2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Canım çok sevindim seninde bebişininde eşininde gözü aydın hihoyyyt Artık hamileliğinde keyfini çıkarırsın ufaklıkta sevinç tekmeleri sallar. Tekrar gözün aydın inşallah uzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunca bi süre yanına gelmez:Saruboceq:

canim gözün aydin...bu erkek yogunlugunda bizim kizlari paylasamayacaksiniz anlasilan...
canim inan ben senden daha cok sevindim..keske böyle olmasaydi ama ne yapacaksin haddini bilmeyenlere bildirilir..sen kendine ve bebisine bak..okadinda zaten terbiye ve görgü olsaydi hamile bir bayana nasil davranmasi gerektigini bilirdi..ayrica esinide tebrik ederim..yemek ve temizlikte problemmi..zaten iki kisi ne olsa yapar yer..evde eskisi kadar kirlenmez..

konak pier de olabilir başka bir yer de.ulaşım konusunda alsancak bana ters olduğu için konak dedim,sonuçta izmir'in her yerine tek vasıtayla ulaşabiliyoruz konak'tan ama annemlerin semte alsancak'tan vasıta yok.gaziemir için de öyledir sanırım.bir de ben adres bulma özürlüyümdür,konak'ı alsancak'tan daha iyi bilirim.beni alsancak sokaklarında aramaktan kurtulursunuz kaydirigubbakcemile3

kızlar sağolun ya.eksik olmayın canlarım artık rahatım.şaka gibi ya artık yok.laf sokan yok bakan yok.allahım odanın birinden çıkacakmış gibi geliyor ödüm kopuyor...

[QUOTE=keops35;5620121]konak pier de olabilir başka bir yer de.ulaşım konusunda alsancak bana ters olduğu için konak dedim,sonuçta izmir'in her yerine tek vasıtayla ulaşabiliyoruz konak'tan ama annemlerin semte alsancak'tan vasıta yok.gaziemir için de öyledir sanırım.bir de ben adres bulma özürlüyümdür,konak'ı alsancak'tan daha iyi bilirim.beni alsancak sokaklarında aramaktan kurtulursunuz kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Tamam, bana uyar her türlü.. :)) Yani ben 5 yıldır yokum brada biliyorsunuz. Siz neresi derseniz, ben oradayım..

kızlar sağolun ya.eksik olmayın canlarım artık rahatım.şaka gibi ya artık yok.laf sokan yok bakan yok.allahım odanın birinden çıkacakmış gibi geliyor ödüm kopuyor...

kayracım valla öyle sevindim ki, kaynanana olan hislerimi kelimelere döksem, kesin siteden atılırım.. Ohhh, evinin, bebişinin ve kocanın tadını çıkar şekerim...

ıZMıR BULUŞMASI HAKKINDA:

1) Burko (Burcu)
2) tazefasulye (gene Burcu)
3) evriş (Evrim)
4) Keops (Nevin)
5) Lalece (Lal)
6) Başak (Kadriye)

Başka katılacak olan var mıydı??? Buluşma saati olarak 16.00 civarını öneriyorum. Burkocuğum bu saatlerde mi çıkıyordun? Lal, senin de randevun vardı Yakup'ta, o kaçta? Nevin, sen bu saate gelebilirsin, değil mi?? Kadriyecim sana uymayan bir durum yok değil mi??

evet canım,13:45'teki randevu ne kadar sarkarsa sarksın 16:00'daki buluşmaya yetişirim.saat benim için çok uygun.

değilmi canım bende öyle yapacağım...

Ohh be, hepimizin üstünden yük kalktı yafffkaydirigubbakcemile5 Haydı gözün aydın kuzumm.. hayırlı ugurlu olsun vatana milletee.. getirrtme bir daha o illetleri buraya... Allaha yakın olsunlar.

Burcummm.. hayırlı olsun arkadasımmmm, oğluşum yaşıtı arkadası da olacak ne kadar güzellll :)))) Çok sevindimmmm. O göbekten kız cıkmazdı zaten emın olkaydirigubbakcemile3 Dısa dogru cıkık, sivri.. :)))

Esrakommm... hayallerinin gercek olmasına cok sevındım arkadasımm.. prensesin hayırlı ugurlu olsun kuzumm..

saol evrimcim.valla doğuma gelcem diyor ama ben konyaya gidersem küser gelmezmiş tabii bende inadına gideceğim...

Değil mi, bizi kandıran benim yanlardaki can simitlerim oldu :) Evrimcim, seneye bu zamanlar inşallah birlikte paşalarımızı gezdirmeye çıkarız arkadaşım..

Bu arada, kendi derdime düştüm ESRAKO kızın hayırlı, sağlıklı ve güzeller güzeli olsun inşallah..

Kızlar burada deli gibi yağmur yağıyor.. Evden oturup izlemesi çok güzel de, allah evsizlere, sokak çocuklarına yardım etsin..

MERHABAAAA
DEĞERLİ,GÜZEL,TATLI AĞUSTOS ANNELERİNİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUNNN...

Kızlar ne güzel haberlerle geliyosunuz hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizzz ama farkındamısınız 3 tane cinsiyet haberinden 2 si yine erkek bizi geçemiceksinizz prensess anneleriii

yaaa bendee gelmek istiyorummm izmir 6 saattt Çok üzgünüm çoook

Kayramm çok ama çok sevindimmm harika bi haber bu yaaaa yaşasınnnn özgürlükk rahatlıkk huzurrr kaydirigubbakcemile5

Ohh beeehihoyyytTopikcek derin bir nefes almışızdır eminim. Ne çok germiş bu kadın hepimizi:bbo:Gözün aydın canım. Senin de, çok düşünceli eşinin de, bebişinin de gözü aydın. Eminim çok daha iyi geçecek hamileliğinin bundan sonraki kısmı
Ben cuma günü nöbetçiyim ve 16.30'da çıkıyorum. Konak'a gelişim 16.45 civarı olur ama siz beni beklemeyin. Buluşun, ben gelince birinizi arar sorarım neredesiniz diye, oraya gelirim. Olur mu?

Kızlar kuşum gitti biraz öncesenağlamaEv nasıl sessizleşti anlatamam. Ufak, şirin birşeyin cıvıltısı nasıl da değiştiriyor evi. Sağ salim kavuşsak minik, güzeller güzeli cıvıltı kaynağımıza, evimiz yeniden canlansa...:Saruboceq:

ESRA ve BURKO canlarım sağolun.valla herkesi gerdim galiba ama napıyım bir siz varsınız dertleşecek.artık rahatım özgürüm.valla bebişimin tekmeleri bile daha sakin bugün...

sende iyiki varsın Kayracım elbette burası paylaşım yerimiz içimizi döküp rahatladığımız yegane yerlerden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…