ben 14+3 günlüğüm, 3 lü test için bugün çağırdı doktor.sanırım biraz bebeğin büyüklüne de bağlı benim 7-8 gün önde gidiyor ultrasonda,
16-18 haftaları arası yapılıyor canım yani tam zamanında gitmiş olursun erkekn olmaz bence
al bendende okadar canım ya,valla böyle insanların varlıgını duydukca dahada sevıyorum kayınvalıdemı.benden hiç iş beklemez,asla laf sokmak gıbı kötü huyu yoktur,bır sokak ötemde oturur ama rahatsız ederım dıye sık sık gelmez asla.hep gelmeden önce araa müsaitmiyim die sora.valla bızımkıler zemzem suyuyla yıkanmıs bunların yanında.sevıyorum kayınvalıdemı,çünkü cok sıkmıyor benı,yakınız dıye illa hergun görücem dıe bıse yok,bazen haftada bır bazende 3 haftada bir gittiğim bile oluyor yanı
inşlallah okadar uzuzn sürmez hayatım bulantıların.belkı 16.haftadan sonra durru rahat edersınvalla hamılelıkte en korktugum seylerden bırıde cok bulantım olurmu diyeydi.çünkü kusmak benım için bı fobi ve enson küçükken cıkarmıstım ve bıkerede tekneye bındıgımde.Allah a şükür hamılelıkte hıc kusmadım boşa öğürmedım cok şükür.bı mıde ve gursak yanması var okadar.bunada şükür diyorum
canım 16ile 18.hafat arasında oluyor dıye bılıyorum.sen suan zamanındasın çünkü 16.hafta demek 15+1oldugunda 16.haftada oluyorsun.sen suan 17.haftadasın mesela
:1hug: anladım canım başka bi listeyle karıstı sanırım.ohh ama listemız acayıp kalabalıklastı nasılda arttık öyle.bizamanlar ben 10.sırada falandım şimdi taaa 30 atmısım maşşalah hepimize.inşallah aramızdan hiçkimse eksılmeden bbeklerımızı saglıkla kucagımıza alırıztamam hayatım yok benim sorduğum 1 ağustos-2 ağustos die gidiyodu ya 1 lerin arasına 2 girmiş sıra ile sandım bende önemli değil be güzelim
beni de listeye yazar mısınız? bugün bir kızım daha olacağını öğrendim. muhtemel doğum tarihi de 16 ağustos. Allah hepimize yardım etsin, sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı...
tamam hayatım yok benim sorduğum 1 ağustos-2 ağustos die gidiyodu ya 1 lerin arasına 2 girmiş sıra ile sandım bende önemli değil be güzelim
arkadaslar benim mesai bitmek uzere. yarın saat 17 de dr randevum var insallah yarından sonra kesin ve net olarak bende oglum/kızım diyebileaceğim. insalah yine kordon onunde oturmuyordur benim bebis:)
muz da yiycem giderken cikolata da bakalım artık. aksam sizlere yazarım:) iyi haftasonları.
merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.
helincim canım hissedersin merak etme.herşey yolunda.sanırım ben biraz fazla kendimi dinliyorum birde çok fazla konuşuyorum onunla.oda tepki veriyor.iki gündür çok tuhafım sürekli ağlama modundayım ve tekmeleri sık ve şiddetlendi.zamanla daha net hissedeceğiz canım.
ah canım bebiş dedin ya dünya griyken masmavi oldu.çok sağol.allahım evlatlarımızı verdi tamamınada erdirir inşallah...
Amin kayracım. Bide ne güzel hissetmen Allahım darısı başımıza ben hala emin değilim hislerimden dr uma sordum 20. haftadan sonra hissedersin dedi. İnşallah o zamana kalmaz 17. haftamdayım.Hayırlısı bakalım.
aslında 27 gündür burada.ve ben defalarca eşimi susturdum.yaşlıdır misafirdir diyerek.sabah yine kararlar alıyor ve ben lütfen benim adıma kararlar almayın.bu bebek herşeyiyle benim sıkıntısı ve güzelliğiyle.konyaya gitme dedi onuda ben bilirim dedi gelmem dedi sen bilirsin benim için sorun değil dedim.tam bağıracaktı eşim kayra sus dedi ve annesine geldiğinden beri bu kızla uğraşıyorsun eli yüreğinde bebeğini bekliyor ve sen benim bebeğimle ilgili kararlar alıyorsun babasına anasına sormadan.herşey için sağol ama sinirlerin bozuk sanırım gitsen iyi olacak dedi.diyorki kıçını kaldırmaya devam et..eşimde hayat arkadaşım ve nele yaşadı bu yaşta.karımı sokaktan toplamadım sel gider kum kalır dedi.bana senin yüzünden oğlum bana düşman olmuş dedi.yani yine ben suçluyum...
merhaba,
ben sze bısıy daha danısmak ıstıyorum.3lu test ıcın 16+3 te gıtsem erken olur mu sızce,sızler ne kadarlıkken yaptrdınız?sımdıden saoluna.s.
Canım 1-2 sayfa geride evrişin atom tarifi var. Mutlaka dene. Ben çok daha iyiyim bugünhihoyyytGeçmiş olsun
tamam bi bakayım.sabah felaket başım ağroyordu şimdi daha iyiyim.kaydirigubbakcemile5
beni de listeye yazar mısınız? bugün bir kızım daha olacağını öğrendim. muhtemel doğum tarihi de 16 ağustos. Allah hepimize yardım etsin, sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı...
gypsyesra sana aynen katılıyorum, saol kelebek. ve amin, bi avazda çıkaralım...kelebeğim sağol canım düzelttiğin için evet liste ne kadar uzadı ne güzell hepimizz bi avazda çıkaralım bebişlerimizii
ayy yandık desenize cuma günü randevum var gidince sorucam 4-5 günden beri azaldı gibi bulantılarım ama yinede günde illaki 1 kere çıkarıyorum önceden daha fazla çıkartıyordum ve gün boyu bulantı çekiyodum şimdi günde bir kere ama buda beni yinede çok rahatsız ediyor umarım geçer geçmezse yandım ben o sıcaklarda naparım :uhm:
kolay gelsin evrişim bende pek iyi değilim bi girip bakıp çıkıyorum.tazeyle esra doktora gideceklerdi gelselerde güzel haberlerini okusak.hihoyyytBenim de misafirim var Deryam.. o yüzden ara ara girip cıkıyorum.. üsgünüm bende sana eşlik edemeyeceğim.. sanırım herkes bebişlere ciciler almaya gitti..
hayırlı olsun canım bir ısparta daha eklendi hadi bakalım.hoş geldin :ecrin_bebek:beni de listeye yazar mısınız? bugün bir kızım daha olacağını öğrendim. muhtemel doğum tarihi de 16 ağustos. Allah hepimize yardım etsin, sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı...
esrako kullanıcısından alıntı
arkadaslar benim mesai bitmek uzere. yarın saat 17 de dr randevum var insallah yarından sonra kesin ve net olarak bende oglum/kızım diyebileaceğim. insalah yine kordon onunde oturmuyordur benim bebis:)
muz da yiycem giderken cikolata da bakalım artık. aksam sizlere yazarım:) iyi haftasonları.
evet canım dedıgım gıbı önce muzunu ye sonra sıra beklerkende çikolatanı indir mideye.bak ozaman senın bebiş nasıl kıpır kıpır oluyo.hadı hayırlı haberlerle dön doktordan.bende pazartesıyı ipple cekıyorum.hayırlısıyla önce bebeiğimin iyi oldugunu ögreneyım sonrada %100 kesın olan cinsiyetını.
Yeni gördüm mesajını;umarım yatmadan görürsün kuzum ya..
Elma, portakal, limon.. evde ne varsa kabukları ıle beraber ıyıce yıka, dörde-beşe böl orta büyüklükte bir tencerenin içine koy, sonra küçük tutamlar halınde;karabiber,kekik, nane, ıhlamur at ıcıne, catel da sıcak ıcme suyu kaynat, tüm bu karısımın üstünü örtecek kadar dök sıcak suyu,agzını kapat tencerenin, ocagın küçük tarafına koy ve orada kaynat 10 dakıka kadar, sonra altını kapat, dinlensin 15 dk kadar,sonra onu sıcak sıcak iç.. toparlanacaksındır.
kızlar benim sıpa bazen sağ kasığıma acayip baskı yapıyor resmsn topallayarak yürüyorum.çokda canımı yakıyor sizler nasılsınız varmı böyle şikayeti olan.
Aslında şikayette değil kuzumun hareketlerini iyice hissediyorum ne yapalım çekeceğiz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?