merhaba bayanlar....Bu gün nasilsiniz???gecmisi pek okuyamiyorum...dünden beri oglum rahatsizda....bende Toprak ismini cok begenirim...oglum olsaydi koymayi düsündügüm isimlerdendi..bu arada kizima iki isim düsündük ve esimle karar veremiyoruz..ben HAYAT diyorum esimse AZRA...bir türlü karar veremedik..bende AZRA ismini cok severim ama cok kiside var diye istemiyorum..sizlerin fikirlerinizi bekliyorum...yardimci olursaniz seviniriz...
AH BE kuzum geçimsiz ve kıskanç insanlar böyle çekilmez oluyor.eşini tebrik ederim onun öyle çıkışması geri adım attırır merak etme .tecrübe konuşuyor burda canım bizde çok şey yaşadık yazsam film olur tek üzüldüğüm ilk gebeliğimi ve bebeğimi nasıl büyüttüğümü anlayamadım bu cahil insanlar yüzünden gidenlerde geri gelmiyor malesef.kızım kocaman oldu hala aklıma gelince ona sarılıp ağlarım.geçen kaynanmlar geldiya bend eona lafı soktum kızım bebekliğini yaşayamda laftan sözden nasıl büyüttük yavrumu anlayamadık ama dışardan üçüncü kişilerin lafı artık umrumuzda değil diye gıkını çıkaramadı.kaydirigubbakcemile3ah be canım elime bakıyor resmen yemek yerken.sürekli kayın pederime kaş göz yapıyor.eşim sabah dayanamadı baya bir tartıştı ve gitmelerini istedi...bakalım.içeride konuşuyorlar.iyiki eşim var.sabrım taştı artık karım hamile farkındamısın dedi.ne yapalım bizde doğurduk ama bu kadar nazlı değildik diyor.nazımda başımın ağrısı bu arada...
hayırlı haberlerle gel canım.kaydirigubbakcemile3Petrikcim, ne güzel tadını çıkarın. Ben artık İZmir'de olduğum için (kızkardeşim İstanbul'da kaldı tabii), aynı şehirde olmak gibisi yoktur kız kardeşle.. Demek matematik öğretmeni olacak.. Kardeşinle oturup konuşabilmeyi çok isterdim. İnşallah her şeyi yolunda gider, öğretmen olmak eskisi gibi cazip değil artık, işleri zor ama branşın avatajı var bizim. Her zaman matematik öğretmenine ihtiyaç vardır!
Ayrıca kızlar HEPİNİZE iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım, hatta öyle heyecanlıyım ki, lavman olayı doğal olarak gerçekleşiyor :))) Birazdan çıkıcaz evden.. Çok özledim miniğimi. Kahvaltıda isim falan tartıştık annemle ve eşimle. Erkek olursa ILGAZ veya TOPRAK dedik. Kız olursa DERİN, DEREN, MAYA.. tabii şimdilik :)
Benim "Serra, Berra, Berrak" rafa kalktı, neymiş? Büyük ünlü uyumuna uymuyormuş, hem bunlar arapça kökenliymiş.. Kim diyor? Öğretmen emeklisi olan annem diyor :) Annemi tanımalısınız, delinin önde gidenidir :)) Ama öyle kötü anlamda değil, bu takıntıları yüzünden :)))
Neyse kızlar ben çıkıyorum, yağmur da hiç esirgemiyor.. Ne güzel gezecektik çıkınca, cinsiyete göre azcıık alış veriş yapacaktık. Neyse du bakalım.. Bebişimi sağ salim göreyim de.. KOCAMAN ÖPTÜM HEPİNİZİİİİİİ...
bitecek kuzum bitecek ama doktoruna da sor bi.geçmiş olsun.uff kızlar ya yine çıkardım ne zaman bitecek bu kabus
Canım 1-2 sayfa geride evrişin atom tarifi var. Mutlaka dene. Ben çok daha iyiyim bugünhihoyyytGeçmiş olsun
tamam bi bakayım.sabah felaket başım ağroyordu şimdi daha iyiyim.kaydirigubbakcemile5
esracım valla niyetleri yok gibi.evet annemde gelir ama 1 haftadan fazla durmaz rahatsız ederim korkusuyla.anlamadım gitti bu kadını.ama ipleri tamamen kopardı...
maydanoz ilk aylarda dusuge neden olabiliyor diye duymustum ama hala geçerlimi bilmiyorum digerleri hakkında birsey duymadım.
esra sen nerdesinki anacım ? istanbul yazıyor detaylarında nası dere otu bulunmaz anlamadım ???
adaşım ben dereotu ile semizotunu karıştırmışım delikafadulden ben semizotunu arıyorum bulamıyorum hatta bugün pazara çıkıcam inş. bulurum şöle bol yoğurtluu çok severim..:lepi:
merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.
esracım valla niyetleri yok gibi.evet annemde gelir ama 1 haftadan fazla durmaz rahatsız ederim korkusuyla.anlamadım gitti bu kadını.ama ipleri tamamen kopardı...
zayıf yönünü bulup ordan vurucaksın,mesala benim kaynanamda torun bakma fobisi var.siz bakarsanız işi bırakmam çalışırım diyince ödü patlıyor nasıl suyuma gidiyor bir bilsen
:dance:
al bendende okadar canım ya,valla böyle insanların varlıgını duydukca dahada sevıyorum kayınvalıdemı.benden hiç iş beklemez,asla laf sokmak gıbı kötü huyu yoktur,bır sokak ötemde oturur ama rahatsız ederım dıye sık sık gelmez asla.hep gelmeden önce araa müsaitmiyim die sora.valla bızımkıler zemzem suyuyla yıkanmıs bunların yanında.sevıyorum kayınvalıdemı,çünkü cok sıkmıyor benı,yakınız dıye illa hergun görücem dıe bıse yok,bazen haftada bır bazende 3 haftada bir gittiğim bile oluyor yanıAllah nazardan saklasın, benim kayınvalidem hiç böyle can sıkıcı davranışlarda bulunmaz, her akşam geldiğimde yemeğim hazır olur. Benden iş de beklemez. Sen çalışıp yoruluyorsun, elime mi yapışır der sağolsun. Ama o bile 10 günden fazla kaldı mı evde tatsızlıklar başlıyor. Allah yardım etsin valla:1no2:
inşlallah okadar uzuzn sürmez hayatım bulantıların.belkı 16.haftadan sonra durru rahat edersınvalla hamılelıkte en korktugum seylerden bırıde cok bulantım olurmu diyeydi.çünkü kusmak benım için bı fobi ve enson küçükken cıkarmıstım ve bıkerede tekneye bındıgımde.Allah a şükür hamılelıkte hıc kusmadım boşa öğürmedım cok şükür.bı mıde ve gursak yanması var okadar.bunada şükür diyorumayy yandık desenize cuma günü randevum var gidince sorucam 4-5 günden beri azaldı gibi bulantılarım ama yinede günde illaki 1 kere çıkarıyorum önceden daha fazla çıkartıyordum ve gün boyu bulantı çekiyodum şimdi günde bir kere ama buda beni yinede çok rahatsız ediyor umarım geçer geçmezse yandım ben o sıcaklarda naparım :uhm:
merhaba,
ben sze bısıy daha danısmak ıstıyorum.3lu test ıcın 16+3 te gıtsem erken olur mu sızce,sızler ne kadarlıkken yaptrdınız?sımdıden saoluna.s.
Evrişim, eminim ve son kararım. Bitişim senin elinden olsun gülüüm-tatlicadiarzu-sırnaşık şey
Bugün İzmir'de toz çok hakkaten. Demek ondanmışCADIARZU
fasulyem dualarim seninle, hadi bakalim iyi haberlerle gel..
buara cok kiskandim sizi demek 2 hatun gezdiniz haa..ben evrisi hep karsiyaka'da saniyordum, o da gaziemirdeymis, oh ne guzel buldunuz birbirinizi..ben de ben deeee.....
amin canım kız annesi olarak azınlıkta olmak güzel dogrusu
amanin kız evriş ksk den biliyorum bende yoksa gazemirdenmiymiş bak sen nereleri gezdiler acaba merak ettim şimcik delikafadulden
Evrişim yanıyorumkafamçokkarıştıDudaklarım, ağzım, boğazım, mideme kadar yanıyorumdelikafaduldenNormal midir bu yoksa karabiberi fazla mı kaçırdımfisfisfisAma daha bardağın yarısına gelmeden burnumun akıntısı kesildi sankihihoyyytSağolasın fahri doktorum benim:hooray:
Kızlar bebişime ilk cicilerini aldım bugün. Hatta almak istediğim çok şey oldu da.. renk ve cinsiyet meselesi.. Annem delirdi aldıklarımı görünce "yaşasın, ben de başlayabilirim alışverişe" dedi, çok güldüm.
Kızlar bana dua edin.. Yarın kontrole gideceğiz, dua edin, her şey yolunda gitsin.. Çok heyecanlıyım.. İnşallah bebişimin sağlığı yerindedir.
ayyy, değil mi canım yaa... yerim ben onun salyasını.. Elimizde mermerşai bezi silip duracağız :) Evriş Gaziemir pazarını yemiş bitirmiş.. Her şeyin yerini biliyor. Sanırım perşembe pazarı konusunda da tecrübeli kendisi.. Kılavuzum evrimdir, tüm dost ve müşterilere öneririm :):):)...
benimkide belli kız 4 ağustos
iyiyiz sağolun kızlar.başım felaket ağrıyor...
uff kızlar ya yine çıkardım ne zaman bitecek bu kabus
maydanoz ilk aylarda dusuge neden olabiliyor diye duymustum ama hala geçerlimi bilmiyorum digerleri hakkında birsey duymadım.
esra sen nerdesinki anacım ? istanbul yazıyor detaylarında nası dere otu bulunmaz anlamadım ???
adaşım ben dereotu ile semizotunu karıştırmışım delikafadulden ben semizotunu arıyorum bulamıyorum hatta bugün pazara çıkıcam inş. bulurum şöle bol yoğurtluu çok severim..:lepi:
semiz otumu ben bayilirim; ama nerden bulucam burda(( uf salatasi super olur yada yemegi....
selam kızlar nasılsınız
canım ne demek istedıgını tam anlayamadıım,emre1997 diyosan 2 agustos yazıyo kuzum yanında zaten.sen nereye takıldın.şimdi baştakı numaralarea deme sakın kaydirigubbakcemile3.onların bı hükmü yok çünkü o sayılar kac kısı oldugumuzu gösterıyo.muıhtemel dogum tarıhlerı yanda yazanlar a.s.minik kelebeğimm ya liste kaymış galiba çok öenmli diil ama emre 2 ağustos ama üçüncü olmuş düzeltesenee kuzumm a.s.
canım ne demek istedıgını tam anlayamadıım,emre1997 diyosan 2 agustos yazıyo kuzum yanında zaten.sen nereye takıldın.şimdi baştakı numaralarea deme sakın kaydirigubbakcemile3.onların bı hükmü yok çünkü o sayılar kac kısı oldugumuzu gösterıyo.muıhtemel dogum tarıhlerı yanda yazanlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?