kızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
veeeeeeeeee KAYINVALİDEM GİTTİ 1 SAAT ÖNCE...hihoyyytdelikafadulden:teytey::dance::sm_cool:sositososito:lepi:giderayak dünyanın lafını soktu.ağlattı yine.ne yaptıysam.oğlunu ondan koparmışım güya:çok üzgünüm:ama bebişimde rahat etti.stresten yavrum her ağladığımda yada üzüldüğümde tekmelerini hızlandırdı.:ecrin_bebek:e artık beni duyuyor teyzeleri.
çok mutluyum.evim hiç bu kadar güzel gelmemişti gözüme..cennetmiş meğer...DESTEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN....a.s.umarım bir daha gelmez umarım:Saruboceq:bebişim bile sakinleşti bugün ya...
Kızlar kuşum gitti biraz öncesenağlamaEv nasıl sessizleşti anlatamam. Ufak, şirin birşeyin cıvıltısı nasıl da değiştiriyor evi. Sağ salim kavuşsak minik, güzeller güzeli cıvıltı kaynağımıza, evimiz yeniden canlansa...:Saruboceq:
gizze ve nurdan sanırım pc yi açıp gittiler.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr SES VERİN.
Canım nurdancım bende senİ Özledİm o yÜzden ses ver dedİm.saĞol bu arada.bende perŞembe gÜnÜ organ taramasına gİdİyorum.hayırlısı rabbİmden artık ne dİyelİm.buradada hava gÜzel ama ben ev temİzlİyorum.haftaya kadın gelecek bİr kabasını alayımda kÜfretmesİn bana.
Yarında okul varya offffffffffffff
Haklısın ama bİİrdİm sayılır canım benİm.benİm yerİmede pazar gÜnÜnÜn keyfİnİ Çıkarın...
İZMİR BULUŞMASI HAKKINDA:
1) Burko (Burcu)
2) tazefasulye (gene Burcu)
3) evriş (Evrim)
4) Keops (Nevin)
5) Lalece (Lal)
6) Başak (Kadriye)
Başka katılacak olan var mıydı??? Buluşma saati olarak 16.00 civarını öneriyorum. Burkocuğum bu saatlerde mi çıkıyordun? Lal, senin de randevun vardı Yakup'ta, o kaçta? Nevin, sen bu saate gelebilirsin, değil mi?? Kadriyecim sana uymayan bir durum yok değil mi??
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN:Saruboceq:
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSU:lepi:
kayracım gözün aydın canım ya derin bir oh çek şöle ayaklarını uzat keyfine bak .hihoyyyt
entelliye gözün aydın olsun tosunun hayırlı olsun :ecrin_bebek:
evet evet biz bu ağustosta erkek nüfusunu patlatacağız:teytey::teytey:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ohh bi paşa daha eklendı desene.hadı hayırlı olsun canım,ayrıca testlerınınde iyi cıkmasına cok sevındım.darısı tüm iyi haber bekleyenlerın bizlerin başına inşallahKızlar, önce haberi vereyim, sonra geçmişi okuyacağım! Uzuuuun uğraşlar sonucunda muhteşem üçlü dediğimiz iki top, bir pipiyi gördük hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu. Gerçekten cinsiyetini öğrenmek çok değişik bir duyguymuş. Hemen annemle gittik mavileri aldık :) Müsait bir zamanda koyarım aldıklarımızı..
Bu işe en çok babam sevindi. Bİz iki kız olduğumuz için, adamın içinde kalmış herhalde, bir zil takıp oynamadığı kaldı :)
Beyimiz sanırım rahatına fazla düşkün olacak, resmen totosunu kıpırdatmadı yaa.... Kaç defa usg ye girdik 10. haftadan beri, sadece 1 kere hareketli gördük kendisini. Hep mayışık hep mayışık :) Çok şükür her şeyimiz sağlam çıktı, kan pıhtılaşma sorunum da yokmuş.. Üçlü için kan verdim, haftaya çıkacak. 3 hafta sonraya da ayrıntılı usg için randevu aldık. Bİr de "nöbet tutması sakıncalıdır" raporu aldım.
Keyfim acayip yerinde, pelte gibi oldum..
canım benımde oluyo bişeler ama tam adını koyamadım henüz :1no2: baskı degıl ondan emınım böle sankı ince ince iğne batıyo hissi var gıbı.arada bır gece ayagımada kramp gırıyor.sanırım vajınal büyümeden kaynaklanan bı durum.ama yarın doktoruma danısacagım randevumda..bide afedersiniz ama vajinal bi ağrı hissediyorum.birdrn ağrı giriyor.sizlerde oluyormu
hayırlı olsun cnım oğlusun.hepimizin bebekelrı saglıkla gelsınler inşallahkızlar iyi geceler benimde bu gün kendi doktorumla randevum vardı bebişim kesin erkek net olarak gösterdi :)) bende hiç inanmıyorum ama çin takvimide ikili test sonucuda erkekti en önemlisi ben sanki erkek bebeğe hamile kaldığım kesinmiş gibi hep erkeğe proglamıştım nedense hepimiz için bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıp büyütelim inşallah
kızlar dün akşam kayınvalidem yine cılkından çıktı.ne laflar ne laflar.eşim sinirlenip evden gitti.bende evden gittiği için telefon açıp ağzıma geleni saydım.meğer canımın içi garaja gidip kayınvalidemlere izmire bilet almış.eve geldi ve size bilet aldım.burada kalırsanız sıkıntıdan bebeğimizi kaybedeceğiz dedi.kayra zor bir dönemden geçiyor gerek yok yemeğide temizliğide ben yaparım dedi.
veeeeeeeeee KAYINVALİDEM GİTTİ 1 SAAT ÖNCE...hihoyyytdelikafadulden:teytey::dance::sm_cool:sositososito:lepi:giderayak dünyanın lafını soktu.ağlattı yine.ne yaptıysam.oğlunu ondan koparmışım güya:çok üzgünüm:ama bebişimde rahat etti.stresten yavrum her ağladığımda yada üzüldüğümde tekmelerini hızlandırdı.:ecrin_bebek:e artık beni duyuyor teyzeleri.
çok mutluyum.evim hiç bu kadar güzel gelmemişti gözüme..cennetmiş meğer...DESTEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN....a.s.umarım bir daha gelmez umarım:Saruboceq:bebişim bile sakinleşti bugün ya...
yaaa bendee gelmek istiyorummm izmir 6 saattt Çok üzgünüm çoook
Ben cuma günü nöbetçiyim ve 16.30'da çıkıyorum. Konak'a gelişim 16.45 civarı olur ama siz beni beklemeyin. Buluşun, ben gelince birinizi arar sorarım neredesiniz diye, oraya gelirim. Olur mu?
tazecimmmm hayırlı olsun. dudulu beklioduk pipili çıktı... saklamış seninki muzur olcak baya. neşeli bebek.:ecrin_bebek: hayırlı olsun oğluşunnn. izmirde kız bebek doğuran yok galiba. seneye erkeklerimizi dolaştırcaz artık.
kızlar benim randevumdan dolayı ben biraz geç kalabilirım ama çok kalmam yarım saat 1 saat kadar. inşallah gene de kalmam yani.randevum 4te :) hemen bitior zaten.ama siz de oturup kalkmazsınız heralde. belki de annemle gelriim :) 3 ay görmeyince yapışık gezebiliriz :) konak pierde buluşuoruz deil mi ben öle anladım konak filan deince baya içerlere girmeyiz konağın tahminen. ay çok az kaldı :)
canım bana bu durum uymuyor malesef kızım okuldan 17.00 almam gerek ayın 13 buluşulucak zannedersem 14 olsaydı izmir buluşmasıyla birleştirelim derdim kızımı okuldan sadece bana veriyorlar birşekilde hallederdim ama ertesi gün izmir buluşması için anneme bırakıcam olmassa birdahaki sefere katılırım aranıza bol bol resim çekin buarada en fazla saat kaça kadar sürer diyicem ama ayıp olmassa bakarsınız fındıgıda alıp sizlere süpriz yaparım siz birde mekanı kararlaştırın konak pierde ben sizi bulurum olmassa
buarada yarın doktora gıdıyorum inşallah güzel haberlerle döbmek nasip olur.cok heycanlıyım.sankı ilk defa gıdıcem doktora :bbo: yalnız bu zamana kadar hep 2.5 haftada bır gıtmıstım ilk defa 4 hafta sonra gıtmıs olucam cok uzun geldı buy süre bana.neyse kuzular hepinizin duasına ihtiyacımız var.ben ve bebeişim için dua edın güzel haberler döneyim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?