 kere çıkarıyorum önceden daha fazla çıkartıyordum ve gün boyu bulantı çekiyodum şimdi günde bir kere ama buda beni yinede çok rahatsız ediyor umarım geçer geçmezse yandım ben o sıcaklarda naparım :uhm:
maviş 83 canm merak etme yalnızdeğilsin benmde arada sabhalrı oluyor bazen nadirde olsa yaşıyorum..ama ben eger uyanınca hemen kalkarsam yatakdan ve eger kalkarkalkmaz özellikle su içersem ayad bişeyler yersem 5 dk geçmeden hemen çıkarıyorum... ama gun içinde artık hiiiç olmuyor çok şükr.. doktor 3 aydan sonra bıçak gibi kesilcek unutcaksın demişti gerçekten de öle oldu..arada sabhalrı olunca ben iyi yanını düşünüp kuzucumdan bana mj var diyorum... malum bulantı ve kusmalr bebeğin iyi olduguna işretmiş...
merhaba bayanlar....Bu gün nasilsiniz???gecmisi pek okuyamiyorum...dünden beri oglum rahatsizda....bende Toprak ismini cok begenirim...oglum olsaydi koymayi düsündügüm isimlerdendi..bu arada kizima iki isim düsündük ve esimle karar veremiyoruz..ben HAYAT diyorum esimse AZRA...bir türlü karar veremedik..bende AZRA ismini cok severim ama cok kiside var diye istemiyorum..sizlerin fikirlerinizi bekliyorum...yardimci olursaniz seviniriz...
merhaba bayanlar....Bu gün nasilsiniz???gecmisi pek okuyamiyorum...dünden beri oglum rahatsizda....bende Toprak ismini cok begenirim...oglum olsaydi koymayi düsündügüm isimlerdendi..bu arada kizima iki isim düsündük ve esimle karar veremiyoruz..ben HAYAT diyorum esimse AZRA...bir türlü karar veremedik..bende AZRA ismini cok severim ama cok kiside var diye istemiyorum..sizlerin fikirlerinizi bekliyorum...yardimci olursaniz seviniriz...
merhaba,
ben sze bısıy daha danısmak ıstıyorum.3lu test ıcın 16+3 te gıtsem erken olur mu sızce,sızler ne kadarlıkken yaptrdınız?sımdıden saoluna.s.
merhaba,
ben sze bısıy daha danısmak ıstıyorum.3lu test ıcın 16+3 te gıtsem erken olur mu sızce,sızler ne kadarlıkken yaptrdınız?sımdıden saoluna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?