2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhaba kızlarrrr...

kayracım gözün aydın canımmmm.... huzurun bozulmasın amann. şimdi eşinle aradaki farkı göreceksiniz. istediğin yerde de doğuracaksın zaten. kime ne.

tazecimmmm hayırlı olsun. dudulu beklioduk pipili çıktı... saklamış seninki muzur olcak baya. neşeli bebek.:ecrin_bebek: hayırlı olsun oğluşunnn. izmirde kız bebek doğuran yok galiba. seneye erkeklerimizi dolaştırcaz artık.

kızlar benim randevumdan dolayı ben biraz geç kalabilirım ama çok kalmam yarım saat 1 saat kadar. inşallah gene de kalmam yani.randevum 4te :) hemen bitior zaten.ama siz de oturup kalkmazsınız heralde. belki de annemle gelriim :) 3 ay görmeyince yapışık gezebiliriz :) konak pierde buluşuoruz deil mi ben öle anladım konak filan deince baya içerlere girmeyiz konağın tahminen. ay çok az kaldı :)

gizze ve nurdan sanırım pc yi açıp gittiler.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr SES VERıN.

LalcıĞım teŞekkÜr ederım.allahım valla kımseye vermesın ya Çok zordu...

oh be nihayetttkaydirigubbakcemile2gozun aydin canim benim, ailecek bi oh dersiniz kari-koca-bebis...

canim uzulm, bebisin herseyi unutturur, allah sagsaglim kucagina versin...

burkocum allah kavuştursun dicem ama galiba en iyisini yaptınız. hem kuşunu salamıcaksın saldın mı hertaraf pislencek belki bebişine gelecek. hijenik olmıcak.benim de muhabbetim varç vericem galiba. kafeste oturmaya alışık deil devamlı kafamızda şimdi bebek gelince ayırt etmez ona da konar. birazda wc si fazla gelen bi kuş. malesef yapçak bişi yok. üzücü ama napalım. inşallah senden daha ii bakar yeni ailesi. benim ki için de öle olur inşallah

gizze ve nurdan sanırım pc yi açıp gittiler.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr SES VERİN.

geldiim geldiim, pazar keyfi yapiyoduk kocisle, hava cok guzel, birazdan yuruyuse cikicaz, beklerken bi gireyim edim, ozluyorum ben sizi5-10 dk vaktim olsa hemen giriyorum..:1hug:

kizlar burada cok heyecanliyim kuzumu gormeme 48 saatten az kaldi...kaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Canım nurdancım bende senı Özledım o yÜzden ses ver dedım.saĞol bu arada.bende perŞembe gÜnÜ organ taramasına gıdıyorum.hayırlısı rabbımden artık ne dıyelım.buradada hava gÜzel ama ben ev temızlıyorum.haftaya kadın gelecek bır kabasını alayımda kÜfretmesın bana.
Yarında okul varya offffffffffffff

amaann bosver guzelim ya kufrederse etsin, sen yapabilsen onu niye cagirasin yardim icin, bosveeeerrrr ailecek soole guzel bi yuruyuse cikin, temiz hava alin, huzurun tadini cikarin:))))

Haklısın ama bıırdım sayılır canım benım.benım yerımede pazar gÜnÜnÜn keyfını Çıkarın...

kayracığım
gözün aydın canım kayınvalide belasından kurtulmuşsun.sanki yardıma değil köstek olmaya sinirlerini bozmaya gelmiş.neyse artık rahat bi nefes alırsınız sen ve bebeğin.eşinede bravo.her erkek aynı tepkiyi vermez.kıymetini bil.bende eş konusunda şanslıyım.hiç kimseye laf söyletmez eşim
haftaya cumartesi kontrolüm var.olmazsa mağnezyum isteyeceğim geceleri eklem ağrılarından sağa sola dönmekten uyuyamıyorum

canım bana bu durum uymuyor malesef kızım okuldan 17.00 almam gerek ayın 13 buluşulucak zannedersem 14 olsaydı izmir buluşmasıyla birleştirelim derdim kızımı okuldan sadece bana veriyorlar birşekilde hallederdim ama ertesi gün izmir buluşması için anneme bırakıcam olmassa birdahaki sefere katılırım aranıza bol bol resim çekin buarada en fazla saat kaça kadar sürer diyicem ama ayıp olmassa bakarsınız fındıgıda alıp sizlere süpriz yaparım siz birde mekanı kararlaştırın konak pierde ben sizi bulurum olmassa

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN:Saruboceq:
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSU:lepi:
kayracım gözün aydın canım ya derin bir oh çek şöle ayaklarını uzat keyfine bak .hihoyyyt
entelliye gözün aydın olsun tosunun hayırlı olsun :ecrin_bebek:
evet evet biz bu ağustosta erkek nüfusunu patlatacağız:teytey::teytey:

canim senin ve diger arkadaslariminda kandilliniz mübarek kadinlar gününüz kutlu olsun..

ben de herkesin kadinlar gununu ve mubarek kandilini kutlarim...

selam kızlar nbr,ayy bugün hava cok güzeldı bende temıslık yaptık ama baya yoruldum.sağolsun annemle ablam vardı bana bişe yaptırmadırlar aslında ama yınede yoruldum.neysekı ev bı nebze olsun nefes aldı kaydirigubbakcemile3

buarada yarın doktora gıdıyorum inşallah güzel haberlerle döbmek nasip olur.cok heycanlıyım.sankı ilk defa gıdıcem doktora :bbo: yalnız bu zamana kadar hep 2.5 haftada bır gıtmıstım ilk defa 4 hafta sonra gıtmıs olucam cok uzun geldı buy süre bana.neyse kuzular hepinizin duasına ihtiyacımız var.ben ve bebeişim için dua edın güzel haberler döneyim inşallah

delikafadulden delikafadulden delikafadulden ohh bi paşa daha eklendı desene.hadı hayırlı olsun canım,ayrıca testlerınınde iyi cıkmasına cok sevındım.darısı tüm iyi haber bekleyenlerın bizlerin başına inşallah
.bide afedersiniz ama vajinal bi ağrı hissediyorum.birdrn ağrı giriyor.sizlerde oluyormu
canım benımde oluyo bişeler ama tam adını koyamadım henüz :1no2: baskı degıl ondan emınım böle sankı ince ince iğne batıyo hissi var gıbı.arada bır gece ayagımada kramp gırıyor.sanırım vajınal büyümeden kaynaklanan bı durum.ama yarın doktoruma danısacagım randevumda.
hayırlı olsun cnım oğlusun.hepimizin bebekelrı saglıkla gelsınler inşallah

ayyy bu nekadar süper bı haber böyyyyleeeeeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden inanki sen kadar sevındım canım.ayrıca eşini cook tebrik ettım.cok doğru bır davranısta bulunmus.

yaaa bendee gelmek istiyorummm izmir 6 saattt Çok üzgünüm çoook

Gelsene kuşum :)

Ben cuma günü nöbetçiyim ve 16.30'da çıkıyorum. Konak'a gelişim 16.45 civarı olur ama siz beni beklemeyin. Buluşun, ben gelince birinizi arar sorarım neredesiniz diye, oraya gelirim. Olur mu?

Kızlar bu hususta buluşmayı 17.00 da yapmayı öneriyorum. Hem burko yetişir, hem LalEce, hem de Kadriye'ye sürprizini yapabilmesi için biraz daha zaman tanımış oluruz... HERKESE UYAR MIIII???

Evet canım, ben de öyle olmuştum cuma günü. Güzel haberlerle dön inşallah... Bayram günü gibi oluyor. Bayılıyorum muayene günlerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…