Evrişin tarifi burada eylem. Sen de mi hastasın yoksa?Geçmiş olsun:teselli:
evet bıkackısı daha yazmıstı sanırım pek etkılemedı dıe.bende garantı olsun dıe esraya önce muz ye peşinede bı çikolayatı devır dedım kaydirigubbakcemile3 randevusu 5teydı şimdi coktan cıktı doktordan.bıan önce gelsede yazsa.merak ettım cinsiyetınıben muz yedım ama banamsıın demedı benım sıpadelikafadulden
kızlar benim sıpa bazen sağ kasığıma acayip baskı yapıyor resmsn topallayarak yürüyorum.çokda canımı yakıyor sizler nasılsınız varmı böyle şikayeti olan.
Aslında şikayette değil kuzumun hareketlerini iyice hissediyorum ne yapalım çekeceğiz artık.
Çok sağol. 4 gündür gribim bugün daha kötüyüm sanki ama şükür şu an sabahki kadar değilim. Kafam kocaman oldu sanki burnumda tıkanıyo özellikle sabahları e halsizlik desen hat safada başımın ağrısıda gözlerime vuruyo sanki bunu içip canavar gibi olabilirim sanki :) Sende mi hasta mısın? Öyleysen çok geçmiş olsun. Sersem gibiyim yahu. Ben bende değilim bogüüün delikafadulden
geçmiş olsun canımsalgın var sanırım herkez aynı dertten muzdarip.Çok sağol. 4 gündür gribim bugün daha kötüyüm sanki ama şükür şu an sabahki kadar değilim. Kafam kocaman oldu sanki burnumda tıkanıyo özellikle sabahları e halsizlik desen hat safada başımın ağrısıda gözlerime vuruyo sanki bunu içip canavar gibi olabilirim sanki :) Sende mi hasta mısın? Öyleysen çok geçmiş olsun. Sersem gibiyim yahu. Ben bende değilim bogüüün delikafadulden
evet bıkackısı daha yazmıstı sanırım pek etkılemedı dıe.bende garantı olsun dıe esraya önce muz ye peşinede bı çikolayatı devır dedım kaydirigubbakcemile3 randevusu 5teydı şimdi coktan cıktı doktordan.bıan önce gelsede yazsa.merak ettım cinsiyetını
ya benım okadar degıl ama kasıgımda ara ara sancı ouyo.aaa senin bebeiş tekmeledıgı içinmi canın yanıyo.ayy bakalım bizim nasıl olceeeeek.ben ara ara segırme hissedıyorum okadar.tekmeleyınce canım yancakmı acaba :uhm:
canım gripmisin cok gecmıs olsun.ayyy benım kafada bı dünya,niye böyle dikkatsızım hiç anlamıyorum.aman dıkkat et kendıne grip için en iyyi yollrdan bırıde dinlenmek.
yok canım ben hasta falan degılım ama bitek cok dalgınım ve nedense ilk defa bugun bı tuhafım.degısık bı ruh halım var.biri sankı bişe diycek bende aglıycam gıbıyım, anlamadım gittiÇok sağol canım. Sanada geçmiş olsun dikkat ediyoruzdur mutlaka ama illaki geliyo işte mikrop bi yerlerden çarçabuk atlatırız inşallah.
Mesai bitti şükür ben çıkıyorum. Yarın görüşürüz. İyi akşamlar.
canım bugun pazar ya herkezın koçişi ya evde yada gezmeye gıtmıslerdır.ben aslında forumdaydım bebişlerin cicilerıne bakarken ballıbademim die bı baslık acmıs arkadas.Allah ım o bebege bakmaktan alamadım gözümü.ayrıca okadar resım eklemıskı tam 37 sayfa okudugumu farkettım :1shok: ama ınan alamadım gözlerımı.her resmıne bakarken hep maşşlah dedım ama ınsallah nazarım degmez :1no2:sarmaşık lalece kayra minik kelebek hepiniz nerelerdesiniz.bu gün topik çok sessizzzzzzzzzz.
Kızlar selammmm
dr dan geldim hemen yazayım geçmisi simdi okumaya vaktim yok sizlere yazıp hemen çıkacagım gece tekrar girip okurum yazdıklarınızı,
bugun yine dr da idik kız diyen dr daydık ve adam yine kesin kiz bu canım diyor , dedim kız olmazsa gelir bulurum sizi tamam tabiki diyor eminim dedi, ha ama soyle yanibizimki ilk kez yuzukoyunyatıyordu
hatta sizler burda yazmıstınız birkaç kez okudum bizimki yuzukoyun yatıyor diye bende sasırmıstım ilginç gelmisti her gittigimde bizimki sırt ustu yatar eller kollar ayakta olurdu , yuzukoyun yatabiliyormus demekki bizimkide neyse ve hiçç goruntu vermedi dr resmen yarım saat ugrastı karnıma bastırdı salladı oynatmaya calıstı biraz yana dogru dondu dr gordugunu bacak arasının kesinlikle bos oldugunu biryerleri gosterip burası klitoris vs gibiseyler dedi dr kendinden çokemin tabi baska dr erkek dedi diyemedim ,
dedim boya alacagız odalar falan boyancak bu gunu bekledik dedim alın canım pembe mi alcaksınızfalan dedi evet dedim alın alın kesinlikle kız dedi, artık hersey supriz olabiliryani bilmiyorum yuzde yuz emin değilim ben direk gormedim bir ara bacakları havaya kaldırdı poposunu dikti ama bacakları kapalı birbirne yapısıktı o aradan sarkan falanbirsey gormedik :) iste boyle zaten kız listesinde idim hala aynıyım umarım :)
sarmaşık lalece kayra minik kelebek hepiniz nerelerdesiniz.bu gün topik çok sessizzzzzzzzzz.
merhaba bayanlar....Bu gün nasilsiniz???gecmisi pek okuyamiyorum...dünden beri oglum rahatsizda....bende Toprak ismini cok begenirim...oglum olsaydi koymayi düsündügüm isimlerdendi..bu arada kizima iki isim düsündük ve esimle karar veremiyoruz..ben HAYAT diyorum esimse AZRA...bir türlü karar veremedik..bende AZRA ismini cok severim ama cok kiside var diye istemiyorum..sizlerin fikirlerinizi bekliyorum...yardimci olursaniz seviniriz...
merhaba,
ben sze bısıy daha danısmak ıstıyorum.3lu test ıcın 16+3 te gıtsem erken olur mu sızce,sızler ne kadarlıkken yaptrdınız?sımdıden saoluna.s.
bence ikiside çok güzel isimler.karar veremiyorsan iki isim koy, ilerde hangisini kullanmak isterse kullanır,
herkese merhaba,
kayra,kayınvaliden konusunda üzüldüm canım ama eşini takdir etmemek mümkün değil.mutluluğunuz daim olsun.
tazefasulye,iyi haberlerle dön canım,bana da kız gibi geliyor.
benim de randevuma bir haftadan az kaldı.16+4'üz,hala hissetmiyorum,seğirme bile yok.moralim bozuluyor bazen.dün sağlık ocağında kontrolüm vardı,hemşire önce 'kalp atışlarını dinleyelim' dedi,sonra 'boşver,daha küçük.duyamazsak yok yere üzülürsün' deyip vazgeçti.16'sında dinleyecekmiş ama ben zaten 13'ünde görecektim minişimi,pek bir anlamı yok o zaman dinlemesinin.
hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum kızlar,görüşürüz.
Kraliçem, biz Burcu ıle yürüyüş amaçlı çıktık, bizim burada Bostanlı daki gibi kurulan bir sosyete pazarımız var.. oraya götürdüm Burcu'yu yürüyerek, yoksa amacımız alısverıs falan değildi, hamile hamilenin halinden iyi anlıyor, o yüzden birlikte yürümek gercekten iyi gelecek bize.
Ben sadece kendi pazarımı biliyorum Burcum.. :))) o tarafları da hava düzelsin, seninle öğrenirim inşallah. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
canım ağı kesici attım ama geçmedi.başım çok kötü ağrıyor.esranın ve taze fasulyenin haberleri için kapatmadım arada bir bakıyorum...
ne demek canım sende iyiyki varsın.ve kızlar hepinizin desteği için çok TEŞEKKÜR EDERİM.İYİKİ VARSINIZ...
emin olmdan bişey yapma bence canım.kaydirigubbakcemile3Kızlar selammmm
dr dan geldim hemen yazayım geçmisi simdi okumaya vaktim yok sizlere yazıp hemen çıkacagım gece tekrar girip okurum yazdıklarınızı,
bugun yine dr da idik kız diyen dr daydık ve adam yine kesin kiz bu canım diyor , dedim kız olmazsa gelir bulurum sizi tamam tabiki diyor eminim dedi, ha ama soyle yanibizimki ilk kez yuzukoyunyatıyordu
hatta sizler burda yazmıstınız birkaç kez okudum bizimki yuzukoyun yatıyor diye bende sasırmıstım ilginç gelmisti her gittigimde bizimki sırt ustu yatar eller kollar ayakta olurdu , yuzukoyun yatabiliyormus demekki bizimkide neyse ve hiçç goruntu vermedi dr resmen yarım saat ugrastı karnıma bastırdı salladı oynatmaya calıstı biraz yana dogru dondu dr gordugunu bacak arasının kesinlikle bos oldugunu biryerleri gosterip burası klitoris vs gibiseyler dedi dr kendinden çokemin tabi baska dr erkek dedi diyemedim ,
dedim boya alacagız odalar falan boyancak bu gunu bekledik dedim alın canım pembe mi alcaksınızfalan dedi evet dedim alın alın kesinlikle kız dedi, artık hersey supriz olabiliryani bilmiyorum yuzde yuz emin değilim ben direk gormedim bir ara bacakları havaya kaldırdı poposunu dikti ama bacakları kapalı birbirne yapısıktı o aradan sarkan falanbirsey gormedik :) iste boyle zaten kız listesinde idim hala aynıyım umarım :)
Kızlar, önce haberi vereyim, sonra geçmişi okuyacağım! Uzuuuun uğraşlar sonucunda muhteşem üçlü dediğimiz iki top, bir pipiyi gördük hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu. Gerçekten cinsiyetini öğrenmek çok değişik bir duyguymuş. Hemen annemle gittik mavileri aldık :) Müsait bir zamanda koyarım aldıklarımızı..
Bu işe en çok babam sevindi. Bİz iki kız olduğumuz için, adamın içinde kalmış herhalde, bir zil takıp oynamadığı kaldı :)
Beyimiz sanırım rahatına fazla düşkün olacak, resmen totosunu kıpırdatmadı yaa.... Kaç defa usg ye girdik 10. haftadan beri, sadece 1 kere hareketli gördük kendisini. Hep mayışık hep mayışık :) Çok şükür her şeyimiz sağlam çıktı, kan pıhtılaşma sorunum da yokmuş.. Üçlü için kan verdim, haftaya çıkacak. 3 hafta sonraya da ayrıntılı usg için randevu aldık. Bİr de "nöbet tutması sakıncalıdır" raporu aldım.
Keyfim acayip yerinde, pelte gibi oldum..
Kızlar, önce haberi vereyim, sonra geçmişi okuyacağım! Uzuuuun uğraşlar sonucunda muhteşem üçlü dediğimiz iki top, bir pipiyi gördük hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu. Gerçekten cinsiyetini öğrenmek çok değişik bir duyguymuş. Hemen annemle gittik mavileri aldık :) Müsait bir zamanda koyarım aldıklarımızı..
Bu işe en çok babam sevindi. Bİz iki kız olduğumuz için, adamın içinde kalmış herhalde, bir zil takıp oynamadığı kaldı :)
Beyimiz sanırım rahatına fazla düşkün olacak, resmen totosunu kıpırdatmadı yaa.... Kaç defa usg ye girdik 10. haftadan beri, sadece 1 kere hareketli gördük kendisini. Hep mayışık hep mayışık :) Çok şükür her şeyimiz sağlam çıktı, kan pıhtılaşma sorunum da yokmuş.. Üçlü için kan verdim, haftaya çıkacak. 3 hafta sonraya da ayrıntılı usg için randevu aldık. Bİr de "nöbet tutması sakıncalıdır" raporu aldım.
Keyfim acayip yerinde, pelte gibi oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?