2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

norracım kıyamam sana yaa orda semizotudamı yok valla bugün pazardan buldum çok ama çok mutluyum inş sende bulurda yersin

beni de listeye yazar mısınız? bugün bir kızım daha olacağını öğrendim. muhtemel doğum tarihi de 16 ağustos. Allah hepimize yardım etsin, sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı...

kızlar bir de tiroid problemi yaşayan var mı? bende sınırda çıktı, kontrol edilecekmiş sürekli...

ben 14+3 günlüğüm, 3 lü test için bugün çağırdı doktor.sanırım biraz bebeğin büyüklüne de bağlı benim 7-8 gün önde gidiyor ultrasonda,

16-18 haftaları arası yapılıyor canım yani tam zamanında gitmiş olursun erkekn olmaz bence

tesekkur ederim cvplarınız için.ıyı hafta sonları herkese

tamam hayatım yok benim sorduğum 1 ağustos-2 ağustos die gidiyodu ya 1 lerin arasına 2 girmiş sıra ile sandım bende önemli değil be güzelim
:1hug: anladım canım başka bi listeyle karıstı sanırım.ohh ama listemız acayıp kalabalıklastı nasılda arttık öyle.bizamanlar ben 10.sırada falandım şimdi taaa 30 atmısım maşşalah hepimize.inşallah aramızdan hiçkimse eksılmeden bbeklerımızı saglıkla kucagımıza alırız
beni de listeye yazar mısınız? bugün bir kızım daha olacağını öğrendim. muhtemel doğum tarihi de 16 ağustos. Allah hepimize yardım etsin, sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı...

hosgeldın canım hayırlı olsun bebeişin,ohh kızlar artmaya basladı sonunda kaydirigubbakcemile3

buarada canım aramızda sanırım tiroit prolemı olan yok yada ben hatırlamıyorum.ama sanırım doktor kontrolunde olunca bı sorun yasanmıyor.hem zate senınkıde sadece sınırda cıkmıs Allah tan cok yüksek cıkmamıs a.s

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.emre1997......................................2 agustos ______________________ ERKEK
5.Esin123…………………………….....2 ağustos
6.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
7.ASLI………..…………………..........2 ağustos
8.entelliye…………………………........2 ağustos
9.Caninuss.......................................2 ağustos
10.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
11.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
12.Arda..............................................3 ağustos
13.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
14 star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
15.Che.............................................. 4agustos
16.ecemi............................................4 agustos _____________________ KIZ
17.Badibade......................................4 ağustos
18.defnedamla...................................5 agustos ____________________ ERKEK
19.essraa.........................................5 agustos
20.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
21.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
22.calimero 26..................................6 agustos
23.beatrise.......................................6 agustos
24.kacakkedi....................................6 agustos
25.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
26.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
27.dlkltn...........................................8 agustos
28.ebruska.......................................8 agustos
29.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
30.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
31.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
32.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
33.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
34.güzel edirnem..............................9 agustos
35.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
36.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
37.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
38.maibeyaz.....................................10 agustos
39.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
40.Milk shake..................................11 ağustos
41.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
42.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
33.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
44.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
45.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ
46.figen............................................16 agustos ____________________ ERKEK
46banuu...........................................16agustos ___________________ KIZ
47.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
48.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
49.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
50.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
51.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
52.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
53.tazefasulye................................18 agustos
54.masmavi....................................18 agustos
55.prenses84..................................19 agustos ______________________ ERKEK
56.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
57.cadu.......................................... 20 agustos
58.sampuan....................................21 agustos
59.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
60.sal_der......................................24 agustos
61.dnzyildizi84...............................25 agustos
62.emis..........................................25 augstos
63.sedaa........................................25 agustos
64.seerni........................................25 agustos
65.tuana3434..................................26 agustos
66.siney.........................................26 agustos
67.İrem34.......................................26 ağustos
68.darknessfire...............................26 agustos
69.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
70.Pınky_42...................................26 agustos
71.tugbaözen.................................26 agustos
72.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
73.desdona....................................27 agustos
74.selena.......................................27 agustos
75.flawlessd...................................28 agustos
76.sünger53...................................28 agustos
77.ukalam......................................29 agustos
78.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
79.burko........................................30 agustos

Son düzenleme:
tamam hayatım yok benim sorduğum 1 ağustos-2 ağustos die gidiyodu ya 1 lerin arasına 2 girmiş sıra ile sandım bende önemli değil be güzelim

ayy canım yaa valla kafa bı dünya,sen bana ne diyosun ben ne anlıyorum.şimdi farkettım listedekı yanlıslıgı kaydirigubbakcemile3 bende sey diyon sanıyorum emre1997 2 gustosta ya nıye basındakı 3 yazıyo.hey Allah ım ya.anladıgım sekle bak.neyse düzelttım hayatım.

Kız istiyodun yanlış hatırlamıyorsam inşallah Allah gönlüne göre bi cimcime verir. Hayırlı haberlerle gel hadi.

merhaba arkadaslar bende agustos annesi olucam insallah.dogum 6 agustosta olacak.bugun tam 4. ayini doldurdu bebisim.rabbim tum hamislerimizi ve bebeklerini korusun.

Hoşgeldinnnn.

Kaynanan diyoki biri beni bi güzel haşlasın hatta haşlamakla yetinmesin adamakıllı tartaklasın insanı günaha sokuyo kadın ya Allahım sen evlerden ırak et Kayrayada sabır ver yarabbim tabi eşinede.
merhaba,
ben sze bısıy daha danısmak ıstıyorum.3lu test ıcın 16+3 te gıtsem erken olur mu sızce,sızler ne kadarlıkken yaptrdınız?sımdıden saoluna.s.

Ben 17. haftamda gittim 16-18. haftalar arasında oluyomuş zaten.

Canım 1-2 sayfa geride evrişin atom tarifi var. Mutlaka dene. Ben çok daha iyiyim bugünhihoyyytGeçmiş olsun
tamam bi bakayım.sabah felaket başım ağroyordu şimdi daha iyiyim.kaydirigubbakcemile5

Hani tarif bulamadım ben aklında olan yazarsa sevinirim .

Gözün aydın hayırlısıyla kucakla bebişini

esrako kullanıcısından alıntı
arkadaslar benim mesai bitmek uzere. yarın saat 17 de dr randevum var insallah yarından sonra kesin ve net olarak bende oglum/kızım diyebileaceğim. insalah yine kordon onunde oturmuyordur benim bebis:)
muz da yiycem giderken cikolata da bakalım artık. aksam sizlere yazarım:) iyi haftasonları.

evet canım dedıgım gıbı önce muzunu ye sonra sıra beklerkende çikolatanı indir mideye.bak ozaman senın bebiş nasıl kıpır kıpır oluyo.hadı hayırlı haberlerle dön doktordan.bende pazartesıyı ipple cekıyorum.hayırlısıyla önce bebeiğimin iyi oldugunu ögreneyım sonrada %100 kesın olan cinsiyetını.

kelebeğim sağol canım düzelttiğin için evet liste ne kadar uzadı ne güzell hepimizz bi avazda çıkaralım bebişlerimizii

kelebeğim sağol canım düzelttiğin için evet liste ne kadar uzadı ne güzell hepimizz bi avazda çıkaralım bebişlerimizii
gypsyesra sana aynen katılıyorum, saol kelebek. ve amin, bi avazda çıkaralım...

nasılsın maviş83.bulantıların hala devam ediyormus hiç üzülme tek değilsin.ben hala hersabah muhakkak cıkarıyorum.haftanın 2 gunude hala eskisi gibi kötu oluyorum.ama sızlanmıyorum artık çünkü eskiden yatakda dönerken bile içim kalkıyordu başdönmesi olduğum yerde yığılıp kalmalar neler cektim neler.devam ediyor yıne ama çok şükür diyorum buna.bebeğim iyi olsunda herseye razıyım ben.

Benim de misafirim var Deryam.. o yüzden ara ara girip cıkıyorum.. üsgünüm bende sana eşlik edemeyeceğim.. sanırım herkes bebişlere ciciler almaya gitti..
kolay gelsin evrişim bende pek iyi değilim bi girip bakıp çıkıyorum.tazeyle esra doktora gideceklerdi gelselerde güzel haberlerini okusak.hihoyyyt
hayırlı olsun canım bir ısparta daha eklendi hadi bakalım.hoş geldin :ecrin_bebek:

ben muz yedim ama benimkine banmısın demedi.delikafadulden

kızlar benim sıpa bazen sağ kasığıma acayip baskı yapıyor resmsn topallayarak yürüyorum.çokda canımı yakıyor sizler nasılsınız varmı böyle şikayeti olan.
Aslında şikayette değil kuzumun hareketlerini iyice hissediyorum ne yapalım çekeceğiz artık.

Evrişin tarifi burada eylem. Sen de mi hastasın yoksa?Geçmiş olsun:teselli:

ben tam olarak hissetmiyorum daha hareketlerini, ufak seyirmeler halinde oluyor. kasık ağrısı rahim büyümesinden de olabilir. şu sıpalar daha doğmadan eziyete başlıyorlar annelerine :) a.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…