2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

MAŞALLAH MAŞALLAH Oğluşuna da sana da. Ben girmeyince tahmin etmiştim zaten, hava da güzel bu kız kesin çarşıyı toplamaya gitmiştir demiştimdelikafaduldenHep böyle mutlu haberlerle dön canım doktordan. Çoook sevindim senin adınahihoyyyt

Esrako senin de gözün aydın canım. O doktorun tecrübesizliği bence. Normal doktoruna gitseydin sen bebeğini hep kız olarak bilecektin. Gerçekten kız olmasa adam o kadar kendine güvenerek kız demez. Benim doktor çekindi mesela tahminini söylemekten

sarmaşık lalece kayra minik kelebek hepiniz nerelerdesiniz.bu gün topik çok sessizzzzzzzzzz.
canim burdayim da malum benim oglan hasta..sik sik yazamiyorum...sadece takip edebiliyorum..
canim senin bebise baska doktor erkekmi demisti..bak ben bunu kacirdim..eger fark edersen sende az cok birseyler görebilirsin bebisin bacaklarinin arasinda..mesela benim bebisinki tamamen bostu..bence kesin kiz..ama iki dok.farkli söyledi ise bence alisverisler ve boyama icin acele etme ve 2-3 hafta sonra tekrar bir doktora git ve ondan sonra hazirliklarina devam edersin..cünkü kizlarda yanilma sik olan bir olay..

ayrica Esracao senin doktor yüzde yüz demesi sasirtici..demekki cok emin..mesela gecen hafta benimkine yüzde 90 felan dedi doktor ve biz cok net görmüstük oysa..birdahakine kesin olur dedi..yani bazi doktorlar yinede yanilma payi birakiyor..demekki seninki cok emin kendinden..neyse saglikli olsunda nasil olsa 1 aya kalmaz kesin emin olursunuz..

gözün aydın canım,hayırlı olsun oğluşun.bu arada benim 6. hissimin de ne kadar güvenilir(!) olduğunu gördük.hehehe.baştan beri kız olarak hissediyordum ya. :tomato:
randevu saatim 13:45.(daha önce de yazmıştım,görmedin sanırım.mekan konusunda da konak ricasında bulunmuştum.)görüşmek üzere Şeniz

merhaba helincim.nasılsın görüşmeyeli? bebeği de göbeği de büyüttün sanırım.
yeğenim nasıl bakayım. kız mı erkek mi?
vajinanda baskı hissettiğini söylemişsin.dr unla mutlaka görüş ve rahim ağzı kontrolünü yaptır.ihmal etme.
kendine de yeğenime de iyi bak.rabbim kucağına almayı nasip etsin canım.Çook öpüyorum. Şeniz

teşekkür ederim cnm, senin de bebeğin hayırlı olsun. geçmiş olsun...

tazefasülye canımtebrikler paşamız geliyormuş ay çok sevindim ayol mavişlerde çok yakışacak paşamıza.
esrako canım seninde prensesin hayırlı olsun bak ne kadar güzel bir prensin var birde prensesin geliyor allah kucagına almayı nasip etsin canım ay içime bir kurt düşmedi degil hani pazartesi banada erkek gibi diyen dr gitsemmi acep

kızlar bir de tiroid problemi yaşayan var mı? bende sınırda çıktı, kontrol edilecekmiş sürekli...
slm banucum benim yaklasik 10 senedir tiroid nodulu var bu yuzden duzenli tiroksin hormonu kullaniyorum ve hamilelik suresince de kan testleriyle uyumlu olarak kullanmam gerekiyor.. eger degerin sinirda ise surekli kontrol ettir hamilelikte karsilasilabiliyor daha onceden bi problemin olmasa bile...

hadi bakalim gozun aydin, allah gonlune gore versin, insallah bu doktor hakliidir..

bak bende yanildim( oh oh yinede hayirli olsun, pipi gormek de guzel:)))

hayırlı olsun oğluşunhihoyyyt üçlünde güzel çıkacak inşallahkaydirigubbakcemile3

tazefasulye
gözünaydın canım.oğlun hayırlı olsun.sonuçlarda güzel çıkmış

tazefasülye canımtebrikler paşamız geliyormuş ay çok sevindim ayol mavişlerde çok yakışacak paşamıza.

bak bende yanildim( oh oh yinede hayirli olsun, pipi gormek de guzel:)))

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar. Bana hala çok tuhaf geliyor. Kız kardeşime o kadar çok bakmıştım ki (aramızda 7 yaş var) bir erkek yetiştirecek olmak çok tuhaf ve alışılmadık bi duygu benim için. Annem hemen mavi bebe yününü istifledi :)

Keops ve norraa benim de hislerimin güvenilirliği (!) kanıtlanmış oldu. Hoş, zaten kuvvetli hislerim pek olmadı şimdiye kadar. Anne hisseder, derlerdi ama yanlış hissetmişim :) Çin takvimi bende de yanıldı bu arada :)

Nevinciğim, yazmıştın ama aklımda kalmamıştı canım o nedenle tekrar sordum, kusura bakma. Konak'ta Konak Pier'de mi, nerede buluşalım??? Konak'taki mekanlara gitmeyeli uzun zaman oldu...

kızlar iyi geceler benimde bu gün kendi doktorumla randevum vardı bebişim kesin erkek net olarak gösterdi :)) bende hiç inanmıyorum ama çin takvimide ikili test sonucuda erkekti en önemlisi ben sanki erkek bebeğe hamile kaldığım kesinmiş gibi hep erkeğe proglamıştım nedense hepimiz için bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıp büyütelim inşallah

canım merhaba
neler yapıyorsun nasılsın yazını görünce çok sevindim.yeğenin erkek olacak.19.haftayı bitirdik 20.haftaya girdik.vajinama giren ani bi ağrı oluyor.bi kaç saniye sürüp geçen.som dönemlerde sıklaştı.bende kaygılandım biraz.doktor kontrolüm haftaya cumartesi.gidince mutlaka soracağım.kendinden bahset.ne yapıyorsun nasılsın.

E gözün aydın diyelim annesi cimcime kesinleşti gibi hakaydirigubbakcemile5

TAZECıĞıM o kadar bekledimki seni,ama en son ağrıya yenik düşüp sızdım.çok sevindim.hayırlı olsun...

kızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
veeeeeeeeee KAYINVALİDEM GİTTİ 1 SAAT ÖNCE...hihoyyytdelikafadulden:teytey::dance::sm_cool:sositososito:lepi:giderayak dünyanın lafını soktu.ağlattı yine.ne yaptıysam.oğlunu ondan koparmışım güya:çok üzgünüm:ama bebişimde rahat etti.stresten yavrum her ağladığımda yada üzüldüğümde tekmelerini hızlandırdı.:ecrin_bebek:e artık beni duyuyor teyzeleri.
çok mutluyum.evim hiç bu kadar güzel gelmemişti gözüme..cennetmiş meğer...DESTEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN....a.s.umarım bir daha gelmez umarım:Saruboceq:bebişim bile sakinleşti bugün ya...

helincim o rahim ağrısı bendede oluyor.ben sordum bebek büyüdükçe rahim kasları genişlermiş ve oda ağrı yaparmış.bana magnezyum verdi ve biraz rahatladım.ama olacakmış bitanem korkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…