kızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
veeeeeeeeee KAYINVALİDEM GİTTİ 1 SAAT ÖNCE...hihoyyytdelikafadulden:teytey::dance::sm_cool:sositososito:lepi:giderayak dünyanın lafını soktu.ağlattı yine.ne yaptıysam.oğlunu ondan koparmışım güya:çok üzgünüm:ama bebişimde rahat etti.stresten yavrum her ağladığımda yada üzüldüğümde tekmelerini hızlandırdı.:ecrin_bebek:e artık beni duyuyor teyzeleri.
çok mutluyum.evim hiç bu kadar güzel gelmemişti gözüme..cennetmiş meğer...DESTEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN....a.s.umarım bir daha gelmez umarım:Saruboceq:bebişim bile sakinleşti bugün ya...
canim gözün aydin...bu erkek yogunlugunda bizim kizlari paylasamayacaksiniz anlasilan...kızlar iyi geceler benimde bu gün kendi doktorumla randevum vardı bebişim kesin erkek net olarak gösterdi :)) bende hiç inanmıyorum ama çin takvimide ikili test sonucuda erkekti en önemlisi ben sanki erkek bebeğe hamile kaldığım kesinmiş gibi hep erkeğe proglamıştım nedense hepimiz için bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıp büyütelim inşallah
canim inan ben senden daha cok sevindim..keske böyle olmasaydi ama ne yapacaksin haddini bilmeyenlere bildirilir..sen kendine ve bebisine bak..okadinda zaten terbiye ve görgü olsaydi hamile bir bayana nasil davranmasi gerektigini bilirdi..ayrica esinide tebrik ederim..yemek ve temizlikte problemmi..zaten iki kisi ne olsa yapar yer..evde eskisi kadar kirlenmez..kızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
veeeeeeeeee KAYINVALİDEM GİTTİ 1 SAAT ÖNCE...hihoyyytdelikafadulden:teytey::dance::sm_cool:sositososito:lepi:giderayak dünyanın lafını soktu.ağlattı yine.ne yaptıysam.oğlunu ondan koparmışım güya:çok üzgünüm:ama bebişimde rahat etti.stresten yavrum her ağladığımda yada üzüldüğümde tekmelerini hızlandırdı.:ecrin_bebek:e artık beni duyuyor teyzeleri.
çok mutluyum.evim hiç bu kadar güzel gelmemişti gözüme..cennetmiş meğer...DESTEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN....a.s.umarım bir daha gelmez umarım:Saruboceq:bebişim bile sakinleşti bugün ya...
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar. Bana hala çok tuhaf geliyor. Kız kardeşime o kadar çok bakmıştım ki (aramızda 7 yaş var) bir erkek yetiştirecek olmak çok tuhaf ve alışılmadık bi duygu benim için. Annem hemen mavi bebe yününü istifledi :)
Keops ve norraa benim de hislerimin güvenilirliği (!) kanıtlanmış oldu. Hoş, zaten kuvvetli hislerim pek olmadı şimdiye kadar. Anne hisseder, derlerdi ama yanlış hissetmişim :) Çin takvimi bende de yanıldı bu arada :)
Nevinciğim, yazmıştın ama aklımda kalmamıştı canım o nedenle tekrar sordum, kusura bakma. Konak'ta Konak Pier'de mi, nerede buluşalım??? Konak'taki mekanlara gitmeyeli uzun zaman oldu...
kızlar sağolun ya.eksik olmayın canlarım artık rahatım.şaka gibi ya artık yok.laf sokan yok bakan yok.allahım odanın birinden çıkacakmış gibi geliyor ödüm kopuyor...
İZMİR BULUŞMASI HAKKINDA:
1) Burko (Burcu)
2) tazefasulye (gene Burcu)
3) evriş (Evrim)
4) Keops (Nevin)
5) Lalece (Lal)
6) Başak (Kadriye)
Başka katılacak olan var mıydı??? Buluşma saati olarak 16.00 civarını öneriyorum. Burkocuğum bu saatlerde mi çıkıyordun? Lal, senin de randevun vardı Yakup'ta, o kaçta? Nevin, sen bu saate gelebilirsin, değil mi?? Kadriyecim sana uymayan bir durum yok değil mi??
kızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
değilmi canım bende öyle yapacağım...
Burcummm.. hayırlı olsun arkadasımmmm, oğluşum yaşıtı arkadası da olacak ne kadar güzellll :)))) Çok sevindimmmm. O göbekten kız cıkmazdı zaten emın olkaydirigubbakcemile3 Dısa dogru cıkık, sivri.. :)))
Esrakommm... hayallerinin gercek olmasına cok sevındım arkadasımm.. prensesin hayırlı ugurlu olsun kuzumm..
Değil mi, bizi kandıran benim yanlardaki can simitlerim oldu :) Evrimcim, seneye bu zamanlar inşallah birlikte paşalarımızı gezdirmeye çıkarız arkadaşım..
.
Bu arada, kendi derdime düştüm ESRAKO kızın hayırlı, sağlıklı ve güzeller güzeli olsun inşallah..[/QU
Yok yaww.. ben gördüm seni.. hadi görmesek yuttur buradaki arkadaslara.. :)) İnsallahh o günleri de göreceğiz, Rabbimin izniyle.. nereden nereye diyeceğiz seninle inşallahOTE]
saol evrimcim.valla doğuma gelcem diyor ama ben konyaya gidersem küser gelmezmiş tabii bende inadına gideceğim...
O zaman Konya ya gitmen farz Kayra..
Kızlar burada deli gibi yağmur yağıyor.. Evden oturup izlemesi çok güzel de, allah evsizlere, sokak çocuklarına yardım etsin..
Kesinlikle katılıyorum.. izliyoruz elimizde çaymızla.. Allahım yardım etsin dısarıdaki insanlara, nöbet tutan askerlerime.. çoluga cocuga.
Şu an yagmur kesildi. bıraz dısarı cıkıp hava alma vaktidir.. aksama görüşüz tekrar..
Herkese Hayırlı Kandiller Arkadaslarım..
Kızlar selammmm
dr dan geldim hemen yazayım geçmisi simdi okumaya vaktim yok sizlere yazıp hemen çıkacagım gece tekrar girip okurum yazdıklarınızı,
bugun yine dr da idik kız diyen dr daydık ve adam yine kesin kiz bu canım diyor , dedim kız olmazsa gelir bulurum sizi tamam tabiki diyor eminim dedi, ha ama soyle yanibizimki ilk kez yuzukoyunyatıyordu
hatta sizler burda yazmıstınız birkaç kez okudum bizimki yuzukoyun yatıyor diye bende sasırmıstım ilginç gelmisti her gittigimde bizimki sırt ustu yatar eller kollar ayakta olurdu , yuzukoyun yatabiliyormus demekki bizimkide neyse ve hiçç goruntu vermedi dr resmen yarım saat ugrastı karnıma bastırdı salladı oynatmaya calıstı biraz yana dogru dondu dr gordugunu bacak arasının kesinlikle bos oldugunu biryerleri gosterip burası klitoris vs gibiseyler dedi dr kendinden çokemin tabi baska dr erkek dedi diyemedim ,
dedim boya alacagız odalar falan boyancak bu gunu bekledik dedim alın canım pembe mi alcaksınızfalan dedi evet dedim alın alın kesinlikle kız dedi, artık hersey supriz olabiliryani bilmiyorum yuzde yuz emin değilim ben direk gormedim bir ara bacakları havaya kaldırdı poposunu dikti ama bacakları kapalı birbirne yapısıktı o aradan sarkan falanbirsey gormedik :) iste boyle zaten kız listesinde idim hala aynıyım umarım :)
Kızlar, önce haberi vereyim, sonra geçmişi okuyacağım! Uzuuuun uğraşlar sonucunda muhteşem üçlü dediğimiz iki top, bir pipiyi gördük hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu. Gerçekten cinsiyetini öğrenmek çok değişik bir duyguymuş. Hemen annemle gittik mavileri aldık :) Müsait bir zamanda koyarım aldıklarımızı..
Bu işe en çok babam sevindi. Bİz iki kız olduğumuz için, adamın içinde kalmış herhalde, bir zil takıp oynamadığı kaldı :)
Beyimiz sanırım rahatına fazla düşkün olacak, resmen totosunu kıpırdatmadı yaa.... Kaç defa usg ye girdik 10. haftadan beri, sadece 1 kere hareketli gördük kendisini. Hep mayışık hep mayışık :) Çok şükür her şeyimiz sağlam çıktı, kan pıhtılaşma sorunum da yokmuş.. Üçlü için kan verdim, haftaya çıkacak. 3 hafta sonraya da ayrıntılı usg için randevu aldık. Bİr de "nöbet tutması sakıncalıdır" raporu aldım.
Keyfim acayip yerinde, pelte gibi oldum..
kızlar iyi geceler benimde bu gün kendi doktorumla randevum vardı bebişim kesin erkek net olarak gösterdi :)) bende hiç inanmıyorum ama çin takvimide ikili test sonucuda erkekti en önemlisi ben sanki erkek bebeğe hamile kaldığım kesinmiş gibi hep erkeğe proglamıştım nedense hepimiz için bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıp büyütelim inşallah
İZMİR BULUŞMASI HAKKINDA:
1) Burko (Burcu)
3) evriş (Evrim)
4) Keops (Nevin)
5) Lalece (Lal)
6) Başak (Kadriye)
Başka katılacak olan var mıydı??? Buluşma saati olarak 16.00 civarını öneriyorum. Burkocuğum bu saatlerde mi çıkıyordun? Lal, senin de randevun vardı Yakup'ta, o kaçta? Nevin, sen bu saate gelebilirsin, değil mi?? Kadriyecim sana uymayan bir durum yok değil mi??
Ohh beeehihoyyytTopikcek derin bir nefes almışızdır eminim. Ne çok germiş bu kadın hepimizi:bbo:Gözün aydın canım. Senin de, çok düşünceli eşinin de, bebişinin de gözü aydın. Eminim çok daha iyi geçecek hamileliğinin bundan sonraki kısmıkızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
Ben cuma günü nöbetçiyim ve 16.30'da çıkıyorum. Konak'a gelişim 16.45 civarı olur ama siz beni beklemeyin. Buluşun, ben gelince birinizi arar sorarım neredesiniz diye, oraya gelirim. Olur mu?İZMİR BULUŞMASI HAKKINDA:
1) Burko (Burcu)
3) evriş (Evrim)
4) Keops (Nevin)
5) Lalece (Lal)
6) Başak (Kadriye)
sende iyiki varsın Kayracım elbette burası paylaşım yerimiz içimizi döküp rahatladığımız yegane yerlerden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?