2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sarmaşık canım;azra ismini pak sevmiyorum ama HAYAT ismini çok severim.anlamıda güzel.hayatı su gibi berrak ve temiz olsun...

AH BE kuzum geçimsiz ve kıskanç insanlar böyle çekilmez oluyor.eşini tebrik ederim onun öyle çıkışması geri adım attırır merak etme .tecrübe konuşuyor burda canım bizde çok şey yaşadık yazsam film olur tek üzüldüğüm ilk gebeliğimi ve bebeğimi nasıl büyüttüğümü anlayamadım bu cahil insanlar yüzünden gidenlerde geri gelmiyor malesef.kızım kocaman oldu hala aklıma gelince ona sarılıp ağlarım.geçen kaynanmlar geldiya bend eona lafı soktum kızım bebekliğini yaşayamda laftan sözden nasıl büyüttük yavrumu anlayamadık ama dışardan üçüncü kişilerin lafı artık umrumuzda değil diye gıkını çıkaramadı.kaydirigubbakcemile3
hayırlı haberlerle gel canım.kaydirigubbakcemile3
uff kızlar ya yine çıkardım ne zaman bitecek bu kabus
bitecek kuzum bitecek ama doktoruna da sor bi.geçmiş olsun.

Canım 1-2 sayfa geride evrişin atom tarifi var. Mutlaka dene. Ben çok daha iyiyim bugünhihoyyytGeçmiş olsun
tamam bi bakayım.sabah felaket başım ağroyordu şimdi daha iyiyim.kaydirigubbakcemile5

esracım valla niyetleri yok gibi.evet annemde gelir ama 1 haftadan fazla durmaz rahatsız ederim korkusuyla.anlamadım gitti bu kadını.ama ipleri tamamen kopardı...

zayıf yönünü bulup ordan vurucaksın,mesala benim kaynanamda torun bakma fobisi var.siz bakarsanız işi bırakmam çalışırım diyince ödü patlıyor nasıl suyuma gidiyor bir bilsen
:dance:

kızlar ben şimdi yemek yapmaya geçiyorum mutfağa off nsl yapıcam bakalım umarım midem kötüleşmez

merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.

hoşgeldin canım. sağlıcakla gelsin bebişş bebişinin cinsiyeti ne . sparta mıısn ısparta mı delikafadulden,

esracım valla niyetleri yok gibi.evet annemde gelir ama 1 haftadan fazla durmaz rahatsız ederim korkusuyla.anlamadım gitti bu kadını.ama ipleri tamamen kopardı...

kayra yemin ederim tüylerim kalkıo ne uğursuz insanlar.şu an benim ki de burda ama o iplerin kopması dediğin olaydan sonra artık baya bir sınır var. evden biz de gitmesini istedik 2 buçuk ay kaldı . balayınla beraber. ve ben bir daha ne aradım ne sordum. kendisi başladı tekrardan aramaya ve iyi geçinmek istiorsa 2 taraflıdır bu kendisi de aynı fedalkarlıkta bulunucak.şimdi evde hep güleryüzlüyüz önemli olan beni sevmesi deil zaten kendi oğlunun karısına bir şekilde saygılı davransması. kayınvalidenin oğlunu sevdiğini zannetmiorum. gerçekten çocuğuna değer veren insanlar evladının yuvasının huzurunu bozmazlar. bu bencilliklik. iktidar savaşı hala oğluna karşı beni daha çok sev modunda yaklaşıp sana sinir oluor. ne terbiyesizce ne ahlaksızca. allah kendi kızı varsa ordan göstersin inşallah. o zaman anlar belki
çok damarıma basılıo bu konularda çok kızırorum ya. kayra tek şansın eşin. cahiller. mutluluktan anlamaz bu insanlar çünkü hiç olamamışlar.

zayıf yönünü bulup ordan vurucaksın,mesala benim kaynanamda torun bakma fobisi var.siz bakarsanız işi bırakmam çalışırım diyince ödü patlıyor nasıl suyuma gidiyor bir bilsen
:dance:

sen işin sırrını çözmüşsün.eşim evin büyüğü 1 sene annesi ve kardeşleriyle konuşmadı şimdi alttan almaya bakıyorlar.bende eskisi gibi değilim tabi lafları yemiyor yediriyorumdelikafadulden

al bendende okadar canım ya,valla böyle insanların varlıgını duydukca dahada sevıyorum kayınvalıdemı.benden hiç iş beklemez,asla laf sokmak gıbı kötü huyu yoktur,bır sokak ötemde oturur ama rahatsız ederım dıye sık sık gelmez asla.hep gelmeden önce araa müsaitmiyim die sora.valla bızımkıler zemzem suyuyla yıkanmıs bunların yanında.sevıyorum kayınvalıdemı,çünkü cok sıkmıyor benı,yakınız dıye illa hergun görücem dıe bıse yok,bazen haftada bır bazende 3 haftada bir gittiğim bile oluyor yanı
inşlallah okadar uzuzn sürmez hayatım bulantıların.belkı 16.haftadan sonra durru rahat edersınvalla hamılelıkte en korktugum seylerden bırıde cok bulantım olurmu diyeydi.çünkü kusmak benım için bı fobi ve enson küçükken cıkarmıstım ve bıkerede tekneye bındıgımde.Allah a şükür hamılelıkte hıc kusmadım boşa öğürmedım cok şükür.bı mıde ve gursak yanması var okadar.bunada şükür diyorum
merhaba,
ben sze bısıy daha danısmak ıstıyorum.3lu test ıcın 16+3 te gıtsem erken olur mu sızce,sızler ne kadarlıkken yaptrdınız?sımdıden saoluna.s.

canım 16ile 18.hafat arasında oluyor dıye bılıyorum.sen suan zamanındasın çünkü 16.hafta demek 15+1oldugunda 16.haftada oluyorsun.sen suan 17.haftadasın mesela

minik kelebeğimm ya liste kaymış galiba çok öenmli diil ama emrem 2 ağustos ama üçüncü olmuş düzeltesenee kuzumm a.s.

herkese merhaba,
kayra,kayınvaliden konusunda üzüldüm canım ama eşini takdir etmemek mümkün değil.mutluluğunuz daim olsun.
tazefasulye,iyi haberlerle dön canım,bana da kız gibi geliyor.
benim de randevuma bir haftadan az kaldı.16+4'üz,hala hissetmiyorum,seğirme bile yok.moralim bozuluyor bazen.dün sağlık ocağında kontrolüm vardı,hemşire önce 'kalp atışlarını dinleyelim' dedi,sonra 'boşver,daha küçük.duyamazsak yok yere üzülürsün' deyip vazgeçti.16'sında dinleyecekmiş ama ben zaten 13'ünde görecektim minişimi,pek bir anlamı yok o zaman dinlemesinin.
hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum kızlar,görüşürüz.

maviscigim bulantilar emin ol okadar uzun sürmez..simdiden azaldiysa bence gecer..Kayra senin bu kaynanan beni bile deli etti artik..valla benimki gitti ama o bukadar kesinlikle yapamazdi..cünkü ben cabuk sinirlenen biriyim ve buna müsade edemem..canim insallah sende biran evvel kurtulursun..cünkü bu stres senden cok bebisini etkiliyor..

Evrişim, eminim ve son kararım. Bitişim senin elinden olsun gülüüm-tatlicadiarzu-sırnaşık şey
Bugün İzmir'de toz çok hakkaten. Demek ondanmışCADIARZU

kaydirigubbakcemile3 Hey Allahımmm, alem kadın Burkooooookaydirigubbakcemile3

fasulyem dualarim seninle, hadi bakalim iyi haberlerle gel..
buara cok kiskandim sizi demek 2 hatun gezdiniz haa..ben evrisi hep karsiyaka'da saniyordum, o da gaziemirdeymis, oh ne guzel buldunuz birbirinizi..ben de ben deeee.....

Ksk lı bi tipimm var yafff :))) Herkes benı karsıyakadan sanmışşş kaydirigubbakcemile3

amin canım kız annesi olarak azınlıkta olmak güzel dogrusu
amanin kız evriş ksk den biliyorum bende yoksa gazemirdenmiymiş bak sen nereleri gezdiler acaba merak ettim şimcik delikafadulden

Kraliçem, biz Burcu ıle yürüyüş amaçlı çıktık, bizim burada Bostanlı daki gibi kurulan bir sosyete pazarımız var.. oraya götürdüm Burcu'yu yürüyerek, yoksa amacımız alısverıs falan değildi, hamile hamilenin halinden iyi anlıyor, o yüzden birlikte yürümek gercekten iyi gelecek bize.

..Yafrum, karabiberi fazla kaçırmışsın demek ki.. içine bal katarak içmeye çalışsaydın, ama akıntıyı kestiğine göre doğru sekılde yapmıssın işte, o kadarı da olsun varsın, bunu bir kac gün daha devam ettir, seni toparlayacaktır, su içme kapasitesini de attır bugunlerde, toksinleri atsın o da.. bir de kimse ıile öpüşmemeye çalış, yanında kolonya taşı, tokalaştıgın zaman hemen elini kolonyala.. baskalarından kapıyorsun işte.. bir de okuldasın, insanlar eline hapşırıp kapı kolunu tutuyor.. bunları aklından cıkarma, elini yüzüne götürme okulda, sık sık da yıkamaya bak ellerini.. bırak millet kırılsın, hiç takma bir tarafına.. ama öpme seklınde selamlaşma milletle

Ben sadece kendi pazarımı biliyorum Burcum.. :))) o tarafları da hava düzelsin, seninle öğrenirim inşallah. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Kayram, yine badire atlatıyorsun galiba.. Allah yardımcın olsun arkadasım.

Son düzenleme:
benimkide belli kız 4 ağustos

oh masllah bi minnos daha...

iyiyiz sağolun kızlar.başım felaket ağrıyor...

gecmis olsun kayracim, evde minoset varsa al, kuzuna aci cektirme.. buarada bu yazdiklarini okudukca sizin evi basip kayin valideni cekip alasim geliyor, sinir oluyorum valla..allah aklfikir versin bianonce..

uff kızlar ya yine çıkardım ne zaman bitecek bu kabus

gecmis olsun canim ya, bulanti icin biseyler isteen doktorundan, benim 2 haftadir bicak gibi kesildi, oncedende cok olunca doktorun verdigi bi hapi kulaniyordum..

Benim de misafirim var Deryam.. o yüzden ara ara girip cıkıyorum.. üsgünüm bende sana eşlik edemeyeceğim.. sanırım herkes bebişlere ciciler almaya gitti..

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.emre1997......................................2agustos ______________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1agustos _____________________ ERKEK
5.Esin123…………………………….....2 ağustos
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
7.ASLI………..…………………..........2 ağustos
8.entelliye…………………………........2 ağustos
9.Caninuss.......................................2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
12.Arda..............................................3 ağustos
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
15.Che.............................................. 4agustos
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
17.Badibade......................................4 ağustos
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ ERKEK
19.essraa.........................................5 agustos
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
22.calimero 26..................................6 agustos
23.beatrise.......................................6 agustos
24.kacakkedi....................................6 agustos
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
27.dlkltn...........................................8 agustos
28.ebruska.......................................8 agustos
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
34.güzel edirnem..............................9 agustos
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
36.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
38.maibeyaz.....................................10 agustos
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
46.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos
54.masmavi....................................18 agustos
55.prenses84..................................19 agustos ______________________ ERKEK
56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
57.cadu.......................................... 20 agustos
58.sampuan....................................21 agustos
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
60.sal_der......................................24 agustos
61.dnzyildizi84...............................25 agustos
62.emis..........................................25 augstos
63.sedaa........................................25 agustos
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos
66.siney.........................................26 agustos
67.İrem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
71.tugbaözen.................................26 agustos
72.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
73.desdona....................................27 agustos
74.selena.......................................27 agustos
75.flawlessd...................................28 agustos
76.sünger53...................................28 agustos
77.ukalam......................................29 agustos
78.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
79.burko........................................30 agustos

Son düzenleme:
minik kelebeğimm ya liste kaymış galiba çok öenmli diil ama emre 2 ağustos ama üçüncü olmuş düzeltesenee kuzumm a.s.
canım ne demek istedıgını tam anlayamadıım,emre1997 diyosan 2 agustos yazıyo kuzum yanında zaten.sen nereye takıldın.şimdi baştakı numaralarea deme sakın kaydirigubbakcemile3.onların bı hükmü yok çünkü o sayılar kac kısı oldugumuzu gösterıyo.muıhtemel dogum tarıhlerı yanda yazanlar a.s.

tamam hayatım yok benim sorduğum 1 ağustos-2 ağustos die gidiyodu ya 1 lerin arasına 2 girmiş sıra ile sandım bende önemli değil be güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…